A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Én még nem tudom mit fogok kAPNI:)
cyprus

3x1/2 ampulla ovitrelle, szintén meghatározott napokon.
Egyébként sajnálom, hogy nem sikerült. :( Mikor próbálkoztok újra?

Igen, Cyprus, kb. 2 héttel vagyok lemaradva :)
február

Andi én ugyanazt, mint Manóka! -)

Az elsőnél meg semmit.
Ági28

Én mára ovitrelt kaptam, akkor lehet, hoyg nekem is az marad majd.

És teljesen azt hittem, hogy az éjféli szurit a leszívás előtti éjszaka kell beadni.
cyprus

Én is ovitrelle-t kaptam 3x felet. (De megmondom majd a Dokinknak, hogy nekem erősebb ragasztót adjon, hogy velem is maradjanak a kis tündérkék.) :D

A következő: szept.-ben.
l.andi

Cyprus, nyugi, én is azt hittem :)
február

Jajj, akkor szeptemberben is lesz bőven kiért szorítani:)

Nagyon egyformán jár az agyunk:)
cyprus

Én mindíg kértem, hogy csak pocisat, ha lehet, mert az ügyeleten megszívtam egyszer. A már általatok említett cetrotide-t kellett (az elsőt) ügyeleten adatni. Amikor a kis fiatal dokika felszívta volna, ha leér a tű az üveg aljára a cuccost a beadó tővel, már láttam, hogy többé nem szeretnék ügyeletre jönni ha nem olyan muszály. Megjegyzem utána gondolta, hogy a felszívó fecskendővel meg beadja izomba. :shock:
Így jobb nekem csak a pocis. :lol:
l.andi

Azt hiszem 36 órával a punkció előtt kapjuk a szurit, hogy a petesejt le tudjon válni a tűsző faláról, én így tudom. Ezért apánk a punkció napján megnéz Uh-val és osztályozza a sorrendet a tüszők érettsége alapján.

kiváncsi vagyok fenruár, hogy apánk milyen szurit ad neked, arra gondolok, hogy változtat vagy sem.

manoka
manoka71

Andi én is vagy aug végén vagx szeptemberben megyek ismét! :-)
Ági28

Manóka igen jól tudod! :-)
Ági28

Ágikám, akkor lehet, hogy együtt csokizunk majd? 8)

Cyprus
Nem találkoztál ma Nóczival? Ugye neki is kellett ma menni? Vagy nem jól emléxem? :shock:
l.andi

Igen, tényleg ezt a tájékozattón is elmondták! Tényleg, azért kell, hogy le tudjon válni a faláról:) Köszi manoka
cyprus

topicot olvasok és kiművelem magam, már szedem az infókat arra, hogy ha a róka rudi egyszer meglátogatna, akkor mi az a csodaszer amivel távol tarthatnám legalábbis néha-néha :D

manoka
manoka71

tartanom kell a lépést Ágival, hiszen Ő mindent tud :D

manoka
manoka71

Elvileg igen és már pénteken is kellett volna jnnie, de se akkor, se ma nem találkoztam vele:( :( Remélem csak azért mert ő később jött, mint én.
cyprus

Én meg majd jól kifagagtlak benneteket okos tanácsért. Szóval szívjátok csak magatokba a sok infót:)
cyprus

Hát, Manóka, az engem is nagyon érdekel :) De már csak pár óra, és megtudom. Lehet, hogy marad a Merional+Fostimon kombináció, de biztos, hogy a maximális adaggal (3-3 ampulla) fogja kezdeni.
február

Andi majd egyeztetünk úgy is! :-) Szép lesz majd tömjük magunkat csokival ott! Majd meginvitáljuk Dévait is! :-)

Manóka azért nem tudok én mindet! Sajnos!
Ági28

Szívesen :D

manoka
manoka71

:shock: :shock: :shock: 3-3 ampulla????

Hogy bírja a pocid ezt a sok szurit?
cyprus

Manóka, róka ellen a legjobb a gyömbér. Rendes gyömbérgyökérből vágsz egy szeletet, és elrágcsálod. Mondjuk annyira csíp, hogy a könnyem is kicsordul (kis túlzással), de tényleg elmúlik tőle a hányinger. Bár lehet, hogy ez is azon az elven alapszik, mint amikor egy erősebb fájdalommal fájdalomcsillapítanak :lol:
február

A gyömbért már én is hallottam:)
cyprus

Február! én is maxi adagot kapok! De kit érdekel ha meglesz az eredménye, :)
Szerintem amikor Én kezdek akkor már Te is csak pihizgetsz , a többiek pedig már majdnem tudják az eredményt, :)

manoka
manoka71

Február

Ez a Fostimon is pocis?

Melyik szuri az amelyik izmos? (talán a choragon?)
Ezeket kell megjegyeznem, hogy ezeket elkerüljem majd ha lehet. :oops:
l.andi

Na én lassan lelépek, hazafelé még beugrok a törzshelyemre a déli patikába:)

este lesztek?
cyprus

Nekem 2x2 ampullával kezdett! De hát van elég nagy hely a hasamon! :-)
Ági28

Hát általában az egyformákat felszívják egy fecskendőbe, így tulajdonképpen csak napi 2 injekció, és általában farba adták, ott meg elég nagy a hely. Na, nem mintha a hasamon nem lenne...
február

a hideg tej, az általad említett gyömbér,
a gyömbér sört is mondják az nem árt?
És a colajéghidegen állítólag csodákra képes, van egy könyvem amelyben 5 tipp van hányinger ellen ebből 2-t említettem, a többit máshonnam szedtem össze.
Ja a jéghideg limonádé is szünteti a hányingert, ez most jutott eszembe.

manoka
manoka71

Andi! Nekem ma reggel úgy tette fel a kérdést, hogy milyen szurit szeretnék: pocisat vagy izomba valót
cyprus

Andi! A choragon az izomba megy.
Én mindegyiket a hasamba adom, vagyis adják :D én azt nem merem, így előfordul, hogy a vége felé kicsit színes a pocim, kék, zöld, sárga, de így is lóadag, vagy elefánt adag.A doki mindig mondja, hogy ettől többet nem adhat, hát Én nem is kérnék.

manoka
manoka71

Köszönöm a válaszokat :D

Manóka
Mikor lesz nálad a kezdés?
l.andi

Andi, a fostimon+merional mindkettő mehet mindkét helyre.
Nahát, Cyprus megint megy shoppingolni! :lol:
Manóka, te kb. mikor kezdesz? Bocs, ha már írtad, időnként elveszítem a fonalat.
február

Február nem csak te veszted el a fonalat néha! :-) Nekem sem ártana a Cavinton már!

De járnék én is a Déli patikába.. Na majd augban!
Ági28

Igen, az említett 2 injekcióból is a 3-3 ampulla a maximum. Én kb. egy hónapja kezdtem szedni méhpempőt, sajnos csak kapszulát, remélem, annak is lesz hatása, ha már hormonokból nem kaphatok többet.
február

június 25-ig kell szednem a fogi gátlót, most ezt adta apánk és olyan jún 27-28 körül kezdünk és ez már remélem az utolsó lesz.

Puszillak beneteket, de mennem kell kávéfőző nézőbe mert az otthoni bemondta az unalmasat, este benézek.Este várlek benneteket is!
:D

manoka
manoka71

Ó, jaj, de hülye vagyok, hát még beszélgettünk is a fogamzásgátlóról... áááá. Kép
február

Csajszik,
én is elköszönök, jelentkezem majd, sziasztok. :D
l.andi

Andi de ne hónapok múlva! :-)
Tessék közénk jönni sűrűbben!

Én is lassan elköszönk!
Puszika neketek!
Ja Cyprus ha gondolod éjjfélkor felcsöröglek! :-)
Ági28

Lassan én is készülődöm. Hazamenni már nincs idő, megpróbálom valamennyire rendbe szedni magam a munkahelyi wc-n. broáf. De a találkozón megnyugtattatok, hogy ti sem érzitek magatokat gusztusosabbnak ilyenkor.
Sziasztok!
február

Na, sziasztok lányok, most, hogy mindenki elment, én megjöttem... :D

Cyprus, te nem az a Cyprus vagy, akit én Cyprusnak hittem hétfőn... Vagy nemtom, a lényeg az, hogy teljesen bekavarodtam, ma reggel egy kék farmeres zöld felsős lányt néztem Cyprusnak, miután már az összes többi szőke lányt (vagy négyet-ötöt :D ) nagy nehezen kizártam, de ha az a zöld felsős lány sem te voltál, akkor falnak megyek... :D

Andi! Nahát, de jó, hogy előkerültél! Nem is csináltam neked csillagot, teljesen megfeledkeztem rólad :oops: (is... :oops: ) Na, de ami késik, nem múlik!

Doki bácsi ma is említette, hogy talán le kellene állni, de nem tudott meggyőzni :D Továbbra is három nagyot talált + egyet, ami még beérhet, és ma reggelre lett több picike is, de azokkal már nem vagyok kisegítve... És csak pénteken lesz leszívás, mert a nagyok még nem elég nagyok. :? Nesze neked szülinapi beülti... :D

Mindenkinek üdv! :wink:
noczi

Kép
Kép
noczi

Sziasztok!

Cyprus!

Akkor nemsokára megkapod a babákat ez aztán a jó hír! Izgulsz???
Az ovitrellet (lehet, hogy rosszul írtam) a leszívás előtt 36 órával kell beadni!

Noci!

Nem a mennyiség, hanem a minőség számít!
gizmixxx

Cseka nem ma volt UH-n?
beber

Beber!

Hogy vagy????
De igen, Cseka ma ment Uh-ra :P :P :P
gizmixxx

Gizmixxx, klasszul köszi! Télleg, csak az ízületeimmel küzdök, de tojok rá mostmár végképp. Holnap megyek Dévaihoz, kíváncsi vagyok, hogy állunk. Na de nem is ez a lényeg, hanem Te???? :lol:
Na és Cseka miért nem jelentkezik má'??? Bodjasnál is minden OK, ugye? Tök sokat gondolok rájuk, hogy milyen jó nekik meg minden. Meg rád is, hogyizgulhatsz, meg Cyprusra is meg mindenkire. POnt le fogok maradni a végkifejletekről, talán még veled kapcsolatban "áptudét" leszek, de a többiek pont beleesnek a szülésembe... :lol:
beber

Sziasztok Lányok!

Most értem haza, gyorsan irom a hireket. Két babó van a pocakomban, mindkettőnek van szivhangja, viszont az egyiknek nagyon pici a magzatburka és kevés magzatvize is van. Aszonta apánk, hogy ebből még bármi lehet. Méretre mindketten ugyanakkorák, csak kicsi a kuckója az egyiknek. Hát nem tudom, hogy mi lesz még ebből, de szurkolok neki, hogy növesszen egy kis vizet maga köré :lol:

Köszi mindenkinek az érdeklődést:)

Cyprus, Nóczi gratula a petécskékhez, tök jó hamar eljött a punkció ideje:)

Cyprus gondoltam ma Rád, mert felálltam a mérlegre és nagyon jó érzés volt:)

Kivánom először Gizmixxxnek, aztán Cyprus és Nóczi Nektek is az érzést:)))Aztán pedig mindenkinek, akit nem irtam külön:))))))

Ezer puszi mindenkinek :lol: :lol:

Kép
cseka

Minden kívánságom így teljesüljön, befutott Cseka! Gratulálok! :lol: Mikor látszik, h mi a helyzet pontosan, mikor mész újra?
beber

Sziasztok , én is csak most jövök, egész nap rohangáltam, sok volt a dolog, meg hát a fogorvost is meglátogattam így, babázás előtt...
Már most rooszul lettem a tűtől, pedig nem szokásom, s még csak most kezdődik hamarosan a java .... asszem nem tett rám túl pozitív hatást az akupunktúra...

tényleg, ugye nem egyedül leszek ?? indul valamelyikőtök a szurikkal , - ha minden jól megy - úgy e hó 18 körül? 12.ére küldjetek nekem is mikuást légyszi!!!!! (mert hát nekem most alkalmazkodnom kell a dokibá konferenciájához.... persze, ha parázok tuti késik, de hogy kell nem parázni ez esetben? ) :D

Cseka - nagyon megörültem a hírnek, hogy két kis lakód is van! biztos behozza magát a tesó is, te is fogyassz sok folyadékot, s pihenj! ja, és szólj Nóczinak, helyesbítse a táblát, nehogy azt higyje a babád, hogy nem vesszük számításba..... :-) :-)

beber, hamarosan babázhatsz, de jó neked!!

Ciprus - szerdán lesz a leszívásod? milyen kúpról van szó, ami nem a kedvenc kis golyónk? én eddig csak azt kaptam - utrog.
szépem

Beber: 3 hét múlva megyek megint, addig majd beszélgetek Velük, a kiskuckó igy hátha megnő :lol: Te hogy vagy? Birod még a meleget és a várakozást?

Szépem: köszönöm szépen a jókivánságot, iszom megigérem és ha tudok, pihenek:)

Kép
cseka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?