Sziasztok!
Gitta!
Javíts légy szíves, ma vagyok a 3. ciklusnapon.
Csütörtök este, amikor már barnáztam és éreztem hogy meg fog jönni nagyon kiborultam, most úgy reménykedtem. Rengeteget bõgtem, a férjem már ki volt akadva, mert próbált volna megnyugtatni, de nem tudott. Azt hiszem két és fél évnyi próbálkozás után mostmár belefáradtam, és mostmár elértem odáig, hogy túl görcsösen akarom, nagyon várom a ciklus végét és amikor mégis megjön, teljesen összetörök. Ez már a masodik ciklus, hogy amikor megjött nagyon kiborultam.
Pedig most nagyon jó kezelést kapok, ha tényleg hormongond miatt történtek a vetéléseim, akkor most sikerülnie kellene.
Az viszont zavar, hogy a prolaktin szintem még mindig magas. November végén 38 volt, február végén meg 31. Erazmusz szerint 20 lenne a jó. És õ növelné a Bromocriptint 1-rõl másfélre, de a dokim szerint szedjem így tovább, mert hosszabb távon fejti ki a hatását és fog ez még lejjebb menni, pár hónap múlva újra nézi majd. De Erazmusz azt írta, hogy a magas prolaktin megakadályozza a terhességet, de nem tudom hogyan. Ti tudjátok? Úgy tudtam akadályozza a peteérést. De nekem ezt Serophene-el serkentik, aztán Profasi-val repesztenek, utánna meg Utrogestant szedek. Ezt a kezelést is hatástalanná, értelmetlenné teszi, hogy magas a prolaktin szintem? Akkor ez most sok hûhó semmiért?
Krissi!
Nekem beadták a Gynevacot, január végén fejezõdött be a kúra, de eddig nem tapasztaltam semmi különös hatást. Tudtommal korábban sem volt gyulladásom, legalábbis ami tünetet okoz, olyan nem. De van olyan, amit észre sem vesz az ember lánya, aztán mégis ott van és bajt okoz.
Valaki kérdezte, hogy a HSG-nek van-e ilyen gyulladásos kockázata. Lehet ilyen tünetmentes gyulladás a méhben, a HSG alkalmával pedig ez felkerülhet a petefészkekbe is, és a HSG után elzárhatja a petevezetõt. Ezért én mindenképpen beadatnám a Gynevac-ot elõtte, ha HSG-t akarnának csinálni.
De szerintem HSG-tõl függetlenül is ajánlatos beadatni.
Bogár!
Eddig még mindig úgy néz ki, hogy el tudok menni a talira. Zöldséges batyut vinnék, (leveles tészta zöldségekkel töltve, tejföllel nagyon finom) de szólj ha inkább italok jobban kellenének.
Meg írd már meg akkor a címet (mail címem a profilomban).
Kérlek válaszoljatok a prolaktinnal kapcsolatban, nagyon zavar, hogy esetleg teljesen felesleges ez a sok gyógyszer amiket beszedek!
Puszi, Leone