Sziasztok!!
En is az almatlanok taborahoz tartozom. Amiota babat varok, nem volt egy olyan ejszakam sem, amikor ne kellett volna felkelnem valami miatt. (Pisiles, labgorcs, csipofajdalom. babamozgas..) de a mai ejszaka szornyu volt. Pisilnem legalabb 6-szor kellet, a csipomnel meg beszorulhatott valami ideg, ami miatt ugy fajt az egesz bal labam, hogy csillagokat lattam...
Olyan aranyosak vagytok, ahogy mindenki lazasan keszulodik!!

En egyelore a babakocsit vettem meg, meg van egy szatyor ruha, amit ugy kaptam, valamint mozeskosarat es bolcsot is valoszinu kapni fogok. Szoval egyelore ennyi. Jovo heten dolgozom utoljara, ugy tervezem, hogy akkor indulok vasarolni, nagyobb kedvem van ugy, hogy egesz nap csakk azzal kell foglalkoznom

Kisagyat egyelore nem veszunk, mert valoszinu januartol uj hazba koltozunk, addig ugyis a mozeskosaras agyban lesz a pici a haloban velunk. Mivel ez a masodik babam, mar tudom, hogy mennyi minden folosleges volt, szinte minden nap tudtam volna uj ruhat a lanyomra adni

Ezert most okosabban vasarolok. (Legalabbis megprobalok

)
Anitja: Nagyon aranyos vagy, koszi a programot, de sajna ez sem olvasta be a dvd-t, megprobalom meg az internet cafe-ban, ha nem sikerul marad a tv-rol fotozas, vegulis nem lett olyan rossz.
Gremese! Teljesen kiakadtam, hogy dietat irtak a kiskonyvedbe!!!!

Gyonyoru, karcsu kismama vagy!!! Szerintem ez a hulye sulymeres abszolut felesleges, ha korosan hizik valaki, azt szabad szemmel is latni lehet! Amugy meg minden ember mas, hal istennek!! Mas forma, mas alkat mindenki, az hogy 2-3 kiloval egyikunk tobb vagy kevesebb, abszolut nem szamit!!
Itt, Angliaban nem is merik a sulyt. Amig nincs panaszod, nem dagad a labad, nem vagy szemmel lathatoan kover, addig hagyjak a terhesseget a termeszetes utjan haladni, es szerintem ez jo. Mivel itt orvos csak akkor jon a kepbe, ha valami gond van, es fizetni abszolut nem szokas a szulesert, meg a vizsgalatert (elvennek a doki diplomajat, ha elfogadna penzt) neha az az erzesem, hogy a magyar dokik azert viszik tulzasba a vizsgalatokat, meg miegyebeket, hogy minel tobb penzre szert tegyenek.
Jaj, de sok lettem!!
Szep napot mindenkinek!!
Niki