A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Eni,
Jobbulást a Férjecskédnek!! Szegényke!! Benőalmaevés: :lol: :lol:

Györgyi,
Jázmin iszonyú gyorsan fejlődik! Hihetetlen csajszli! :lol:
Rég nem láttunk fotót róla.. :D

Erika,
Köszönjük szépen az újabb hírt és fotót Borsáékról!!

Borsa,
Gyönyörű Emmus! Micu üzeni, hogy kéne a gyűrűsujjméret, mert ha Anyának letelik a gyermekágy, menne gyűrűt venni.. :lol:

Tünde,
Kitartást.. Benével mikor szűnt meg a fajansz-kormány ölelgetése? :lol:

Kriszta,
Panka nagyon ügyi! Büszkék vagyunk rá!!!

Nóraanyu,
Üdv a csapatban! Jössz, amikor van időd, szeretettel látunk!

Cukorfalat,
Tena bugyi, igeen!! És intim törlőkendő minden mennyiségben, mert a legpuhább wc-papír is dörzspapírnak érződik! A kaja botrányosan rossz, én ettől még mindent megettem, csak a párom kifosztotta a benzinkutakat szendvicsért minden nap. Hozzátápláláson voltam. :lol:

Nekem POCSÉK éjjelem volt.. Egytől világosodásig/4 utánig stabil fentlét, amíg sikerült a púúkat és a kakikat kitornázni. Reggel egy zombi is megvert volna a szépségversenyen..
Azóta jobb, ha ránézek a manóra, minden sokkal szebb, de nem lehetne kicsit néha éjjel is aludni.. ??
Reménykedem, hogy 2 hónapos korára már hosszabbbakat fog tudni aludni. Kinél mi volt a tapasztalat???

KépKép
Kép
gyuzso

Mtünde,

nem akarsz a hányingerre valami homeobogyót? Biztosan lehetne találni, ami enyhítené a dolgot.

A hirtelen mozgásképtelenné vált apjának-anyjának üzenem, hogy a traumeel kombinációs homeotabletta kitűnő szer. Akár fél óránként lehet szedni, amíg a fájdalom van, és általában az első napon nem is csökken, hanem rosszabbodni látszik, ilyenkor nem szabad abbahagyni, hanem szedni tovább, és az a tapasztalatom, ha hirtelen kezdődött, akkor hirtelen lesz vége, akkor már a tablettát nem szabad szedni, csak addig, amíg tünetei vannak az embernek.
Hátha segítettem.

Nóraanyu: nem ismerjük egymást valahonnan? De honnan?
Szeretettel: rita
nováky_rita

Masni, nagy-nagy gratula Máténak, és nem kevésbé nektek, hisz nem is pánikoltátok túl. Egyszer csak kijött és ott van! HURRÁ.

Gyuzso, remélem, a többiek jobb dolgokról számolnak be. Benő pl 2 hetesen jobban aludt, mint mostanában. Tulajdonképpen elég hosszú ideig 3h körül ébredt, aztán 6h. Most meg csinál nekünk is 2-3 óránkénti ébresztőt éjszakánként... Vagy a meleg, vagy az estére kevés tejcsi vagy nemtom.

Rita, hatalmas segítség most minden. Köszönjük! :wink:
vbea

Sziasztok!

Köszi a biztatást. Benével addig volt, amíg nem mozdult meg :( De ott egy csúnya vírus és egyebek is megnyújtották a dolgot. Azért ennél jobban reménykedek.

Rita, de igen, már gondolkodtam, de én nagyon antihomeos voltam eddig, és nem tuodm, mit érdemes. Magamtól a B6 vitamint nyomom.
Ha tudnál ajánlani valamit, az jó lenne, kipróbálok én mindent most aztán :)

Eni, nektek is kitartást! Majd jövő héten elviszem a csomagot :)

Gyuzso, a 2 hónapos kor már tényleg esélyes, hogy hosszabban aludjon. Bene konkértan átaludta már akkor az éjszakát, de ezért a többiek megköveznek.

Kriszta, tök ügyes Panka, és nektek is összejön!!! Szeded az elevitet? Az állítólag segít!

Holnap ellátogatok a közeli bölcsibe, megnézem, mi a szitu, feliratom Benét valami várólistára, hátha egyszer bejut, és szükség lesz rá.

mtunde

SZiasztok!

Eni

Nagyon édesek a képek!!!!!

Gyuzso

Na majd mostmár én is csinálok egy pár fotót, tényleg régen volt. :lol:

Nóraanyu

Üdv neked!!!

Hú, na rohanok, meló van.

Kép
gyorgyi33

Ja, Masni

Gratula a foghoz!! Tök jó hogy nem volt semmi nyűg meg ilyenek!!!

Kép
gyorgyi33

Sziasztok Lányok!

Mindnekinek köszönöm a névnapi jókivánságokat, nagyon aranyosak vagytok!
Bocsánat, hogy nem nagyon írok, de igyekszem kimélni a kezem, ha csak lehet pihentetem, ugyanis.
Hétvégén a Férjem egyik unokatestvérének a férje,( ortopéd sebész, ez a szakterülete) megnézte a kezem, és Ő is megállapította, hogy hát igen ez inhüvelygyulladás! felírta hogy mit vegyünk vagyis, nem tudta felírni receptre, mert szabin van ezért ilyenkor nem lehet receptet írni :oops: , de hát leírta és gyógyászati boltba kell megvenni úgyis, ja és pihentetni kell, hogyan? egy 4 hónapos baba mellett! Szóval igyekszem kevesebbet használni, amennyire csak lehet!
Mert azt mondta ha a krém és a rögzitő nem használ, akkor meg kell müteni :oops: , na azt már nem!!!

Eni,
Jajj szegény férjed! Mielőúbbi gyógyulást Neki!!!
Hogy hogy már almát eszik?
Nagyon édes Benő!!!

NóraAnyu üdv a csapatban!

Masni,
Gratula a két fogacskához! :lol: :lol:
Úgy látszik valami volt hétvégén a levegőben, mert Larának is hétvégén jött ki a két fogacska (erre járt a fogtündér :lol: ), ezek elég jól jöttek ki, csak egyszer volt egy sírás, amikor ide írtam, hogy mit is tegyünk!
Be is szereztük a szereket, de jól tettük, úgyanis már jön is a felső kettő és nagyon nehezen aludt el, nagyon fájt! De megnyugodott és alszik!

Barbi,
Jóbulást!!!!
Sajnos nekem sincs ötletem! :cry: De remélem hamar elmúlik!
Mikor jöttök úszni?
Köszönjük a dícséretet!

most mennem kell,

Nyugodt éjszakát Mindenkinek

Puszika

Ancsa

ancsaboszi

Tünde:
ahhoz, hogy kitaláljam - könyvekből, nem vagyok annyira elme a homeoban - tudnom kellene, hogy mikor van hányingered, pl. csak reggel-e vagy mindig máskor is, éhgyomorra vagy állandóan émelyegsz,néha okádsz, kivánsz-e valamilyen ízű ételt, van-e, amitől felfordul a gomrod.
Szóval, ha gondolod, írd le, akár magánba, hogy ne mindenki a Te emésztésedet olvassa :-)
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Jó reggelt mindenkinek!

Ancsa
nem voltam szombaton, de utólag is... :)
"Vizicsibék"... :)

Kati
nagyon szép a fiad. :)

Cukorfalat

GARMASTAN vagy bármilyen más krém, ami az esetleg kisebesedett mellbimbót védi. Ezt le kell mindig mosogatni, van egy amit nem kell, de már nem tudom a nevét, és nehezen is lehetett kapni. Szóval szerintem ezt még érdemes betennia csomagba.

Cancan
nem önzőség az,a miről írsz, vagyis csak jó értelemben. A harmadik babának is akkor lesz jó, ha te tudsz regenerálódni. Azon meg én is aggódom néha, hogy ha megjön Kicsi, kevesebbet fogok tudni Melindával törődni, de hát erről is szól a testvérség. Viszont majd egymástól kapnak olyasmit, amit én nem is tudok adni.
Szanditól ez természetes, hát igen, most biztos sokkal érzékenyebb a "nagylány". De majd lekopik ez. Csak neked erőt hozzá. :)

Folyt. köv.

Kép

Kép

Kép
memme

Lányok, nálatok is dézsából öntik a vizet??
tegnap este még azt játszottuk Ricsivel, hogy a forgó locsoló alá szaladtunk, most elég lenne csak kimenni az ajtón pár másodpercre.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Jó reggelt!

Ancsa, bocs :oops: , utólag kívánok nszeretettel boldog névnapot neked!

Cukorfalat, neccbugyi mindenképp kell! Nekem 4 db volt, a szülés után még itthon is egy-két napig abban mászkáltam. És szerintem a szülés utáni napon még nagyon jól jön a benti hálóing, így a tiéd nem lesz véres. Ancsának egyébként van egy jó kórházcucc listája, nekem anno elküldte.

Enikém, Istvánnak gyógyenergy! Benő meg szokás szerint imádnivaló. A kis Favoritom. :lol:

Györgyi, Jázmintól el vagyok képedve! Micsoda turbóbaba!

Veronikusz, én igazi Nők Lapja guru vagyok, ott szoktam olvasgatni ilyen pótnagyszülős egymásratalálásokról Soltész Ágnes rovatában. Esetleg nézd meg!

Sári természetesen nem engedi végigírni, amit szerettem volna. :?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Györgyi
én a babakocsiból etetem Melindát. Persze ez csak ott jön be, ahol a lakásban van. Tényleg nagyon ügyes az a kis nő! :) Mármint Jázmin.

Barbi,
elmúlt a vizsketésed?

Tünde,
csaka annyit, hogy +++++++++++++++++++++++ :)

Kriszta,
akkor Panka már nem "kis pisis". Gratulálok.

Eni
olyan Benő azzal az "almaevő páncéllal", mint egy kis lovag. Kis zöld almaevő lovag. :)

Nóraanyu
üdv a csapatban!

Masni
éljen a kis kétfogú. :)

Manóka
nálunk is felmerült, hogy a harmadik gyerek gyakorlatilag azt jelenti, hogy szegényebbek lennénk - anyagailag legalábbis. Ez még messzi van, de a párom épp ezért csak két gyerekkel is megelégedne. Én meg úgy vagyok vele, hogy ki tudja. :)

Veronikusz,
hát minden bele, ha nekivágtok. És elismerésem, mert nekem legalább néha segít a nagypapa, bár nem bánnám, ha gyakrabban tenni. Eddig heti egyszer jött, néha kétszer. Viszont gondolom, hogy ha megjön Kicsi, látni fogja, hogy nagyobb szükség van rá.
Találjátok meg minél hamarabb, akiket kerestek.

[/b]Vali
előfordul ez. Pihenni kell, amikor csak engedi a kismanó.

[b]Borsa
, ti?
tudom persze, nem a fórumozás most az első.

[/b]Steffi, Gabbóka, Zsófi?

Ennyi ment át most a fejemen.
További szép napot!
[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Jó reggelt!

Ancsa

Hát ez nagyon rossz, megértelek, nekem is mindig begyullad. Amikor hazajöttünmk a kórházból akkor is be kellett kötnöm, de szerencsére rendbe jött. Próbáld azért nem mozgatni.

Gabó

Köszi! Sárinak nagy nagy dá dá, hogy csak ritkán jössz és még azt sem tudod leírni. :lol: :lol: :lol:

Memme

Hát a kocsit nem tudom felcipelni, de a hordozót igen.

Barbi

Jobban vagy? Tényleg megvan neked még az a hozzátápi lista vagy mi? vagy nem is volt?

Steffi

Jaj remélem jól vagy!!!!!

Zsófi, remélem te is. Jó rég voltál. [/b]

Kép
gyorgyi33

Jó reggelt!

Gyuzsó, hasonló cipőben járunk, de majd csak jobb lesz, én legalábbis ebben reménykedem. :-)

Tanácsot szeretnék kérni! Rettenetesen fáj minden egyes alkalom, amikor a tejleadási reflex beindul... Mind a két ciciben nagy a fájdalom, attól függetlenül, hogy mennyire van tele. Szerencsére szoptatások között is beindul, tehát a tej mennyiségétől nem kell aggódnom, de néha már félek a reflex beindulásától, ami nem jó...
Tapasztaltatok ilyet? Homeos ötletetek van esetleg?
Biztos ez is azért van, mert Ádám már a második.? Minden extra fájdalomra ez most a válasz általában. :?

Köszi, hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Gyuzsó,
nyugi, el fog múlni a hasfájás. Nekünk 8 hetesen mintha elfújták volna egyik napról a másikra.

Ancsa,
mintha kérdezted volna a fogzásra mi vált be? Nekünk az Osanit nevű homeós bogyó. Itthon nem lehet kapni, hanem a Pharmuafutárnál lehet megrendelni, 1 nap alatt meghozzák.
ÉS tényleg kíméld a kezed!!!!!

Masni
masni

Vali

Ha jól értem nem a hasad, hanem a cicd fáj. Sajnos nem tudok segíteni, nekem nem volt fájdalom. Remélem a többiek megbombáznak a jobbnál jobb megoldásokkal. :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Lányo, köszi a ícséreteket, de még nem annyira profi a lányom. tegnap apával elmentek motorozni a szomszéd kislánnyal pelus nélkül. Aztán kicsit befolyt a nagy játszásban... :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Tünde: bár tudom, hogy rutinosabb vagy nálam, de nekem az elején sokszor volt "vukkolás" azaz ténylegesen magát az állatot nem láttam, de nagyon ki akart bújni. Nekem a nagyon sokszor nagyon kicsi étkezések segítettek. Amint éreztem, azonnal ennem kellett, egy falat bármit, mert ha nem akkor a rá következő 5 percen belül már zöld fejjel és hanghatásokkal próbáltam túlélni. Bár szerencsém volt, mert a 12. hétre elmúlt. Ha időd/erőd engedi feltöltöd a frissített táblázatot? Előre is köszi.

Borsa: Nagyon szép hajasbaba Emma

Manóka: mi tervezve két gyermeket szeretnénk, bár először Tünde szülessen meg szépen. :) Ha netalán egyformák lesznek nemileg, akkor mindenképpen egy harmadikat is, de ha belejövünk akkor is. :) Szóval még képlékeny...

Bea: jobbulást férjednek, remélem már tud valamennyire mozogni.

Nóraanyu: üdv a csapatban, jó olvasgatni a tapasztalt anyukákat

Cukorfalat: nekem van egy jó kis kórházas listám, két anyuka által is commentekkel tarkítva, valamint figyelembe véve a Kútvölgyi paramétereit, ha érdekel küldj mailcímet priviben és elküldöm.

Ancsaboszi és Masni gratulálok a FogTündér tevékenységéhez :)

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Azt el is felejtettem, hogy tegnap voltunk Dokinál és semmi új infó sincs a kórházról, de tovább reménykedünk. Lányunk szépen fejlődik már 88mm-es a BPD-je és 2600g-ra adta ki a táblázat. Doki is megállapította, hogy jó kis fenékkidugdosós csajszi, mivel mostanában ezzel szórakozik. Ha emberek között vagyok, akkor meg csak néznek, hogy úúú mi dudorodik annyira és ilyen furán. A legviccesebb, amikor ferdén csinálja és teljesen amorf lesz a hasam. Imádom :)

KépKép

KépKép
snowwhite

Ancsa, Masni,
éljen a Fogtündér!!
Vagányan viselték a Manóitok!!!

Cukorfalat,
2 krémet nem kell lemosni a bimbóról: Avent bimbóvédő és Medela Purelan. nekem csak Aventet tudtak beszerezni, hiába keresték a Medelat. Mindenképp vigyél be, mert az első napokban hirtelen megviselődhet a cici..

Snowwhite,
grtaula Tündérkéhez! Nem lesz pici a kisasszony! Cuki lehet fenékdugdosás közben!!! :lol:
Nálunk kitérdelés volt az alapjárati szórakoztató funkció. :)

Borsa+Emma estére várható, ma kötik a netet.
Meg ha jól emlékszem, Zsófi is ma este jön haza Koppenhágából...

Vali,
cicifájdalom szintén van, amikor rászív Mica. Apa mindig meg is lepődik, hogy nem őszinte a mosolyom :)
De elmúlik, a tej meg jön ezerrel, úgyhogy próbálok nem parázni miatta..

Éhes a fiam.. Puszi Mindenkinek!

KépKép
Kép
gyuzso

Cukorfalat,
Medela krémet bent is árulnak a csecsemősök, van kisebb és nagyobb kiszerelésben is, olyan 2-3.000 Ft körül.

Masni
masni

Sziasztok!

Próbálok majd táblát frissíteni :)

A Bepanthent sem kell lemosni, és utána elhasználtam popsira :)

Rita, írok privit, Snowwhite, az evés ténlyeg segít. :) Köszi.

mtunde

Györgyi, jól értetted. A cicim fáj mindig, amikor a tejleadó reflex beindul. Csak kb 1 perces az egész, vagy annyi sincs, de nagyon rossz.
A méhösszehúzódás is nagyon fájt a szülés után, azt mondják minél többedik terhesség, annál fájdalmasabb. Ákosnál nem is éreztem szinte, most meg szülési fájdalmakkal volt egyenértékű. Ezért gondoltam, h a cici is a többedik terhesség miatt fáj jobban.

Azt nem értem, h ezekre az extra fájdalmakra miért nem készít fel a szakirodalom? Előre lehetne homeos bogyókkal készülni, nem ekkor kellene siránkozni...

Snowwhite, nagyon irigyellek! :lol: Ádám a fenekét és közben a sarkát nyomta ki teljesen, olyan jót szórakoztunk mi is rajta. Most is ezen nosztalgiázom amikor nincs ruha a lábán. :-) Ezek olyan szép és jó dolgok!

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!
Hogy vagytok? Kép szopi után kidöltem:)

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Külföldön voltam 2 hétig ezért nem tudtalak olvasni titeket... Remélem mindenki jól van :)

Van valami hír hogy mi lesz az osztállyal? Magán? Vagy végleg bezárják?

puszmák

Kép
aynan

Emano

Ngyon szép!!!

Én is teszek fel képeket, azt hiszem Kati hiányolta. :))) (Na meg biztos Barbi párja is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Merengünk

Kép Így próbálunk ücsörögni

Kép Így könnyű. :)

Kép
gyorgyi33

Gabboka, Memme!
Írtam az említett Nők Lapjás szerkesztő asszonynak, hogy én szeretnék feladni hirdetést, hátha fordítva jobban bejön, de eddig nem válaszolt, pedig már elolvasta. Bizots sok a dolga. Nyugodtabb lennék, ha úgy vágnánk bele a Hármaska projektbe, hogy már megvannak.
Gabboka!
azért ha látnál benne hirdetést szólnál, hogy vegyük meg???!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emano, Györgyi!
egyik édesebb mint a másik! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Írtam neked privát üzit.

Ja, a múltkori nőklapjás levelemre (HÁ nyilatkozat) semmi válasz nincs.

Györgyi! Jázmin csuda aranyos.
Emano! Balázs :D

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Györgyi, hát ez a leányzó!! Nagggyon nagy, pláne az utólsó ülős képen, mint egy egyéves!!! :D És egyre jobban hasonlítanyukájára ,de tényleg, le se tagadhatnád!!! :lol:

Masni, gratula Máté fogához, hihetetlen, h meg se érzi, naygon vagány!!!

Kriszta, még mindig viszkeeeet!! :roll: de már "csak" a lábam!

Ancsa, már nem volt hely, se 11re, se félre, szóval mi 10re megyünk, de ha odaértek 3/4re, akkor legalább váltjuk egymást!! :wink: Gartula a fogáldáshoz nektek is!!!

Cukorfalat, lehet kapni Rossamnnba is "ehető" bimbóvédőt, meg a Medelanak is van és megkostiztam, nincs rossz íze! :D

Emano, látom Balázs nem éhezik, csak egy kiadós kajcsi után lehet így kidőlni! :D

Mindenkinek köszi az érdeklődést, nagggyon remélem, h holnapra elmúlik, mert tegnap éjjel 4 órát bírtam aludni összesen :evil:

KépKép
barimami

Kriszta!
válaszoltam rá :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
A kisasszony elaludt gyorsan jöttem élménybeszámolni!
Köszönjük a jókívánságokat nagyon aranyosak vagytok!
Kedd este már 10 perces fájások voltak szerda hajnal 1 kor mentünk be. Erika már repült is hozzánk mint egy angyal hogy segítsen :D 2 újnyi volt amikor beértünk de sajnaos magától nem is akart tovább nyílni így fél 7 kor Erika bekötötte az oxitocint ezután az események felgyorsultak és 9 18 kor kezünkben tarthatuk a világ legnagyobb csodáját :D
Apa nagyon nagy segítségünkre volt végig hihetetlen lélekjelenléttel...
De a legnagyobb köszönet Erikáé aki a legfantasztikusabb ember akivel valaha találkoztam NAGYON KÖSZÖNJÜK!
Az ezt követő napokban rengeteg segítséget kaptam a csecsemősöktől akik nagyon kedvesek és segítőkészek voltak :D
Tóth doktor remek orvos a maga határozottságával szintén nagy segítséget adott nem is választhattunk volna jobban :D

Emmus nagyon jó baba sokat eszik és jól alszik és egyszerűen levesz minket a lábunkról :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Veronikusz!
Köszi!

Kép
Kép
kriszta36

Néhány kép a hétvégéről:

Huncut vagyok
Kép Kép

Apával, jóllakottan
Kép

Masni
masni

Ezek a fiúk és Lány nagyon szépek!

Jön szombaton valaki a BNV-s börzére? Megyek eladni ruhákat és legót. Csak délelőtt leszek, addig hitelesít a pocaklakóm :)

mtunde

Kép
Változatok a vizicsibére.[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

és hova lett a szöveg amit írtam?!
Ó. Nincs erőm mégegyszer.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!
Ma voltunk szülőszoba látogatáson. Nekem a legutolsó a legszimpatikusabb, de majd meglátjuk. Utána sorban visszafelé. Nem volt valaki a pocakosok közül? Mert sokan voltunk! Újdonság nincs az osztályról, de remélik, hogy a nyár miatt és az egyetem kontra önkormányzat lassú huzavonája miatt szeptemberig nem lesz változás, de ez csak remény.
Megyek vasalok, most hogy már csak a páratartalom van az egekben a hőmérséklet már nincs :)
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk ám... vagyis megpróbálok.
Tündét olvasva magamra ismerek, velem detto ez a helyzet... :cry:

Nagyon jók a képek!!! MIndenki nagyon szép és mosolygós!! :D :D

Ma voltunk barátunknál egy kis kerti partyn, tök jó volt, egészen kora estig mert akkor leszakadt az ég... :cry: Mondjuk itt nálunk reggel volt nagy zivatar, meg mire hazaértünk este 8kor is esett.
De napközben azért jó idő volt.
Én is rakok 1-2 képet... Enci és kis barátai Levi és Nóri.

Kép
Kép
Kép

Jaj,megyek, valamiért nem alszik, ordít.... Ma kapta meg a bárányhimlő elleni oltást, lehet,hogy az jön ki rajta? vagy csak felvan pörögve? :cry: megyek megnézem
sziasztok

majd jövök
Vendég

ez most az egyik kedvenc képem, a napokban készült

:)

Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

jaj, lányok, jó volt így kezdeni a napot, nagyon édesek a babák-mamák-papák! :lol:
Masni, ez a huncut mosoly ismerős valahonnan! :wink:
Memme, édes vizicsibéd van neked is! Ez a kép mikor készült?
Manóka, megértem, h ez most a kedvenced! :)

Györgyi, most jöttem rá, h neked nem is válaszoltam egy kérdésre! Milyen táblázatról van szó? Hogy mikor milyen kaját lehet bevezetni? Mert olyanom van, begépelhetem ide, ha gondolod (védőnő+kismama főzős könyve alapján)

Snowwhite, nekem is a napsugár volt szimpi, én is ott kezdtem a szülést, csak sajna műtő lett a vége...

Ja, és Gabi, gyerekek édesen játszanak! :D

Nekem egyébként volt egy nagyon jó, kb. 30 tételes kórházas listám, mindennel rajta, azt hiszem átküldtem Ancsának, meg még pár embernek, én már kitöröltem:( ha valakinek még megvan, akkor közzétehetné a pocakosok kedvéért! :wink:

Csajok, mi a tapasztalat, ez az esti etetés hogy megy? Ugyanis estére sajna nincs elég tejem, fürcsi előtt kap jó nagy adag főzit, plusz gyümit, fürcsi után szopi, de így se elég neki, sír még utána, így kap tápszert is, kb 100at szokott megenni. Most akkor a tápszert hogy lehet elhagyni? Vagy majd ha már eszik jó kis eltömős tejpépeket, akkor már nem fog kérni tápszert? Fürdetés után elvileg már nincs még egyszer főzelékes etetés, csak szopi, nem?

KépKép
barimami

Barbi,
nálunk már jó ideje fürdés előtt van tejpép és utána meg táp és az elég neki.
A tejpépbe szoktam gyümölcsöt is keverni, nagyon szereti Máté.

Masni
masni

Sziasztok!

Asszem csak pár percem van mert a kisasszony tegnap óta nincs jó passzban, bizti a meleg az oka.

Nagyon jók a képek amiket feltettetek!

Gyuzsó!
Asszem a mini méret pont jó lesz :D

Dóri!
Még szülés előtt kérdeztél róla hogy szerintem kit válassz szülésznőnek és igaz én 100%ig elfogult vagyok és mindenki negyon kedves és nagyon jó mert a szobatársaim mind másnál voltak és mindenki nagyon elégedett volt de az én válaszom igen ERIKA!

Szegény Apa most intézi a papírokat a TÁH-nál és telefonált hogy ne izguljak már csak 2 és fél órát kell várnia... ez hihetetlen!
Szerencsére van tejünk bőven néha inkább attól félek hogy túleszi magát!
Tényleg van ilyen? Túl etethetem? Dehát mit csináljak ahogy meglát már tátog :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Tényleg nagyon jó ennyi mosolygós babával ébredni!! :lol:
Meg a körítések sem rosszak: haver-babák, mama, papa.. :)

Györgyi,
Jázmin tényleg hasonlít a mamájára! Nagy lány már!!

Emano,
Balázs nagyon cuki, főleg a sapiban álcázva :)

Memme,
csuda-hápi-kacsád van!! :)

Gabi,
Encibaba is nagyon cuki! Jól látom, hogy aközépső képen osztja épp a játékokat a haversrácnak :)

Borsa,
üdv újra a babanet-függők táborában!! :lol:

Manóka,
hát igen, az Apás fotók mindig meglágyítják a női szíveket.. :)

Masni,
nem volt Medela krém a csecsemősöknél! Én próbáltam volna venni Tőlük, mert nagyon ajánlották.. :(
Tényleg nagyon huncut!! :)

Mi rákészültünk Anya éjszakai zombivá válására: Apa hozott Infacolt, most, hogy beszáradt a köldökünk, elkezdtem pocakolajat kenni (aromaterápiás izé-bigyó) és vártam a hatást + imádkoztam rutinosan..
Fél tíztől fél kettőig egyben aludtunk mindketten, aztán fél háromtól ötig és végül reggel fél nyolcig. Kibékülök bármikor egy ilyen éjszakával!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

BArbi

Igen azt. :lol: Megteszed? Lehet priviben is, hogy ne foglalja itt a helyet. :lol: Köszi!

Masni

Gyönyörű!!!!!

Manóka

Megértem, hogy ez a kedvenced!

Seffi

Remélem csak a net szar. :( [/b]

Kép
gyorgyi33

Gyönyörűek babák!

Most ennyi, mert Apa még mindig nagyjából csak négykézláb, de rengeteget javult. Már menne dolgolzni! :lol:

Puszi.
vbea

Nem bírok ellenállni a képek láttán... :-)

Kép pasijaim

Kép tesók

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Vali

Döbbenet ez a haj!!!

Csajok! Nagyon jók a képek!!!! :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:11-kor.
Vendég

Sziasztok!

Ezek a képek! :) :) :)

Masni, ha ez a gyerek 20 évvel későbbi kiadásban nézne így rám, nyelnék egy nagyot és próbálnám egyenletessé tenni a légzésemet. :)

STEFFI?

Hétfőn Pesten jártunk, vizsgáztam (két és fél órát vártunka vizsgáztatóra, addig Melinda az egyik balett-teremben csángált egy pléden), és hazajövet a város határában nekünk jött egy motoros. Ötvennel mentünk, ez meg nem nézett szét és pont az autó oldalának tolta a járgányát. Melinda épp azon az oldalon ült, szerencsére bekötve. Csak az autó sérült, meg a motor és a motoros könyebben, de én remegtem percekig. Csak a sógorom rutinján múlott (ő vezetett), hogy nem lett nagyobb gond. Úgyhogy vigyázzatok nagyon, nagy az isten állatkertje és sokan kint vannak közülük az utakon.

Azt meg sajnos szomorúan konstatáltuk a párommal, hogy apósomra mégsem lehet úgy számítani, ahogy ígérte. Folyton csak "majd, majd", a baj az, hogy koppanni fognak, amikor bejelentjük, hogy az egyik ismerősünket kérjük meg, hogy vigyázzon Melindára, mert kéne autósiskolába járnom meg szakdolgoznom. Anyósom Melinda születése óta ígérgetett, de mindketten azóta is csak még további melókat vettek a nyakukba, pedig nem a megélhetésük múlik rajta. Mi ezt tudomásul is vesszük, csak közben jön a hárítás, hogy MI nem szólunk. Pedig mindig elmondjuk, hogy szükség van a segítségre. Csak hát értsük meg, mindig valami közbejön. Ez kissé elszomorít.
Bocsánat a panaszáradatért, de most meg vagyok kissé zakkanva, ember is este 9-kor ért haza.

Persze ő legalább lábon, Eni, jobbulást oda.

próbálok még egy képet, hogy valami vidám is legyen.

Kép

Kép

Kép
memme

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?