A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Snufi,
:evil: :x :evil:
Kati,
szarul. 25 tételből 18 van átolvasva tehát nem megtanulva, de ma be akarom fejezni hogy holnap délután meg csüt. egész nap tanulhassak még külön definíciókat, meg számolós feladatokat... namost az tudvalevő hogy én bubukálok délután. Nem hiszitek el de így volt: egykor letettem kis buksim, negyed kettőkor pontosan a házunk előtt elkezdték törni egy óriási munkagéppel a betont. Már vagy másfél éve meg van süllyedve az úttest, most jutott eszébe az önkormányzatnak megcsináltatni, természetesen minden előzetes bejelentés nélkül. Még mindig csinálják. Állati a zaj, álmos vagyok hiába a fél bödön tejszínhabra öntött kis kávé, és tanulnom kéne, álmosan, zajban. Isssteni!!! Holnap meg egész délelőtt a munkaügyi központban leszek "álláskeresési technikák" tanfolyamon, lévén munkanélküli vagyok jelenleg és kötelező :evil: :x :?
Vendég

Szirmi,
nagy mérgemben kimaradtál: örülök hogy jó lett az AFPd!!! :)
A tenyésztés eredménye is jó lesz! És együtt homokoznak a fiaink 2 év múlva az aktuális talin, miközben a lángosodat tömjük magunkba :P
Vendég

szirmi: örülök, hogy jó lett az eredmény. :D :D :D

áfi: jó tanulást! drukk++++

na lépek vissza a vastag könyvemhez...

katica
katica30

Halihó!

Itt vok, csak közben az utcában egy 1.5 éves kisfiú megvágta magát, és be kellett vinnem a sebészetre. Minden rendben van már.

Velem is, kidühöngtem, kisírtam magam, remélem megoldódik. Csak az a gáz plussszban a storymban, hogy ezt az órát az intézményvezető tartja, a MENTÁL anyja ha úgy tetszik, szóval pont a legjobb embernél kerültem ki szarul. Remélem nem úgy jegyez meg, mint "tettest vagy tettestársat", mert szeretnék leszigorlatozni, 1 év múlva meg leálamvizsgázni!!!!! Az biztos, hogy innentől lehet engem utálni, de senkinek nem küldöm el semmilyen anyagomat és punktum!!!!!

Szirmi: gratu.

Áfi: ááááá! :twisted:

Katica: köszi. Holnap teszt?

Boni: privire válaszoltam. Apára fel!

Köszönöm mégegyszer Mindenkinek az együttérzést.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

snufi: hogy vághatta meg magát egy ilyen csöppség? :roll: örülök, hogy jobban érzed magad. ha apa ma vesz nekem tesztet, és még lesz értelme, akkor egyet kipróbálok holnap.

rólam: nyitott szemekkel "alszom" a könyvem felett, nagyon hülye idő van itt.

katica
katica30

Sziasztok!

Snufi! Ez döbbenet! Egyébként mit gondolt a csoporttársad? A tanár elolvassa, megjegyzi, hogy jé ilyet már olvastam és kész? Ez hülye! :twisted: Hát nem tudom, hogy én hogy viselkednék ilyen esetben a továbbiakban az illetővel (Min. 5 méteres körzetbe nem jöhetne az tuti!) :twisted:
Úgy látom Murphy most ott járt nálatok! :twisted:
Innentől jönnek a jó és szép dolgok!

Kata! Képes voltál eltűnni ezért? Pedig én még egyet értettem is veled! Az a fura, hogy most, hogy nem szedem az E vitamint úgy néz ki, hogy nem lesz brutál ciklusom!
Lehet, hogy hülyeség a kettőt összekombinálni, de olyan jó valamire fogni! :lol:

Katica! Remélem apjuk vesz tesztet! :wink: Drukkok! :lol:

Látom! Nem túl szerencsés nap Áfi neked sem! :x

Rájöttem, hogy eddig azért nem lettem babás, mert ezt a munkatempót nem bírnám az tuti! Tegnap is itthon még fél 10-ig nyomtam! Reggel már 7-kor kezdtem és fél 5-kor tudtam eljönni (munkaidő fél 8 fél 4) és marhára nem vagyok kész semmivel! Aztán csütörtöktől kezdődnek a szóbelik ami jobb esetben azt jelenti, hogy reggel 7-től este 6-ig és majdnem 3 héten át! És amennyi dolgozat van meg irat a hétvégére is tuti haza kell hoznom! :twisted: Ezért sem tudok már napközben jönni!
De utána nekem lesz a legjobb! Mert ki fog derülni, hogy babás vagyok, aztán nyári szünet, aztán tali, aztán nyarlás! Alig várom! :D

Kép
bettike
Eger

Bettike, de jó olvasni Téged!!!!!!! :D

Egerbe sajnos 85 %, hogy nem tudunk menni. :( Sógoromnak van akkor a szülinapja és partyt tart. Mivel nincs bnője, én leszek (vagyok 3 éve már) ilyenkor a háziasszony. :roll:

Urammal elmentünk fagyizni, már jobb a kedvem vmivel.

Katica: drukkolok Neked nagyon!

Bettike: tábla??? (holnap hívom dokimat átjárhatósági időpont egyeztetés miatt)

snufi

IGEN IS! SNUFI ŐRMESTER! :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

snufi: hogy jött ki a 85%? már egy ideje csak ezen gondolkodom :lol:

bettike: köszi a táblákat. látom, végre beleraktad a tali időpontot is. :lol:

szögeden esik az eső :(

katica
katica30

KAtica: SACCPERKÁBÉ!!!! :lol: :lol: :lol:

snufi

snufi: pedig már azt hittem, hogy komoly matematikai számítás előzte meg :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Esküszöm ha nem tudnám hogy Kati matektanár, akkoris rájönnék! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Snufi hozzuk össze valakivel sógort! :lol:

KAtica! :lol:

Áfi nem fáradtál el?
Vendég

Sziasztok Lányok,

Tegnap engedtek csak haza bennünket a kórházból. Volt némi gondunk a baba légzésével ami valószínűleg fertőzésből adódott, ezért antibiotikumot kapott és kicsit tovább maradtunk.

Mindketten jól vagyunk, imádom és gyönyörű. A nagy mérete ellenére (végül is "csak" 4620 lett a súlya- Bettike, javitod nekem a táblában :P ? ) természetes úton szültem, az ötperces fájások után kevesebb mint 3 óra alatt meglett....szuper ügyes fiú volt, segített nekem.
Nem repedtem, nincs belső sérülés , csak normál gátmetszés. Azt mondta a doki, mintaszülés volt és példaként fog felhozni az anyukáknak .

Sajna nem tudok visszaolvasni és a jövőre nézve sem ígérem még egy darabig hogy rendszeresen tudok jönni.

Bonika, nagyon köszönöm az sms-eket, írtó rendi vagy, hogy tájékoztattad a lányokat és aggódtál értünk.

Babancs, neked is nagyon köszi a gratu sms-t :wink:

Mindenkinek aki benne volt anno Cocácska táblicsujában küldtem a mailcímére képeket :wink: aki még szeretné látni, írjon privit, ha nem gond, ide nem tenném fel őket 8) .

Millió puszi nektek és sikeres júniust, hogy mielőbb babázzatok :wink:

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok,

dokinál ma minden rendben volt. csinált uh-t is :) mert rossz volt a kedvem és megkértem. Babóka édike.
Nekem fedi a méhszájat a méhlepény és mellső falon van. Szóval felmerült a császár lehetősége, de a doki azt mondta, hogy még elmehet onnan- Hát remélem is!

Pusz mindenkinek!
Szirom, grat az AFPhez.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Melcsi, gratula Áron babához! Gyönyörű szép és jó nagy baba!

Cs.

KépKép
Kép
csikken

MELCSI: KÖSZÖNÖM A KÉPEKET, ÁRON GYÖNYÖRŰ HAJASBABA!!! GRATU!!!

Szép álmokat: Snufi

Katica: vett páros tesztet? Reggel várjuk a + teszted fotóját!!!!

snufi

Puszi Áronnak, és boldog szüleinek! Cupppppppppppppppp!

Kép
zölddisznó

páros = Párod :oops: :lol:

snufi

melcsi: nagyon édes áron baba :D gratulálok még egyszer :D

snufi: nem vett tesztet :twisted: nem ért rá, no meg mondván, hogy ne pocsékoljam a teszteket, ráérek pár hét múlva (!) tesztelni. pasi :twisted: majd holnap veszek...

jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

Kati,
ha venni mersz kinyúvasztalak!!!
(Többieknek: nekem megmaradt 1 és azt holnap adom fel lelkem türelmetlen matektanárának, és egoista lévén azt akarom hogy az ÉN tesztemmel legyen + neki)
Melcsi,
én is köszönöm a képet, és mégegyszer gratulálok a nagy babához és a szép szüléshez! :)
Vendég

HUUURRRÁ !!!
Vége a sulinak. Ma volt az utolsó vizsgám. Igaz mechából meghúztak, de majd újra felveszem.
Most pihenni fogok és csak a testemre koncentrálok, talán akkor
sikerül összehozni a BABOCÁT.
surmi
kockasfulunyul

surmi: gratulálok. mit tanulsz? mecha=mechanika?

áfi: :lol: :lol: :lol: nem is vagyok türelmetlen, csak egy kicsit. főleg te tudhatod, hogy milyen sok a türelmem drága jó tanítványom! :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Sziasztok,

Melcsi gratula Áron babához egy tündér :lol:

Snufi, tök megértelek. Tőlem is feszt kérték a diploma munkámat, persze csak kiindulópontnak. Én adtam is volna, de az Uram gyakorlatilag rám visított, hogy ne merjem odaadni senkinek, még elolvasás szempontjából sem, én meg nem mertem ellenkezni, persze nem tetszett azoknak, akik kérték. De ahogy látom neki volt igaza, és most már örülök, hogy nem adtam :oops: Én kis naiv ilyesmire nem is gondoltam, hogy megtörténhet. Fene vigye az ilyen számító kis dögöket. :twisted:

Katica, hatalmas drukkokok

Bettike, a fene vigye el a sok munkát :evil:

Szirom gart a jó AFP-hez, mikor lesz meg az amnio eredmény? remélem hamarosan, ott is mindennek rendben kell lennie.

Bocsi mindekitől, de nagyon sok a munka azért sem jöttem eddig.
MIndenkinek puuuusz

Purc

Kép

Kép
purc

katica! mecha=mechanika

Környezetmérnők szakos vagyok a BMF-en.
Mecha tanárunk nem 100-as, így az osztályból csak 4-en mentek át. Olyan anyagot rakott a vizsgába , amit még csak megközellítőleg sem vettünk. A fizikát is úgy tanítja , mintha ott se lenne. De állítólag kérhetjük, hogy másik tanár kurzusába mehessünk. Majd meglátom.

LÁNYOK!!!

más téma!!! Pénteken volt pé-m, azóta nagyon fájnak a melleim és
egy kicsit megis van duzzadva. Eddig nem tapasztaltam ilyet, ez
normális?
surmi
kockasfulunyul

Jó reggelt!

boni: köszönöm a privit.

surmi: 4 ember ment át? :roll: hány főből? pedig a mech. érdekes.

szegeden esik az eső. aludni szeretnék ilyen időben :(

katica
katica30

Itt is nemrég állt el a zuhany. Szerintem menjünk be a munkahelyünkre, és aludjunk.

Surmi! Normális. Mármint nem Te, hanem a cicijeid.

Puisz minden hőségimádónak, és attól szenvedő társamnak.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Melcsi, hatalmas gratula! És gyere amilyen gyakran csak tudsz!

Snufi, megértelek, én is voltam hasonló helyzetben az egyetem i éveim alatt! Majd meszokják a többiek!!

Katica, rukkjaim szállnak feléd!

Boni, hogy vagy??? Mintha beteg lettél volna?? Engem ma reggel kapott el a hasmenés, de én tudom az okát: a tojás miatt!

Szirom, a másik teszted is jó lesz!!! Grat az AFP-hez!

Kép
kata05

Sziasztok!
Bocsi hogy ilyen ritkán jövök, de 4felé írok mostanában, aztán nem mindig van időm még olvasgatni sem. Most sem tudok mindenkinek írni... :(

Melcsi!
Gratulálunk a nem is kicsi babádhoz!!! :D

Bettike!
Ez a tempó, tényleg nem semmi... nem is értem hogy bírod. :(

Szirom!
Örülök, hogy jó az AFP-d! :)

Csikken!
Nővéremnek is az melső falon volt a lepény, de neki csak a 7-8. hónap környékén vették észre. Nem is értem miért csak akkor... :roll: Remélem neked ekmászik onnan!! Megvan az esélye!! :)

Bettike!
Tábliba beírnád?!
2007.06.29. UH
2007.07.01. Védőnő
szilbee

Jó reggelt Drága Topiktársaim!

Melcsi, ez csak természetes! :wink:

ÁFi nyitvahagytam válaszod a gépen, hátha uram elolvassa és meggondolja magát! :lol:

sziromka gratula az eredményedhez, másik is jó lesz! pocid?

Katica szivi!

Purc enyim uram se engedte meg, hyog odaadjam másnak! én viszont segítetem évfolyamtársaimnak megírni, (megérte :wink: )

Rólam enyxim hő még mindig 36,8. Komolyan mondom, én már nem értem. tegnapelőtt ugye leesett 36,5 re, teljes pánikba voltam, hogy lecsúsztam róla, mivel rosszul voltam(KAtám azóta semmi bajom)
Azóta pedig 36,8 36,8 csak nem akar feljebbmenni! :twisted: na ma is rágyúrunk akkor

:lol: :lol:

Szép napot!
Vendég

Jó reggelt, délelőtt ne keressetek, tanfolyok. Jaaaj de nincs kedvem!
Szilbee,
Csikkennek nem a mellső falról kell elmászni a lepényének hanem a méhszájról. A mellső fal a lepény normális (bár néhány szempontból nem túl szerencsés) tapadási helye, ez önmagában nem gond. A gond az ha a lepény a méhszájat fedi, mert akkor a baba nem tud tőle megszületni érthető okokból.
Vendég

Bonika,
az egri találkozón nagyon nem szeretnék megtépve lenni!!! Zárd be azt az ablakot testi épségem érdekében légyszíves! :twisted:
Vendég

Igen! Félreírtam... nekem még nagyon korán van... 5:30-kor keltett a törpe, így még kissé dekoncentrált vagyok. Bocsi az elírást!
szilbee

Áfi!
Tisztában vagyok ám vele! ;) Má csak azért is, mert a nővéremet pont ezért kellet megcsászározni. Még szerencse, hogy bent tartották megfigyelésen a kórházban (pont emiatt), mert éjjel megrepedt a lepény ... a többit nem kommentálom, mert nem akarom ráhozni a frászt Csikkenre... így is elég pocsék még a gondolat is...
szilbee

Csikken! Drukkolok neked, hogy ne legyen csaszi.++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

áfi :cry:
Vendég

Sziasztok!

coca: támogatni tudom az ötleted :lol:

kata: örülök, hogy újra itt vagy :wink:

szilbee: hanyagolsz minket. :(

áfi: mit okosodsz délelőtt?

boni: ismét írtam privit.

baba: hogy vagy?

rólam: alszok a gép előtt. közben zárom le a gyerkőcöket.
hőm 36,8 volt reggel. szerintetek nem lehetett később a pém? :roll: ilyen hosszú nem szokott lenni a pé utáni rész. :roll:

katica
katica30

katica megkaptam én tudom mé ilyen hosszú.teszel majd görbét?

katám pé megvolt?
Vendég

boni: majd otthonról délután teszek.

katica
katica30

katica jól van! :lol:
Vendég

Hello Csajok!

Kicsit kivontam magam a forgalomból (de azért olvasó üzemmódban működtem… :wink:

Ezidő alatt, kinek mire volt szüksége (drukk, gratuláció, vigasztalás stb.) azt telepatikusan küldtem :-D Remélem megkaptátok :-D

Pár szó rólam: eléggé rossz napjaim vannak, mensisen görcsölgetek, plussz még hozzájönnek az Utro mellékhatásai (szájon át szedem…) -> szédülés, zsibbadás, émelygés, fáradtság. Egyszóval mosott sz@r szindróma…

Puszi Mindenkinek!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Katica!
Igen, mert néha annyit írtok, hogy nehéz követni az eseményeket, de majd igyexem többször jönni!! Meg sok ismerősöm szült meg, ill. fog szülni a közeljövőben... aztán igyekeztem / igyexem egy kissé többet foglalkozni velük, mert utána pár hétig úgyse lesz rá lehetőségem.
szilbee

Bettike, légyszi írd be a táblába: július 23. Kaáli.

babaimádó
Kép
babaimado

Katica! Kis álomszuszék!:-) Jól vagyok, köszi.(APró kis fájdalmak persze vannak, de kicsira nem adunk:-) )

babaimádó
Kép
babaimado

katica !
35-en vagyunk az osztályban.
Ezért is tetük fel a kérdést magunkba, hogy talán nem is velünk van baj. A műszaki kémia tanár szuper jól tanít , sokan vannak a kurzusán ,és mindenki jól teljesít. Aki eddig nem szerette a kémiát,
az nála belehabarodik..

Felakarom tenni a görbémet, de egyszerűen nem lehet, nem találok rajta ilyen funkciót. Letőltöm és amikor megakarom nyítni nem jelenik meg semmi.

a www. timmermann.hu van. ismeri valaki ezt az oldalt ?
surmi
kockasfulunyul

szezso kitartás! :lol:
Vendég

((((((((((((((((((((Szezso)))))))))))))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Boni: ez inkább betartás :-D Az Utro betartott :-D

Babim: köszönöm az ölelgetést!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Bettike, átérzem a helyzetet, én ugyanezt csinálom a 3 melóhellyel. Nagyon nehéz így babásan, előtte is az volt, de most extrasz@r így.
Próbáld meg lentebb adni valahogy, többet pihenni!
Szezso, szegénykém, megszenvedsz ezzel a bogyóval. Miért nem hüvelyen át szeded? Annak kevesebb lenne a mellékhatása, nem?
Baba, a Kaáliban a következő inszemről lesz szó, vagy csak kivizsgálás? Jó sokára kaptatok időpontot. :roll:
Katica, nem mondod, hogy elhasználtad az összes tesztet, amit Bonitól vettél??? :shock: :lol: Hányat vettél? Sokkal lógsz Áfinak, ugye tudod??? :wink: :lol:

Kép
szilcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?