Jó reggelt
Recca,
de hát nem lett semmi "egyéb" következménye, annak, hogy feljelentett benneteket egy alacsony szintű létforma, ugye? akkor meg....legyen boldog a fekljelengetésével a moszat...
Menő Manó rullezz

Füles az ölemből nézte és ezerrel vigyorgott
Indike,
én pl. blansírozni szoktam a ződborsót..
Egyebekben fogadóképesek vagyunk, csak ne eső után gyertek, mert a füvesítés miatt a kintlétet a játszón lehet élvezni momentán (a gyerekek érthetően nem maradnak meg a teraszon

) és eső után ugye a játszó is csurom víííííííz.....
Vera,
képek, nyaralás eszement jóóók

majd egyszer, sokára, talán én is elmegyek Fülesékkel. Apa sajna nem tud hegyek közt, nélküle meg nem akarnék....
Neet,
hajrá, előre a jogsiért, ha majd megkapod, akkor már nem fogok vezetni, úgyhogy nem is kell paráznom. És képzeld, lakik itt 2 beagle az egyik Berci, a másik Marci
Rájli,
aug 7.-ére vagyok kiírva
Zsána,
hááát eerdekes lesz az én szép szülésem...

a dokim július közepétől aug 13.-áig szabin van (bár bejön, ha Bp-n van), és a szülésznőm (Ica) is azt mondotta, elvállal, de ő aug 1 ig van szabin, de ha Bp-n van épp, bejön.... ha Mirka iszont úgy dönt, előbb jön, akkor még én sem tudom mi lészen....
Curse, Tinu meg mindenki,
Füles első naptól a saját, külön szobájában, a saját ,külön 90x200cm-s "ágyacskájában szuny. Imádja az ágyát, annyira, hogy többször berohan, megölelgetni az ágyat

alváskor kap egy leesésgátlót, ez eddig bevált.
A másik mnagy élvezet számára a kád. Apája ugye 2 méteres, tehát jó nagy sarokkádat vettünk, hogy elférjen benne, Füles meg sikongatva rohangál, fröcsköl, bújócskázik benne, hason-háton hempereg, mint egy boldog viziló, kb olyan hangokat is hallat. Közelharc kiszedni fürdés végén.....
A harmadik csoda neki, a kert, meg a tér. Már a lakás is akkora az előzőhöz képest, hogy boldogan rohangál fel-alá a közlekedőben, vagy félórákat kergetődzünk, körbe, ugyan is a konyha-nappali-előszoba körbejárható és ez Vicces
nu, egy szuszra ennyit egyenlőre, kimegyek és megfuttatom a kölket
és beteszek néhány fotót, az élőlény-kedvelők örömére
csók
Macsek