Helló lányok!
Ági, köszi, hogy tudósítottad a csajokat. Egyébként tényleg tök kómás voltam, olyannyira, hogy mikor 13 órakor normálisan felébredtem, akkor néztem, hogy jé bezséltem a férjemmel, anyukámmal,a tesómmal és íágival is:)
Most értem haza, de már 4kor végeztem dévainál, csakhát ugye elmentem a déli patikába, nehogy elvonási tüneteim legyenek. Aztán vettünk egy egész grillpipit és jól befaktam belőle kovászos ubival. Hát, úgy ettem, mint aki még sosem evett húst:)
Egyébként minden nagyon szuperül ment, én voltam a 3. összesen 4en voltunk.Kb. 1/2 11kor mentem be és 11kor kómáztam fel a kórteremben. Bent nagyon gyorsan elaludtam, annyi rémlik, hogy Dévai rámkacsintott, aztán se kép se hang:) Nos, a lényeg, hogy 7 petike lett. Jó volt meglátni a tenyeremen a szivecske mellett a 7-es számot. Mikor behívott Dévai 4előtt az elbocsátó randira, azt mondta, hogy 7 nagyon jól megtermékenyíthető petike lett és min. 270ezer extra jó minőségű és mozgékonyságú katonát engedtek mindegyikre. Holnap reggel 9kor kell telcsiznem. Ja a fehérjeinfúziót csak óvatosságból kaptam, mert ugye a kritikus oestradiol szint Dévainál 4000körül van. Nekem pénteken 1100 lett, de hétfőn már 2400. Így csak az aggasztotta, hogy 3 nap alatt megduplázódott és nehogy így menjen tovább. De szerencsére semm imás nincs. Ajánlom is, hisz olyan rendin ettem a húst:)
Na, jó hosszú lettem:) Szóval tök jó volt minden és jól is vagyok nagyon. puszi
Noczi! Örülök, hogy találkoztunk:)) Pénteken szerintem összefutunk megint:) puszi