A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Annee!!
Hát sajnálom, hogy ez van de a lényeg, hogy Andris jól van, szorítunk továbbra is, most már nincsen sok..utána meg babázás ezerrel, magas vérnyomás és a nyomik elfelejtve!! :lol:

Szivvi!
Töltött paprika a kedvencem, imádom!! csőpostán jöhet egy adaggal..nyami
Én most görögdinnyét ettem de ez most nem vmi. jó..előtte meg cézár salit ettünk pitával..nagyon fini lett..
Most lepihizek, utána meg nyomatok egy jegeskávét, sztracsatellával :P
torolve_20131003125716

Gurgi
És a csajok mars-bika vonal? Férfiasak lesznek :? Jaj de jó is egy bajszos nő :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Áhá, Gurgi! Szóval Te is már csak álmodozol a Jóról? Így már értem! ;)

Nenoke! Isteni a védőnőd, nagyon irigyellek érte... ;) Sztem hazudj neki, mint a vízfolyás!

Zsuzsi! Cuki a szoba! Falvédő honnan?

Emi_25, Ádi lerúgja a doplert (szívhang mikrofon), de a ctg-t elviseli! Hátha a Lányod is így tesz!

Annee! Sajnálom, hogy meg kellett szöknöd, de tetszik, hogy kiállsz magadért! Erős csajszi vagy! A Bajcsyban dolgozik egy régi barátnőm, Varga Horgosi Ágnes. Oszt.társak, meg barinők voltunk gimiben. Ha megemlítesz neki, talán kapnál protekciót ;)

Vettem lábat Ádi ágyához, talán így már jó lesz a magassága! Talán holnap már kaptok képet ;)
Vendég

Zsuzsi, ez valami tündéri!!!

Annee, szurkolunk Értetek, és azt hiszem, a dokidat kivéve mindenki megért, hogy hazamentél.

Lányok, ha már Gurgulánál belejöttünk a témába, meddig lehet nemcsak álmodni a Jóról? Mert hallottam olyat, hogy az utolsó 6 hétben a fertőzésveszély miatt ne, nekem a dokim meg azt mondta, receptre írja, mert az segít puhítani a méhszájat. Most akkor lehet vagy nem? Köszi

Kép
nenoke

Bori: A falvédő nem is falvédő, hanem Ikeás szőnyeg, amit csak falon használtunk (ez volt a hálónk decembertől mostanáig kb.). A minták rajta pedig az IKEA BARNSLIG sorozatának egy méretre kapható textiljéből lettek kivágva. Ugyanazok az állatok vannak a függönyön és vettünk neki plüssállatban is ugyanilyet. Szerintem cukker.
Baldachinfátyol: IKEA
Ágy: Brendon (kuponos)
Földön lévő szőnyegek: IKEA
Polc: IKEA
Függöny: IKEA

Gurgi: A kis fonott babakocsit a barátnőméktől kaptuk nászajándékba, azzal az üzenettel, hogy "Sok sikert a következő feladathoz!" - hát, sikerült :D

Csajok, édik vagytok, köszi a dicséreteket. A pelenkázó alsó polcán természetesen nem ezek lesznek, de a középső sincs még készen, mert nem raktam ki mindent, még felesleges...

Kép
zsuzsi**

Ja, és akinek nincs ötlete ágyneműtartóra, meleg szívvel ajánlom az IKEA SKUBB nevű tárolóját (mi vettünk kettőt)... több méretben van, és nagyon olcsó. Iszonyú sok minden belefér...
Textilből van, de lemosható, cipzáras. Szerintem tök szupi.

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... ctId=11120

Kép
zsuzsi**

Na sziasztok nálunk sem rózsás a helyzet mindent elb@nak, a kertet, a tapétázást, már nagyon unom!!!!!!!!!!!!4 :evil: Most meg benyögik, hogy július 10 körül még szerelnek! De ha én akkor már szültem???? Mondtam, hogy mindenki eltakarodik június végén és punktum, húzzanak bele!!!!!! Ezt az idióta bandát!

Na, de azért volt a szülésznő aki masszíroz és kitapintotta drága Kisfiamat, és azt mondta, hogy az egész hasam a gyerek! Nem nagyon tud már mozogni a drága, hosszúpuska lesz, és nem kicsi! Szóval ne izguljak, minden oké, de szerinte 80%, hogy császároznak... :oops: bár volt rendes szülése 5 kg-val. :wink:

Zsuzsi: Ez a Királylányszoba egyszerűen fenomenális, csúcsszuper, édibédi, igazi tüncis! Gratulálok hozzá!

Annee: jaj de jó hallani, drukkoltunk ám érted, de már ha hazamentél, tessék szigorúan venni a pihenést! Egyébként megértelek!

Szivvi: én mást olvastam a bajszos helyett.... b@szós.... bocsesz érte... mert hát ugye azt is jelenti, hogy szexuális kicsapongósak lesznek!

Nenoke: én már régóta passzolom a kérdést! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Andi
Hát egyiknek se örülnék 8) Azta "az egész has gyerek", nem csodálom, hogy nem vagy mindig toppon! 5 kilós szüli, na akkor inkább kaszaboljanak..

KépKép

KépKép
szivvi

Annee! Minden tiszteletem. Az volt a legjobb jelen pillanatban, hogy megszöktél. Látod, még Borinak is ez a véleménye. Hú, s tőle ki sem kaptam a pihenőszék rajongásomért.

Gurgi - aha, akkor értem mán, éhes disznó makkról álmodik....

Zsuzsi - ezigen. Télleg jó helye lesz KirályPankának nálatok. Szép csajszi szép kuckóriában :)

Nenőke - jelentem Edinánál semmiféle extra okos dolgokat nem tudtam, eltiltva nem voltunk, nekem nem igazán akaródzott, de a vége fele volt pár gyakorlat. Hát hatás az egyáltalán semmi. Szal ez sem aranyszabály.

Kinderandi! Ezaz! Legyél határozott, hisz elviekben tudták amikor indítottak is, hogy június után nincs keresnivalójuk. Szerintem még párx ismételd el, azzal a zárójelentéssel, hogy kifizetés a munka függvénye, s halogatás által csökken a zsozsó.

Rasszista én sem vok, de engem ne pakoljanak ilyen minoritással (ha ugyan annak lehet őket maholnap titulálni).

Fürdőkád témában haladat nulla. Meglestem élőben, s az állvány kétségbeejtő. Ilyenért én annyi pénzt nem adok. Tehát marad a csöves kivezetés. Közöltem is apával, elmentünk egyik gyerekculás bótba, naná abban olyan fürcsikád nem vót (pontosítás, semmi sem vót). El akartam csalni másik bótba, ahun kezdtem a mai járatot, de az épp a város másik szegletében volt (cégünktől egy bolhaugrásnyira), s nem volt hajlandó menni. Azt mondta holnap. Oké, közöltem vele ha holnap is kitalál valamit, akkor kereshet valakit aki befogadja holnap estére, mett a hálószobában nem alszik. Belement a feltételbe.
Kapásból persze ő is jött az 5lettel, hogy a mosógép mellett ott van a melegvizes csatlakozási lehetőség, de ama kérdésemre, hogy miként oldja meg nagyobb lányai pancsolási mániájának az elkerülését, mély csend vót a válasz.

Kép
kissmanó

Afene. Kép megvan, most telepíthetem a szkenner szoftját.

Kép
kissmanó

Manó ;)
Csapra nincsen gyerekzár? Vagy neadjisten, nem lehetne őket megkérni, hogy ha már annyi hely van a lakásban, ahol mindent szabad, akkor a mosókonyhát hanyagolják? (látod, nincs nekem kölköm, ilyeneket kérdezek ;) )

Andi, sztem is azt tedd, amit Manó mond: minden napi késés, kevesebb lóvé. Bár, amilyenek ezek a munkások tudnak lenni, lehet, összecsapnák, mert szenyózni próbálsz… Nem eccerű! Kitartás!

Szobatársak. Hát, én erősen parázok miattuk. Engem mindenki idegesítene, hátmég ha 15en jönnek, és leülnek az ágyamra. Reménykedem az alapítványi szobában.
Vendég

Enyém kölkek józan eszére hatni ha víz van a témában, akkor kizárt dolog. Ha vizet látnak, egyszerűen elsötétül minden az agyuk előtt, s csak a pancsolásnak hódolnak. Edina már az összes bűntetési lehetőséget kipipálta, s bármikor vállalja őket előlről, csak pancsolhasson.
Szal nem egy könnyű eset.
A kicsinél víz témában hasonló a dolog, bár ő még a megannyi büntit nem tapasztalta meg.

Kép
kissmanó

Értem, akkor gyerekzár a kerti locsolócsap boltból?

Szex. Nem úgy van, hogy az utolsó hónapban nyugodtan lehet, és ha késik a szülés, akkor orvosilag indokolt?
A 6 hétről nekem a szülés utáni első 6 hét jut eszembe, amikor is a méh regenerálódása miatt nem ajánlott az együttlét!
Vendég

Szivvi: pénteken megyek 4D-re azért áldom az eszemet, hogy bejelentkeztem, azért ott jobban lehet látni mindent, hogy valójában mekkora, tényleg kitölti-e a pocakomat, meg pontosan mi mekkora?! :shock: Azt mondja a szülésznő, hogy pici a csipőm (bár szerintem óriási) és valamit ott számolgatnak, hogy gyerek feje, meg minden ilyenek kifér, nem fér.... na azért nem parázok, valahogy csak kijön, meg azért bízom én,hogy 4 kg-nál nem lesz több! :wink: az meg, hogy hosszú és szép magas, daliás, délceg fiam lesz legyen a lányok baja!

Jaj Bori ne is mond, én egyszemélyes szobát szeretnék (akarok) és nem kívánok senkivel osztozni, akár kisebbség, akár nem, ne zavarjuk egymást és késsz!

Andrea
Kép
kindernay

Ja, s hacsak golyóscsapot nem teszünk, aminek a karja csavarhúzóval leszerelhető, másfajta kölök elleni védelemről nem tok. Amúgy a kerti csapnál is ugyanez a macera, ott is a karja le van szerelve.

Kép
kissmanó

Szex én is úgy tudom, hogy szülés előtt javasolt, mert beindíthatja az orgazmus a szülést, főleg ha többszörös! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Mondjuk én mondtam Férjecskének, hogy elhiszem és meg van bocsájtva, ha annyira nem akar már döngetni a vége felé, 100 kg-osan, vizesen, nyügösen (mostanában a pattanások is megjelentek a melegtől) szóval én kihagyom, vagy magamra hagyatkozom, de már magamnak se kellek! :wink: :oops: :? :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Na, pakolok kettő képet, Edó a székben.
Adriával meg valahol az archívumban kellene kotorjak, azok mán digitális géppel készültek, s most nincs kedvem a cd-k közt szöszmötölni.
Első kép a keresztelői buliról van, mikoris az eső miatt bemenekültünk a házba, s ettől lett hatalmas felfordulás (lásd kupi az asztalon).
Második képen úgy tűnne, hogy lánykám már símán mászkálna.
Hát pedig nem. Még nem volt fél éves sem, hajladozni imádott, de a mászást kihagytuk. Egy kis kúszás, s mán kész volt a lelkem, mindenhova betolatott, s mert előre nem ment neki, így mindig elakadt. Ezért is díjjazta jobban a székét. Abból meg tökéletes volt a kilátása, nem a földön ücsörgött, szal jó vót.

Kép keresztelő után

Kép hajladozós

Kép
kissmanó

Szivvi!
Ne aggódj, nem lesz bajszos :lol:

Ennek a jegyhelyzetnek a jellemzője a szenvédelyesség, szexuális hajtóerő, érzékiség, gyengédség de idetartozik még a kitartás, szívósság a hivatásban..de pl. a konokság is és néha dühkitörések is..
a lényeg, hogy érzelmeit szenvedélyesebben fejez ki.

ez általánosságban és majd sok függ attól, hogy a képlet melyik házában áll a születés pillanatában..az meg egyénenként változó lesz..

no. aludtam 1 órát.
torolve_20131003125716

Amúgy az a szakállas az egyik keresztapja a lányomnak, aki hatalmas megtiszteltetésnek vette a keresztapaságot, de aztán a gyerek második szülinapjától totál megfeledkezett róla, mégcsak telefonon sem köszönti fel szülinapján. Igaz, azóta van más keresztlánya is, de én akkor is pocsék lépésnek tartom részéről, hogy Edóról símán megfeledkezik.
S az nem mentség neki, hogy nem egy városban lakunk.
Igaz, azóta szemet szemért, mi sem köszöntjük őt fel szülinapján.

Kép
kissmanó

S majd a mindenkori adatok függvényében ha Samukád is úgy engedi, akkor egy csillagképelemzést megejtesz a születendő csemetéknek?
Ugyi igen, Gurgi Ritus?!

Kép
kissmanó

Manó!
Aranyos nagyon, tiszta apja!

Andi!
Én azt olvastam, hogy pl. a kiskatonák felpuhítják a méhszájat..a prosztaglandintól, amit néha adnak szülésnél, szülés indításnál..elvileg a prostata termeli..szal, sosem lehet tudni..egy szülés előtt uccsó eksön :P
torolve_20131003125716

Manó!
Basszus, én meg azt hittem, hogy a szakállas bácsi az apuka :oops:

Ja, elemzés, persze!! Amint megszülettek és én is toppon leszek, küldöm az elemzéseket..
torolve_20131003125716

A keresztapa olyan székely ember forma..az ugye? :lol:
torolve_20131003125716

Na jó na. Küldök egy apukásat is. De ez mán ugyi 6 éve s 3 hónapja történt, akkor vót a csaj 2 hónapos.

Amúgy keresztapuka csíkszeredai lakos, s amolyan ízig-vérig székely gyerek, szeret néptáncozni, meg minden ahhoz hasonló dolgot. Ja, s furulyázott is, nem tom most is-e még.

Na, s akkor itt egy apát lovagló csajszi.
S ezennel dugultam kép témában.
Kép Edó lovagolja az apját

Kép
kissmanó

Gondoltam, látszik, mint az én exem..arc forma.

Edó itt 2 hónapos? nem semmi.. :lol:
torolve_20131003125716

Pontosabban ha számlálom, akkor 61 napos vala.
Ja, s mielőtt rákérdezne valaki, apájának most sötét a haja, nekem mindig is barna volt, de párom kölökkorában aranyszőke fürtökkel dicsekedhetett. Anyósnak (s főleg a nővérének) vöröses beütés is van a hajában, szal apjuk oldaláról van a csajok hajaszínében a beütés.

Kép
kissmanó

Köszi, köszi, köszi Mindenkinek! Olyan arik vagytok! :D Ti megértetek legalább... :roll: :roll: :roll:
Apa is megért, csak a szüleim, meg néhány barát nem. :(
Most mértem vérnyomit, 134/96
Az alsó érték picit magas, de ez még az esti gyógyszer előtti mérés.
Bori: A nőgyógyászaton van a barinéd??? Ismerős a neve...
És ha meglátom, milyen nevet emlitsek neki? Mert ha azt mondom hogy ismizem Szarvasborit a Babanetről, kér nekem egy pszichiátriai consiliumot, pusztán protekcióból. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Anneeee!
Ne röhögtesssssssss Kép

Bori, tényleg Szarvasboriiii...
:lol:
torolve_20131003125716

Jah, hogy babanet...na én sem megyek 100-al
torolve_20131003125716

[quote="gurgula"]A írta:gurgulanneeee!
Ne röhögtesssssssss Kép

Bori, tényleg Szarvasboriiii...
:lol:

Most képzeld azt a helyzetet... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Manó: de édes, és szupi a pihenőszék, tudtátok rendesen cipelni a fogantyúnál?

Gurgi: jaj de izgi szenvedélyes fiú, szuper! Az meg, hogy konok, kitartó netán erőszakos, nos ezt eddig is tudtuk a családi vonások alapján! :wink:
Csak adja az ég, hogy rendmániás, pedáns ne legyen, mint az apja!
Gurgi, "eksön" lesz kiskatonákkal, akik felpuhítanak, na ez sem hangzik túl rosszul? Válaszhatok? :lol:
Cím:" A nagy fehér bálna és a kiskatonák" c. dokumentumfilmünket láthatják, melyben szó lesz a fordításról, ordításról és szorításról is...

Anne: ++++++++++++++++++ vérnyomás csökkentő!

Andrea
Kép
kindernay

JA képzeljétek 3-4 hónap alatt 4000m3 fogyasztottunk gázból jó mi? Most hívhatom az ellenőrző brigádot is, azok is itt fognak baszkerálni, haló még valaki szeretne jönni rombolni, tombolni ide?

Andrea
Kép
kindernay

Annee, dehát engem tényleg szarvas borinak hívnak élőben is.
Vagy a babanet? Hát mondj valami homályosat, ha szerinted az gáz. Én úgy szoktam, hogy a "neten fórumozok pár csajszival, akik akkor szülnek, mint én". Vagy, ha számít, szívesen felhívom, elvileg jóban vagyunk, gyakorlatilag már keveset talizunk. Legutóbb asszem áprilisban. Ja, és igen, orvos, 28 éves, hegyes orra van, szőke, szemüveges, sztem igazi dokinéni feje van. A magolós fajtából. ;)

Andi! Én is k.ra unom már az intézni valókat, pedig az én lakásomban nem járkálnak idegenek. Respect.
Vendég

ANdi!!

Doksifilmet, megnézem! :lol: :lol:

Kedves Nézőink!
Ebben a pár órában betekintést nyerhetnek KinderAndiék életébe...szem és fültanúi lehetnek életük egyik legszebb és legnagyobb élményének kisfiúk Samu érkezésének.
Röviden bemutatjuk a hogyis puhítsuk fel hatékonyana méhszájat, kiskatonák segítségével.. :lol:
torolve_20131003125716

Na, nem vótam egy órát, s erre nem tom megírni Anneenak, hogy ha nem felel meg Szarvasbori, akkor hivatkozzon Terrorborira.
Ámbár azért nem is igazán szolgált rá erre a névre, még ha néhanap ő maga illette saját magát eme jelzővel.

Doksifilm aranyos, de szerintem inkább doksileírás formátumban megfelelőbb.

Ja, s Annee. Hány pocakos azok közül aki netán nem ért meg téged? Kobakom rá, hogy egy sem.

Kép
kissmanó

Andi! Tuti az a három darab nulla a négyes után?
Atyavilág. Böcsületére válna egy üzemnek is.
Nemhogy egy háznak, ráadásul nem is télen.
Hát nem bújnék mostan a helyedbe/helyetekbe.

Kép
kissmanó

[quote="szarvasbori"]A írta:szarvasborinnee, dehát engem tényleg szarvas borinak hívnak élőben is.
Vagy a babanet? Hát mondj valami homályosat, ha szerinted az gáz. Én úgy szoktam, hogy a "neten fórumozok pár csajszival, akik akkor szülnek, mint én". Vagy, ha számít, szívesen felhívom, elvileg jóban vagyunk, gyakorlatilag már keveset talizunk. Legutóbb asszem áprilisban. Ja, és igen, orvos, 28 éves, hegyes orra van, szőke, szemüveges, sztem igazi dokinéni feje van. A magolós fajtából. ;)

Andi! Én is k.ra unom már az intézni valókat, pedig az én lakásomban nem járkálnak idegenek. Respect.

Bocsika, nem tudtam hogy így hívnak... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Akkor azt hiszem volt szerencsém hozzá ma reggel. Mikor NST-t csináltak. Kedves, fiatal csajszi, szőkésbarna hajjal. :)
Vendég

Manó: A Terrorborira bizti a pszichiátria! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nah, igen! Egy sem pocakos. Sőt, egy sincs a helyemben. Nem tudja hogy milyen vagyok ha valamit nem akarok. És ha nem akarok kórházban lenni, akkor kitör rajtam a sírógörcs. Az meg pumpálja fel a vérnyomásom. :? :? :?
Vendég

Apropó vérnyomás... 120/70 :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Jujj-jujj-jujj.
Annee külsős fiacskájának szülinapja vala!
Nos akkor pussza a nagyfiú kobakjára, hisz nemsoká nem ő lesz a kicsi a családban.

Kép
kissmanó

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratula neked meg a vérnyódnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kissmanó

Csajok! Most itt elnézem ezt a nagypocakos vonalzót, s elelmélkedtem azon, hogy mi lesz miután vonalzót kell váltani, s maradunk ebben a topikban. Hisz ha kicseréljük, akkor automatice asszem cserélődik az összes előző hozzászólásunkban is.
S kicsit röhelyes lesz, hogy írjuk mennyire nehéz már a pocó (aki visszaolvasna), s a vonalzóban mán bébike van, xx hetesen.

Uxi, meg többiek a régiek közül. Ezt hogy szokják csinálni?

Kép
kissmanó

[quote="kissmanó"]J írta:kissmanóujj-jujj-jujj.
Annee külsős fiacskájának szülinapja vala!
Nos akkor pussza a nagyfiú kobakjára, hisz nemsoká nem ő lesz a kicsi a családban.

Igen, Petyusom 7 éves lett 1.-én. :D Köszönjük szépen. :D
Ha a kisfiam netán holnap kitekintene a világra akkor épp a 9. házassági évfordulónkra jönne ajándékba. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok!

Az én férjem egy főnyeremény! Kézzeljétek, fodrászszalont nyitott a fürdőszobában és olyan, de olyan jó kis nyári fiszkót vágott nekem, hogy most olyan bóóódog vagyok a loboncom nélkül, hogy megszépült a világ! Hiába, a szerelem az szerelem!!!

Kép
zsuzsi**

Annee! Egyrészt semmi baj, jót szórakoztam rajta, hogy az ember a neten már a saját nevével bejelentkezve is gyanús ; ) Másrészt igen, Áginak kicsit barnás a haja, de nekem megmaradt szőkének, amilyen kamasz korában volt.
A 120/70 az nagyon jó, az már teljesen normális. Nem hiába, az öszötnök működnek. Megmenekültél, és megnyugodtál. Brr, engem a hideg is kiráz a befekvés gondolatától.
Boldog szülinapot Petinek!

Vonalzó. Bizony, mi Anneeval és Katával már 2 hét múlva egy újabb csodavonalzóval jelentkezünk be. Én úgy láttam más fórumon, ez nem zavaró. Hiszen ott a beírás dátuma, és a frissülő vonyalzó, így lehet tudni, hogy amikor írta, akkor még bentlakásos vendége volt.
Vendég

Andi: köszi a tel.számot, és elérhetőséget. Holnap telefonálok a Praxisba, ha ott nem tudnak adni 2 héten belül időpontot, akkor hívom az Istenhegyit. Remélem sikerül valamelyik helyen. A Praxis egy kicsit olcsóbb, azért próbálom előbb azt.
Max. még a Brendont is megpróbálom, most rákattantam erre a 4D-s UH dologra.
Köszi mégegyszer a segítséget.

Móni

Kép
Kép
moni1973

halihó

na megvolt a dokibá is...

gyermekünk 2630g!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szóval még +1kg-ra számíthatunk, hú, csak több ne legyen!

jaaaa, és a bolondját járatja velem a kiscsaj, mert mint kiderült, gondolt egyet és visszafordult farosnak! :P

annee, nem irigyellek, megértem a vérnyomásos dolgot, nekem ez a rémálmom, hogy velük kerülök egy szobába! (igaz látogató nem mehet be, de elég maga a ... ha olyan a stílusa!)
és boldog szülinapot Péterednek!

hazaérek, és mi vár?! egy doboz cserkóóóó, és ollllyan fekete fajta édeeeesssss hmmmm, imádom anyóst! :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

na bevallom, néhanapján nekem én is olyan gurgis vagyok :oops: mármint álmok terén.... hiába, ha máshogy nem megy, csak kell valami :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Csajok, én nem akarlak elkeseríteni Titeket, de nekünk még az orvos is megtíltotta a házaséletet anno a vérzés miatt, amit akkor kb. 1 hétig bírtunk tartani. Azóta semmi vérzés, így nem éreztem veszélyesnek és én nem bírom ki anélkül, úgyhogy mi továbbra is 3-4 naponként "élvezzük az életet". Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?