Andi: Köszi a segítséget, hamarosan megpróbálom felhívni a Praxist, róluk is azt hallottam, hogy nagyon alaposak és korrektek. Ha ott nem sikerül, akkor Istenhegyi. Bár őszintén szólva nekem nem is annyira a szakmai része érdekes most, mert az meg van minden hónapban a nődokinál. Most leginkább tényleg a kiváncsiság hajt, olyan jó lenne látni hogy milyen a babó, mekkora, no és persze a kis pofiját is úgy megnézném már. ( Ami a nődokinál van ultrahang, én abból nem sokmindent látok sajna) Szóval nem mondom, az sem baj ha szakmai is a dolog ( mert nagyon fontos lehet) , de most nekem annnyira nem az a lényeg.
Gáz témához sajnos nem tudok hozzászólni, nálunk ez a sz@r távfűtés van, amit utálok!!!!!!!!!
Zsanett: én vettem már két szoptatós melltartót. Én nem tervezek melltartóban aludni. Nekem az fura, de attól még lehet jó és hasznos

Nem tudom
Lányok!: kézifejőgép téma engem is nagyon érdekelne, hasonlóan Zsanetthez. Már 1000x megnéztem az Aventeset, de azzal az a gondom, hogy nagyon drága ahoz, amennyit én tervezek fejni. Azthiszem írtam már, hogy én úgy döntöttem, hogy csak abban az esetben fogok most fejni, ha úgy bedurran a mellem, hogy saját magamon kell segítenem

Alapból pedig csak a szoptatásra fogok koncentrálni, annyi tej úgy is mindig termelődik, amennyi elfogyott. Ha meg már nem termelődik, az úgy sem azért van, mert nem fejem rendszeresen

Első babánál olyan voltam mint egy tejcsárda, az egész napomat a szoptatás és a fejés töltötte ki, fagyasztottam mint az őrült, utána nem győztem odafigyelni hogy időpont szerint szedjem elő a fagyasztott tejet, de mivel sok tejem volt, így nem is nagyon volt rá szükség, szóval csak felesleges gondot csináltam magamnak. No mindegy, tudom hogy erről (is) mindannyian másképp vélekedünk, de én most így fejés nélkül tervezem az életem, aztán majd kiderül
Most elköszönök, mert van egy pár elintézni valóm.
majd még jövök.
Sziasztok,
Móni