Csak Manó kád projektjére van ötletem. A leeresztős kádak közül van olyan, amihez cső tartozik (illetve én ezt nem találtam meg végül, hanem veszek hozzá műa. csövet), és azzal a WC-be, vagy a földön levő lefolyóba ereszthetnéd a vizet, ha a mosógépre rakod Bébet füröszteni. Ha félreértettem a lehetőségeket, akkor bocs!
És Manó! Pihenőszékre nem kapsz fekete pontot!
Azoknak viszont, akik Apát is belevonják a fürdetésbe, lenne egy kötözködő kérdésem: a Ti Párotok mindig otthon lesz fürdetés időben? Nem túl nagy problémaforrás ez? Ha késik, vagy el kell mennie, akkor nem tudsz füröszteni?
(bocsánat, de nálunk alapeset, hogy nem ér haza az Ember 9-10 előtt)
Pihenőszéket én pár hónap eltolással tervezek venni.
XI. kerületiek, aszondja a védőcsajszi, hogy minden ide bejelentett mammernak jár az önkorm. féle egyszeri anyasági támogatás, 82e ft, és a zsombolyai u. 2-ben kell igényelni, ha már megvan a szül. akvi., a taj és a lakcímkártya (kölöknek is XI. ker lakosnak kell lennie), Apa is mehet érte.
Zsuzsi! Én is sokat paráztam, hogy nem volt megfordulva. Aztán jött a földrengés

Próbálj relaxálni, és beszélni a csemetével.
Kata! Hát, mi tényleg egy cipőben járunk

Az újholdat én is néztem. Tényleg szép lenne, ha aznap indulna be. Nekem júni 14-15-16 a kiírt napjaim, szóval nyugodtan jöhet az újholdra. De azért Párod visszajöhetne 15-re, ha tud, mert tényleg gyanús... Bár én hiszek abban, hogy nem szülünk, ha nem akarunk!
A befordulás meg olyan, hogy a beindult szüléskor is megfordulhat, ahogy a többiek is írják. Próbálj meg pozitív maradni! (mondom ezt én, a tapasztalt mami...

)
Szücsi! 2 hetente védőnő? Mégis miről tudtok beszélni??????
Tőlem most ment el, első látogatás. Nem kapott feketepontot, de azért pirosat se

Még jó, hogy összeraktuk az ágyat, meg a pelenkázót. Gondolom, kicsit lehidalt volna, ha ezek nélkül ülök 1,5 héttel a szülés előtt