Cukorfalat: nem ismétlem a többeiket, de szerintem a Tena bugyi egy főnyeremény!!!!!! Az elsőnél nem használtam , mert nem tudtam róla, most nagyon jó volt az első pár napban. Még kiegészíteném hasszorítóval ha szándékozol ilyet hordani. Jó érzés, hogy valami lefogja a pocidat és nem csak úgy lebeg mint egy vizes lufi.....
Györgyi: Jázmin már egyedül ül????? Nem aprózza el a kiscsaj..... Akkor nyugodtan ültetheted bele, főleg ha olyanotok van /lesz, ami dönthetős. Én pl. az elején a babahordozóban etettem Benit és ha úgy alakul - néha most is szoktam, mert abban picit hátra van dőlve és könnyebb, ugyanis az etetőszékben minden érdekli, lefelé néz, csapkod bele a tányérba, nem egyszer rajtam landol a kaja
Manóka: a Kicsi nagyon pici még szerintem, hogy megzavarja, Ricsivel meg beszéld meg, hoyg lesz új szobája és miylen jó lesz stbstb.......
Kati: ha nem párás, szeles az idő, nyugodtan viheted, csak ne utcára, szmogos helyre, inkább udvarba, zártabb területre, bacimentes helyre. És gyönyörű a lurkó!!!!!
Veronikusz: Te aztán bátor csaj vagy! Ennyire keveset van otthon a fréjed és így bevállalsz három apróságot, nagyik nélkül! le a kalappal előtted!
Tudjátok, minden porcikámmal tudom, hogy AKAROK majd még egy gyereket, és Beni születése után úgy voltam vele, hogy idén nyáron jó is lenne hozzálátni, hogy ne legyen nagy korkülönbség. De most úgy gondolom, én erre nem vagyok képes. Túl önző, kényelmes vagyok és nem tudok két ilyen picit bevállalni, mert ad1: muszáj ezzel a kis csöppséggel is kiélveznem ezeket az ismételhetetlen pillanatokat ad2: lefáraszt akármennyire is imádnivaló korszak, de sokszor nehéz ad3: önző vagyok, fel kell töltődnöm és közben nem csak anya akarok lenni ad4: Szandi már így is érzi, hogy tőle van sok idő elvéve, nagyon hisztis, féltékeny lett, mindennel fel akarja hívni magára a figyelmet.
És férjem is mondta, hogy 3 éven belül, biztos nem akar. Nem is bánom. Most úgy is költözünk ősszel, jó lenne majd nyaralni egyet. Bár bevallom, irigykedek mindenkire aki a finis előtt van és bármelyik pillanatban bevállalnám a szülést ( de az is igaz, hogy ez a kijelentés csak úgy érvényes, ha az a két ember állna mellettem akik Beni születésénél jelen voltak)
Mi ma grilleztünk a kertben a barátainkkal. Jól sikerült, szerencsére eső sem volt, bár fél nap igencsak lógott a lába. Szandinak kihúztam az első fogacskáját ami már nagyon mozgott. Sírt szegénykém, mert vérzett. Aztán addig sétálgatott vele a kertben, míg elhagyta. Na, ekkor volt igazán nagy sírás. De nagy nehezen megnyugtatta az apja.