Roni nagyi!
Ha szeretnéd, akkor lefényképezem az összes képet a könyvben és elküldöm neked. Asszem priviben is lehet képet feltenni és akkor nem terhelnénk a többieket ezzel. Bár nem tudom, hogy így mennyire jó minőségű a kép?! De talán elmegy!:)
Nika!
Hát ne semmi, hogy Gege már ennyi idősen ül!!!
Tinu!
Hidd el, hogy teljesen másképp állnak az unokához a szülök, azért csak eltelt 25-30 év, de erről biztos Roni nagyi tudna beszélni!:) Apósom kedvenc mondása, hogy azért jó az unoka, mert ha sír, akkor csak visszaadja az anyjának és le van tudva!:)
Bébiőr: nekünk Angelcare légzésfigyelőnk van, amihez van bébiőr is, de csak egyírányú. Lehet rajta hangerőt állítani és szerintem jól fogja az adást lakáson belül. Elvileg asszem 200 méter a hatóköre terepen, de nekem a boltban már sipolni szokott (pedig majdnem szembe van velünk).
Zsu!
Fanni babának nem semmi sérója van!:) Te fésülted?:) Amúgy tényleg pók szerű a tetkó, biztos díjazza majd később!
Kernico!
Vicces ez a szemüveges sztori!:)
Munka! Én még nem tudom eldönteni, hogy mikor lennék képes újra dolgozni, szerintem majd az idő hozza. Amúgy itt a saját könyvelőiroda, ahol állandóan van munka, előbb utóbb be kell segítenem, ha látni is szeretném néha a férjem!:)
Ihianya! Jobbulást! Most a párom is elkapta…
Na jó éjt!