A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Omni,
Jaj de jó :lol: :lol: :lol:
Vendég

Képzeljétek itt akkora jég esett most, hogy csak na!
Vendég

Omnia!
Örülök a jó híreknek. :lol:

Andi!
Tuti a frizud! :lol:

Olik!
Várjuk a képeket és a beszámolót. Drukkolunk holnap! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Krisz:ideért tőletek a vihar :roll:
vedresandi

Olik,

Nagyon drukkolok holnapra az uh-hoz. Biztos szép kis babaókát fogsz látni. :D

Omnia,

De jó, hogy jelentkeztél, már mindenféle rossz dolgokat láttunk magunk előtt. Hála istennek minden ok veletek. :lol:

Krisz,

Hát igen, annál rosszabb nincs amikor oltás után belázasodnak. Nem elég, hogy az oltás helye fáj, de még a láz is. :(
Remélem azért nem lesz semmi gond.

Fehérváron még süt a nap, és pokol meleg van.

Andi,

Mai ovu teszt eredmény?????????????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:eggyel növeltem az egy csíkos tesztjeim számát...nekem ez nem megy :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi,

Dehogyisnem megy. Nekem a 12. napon alig látható halvány 2. csík volt, aztán a 13. már erősebb, és a 14. napon lett 2 erős csíkom.
Lehet nálad a pé nem is akkor van amikor gondolod. Folytasd csak tovább holnap és utána is. Ott lesz az a 2 erős csík. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:PÉ közelben vagyok,azt nem tudom ma van e.Meglátjuk,még van 2 LH tesztem.
vedresandi

Andi,

A lényeg, hogy legyen akció. Akkor nem is kell a teszttel foglalkoznod. :lol: :lol:

Egyébként a dokim egyáltalán nem hisz az ovutesztben, azt mondta csak pénzcsalás. Ki tudja, lehet igaza van. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:ha érdekel a véleményem,engem sem tud megggyőzni az LH teszt :roll: :lol:
vedresandi

Andi, hát akkor csak akcióra fel, adjatok bele mindent. :wink: :wink:

Most búcsúuzom, átadom a gépet apának. Valami haverja várja msn-re.

Szép estét. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hát azért az ovu teszt megbízható ha jól használják csak halkan megjegyzem meddőségibe is tanácsolják.
Vendég

Pandus:halkan megjegyzem,hogy akkor én béna vagyok :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi,
Halkan megjegyzem de amúgy is egy különleges ember vagy lehet ez az Lh tesztedre is hatással van :wink:
Vendég

Pandus:jelen helyzetben én már semmin sem csodálkozom :wink: :idea:
vedresandi

Hello Panda mami!
Hogy vagytok? :wink:

Andi!
Szerintem, ha én csinálnék LH tesztet, az enyémen még 1 csík sem lenne. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
Így:
Kép
de amúgy jól :lol:
Vendég

Pandus!
De nem egész naposak a rosszulléteid ugye?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
Nem egész nap mert amikor alszom akkor nincsen :lol:
Vendég

Pandus!
Ez megnyugtató a jövőre nézve! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Csátok!
Andi! Vegyél még egy csomaggal. Én sem gondoltam, hogy működőképes (úgy értem nem hittem, hogy létezik két csíkos). A doki a 12.napon azt mondta, hogy kb. holnapra megreped, ehhez képest a 15.napon volt full két csíkos, annyira, hogy gyorsan mégegyet csináltam fél órával később, így két zebrás tesztem van :D :D :D :D Szóval áztatgasd csak szorgalmasan, ott lesz az!!!! Ja, és az ominózus 15. napon már sajnáltam elhasználni, mert úgy sem lesz két csíkos...

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Kamilla!!!
Még van kettő,szerda,csütörtökre,de nem vágok eret,ha ez most nem lesz 2 csíkos.Majd rajzolok rá még egyet....ezen ne múljék :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Kamilla:tetszik a vonalzóóód :wink: :lol: :!: :!: :!:
vedresandi

Heni! Olyan szép a pocid :D Ennél tökéletesebb fotó nem kell!!!Szerintem ilyenkor a legszebb, mikor elkezd látványosan növögetni! :D
Mondjuk nekem alapjáraton simán van ekkora hasam :( Kötözött sonka leszek babásan :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Iga? Volt kiről lesnem :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Majd súgok neked,hol vannak klasz babás vonalzók is!!! :wink: :lol:
vedresandi

Andi! Csak azért bíztatgatlak ovu teszt kapcsán, mert én is tök hitetlen voltam, már talán 3 csomaggal is elhasználtam csupa neg. eredménnyel, mert a doki gondolatai szereint próbálgattam, hogy zebrás-e. Most vettem két csomaggal és addig fogyasztgattam még csak ott volt! Ez nem olyan, mint a terhességi, hogy kamura beigérem, hogy zebrás lesz. Ez zebrás lesz! Ha nem, akkor 10gombóc fagyi neked! :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ezen az oldalon nagggyon szépek a babás vonalzók is :wink: De babásból az összes szép! Még ha egy madzagot húznék el a monitor előtt, akkor is szép lenne :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla:egy dobozzal volt itthon...Biztos működik,sztem nekem is lesz 2 csíkom,ezt most próbaként elhasználom,de nekem nem megy ez a kétcsíkos együttlét.Ráadásul a párom is szakmabeli,alig látom,a guta üt majd meg,hogy 2 csíkom van,ő meg sehol.Csak idegeskednék.Tudod amit nem tudunk,nem fáj!
:lol:
vedresandi

Várj csak! Hogy hogy már csak kettő teszted van?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Azért volt erre a ciklusra csak 4 db,mert a múlt havi ciklusomban elhasználtam egyet,mert a vonalzó szerint 19 napon,szerintem meg 15 napon volt PÉ-m,és kíváncsi voltam a vonalzó hazudik e.Mondanom se kell,hogy igen :wink:
vedresandi

:D Akkor most döntsük el: akarsz kétcsíkost, vagy nem? :D :D Uhm! Megrendelés felvéve: ha Andinak otthon van a kedvese, akkor kétcsíkosat, ha nincs, akkor egy csíkosat :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

kamilla:ha ez ilyen könnyen menne,szerintem nem vásárolnánk ovu tesztet,hogy a macskarúgjameg!!!!! :lol:
vedresandi

A vonalzó se jó, az ovu teszt se jó.....semmi nem jó? Egyébként ferty sem jó :wink: :D :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla:talán az az egy dolgo van,amiben hiszek.Konkrétan nem a ferti,hanem a hőm.Ezt találom a legjobb támpontnak. :?
vedresandi

A lényeg, hogy az ovuteszt lesz két csíkos. Ha szerencséd van a párod is otthon van. De sajnos még ekkor sem garantált semmi :( Lásd.: mellékelt ábra (ez én vagyok :wink: )

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sziasztok!!!!

Remélem, mindenki jól van.

Ezt nézzétek meg hanggal!!!!!!!!!!!!!

http://www.videoplayer.hu/videos/play/54991

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Látom :wink:
Ma itthon van,36,1,nega ovu teszt,de beledöngölöm a lepedőbe :oops: :lol: :lol: csakazértis :lol:
vedresandi

Persze, azt marha jól lehet utólag elemezgetni. Frankón látszik rajta, ha jól alakul. De ezt nem tudod használni arra, hogy előre jelezze a pé-t, mert csak ovu után kezd emelkedni. Márpedig az öcsikéknek addigra ott kell lenniük!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Lehet,de a hőleesés,ami nálam általában meg szokott történni,ad némi támpontott ahhoz,hogy mikor van PÉ.
Egy szó mint száz,bízom benne,hogy nekem is sikerülhet mégegyszer 8)
vedresandi

Persze, ha több hónapon keresztül hasonlóan alakul, márpedig egészségeseknél miért ne, akkor nagyon jól megismerheted magad! Egyébként meg HAJRÁ! Ne kíméld! :D
Csá Hanna! :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Na, akkor jó éjt Csajok. :?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Naaaaaaaaaaaa, Hanna! Kicsit hosszú a reakcióidőnk!!!!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: meglepő,de egy két eltéréssel szinte ugyanazok a görbéim,2 nappal piri előtt leesik,tehát már a vége előtt 2 nappal tudom mi fog történni! :shock: :twisted:
vedresandi

Hogyne bíznál Andi!? Mindannyian bízunk benned!!!
A hőleeséssel nem számoltam, mert azt nehéz elkapni (számomra)

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla:nem teszem most fel a görbémet,mert nekem nincs :wink: :lol: ,de rábíztam magam :lol: :lol:
vedresandi

:wink: Te nem is dobtad ki a hőmérőt :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Nem dobtam ki Kamilla...van egy gyerekem,és bárki megbetegedhet a családban :wink: :oops: :lol: :lol:
vedresandi

Mindenkinek meg van a saját kis módszere. Sok sikert, azaz, hogy egy sikert! :wink: max. kettőt :wink: :D
Andi! Öröm volt veled, de el kell mennem aludni. Kori duzzogna, ha egyedül aludna el :wink: Szia!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla:megyek,mert a gyerekem nélkülem nem fekszik le,és elég géső van.
Egy élmény voltál!!!!Remélem holnap folytatjuk a magasröptű értekezést a babavárásról :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?