A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Látom, tényleg rövidre sikerült.... :oops: :oops:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jó reggelt!

Én is itt.
Nálunk is volt vihar,de csak hajnalban ébredtem fel rá.
vedresandi

Sziasztok!

Egy kis Offtopic:
Én egy másik topicban szoktam irogatni, de most szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nyaralási lehetőséget.
A képen látott nyralóban apartmanok kiadók. Tihanyban van, nagyon szép helyen a strandtól 50 méterre. Anyósomék adják ki. Ha valakit érdekel mail-ben írok többet is.

Kép

Nicol
francsek@chello.hu

Kép
[/url]
fnikol

Jaimee:látod, nem hallgattál ránk!!!!Örülünk nektek! :lol: :lol: :lol:
Vendég

A görbém mellől a szöveg eltűnt :?
Szóval, sztem anovus lesz ez a ciklus

Nóri!
Nyugodtan igénybe veheted, a lényeg, h a kártartalékod (amit kifizetnek neked), ne haladja túl az éves befizetett díjadat, mert akkor tuti felmondják a szerződésedet!
Bár, akkor max. annyi, h egy másik biztosítónál kötöd meg.... :lol:

babszika

Dzsémi:örülök,h minden rendben! :wink:
vedresandi

Jaimee!
Most már aztán tényleg nyugi!!!!!
Örülök, h minden rendben, bár én nem is lepődtem meg ezen!!!! :wink:

babszika

Babszi:köszi! :lol:
Vendég

Jaimee,
örülök hogy minden rendben :lol:
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Jaimee: ezek aztán a jó hírek! Most már kicsit megkönnyebbültél? De jó, abszolut Karácsonyi babókád lesz :D Laborokra mikor kell menned? Úgy örülök Nektek :D Igen, képet mindenképpen....

Tegnap apuék készítettek képet, de extra bénán sikerültek, szóval majd lesznek újak...Azért felteszek egyet..... Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26

Úgy nézek ki, mint aki bekakilt :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni:nagyon édes pici pocid van....csinos Mami vagy!!!!
vedresandi

Andi: köszi, azért majd igyekszem "előnyösebb" képet is felrakni :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Köszi, lányok! :D :D

Heni: Aranyos a pocid nagyon!!
:D

Nálam két szálon futnak az események, privit és TB-t próbálom összehangolni. Gondolom, majd belejövök, mert egyelőre nem áll össze a fejemben az egész....A héten kinyomozom, hogy lakóhely szerint melyik nap kell mennem a terhesgondozóba, ott megmondják a továbbiakat, első körben gondolom kapok egy kiskönyvet.

jaimee

Jaimee!
Örülök, hogy minden rendben volt, bár ez nem is volt kétséges. Úgy tűnik, kicsit megnyugodtál. Ennek örülök. Mostantól már élvezd ki a kismami életet! :wink: Várjuk a képeket! :)

Heni!
Nagyon aranyos a pocid! :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok lányok... gondoltam beszólok hozzátok is, hogy sajnos a zebrás tesztre még egy nyarat biztos várnom kell..
De remélem utána mihamarabb szoríthatunk egymásért...
Ha nem probléma, azért még be-be nézek felétek...

Puszi mindenkinek,és drukk a továbbiakban is!!!
Vendég

Pöttye,
Miért kell várnod?

Heni,
Nagyon aranyos pocid van :wink:
Vendég

Chris, köszi! Igazad van, megnyugodtam egy kicsit.

jaimee

Pöttye: Mi történt??? Ne menj el! :cry:

jaimee

Pöttye:a várakozós időszakban is szívesen látunk!!!!! :idea: :idea:
Miért kell várnotok???
vedresandi

Azért "kell" várnom, mert Kincsem bepánikolt (lásd a Babát szeretnénk 2008-ban topicot)... és belekezdünk nyáron a lakásprojectbe..
Elég zűrös hétvégénk volt...összezördülés, ssírás, minden... mert ő még nem kész rá, és leginkább az anyagi dolgok miatt aggódik..
Hogy szavait idézzem : "legalább tető legyen a fejünk felett"...
Nem akarja, hoyg albérletbe szülessen a bébi...
Persze azt nem értem, hogy miért zárja ki a kettő egymást... de a pasikat hagyni kell..
Még egy kis rákészülődés a nyáron... fogyókúra, vitaminok, kivizsgálás... no meg a LAKÁSPROJECT... totál a nulláról (sajnos nincs semmink.. fogalmam sincs lesz e rá lehetőségünk így belevágni..)...
És szeptemberi mensinél ha türik, ha szakad, lekötözöm, és erőszakkal kényszeríteni fogom:D
Na jó, ez csak vicc... De egy kapcsolat kompromisszumokból áll.. és nem akarom, hoyg emiatt viták legyenek, vagy ő ne teljes szívből örüljön ennek az egésznek... A gyermekünknek...

Úgyhogy ezért a várakozás.. de folyamatosan be fogok kukkantani hozzátok, ha nem gond.. és köszönöm, hogy így érdeklődtetek... :)
Vendég

Pöttye: most a 35 éves énem szólalt meg bennem,és ami mögöttem van.21 éves voltam mikor a Dani született.Én jobban akartam,mint az ex férjem.Sajnos azóta elváltunk,mert (utólag könnyű okosnak lenni) szerintem még ő sem volt rá felkészülve,tekintettel arra,hogy ő is 21 éves volt akkor.Sztem ha nem érzi biztonságban magát ahhoz,hogy babát vállaljon,tiszteletben kell tartani,mert legalább van egzisztenciája,és szereten minden megadni a gyerekének,amit csak lehet.Tudom,vannak akik albérletben élnek gyerekkel,de lehet,nem nyugodt az életük.
Én azért drukkolok Nektek,de ezért ne legyél elkeseredve,inkább legyél büszke a párodra,mert biztos nagyon jó Apa válik majd belőle!!!!!!
vedresandi

Pöttye!
Igazad van, nem lehet őket sürgetni, és fontos, hogy úgy érezzék, hogy ők is akarják. Mi is azért vártunk. Férjemnek is az volt a kikötése, hogy ha belátható időn belül indul az építkezés, akkor jöhet a baby. Ezért vártunk mi is ennyit. Azért nézz be hozzánk! Várunk! Sok sikert a lakásprojecthez! Építkeztek, vagy vásároltok?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

[quote="vedresandi"]P írta:vedresandiöttye: most a 35 éves énem szólalt meg bennem,és ami mögöttem van.21 éves voltam mikor a Dani született.Én jobban akartam,mint az ex férjem.Sajnos azóta elváltunk,mert (utólag könnyű okosnak lenni) szerintem még ő sem volt rá felkészülve,tekintettel arra,hogy ő is 21 éves volt akkor.Sztem ha nem érzi biztonságban magát ahhoz,hogy babát vállaljon,tiszteletben kell tartani,mert legalább van egzisztenciája,és szereten minden megadni a gyerekének,amit csak lehet.Tudom,vannak akik albérletben élnek gyerekkel,de lehet,nem nyugodt az életük.
Én azért drukkolok Nektek,de ezért ne legyél elkeseredve,inkább legyél büszke a párodra,mert biztos nagyon jó Apa válik majd belőle!!!!!!

Hát, ebbe most belekönnyeztem Andi...
:oops:
Vendég

Ó, Pöttye, nagyon ismerős amit írsz. Itt jártam én kb. 2 éve....
Szerencsére akkor még nem voltam annyira a téma megszállottja, így elfogadtam, hogy ő még nem akar babát, mert kicsi a lakás és ő még nincs készen....

A párom hozzáállása ugyanez volt, ahogy írtam. Erőltetni nem szabad, ki kell várni, mert az az igazi, ha Őkelme is vágyik a következő UH-ra, kényesztet, tenyerén hordoz és nem csak folyton nyavalyog, hogy mennyibe is kerül egy baba, pelenka, kiságy stb....és hogy nem engedhetjük meg magunknak, stb. stb....

Tudom, hogy most nehéz neked, de próbáljatok a pároddal megegyezni és sokkal jobban fogod magad érezni. És lécci lécci ne tűnj el!

jaimee

[quote="christell"]P írta:christellöttye!
Igazad van, nem lehet őket sürgetni, és fontos, hogy úgy érezzék, hogy ők is akarják. Mi is azért vártunk. Férjemnek is az volt a kikötése, hogy ha belátható időn belül indul az építkezés, akkor jöhet a baby. Ezért vártunk mi is ennyit. Azért nézz be hozzánk! Várunk! Sok sikert a lakásprojecthez! Építkeztek, vagy vásároltok?

Szerintem "csak" lakás lesz... de mivel nagyon az elején vagyunk a dogloknak..bármi lehet.. Bár az építkezés hosszadalmasabb dolog.. És nekünk jelenleg "gyorsan" kellene saját odú..azért minden lehetőséget megnézünk...

Azért kicsit szomorkás a szívem...látva-olvasva a sok boldogságot..de próbálok csak pozitívan gondolkodni..és erőt meríteni belőletek...
Na meg olyan dolgokat megcsinálni, amire még most van időnk!!!:)
Vendég

[quote="jaimee"] írta:jaimee, Pöttye, nagyon ismerős amit írsz. Itt jártam én kb. 2 éve....
Szerencsére akkor még nem voltam annyira a téma megszállottja, így elfogadtam, hogy ő még nem akar babát, mert kicsi a lakás és ő még nincs készen....

A párom hozzáállása ugyanez volt, ahogy írtam. Erőltetni nem szabad, ki kell várni, mert az az igazi, ha Őkelme is vágyik a következő UH-ra, kényesztet, tenyerén hordoz és nem csak folyton nyavalyog, hogy mennyibe is kerül egy baba, pelenka, kiságy stb....és hogy nem engedhetjük meg magunknak, stb. stb....

Tudom, hogy most nehéz neked, de próbáljatok a pároddal megegyezni és sokkal jobban fogod magad érezni. És lécci lécci ne tűnj el!

Jamie, hogyan is tűnhetnék el, amikor ilyen kedvesek vagytok?:)
Sőt..
Köszönöm, nagyon jól esik...esküszöm itt könynezek...
Vendég

Pöttye:eszembe jutott még valami.A mostan párommal szeretnénk közös babát,és megbeszéltük,hogy nekilátunk.Sokkal nyugodtabban indulok neki,mint anno,mert tudom,mindketten szeretnénk,és ahogy Dzsémi is írta,biztos lelkileg és meberileg mellettem fog állni,mert nem lesz semmi fontosabb most ennél, mert már felnőttünk a feladathoz (asszem :oops: :wink: )
vedresandi

Pöttye: Ha nincs sok sajáterő, elég lesz egyelőre egy kis lakás is. Ismerem a kecskeméti árakat, tudom, vannak árak...Mi olyat vettünk, amihez olcsón hozzájutottunk és aztán magunk felújítottuk. Így olcsóbb is és olyanra alakítod, amilyenre szeretnéd. Konyhabútor, fürdő, járólap, parketta, ilyenek...

Nagy öröm a saját otthon teremtése is, mi egy évig bele voltunk fulladva a munkába és élveztük minden percét, bár sokszor kételkedtem, hogy még az életben be is költözünk. :lol: :lol:

És igen, használjátok ki azt a kis időt, ami hátravan a kettesben eltöltött időből, mert nagyon sok már nincs hátra belőle! :wink:

jaimee

Úgy legyen :)))
Vendég

Andi: Így van, nagyon igaz. Egyik ismerősöm járt úgy, hogy "kiverte" a pasiból, hogy legyen végre baba, a pasi belement, aztán 9 hónapig egyedül volt a lány nagyon, mert a pasi úgy volt vele, hogy te akartad magadnak, akkor csináld egyedül. Amikor meglett a baba, helyreállt a rend, de azért én nem hánynék egyedül.....Babásan úgyis érzékenyebb az ember, én is bőgök mindenen, nem kellene még ez is....

jaimee

Jaimee... írtam privit.
Vendég

Pöttye:
Mi is hasonlóan kezdtünk. Albérlet.. aztán lakást vettünk, 80%-ban hitelből. Nem szeretnélek elszomorítani, csak leírom a véleményemet.
Igazából ha nincs szülői segítség a hátad mögött vagy legalább a lakás árának felét fedező önrész, akkor teljesen megvagy lőve, mert sehogy se jó. Nagy hitel = nagy törlesztőrészlet, a maradék kevés a babavállaláshoz (legalábbis a leendő apák szerint). Persze a futamidő kitolásával lehet csökkenteni a részletet, de rossz belegondolni is, hogy egy kis lakást kell majd törleszteni 20 év múlva is..
Megoldás lehet rövidebb futamidőt választani (10-15 év), és 2-3 év múlva előtörleszteni, akkor kisebb lesz a részlet, és a hátralévő futamidő sem ijesztő. Persze addig öregszünk..
Vendég

Hát igen..ezeknek még utána kell nézni...:(
Vendég

Sziasztok,

Pötye,

Most olvasom, hogy szünetet tartotok a babaprojectben, de fel a fejjel, gyorsan elmegy az idő, és már saját lakásba jöhet a kis babótok. Én tudom, hogy milyen nehéz pucér seggre, 2 gyerekre házasodni. Mi mindent fordítva csináltunk. Lakás nuku, jött a 2 fiu, és 9 hosszú évbe tellet mire lakáshoz jutottunk. Szóval én megértem a párod, és tényleg örülj annak, hogy 2 lábbal a földön jár ls ilyen realistán látja a dolgokat. :lol:

Jaimee,

Örülök, hogy minden rendben van a kis jövevénnyel, kiváncsian várom a képeket. :lol:

Heni,

Nagyon formás kismami vagy, édes a pocid, neked tuti nem kell félned az elhízástól. :lol: :lol:

Rólam.

Tegnap este voltam a saját dokimnál, megnézte a leleteket, és azt mondta, hogy ellentmondásban van egymással a magas FSH és a hőgörbéim, amik "könyvbe illően szépek" Ennek nagyon örültem.
Ilyen magas FSH értéknél egyértelműen nincs pé és menzesz sem. Suóval valami nem stimmel.
Rögtön azzal kezdte, hogy ismétlés szigorúan a 3. napon, és nem csak az LH-FSH és prolaktin szintet nézzük, hanem az összes női hormont is. Majd az 5. naptól 2 naponta uh-on fogja nézni a tüszőimet.

Ma reggel voltam a szomszéd dokinál, megjött a cytológiám az előtejről és teljesen negatív. Megnézte az e havi görbémet, és azt mondta, hogy a görbe alapján volt pé ebben a hónapban. Felírta a closty-t, amit kiváltok, de most nem szedem be, mert meg akarom várni, hogy a saját dokim mit fog látni következő ciklusban, meg, hogy milyenek lesznek a 3. napi hormoneredményeim. Eláll az sokáig.

Szóval, most nagyon megkönnyebbültem.

Bocs egy kicsit hosszú lettem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Képzeljétek mit mesélt egy ismerősöm tegnap.
A baba projectről beszélgettünk,és mesélte,hogy nekik sem sikerült évekig.Hallották valahol,ha kaktusz van a lakásban,akkor nem is fog.Nem tulajdonított ennek jelentőséget,és nem is említette a feleségnek.Aztán asszony túllocsolta a növényt,és kipusztult.Kidobták,és utána az első hónapban sikerült nekik.Nem akarták elhinni.Azóta már említették több párnak,és állítólag működik.Érdekes....nem???
vedresandi

Andi,
Nálunk most lett kaktusz 3 hónapja vettünk egy párat...
Vendég

Andi,

Hála istennek nincs kaktusz a lakásban, nem is szeretem.
Azért elég vicces. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pandi az ellenpélda

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi: Nekünk is van kaktusz, igaz, nincs nagy tüskéje. :lol:

jaimee

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek! Nem tűntem el, csak a szerencsétlen munkahelyemen új számítástechnikai rendszer lett új szolgálatóval stb. és ezért nem volt egy hétig net. Most próbállak titeket visszaolvasni.

Andi! De jó lett vonalzód! Szegény Dani! Látom zajlanak az események. Hát nekünk vagy 15 kaktuszunk van legalább 10 éve, igaz nyáron kipaterolva a kertbe, jó nagy tüskékkel.

Jaimee! Gratulálok! A babához és ahhoz is, hogy elvitted a párod, a 12 hetesre én is viszem az enyémet. Várom a képet! Hogy vagy? Pocak mekkora? Vettél már nadrágot?

Judy! Úgy látom te is jó úton vagy, végül is szerencse, hogy az előtej kapcsán elkezdted a kivizsgálást és tudni fodog, hogy a hormonokkal kell a kezdeni valamit nem?

Én holnap megyek általános laborra és 12-én dokihoz. Panda írj be légyszi a táblába. A labort nem kell úgysem lesz egyből eredmény.

Kép
barbi5

Szia Barbi!

Hát ma nem lehetek rosszul. :D Elvittem Apát, szerencsére a rendelőben ez természetes volt, hogy ő is jön be velem, összetartozunk. (Mondjuk a vizsgálóasztalon kicsit gáz volt....) Egyelőre még mindig a bandázzsal hordok minden ruhát, igyekszem nyárra gumis gatyókat venni.

És te hogy vagy? :D

jaimee

Szia Barbi,

Hát igen, nagyon örülök annak, hogy kivizsgálnak, bár nem így képzeltem a babaprojectet, de jobb előbb tudni, ha gond van, és azt is, ha nincs. :D

Már te is majdnem 9 hetes vagy. Mindannyian megszültök mire mi teherbe esünk. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy.. de lesznek még itt olyanok, akik kicsit lemaradtak :wink: Úgyhogy sose félj... Majd ők lesznek a nagyon tapasztalt anyukák.. :) És segítenek nekünk... márha lesz idejük netezni a csemete mellett:D
Vendég

Hello mindenkinek!

Mentor drágám már megint elment, igy van időm irni, meg olvasgatni titeket. Hagyott itt nekem egy kis munkát, de a gond vele, hogy 15 perc alatt kész leszek vele, úgyhogy ráérek.

Jaimee,
látod mostmár megnyugodhatsz, nem lesz semmi gond, jó karácsonyotok lesz.

Heni,
nagyon szép pocid van, igaza van Judynak, nemhiszem, hogy tartanod kellene az elhizástól. Szerencsés vagy...

Andi,
ez a kaktusz dolog tényleg nagyon érdekes. De gondolom, hogy csak a nagy tüskés kaktuszokra gondolt, vagy nem? Nekem van egy kis növésű kaktuszom, nincs tüskéje.
sirkici

Pötye,

Abban biztos vagyok, hogy szánni fognak ránk majd időt a kicsi mellett is, mert hála istennek nagyon rendes csajok vannak ebben a topicban. Örülök, hogy itt lakhatok. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nálunk már nincs kaktusz, a macska-gyerek mindet megette!És ez nem vicc... :lol:
De akkor hol a babóm?Elvitte a cica... :lol:
Vendég

Pandus,
nekem is ird át légyszives a táblába, hogy augusztustól megy élesbe a babaproject. Köszike
sirkici

Szia Sirkici!

Örülök,hogy nem temet be a munka,és tudsz jönni!!!! :lol:
Agusztustól pedig kezem lábam csuriban :lol: :lol:
vedresandi

Köszönöm egész jól. A fáradság este jön, napközben végre már nem. Helyette lett iszonyú étvágy amit próbálok kordában tartani, de nem könnyű, ha folyton megkívánok dolgokat. Most a kovászos uborka a sláger bármivel.
De ez legalább nem rontja a közérzetem és hányinger is csak néha jön sok utazásnál. Nekem is szurkál időnként a hasam, ha sokat állok, bevásárlásnál, cipelésnél, de ha abbahagyom elmúlik. Szerintem ez figyelmeztetés pihenésre, hogy valami nem esik jól a babának.
Hát a vizsgálóasztal ígyis úgyis gáz nem? Legalább szokja, ha be szeretne menni a szülésre. Én már szültem, abortuszom is volt, de még így is összerándul a gyomrom amikor a doki elé kell ülnöm terpeszben, pedig amúgy egyáltalán nem vagyok szégyenlős.

Judy! Igen nagyon gyorsan megy az idő, de majd ha mind babásak leszünk az a pár hónap korkülönbség semmi sem lesz köztük. Pont egyszerre fognak futni, dumálni és lesznek ovisak, úgyhogy hajrá.

Kép
barbi5

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?