A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Képek tutik, szövegek jók, olvasom, de az gyermekem nem hagy nékem szabadidőt mostanság (vagyis ha hagy, akkor muszáj mosogatnom, meg vasalnom, meg teregetnem, meg jövő hét hétfőn vizsgázok :shock: )...

Kép
Kép
tinu

"ne bandukójjál, hanem meneteljél Szabó!"
"ne röhögjetek, hanem menjetek"...
ezeket az utasitásokat dobálja épp a karmester, gyepmester vagy mi...
már ezért i megéri hallgatni a zenekar gyakorlásást.
A Bon bon-os pasi a katona- vagy a rendőrzenekarban játszott????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan,
én még mindig izgatottan várom a szüléssztorid :wink: :D
és PKU-n minden rendeben volt tegnap?

Leni,
amit irsz, az a Hellinger féle családfelállitási rendszer?

Rec,
tökjo, hogy leirtad Jonásrol a véleményed, most már értem, hogy nekünk miért nem jön ki a tábla alapján :) mert Ábel pont középidöben fogant, a "tudományos" alapon :) a másik meg gondolom, a számodra misztikus ezoterikus asztrlogikus alapokon nyugszik :lol:
fibi

Aviva: huu ezt lehet, h nekem is ki kene probalnom?! talan segitene... (lassan 3 eve az utolso piros karikanak a naptarban :?)

Johi, kerti parti :D :D
es mit csinalsz te az operahazban?

Votiv, ugye nem hagysz valasz nelkul? :P

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rec,
Avivát hugom is azért (is) csinálta, mert gyogyszer nélkül nem jött meg neki :( de azota (és az akupunktura ota) minden oké nála :D és lefénymásolta nekem a gyakorlatokat, meg a zenéjét is lemásolta, azt nagyon szivesen Neked adom!! (mert amugy a tanfolyam pénzbe került) (én akkor csinálgattam, amikor Ábelre gyurtunk :lol: )
és még mindig nálam van a régi Geo ujságod :oops: , azt is visszaadnám. csak nem tudom, mikor-hogyan. talán ha jöttök Macsékhoz, összehozhatnánk az átadást :wink:
fibi

Zsanci, persze, végülis ő is jó lehet :) (bár, hallottam róla már egy olyan történetet is, ami nem volt igazán +... Nem "rontott" el semmit, csak nem tudott kiállni a kismamájáért egy nehéz helyzetben ami végül rosszul sült el - de basszus, mutasson vki egy dokit, akinek nem volt még rossz sztorija, akár úgyis, hogy ő nem is tehetett róla? ill. még valakit, aki vállal minden kockázatot és szembeszáll a felettesével...)

Nukada, szerintem szuper, hogy zenét hallgattok! az nem minősül háttérzajnak :) ráadásul a gyermeked ettől csak több lesz! :wink: nálunk folyton csend volt (vagy üvöltözés :twisted:), és én mindig nagyon irigyeltem pl. a zenész-családba született emberkéket :)
meg most Zsancit is a bakákért :mrgreen:

votiv 8)
votiv

Fibi,
PKU majd kiderül. Ha nem irnak az a jó. Iginél persze jött a levél, h szar lett, de aztán újabb csapolás után már nem volt gond.
Szüléssztorit már szülöm... de nem lesz olyan gyors és könnyű, mint az igazi... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv, Emmának kötöttek a belső combizmai, ezért kő vmi, ami szétfeszítve tartja a lábait. Indi, én is igyekeztem humánus lenni, próbálkoztam pelusra textilpelust terpeszhajtogatni, de olyan erős a kishölgy, hogy bármit összegyömicköl kicsire, ami a combjai közé kerül. Félek, hogy a moshatóval is így járnánk, de köszi, ösmét újragondolom a dolgot. :)

Rylie, mi ez a Dévényezés?

Nuk, vonalzód :)

Csodásak a képek a jólláthatóanboldogkkiegyensúlyozott kőcökről. :)

Vot, klassz, hogy láz a múlté. :)

Kátya
kincsimano

ja, Indi, és ami most rajta vanik, az pamutból van ám, nem gumi, meg nem is bugyi, hanem vállszalagos, hevederes vagy kantáros izé. de persze a betét az kemény. most úgy tűnik, nem zavarja (nagyon), de a moshatóson akkor is újra gyúrok egyet. :)

és uramatyám, az imént nyomott be Emma 160 g tejcit, ilyenkor sosem szok ennyi lenni, legfeljebb reggel, 8 óra kihagyás után. lehet hogy a weleda emlőápoló olaj? tegnap óta használom. és tegnap megint nem kellett pótolnom. ami viszont kicsit feszít, az az, hogy még mindig nyákos a kakkancs, és hát a pocifájás...

Kátya
kincsimano

Recca, Jónás-ról inkább Gabit kérdezd, én nem tudok többet, mint amennyit itt-ott olvastam róla.

fogantatás: du. történt meg a dolog, és este elalvás előtt, szinte félálomban éreztem vmit, és még ezzel is álmodtam :mrgreen: aztán pár napig nem jutott eszembe, és 2 hét múlva már vettem egy tesztet, és nem is lepődtem meg a két csíkon :) azt is éreztem, hogy lány. persze utólag könnyű meg nagyképüség ezt állítani, de pl. nem is kerestünk fiúnevet. mert valahogy az egész érzet más volt, mint Istivel...
és én se középidőben fogantam, hanem mindjárt menzesz után (nekem az 4 nap). a homeós dokim azt mondta, úgy látszik hajlamos vagyok a spontán peteérésre, meg hogy egy jó orgazmus "csodákra képes" :mrgreen:
egyébként Istivel meg menzesz ALATT estem teherbe :roll:

amikor azt írom, hogy éreztem a babát, az nem igazán mozgást jelent, vagyis nem a babáét...
8-9. héten amíg még az apja követelte, hogy vetessem el, valahányszor ezen vitáztunk, éreztem, hogy egész picire "összehúzódik" a magzat, és elbújik, egész mélyre... mindegy, hogy a baba vagy a méhem, végülis egymástól el nem választhatók, de az a "részem" nagyon komolyan reagált a gondolataimra.
már akkor kommunikáltunk, ez számomra is hihetetlen volt, de valahogy sokkal jobban rá voltam hangolódva, és sztem pont ezért tényleg éreztem a lányos "princípiumokat" is az ő irányából. a megértést, az elfogadást, a spiritualitást, az érzékenységet, a kommunikációt...
a 13-14. héten meg határozottan éreztem, hogy mozgolódik. nem rugdos, hanem csak izeg-mozog, mint egy kis lepke...

na de most elviszem egy kis csajos bevásárlásra (az ábécébe) az én kis koszmópolita csajszimat :D

votiv 8)
votiv

Fibi, de edes vagy :P ez nagyon szuper lenne :D (tanfolyamra biztos nem tudnek elmenni, max konyvbol)
irok privit, van itt mas is ;)
(jonasrol meg csak otletelgettem, mivel erteni nem ertem, jobban utana olvasni meg most nemtok :oops: szoval lehet (valoszinu ;)), h tok hulyesegeket irtam - akkor bocsi. bar egyelore senki nem jelentkezett, h megmondja a tutit. lehet, h mas sem erti? :lol: Gabi esetleg? :))

katonazenekar joooo :lol:

ja es a kepek is persze :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv,
azt ugye tudod, h a nők nagyrésze megérzi, h kit is hord a szive alatt? Mikor nálunk kiderült a baba, egyértelmű volt, h fiú, és ezt nem csak azért éreztem, mert úgy gondoltam, vki ott fent nagyon ki akar velem szúrni,hanem mert TUDTAM, h Ő egy fiú!
és mi sem néztünk lányneveket.
szóval, női megérzés, ösztön RULEZ.
És Igivel meg úgy voltam, h június 2-án történt az akció, és Levinek 9-én van a szülinapja, és én TUDTAM, h ott van már Igi, és gondoltam milyen vicces lenne, ha ezt kapná tőlem szülinapra, de sajnos rosz fajta tesztet vettem, és nem is mutatott semmit. Sőt, a doki is azt mondta, h ez csak egy ciszta, de ettől még simán teherbe eshetek... :lol:
Bvel nincsenek ilyen élményeim. Egy biztos, h ő is elsőre fogant. Nála még reménykedtem a lányban. De Iginél is tudtam, h fiú.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv, igen koszi, erre voltam kivancsi :) aranyos nagyon az egesz :)
recca

csatlakozom, én is tudtam, hogy csoda történt, még másnap reggel is a pocakomat simogattam és vigyorogtam, mint a tejbetök. és nálunk meg csak lánynév kerestetett, fiúval is próbálkoztunk, de eccerűen nem...

Kátya
kincsimano

Recca!
Szerintem akkor feltételnül próbáld ki!
A tanfolyamra pedig én mindekit elküldök, mert sokkal többet ad, mint a könyv, és segít pontosan csinálni a gyakorlatokat és összesen egy kb. 3-4 órányi időt vesz igénybe - a szent cél érdekében ennyi csak akad.... :wink:
Nekem több ismerősöm is van, akinek ezzel a tornával oldódott meg nőgyógyászati problémája ill. tudott teherbe esni. De lusta desznyóknak nem ajánlom - mert CSINÁLNI kő, nem elég betenni a a könyvet a párna alá :wink:
leni

hehe en tokre lanyra tippeltem :oops: mondjuk lanynevunk abszolut nem volt, a fiu nev meg mar a pocakba koltozes elott kitalalodott...

Leni, koszi, mindenkepp kiprobalom :)
recca

Végre sikerült utolérnem ill. olvasnom Titeket :D kicsit el vagyok úszva, ill. a gyerkőcök állandóan követelnek maguknak :lol:

Fibi :) Már nagyon izgulok, sokat gondolok Rád és sok +++++ küldök, az ígért sms-t meg remélem nem felejted el :wink:

Votiv :) Örülök, hogy már jobban vagy! :D ilike bőrének továbbra is bulást, most már csak használ vmi...

Curse :) A Csajok már jól leírták a hozzátápis válaszokat, meggyet én nem pépesítettem, mert azt olvastam, hogy a babák az ínyükkel szét tudják nyomni a puha gyümihúst. De látom, most úgyis a zöldségek jönnek, hajrá Adél baba! :D

Rylie :) Kamillának bulást!!!

Vera :) Gyönyörű helyen voltatok!! Gyerkőcök nagyon édesek! és gratula az átaludt éjszakához és az összeköltözéshez!! :D

Neet :) Eszti szövege haláli :lol: :lol: :lol:

Rec :) Jó befőzőcskézést!! Ez a feljelentés... :shock: :evil:

Rídonli :) Jó nyaralózást Nektek!! 8órás alvás, mi az?? :lol:

Nuk :) Több tejcsi, de jóóó! Telepofás mosoly meg szintén!! :D :D

Macs :) Hű, képek nagyon királyak, Fülicsek nagyon édi! hajbalzsamozáson jót derültem :lol: :lol: pocakfotód is szépséges (és Te is, minden "parád" ellenére is :wink: )

Kátya :) Remélem Emmának nem kell sokáig hordania a terpeszpelust! ezt egyébként ki írta fel/rendelte el?

Mása :) Új konyhabútor már bizti megvan, úgyhogy gratula hozzá, ugye majd teszel képet róla? Pocakod hogy van? haznál ez az új "görcsoldó"?

Leni :) Bölcsőborulás :shock: :shock: remélem nem lett Ignácnak semmi baja!!

Johi :) Hű, bölcsi! Mikortól is fog járni Fannika? Szülinapi buliba mi is szívesen megyünk, szerencsére közel laktok :wink: :D

Tinu :) Tanuláshoz kitartást!! A gyerek-helyzet nálunk is u.ez :lol:

Kamilla, Máté és Dominó is nagyon édesek a képeken!!! és mekkorák már! :shock:
denizsa

Nöi megérzések: nekem akkor van mit fejlödnöm, mert mindkétszer azt hittem, hogy lányunk lesz :? :roll: vagy csak annyira akartam volna a lányt, és ezért beképzletem magamnak? :oops: (mondjuk azt éreztem én is, miután összejött a bébi )

Leni,
persze, a tanfolyam (Aviva) biztosan nagyon jo! nem azért irtam Reccanak, hogy nekiadom a cuccot, hanem mert ha esetleg nem tudna elmenni tanfolyásra... :roll:
fibi

Leni: engem érdekel, hun van ilyen tanfolyam, mert én nagyon szenvedek a mensimmel meg hát ki tudja mikor gyün össze a második, s zóval érdekelne.

Zsanci: na jó hozzad őket. :lol: :lol: :lol:

Kátya: én sem tudok fiú nevet, pedig jó ideje néztem.... pedig nem lenne baj, ha Fanninak öccse lenne majd, de neve az nem tudom, hogyan lesz. :lol:

Recca: statisztálok, ma éppen a Rómeó és Júúúúliában. Ez egy nagyon jó darab és minden felvonásban dolgozunk és eléggé sokat.... szóval izgi.

Vot: én is szeretnék olyan csodát, amitől elmúlik a torokfájásom. Nadizni persze lusta dög vagyok... kár is belém az eféle csodákkal. :-)

Johi
johanna1975

Deni,
köszönöm, aranyos vagy! :) persze hogy nem feledem majd az sms-t :wink:
és hogy telnek a napjaitok? mesélj kicsit!
fibi

Macs: most látom a te invitációdat, mi szívesen megyünk, mondjuk én mint mindig borzalmasan úszom időben.... de nagyon mennénk hozzátok. J
johanna1975

Johi, itt tudsz jelentkezni, egy telefonhívással:

http://www.avivamodszer.hu/f-kapcsolat.html

Hajrá!!!
Én mindekinek úgy örülök, akinek csupán a tornázással sikerül - akár a baba, akár más gond megoldása, és kimarad az utálatos hormonozás ill. egyéb gázos orvosi beavatkozás!!!!!

Csatlakozok az antinőkhöz: én elhittem az apjuknak, hogy lányok lesznek - elsőre bejött, másodikra csak pislogtunk a szülőszobában... :D :wink: :oops:
De azért a szülés előtti éjszaka volt a semmiből beúszó kisfiú arc - csak sosem bízok eléggé az ilyen jellegű üzenetekben - sajnos! :oops:
leni

Deni, ortopédus írta elő - nekem volt lájtos csípőficam, kengyelt kaptam, emiatt Emmát 3 hetesen vinni kellett. nincs baj, csak ez a kötöttség.

Johi, remélem, vállalhatunk 2. kőcöt (vérnyomi miatt elképzelhető, hogy nem), és én is örülnék, ha fiúcska lenne - hogy lesz-e nevünk, majd medlátjuk :) Szerintem ha összejön az öcsi, nálatok és nálunk is eccerű lesz nevet találni. Drukkok a szerepléshez!

Kátya
kincsimano

Leni: valszeg ismerem is ezt a hölgyet, aki tartja. Szerintem jártam hozzá jógára.... hihi de kicsi a világ. Na majd jól felkeresem, csak legyen már vége a sulimnak.

Kátya: ezzel a vérnyomi dologgal nem lehet mit kezdeni? Tuti a másodiknál is elöjönne ez a probléma? Drukkolok, hgoy lehessen még egy babátok.

J
johanna1975

Na jó, akkor nem hazudtolo meg magam :lol: :lol: :lol: :lol: :
Én meg voltam győződve, hogy fiú, csak fiú nevünk volt...És egyszer álmomben egy macskát szültem, egyszer meg kutyát szoptattam... Na, erre varrjatok gombot! 8) 8) 8) 8) 8)
Ja és rohadtul nem tudtam, hogy terhes vagyok, egy hónapos (!) kudarc után már minden rosszra gondoltam, már megszokásból csináltam tesztet a mensi várható kezdete előtt...

/őrültidiótaNukada/

nukada

Johi,
Te még nem vagy suliban? (ez még a Pilates?)

Leni,
OFF: keresnek a libáskosár hölgytagjai a freemailen :wink:
fibi

Én speciel Sophia/sSophie nevű leánygyermeket hordtam a szívem alatt, így is szólítottuk aptyúkkal egészen addig, míg Mátyásom az 5. hónapban egyéb módon nem döntött. Soha életemben fel se merült bennem, hogy fiam lesz. Jó kis jelzés volt. Annyira szégyelltem magam, amiért csalódott vagyok- de csak egy félórányit tartott, utána minden rendben ment a maga útján. Ha lesz következő, akkor maradhat meglepi, már nem akarom tudni előre, és megérezni se akarom.

Johi :) Ó de jó neked! Mármint az operastatisztálásért. Majd mesélj! Délutánin is fogsz statisztálni? Akkor egyszer megnézünk :)

Egy ilyen Aviva tornát meg kéne szerveznünk közösen és akkor a kölkek is ott sertepertélhetnének - én szívesen elvégezném, bár nincs baj a ciklusommal, de egy kis hormonális karbantartás mindig jól jön - viszont a gyereket nem passzolom le semmi pénzért.

REcca :) neked viszont ott a helyed, drukkolok!

indianyo

És most azon filózok, hogy tök jó lenne egy Nándi, de akkor ez a sok rózsaszín cucc kárba vész, ráadásul anyagi csőd újra ezt mind fiúban megvenni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azért Csengét sem kergetném el...
Csak megy bennem a para, hogy nehogy a köv is kora legyen, ha meg nem lesz, akkor nehogy ekkora legyen, mint Réka (4.5kg és 57cm volt a 40. héten :shock: úgy, hogy a Hban már csomót fogyott...) Tök hülye vagyok, hogy már ilyenek járnak az agyamba...

nukada

Sziasztok még egyszer

HELP!!!!

Máté az imént lenyelt egy pici - kb. 1*1 cm-es - ragasztó szalag darabot. Próbáltam kiszedni a szájából, de lenyelte inkább :cry:

Mit etessek vele, hogy segítse az előrejutását? Okozhat elzáródást valahol az emésztőrendszerében?

Az oké, hogy most legalább két napig kakavizit lesz, de most tök para vagyok :cry:

Vica

Kép
Kép
vica94

Vica :) ilyenek nálunk muidnennaposak! Ha Máté nem szorulós típus,a kkro nem lesz gond, ha igen, akkor egyébként is jó egy kiskanál olivaolaj a kajcsiban. A délutáni zöldborsó és cseresznyemag egészben kijön - de van, hogy csak következő délután.

indianyo

Indi :) köszi, kicsit megnyugodtam, mert való igaz, hogy a z.borsó és némi répa is egyben szokott kijönni. Csak nálunk ez volt az első ilyen "lenyelek valami mást, mint kaja eset" (legalábbis aminek ragasztó van az egyik oldalán) és parázok, hogy valahol megáll benne és akkor felvágják a hasát ésésésésés.... na, befejeztem, eldugulok. Hát, még abban bízok, hogy a sok nyál semlegesíti a ragasztót a többi meg szépen összehúzza magát és gyorsan kijön...

Vica
vica94

Vica,
nyugiiiii! Nálunk is emnt raagsztó, ne félj, nem lesz semmi baj. Kakában eddig semmit nem láttam viszont, viszont volt pár meggymag is a napokban. :?
neet
neet

Női megérzések terén csatlakozom Fibihez, nekem is van mit fejlődnöm, azzal a különbséggel, hogy fogalmam se volt, hogy fiunk vagy lányunk lesz másodjára :oops: :lol:

Kátya :) Most hogy írod az ortopédust, eszembe jutott, hogy lassan nekünk is mennünk kell... :roll: és ilyen korban ilyen sokat számít 3 hét? (hogy már 3 hetesen vinni kellett Emmát) remélem akkor előbb rendbe is jön! :wink: Vérnyomid azóta egyébként rendben van vagy most is magas?

Nuk :) :lol: :lol:

Vica :) Remélem Máténak nem lesz semmi baja!! (sztem ez elég pici darab, nem hiszem, hogy elakadna :roll: ) Sok ++++ Nektek!!

Fibi :) Hááát napjaink néha kissé káoszosak :mrgreen: :lol: Bence egyre többet van fent és persze kézben akar lenni ill. állandóan enni :lol: Bálint meg a szokásos programját igényli és néha nagyon hisztis tud lenni :evil: azért persze meg kell zabálni mindkettőt :D de igencsak elfáradok estére, alig várom, hogy elaludjanak és én is húzok az ágyba :oops: aztán éjjelente 2óránként kelünk szopizni, de ezenkívül szerencsére többnyire alszunk 8) aztán fél6-kor már ébred Bence...
És még nem is meséltem, hogy Bálint már hihetetlen sok szót tud, és az "ez mi?" korszakba léptünk :D
És Te hogy bírod? (mármint fizikailag, mert azt tudom, hogy már nagyon "eleged" van) Hány nap is van még a kiírásig?
denizsa

Kátya:
Gratula a 160mlhez!!! Nekem a legjobb napomon sem gyűlt volna össze ennyi... Szóval grat-grat! Kipróbálom én is a Weledát, bár Votív csodaolajára is fáj a fogam, de ha így folytatjuk, csak az unokáink fognak talizni... :lol:

Vot:
Tényleg, kedden megint megyünk 10:30-ra, megint Apjuk nélkül... Remélem addigra meggyógyulsz, ráértek, mi sem betegedünk meg... :wink: :wink: :wink: De persze,ha nem értek rá, akkor lesznek még jövő hetek... :lol:

Indi:
Most én vagyok tudatlan, de Dominó Mátyás?!?!?!?!?!? "Mosmivaaaaaan?" elmagyaráznád? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: köszi

nukada

Vica,
biztos nem lesz gond, drukkolok!

olyan érdekes, tök könnyünek érzem ma a pocakom, ugy rohangászok, mintha nem is lenne :D
fibi

Fibi:
Biztos már nincs is, csak nem vetted észre, hol pottyant ki Ábel... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

L
BK
DR HOUSE

nukada

Deni,
hu, akkor sok eröt Nektek! és gratula Bálintnak a kérdezös korszakhoz, jo moka elé néztek :D

érdekes, most nincs elegem :) hétfön voltam elkenödve, hogy eltelt a hétvége, ami ideális lett volna a szüléshez, de mára teljesen lenyugodtam, hogy nem fogom a napjaimat türelmetlenkedéssel tölteni, hanem inkább örülök a maradék idönek, és igyekszem jol eltölteni :) aztán Ábelnek tudom, hogy jó ott bent, és addig marad, amig szeretne :D fizikailag meg szerencsére semmi bajom, a nadi óta teljesen feltöltödtem :D és mindennap meghallgatom a szülös relaxácit (Czeizel Bea féle), és biztos az is segit.
fibi

Vica, nálunk egy termetes aszaltszilva is kigyütt egyben... :shock:
Ebből arra következtetek, hogy elég nagy dolgok átférnek rajtuk :lol:
leni

Nuk,
haha :lol: akkor mitöl van még rajtam a +15 kilo? :lol: :lol:
fibi

Leni,
egyszerre irtunk :) és remélem, nem bántottalak meg az Avivás hsz-emmel :oops:
fibi

Vica :) nem lesz azza baj! ha a nedvesség után még mindig ragadna, a gyomorsav azonnal közömbösíti, ragadni nem fog, az biztos. De kicsi darab, meg se kottyan a fiacskédnak, meglásd!

Nuk :) Mátyás a drága jó szonográfus a Praxisban, a lába nyomát is csókolom, mert 1. emberséges 2. profi 3. sorolhatnám. ő volt az egyetlen, aki rájött, mi a bajom félidősen. a kórházban nem jártam siekrrel, ő kérés nélkül is sorolta. Ha lesz következő, egyenesen hozzá megyek a kritikus uh-kra. .

indianyo

Fibi, nyugi, nem megy az olyan könnyen! :wink: t

Nuk, ha lehet egy ohajom:
légyszi-légyszi helyezd át a saját csikodat a Rékájé alá,mert nekem mindig kilógnaka képből jobbra a hsz-eid, én meg lusta vagyok a gördítősávot tologatni, :oops: pedig érdekelne, mit írsz!!! :lol: thx!!!!
leni

Leni,
akkor jo :) csak azért kérdeztem, mert nem reagáltál az utso ezzel kapcsolatos hsz-emre.
és pont ezt akartam én is kérni Nukadatol :lol:
fibi

Nuk,
vagy ikszeld ki az "Aláirás hozzáadása" nevü ikont, és akkor nem lesz mindig benne 8) :lol:
fibi

Sziasztok!

Macs felszólítására nem lövünk be egy napot? Mondjuk jövő hét kedd délelőtt?

Aviva torna tök király, mérmint, hogy van, tuti ajánlani fogom mindenkinek

Johi,
annyira-annyira jó lehet neked!!!!én kórussal énekeltem sok helyen és nagyon hiányzik!!!!

Fibi,
azt hittem, megszültél :lol: Nuk hsz-e miatt hogy kipottyant Ábel ;) )

tök fura volt Dr House Kulka Jani hangjával, nem? (szeretem őt is meg Szakécsi Sándort is nagyon szerettem :( )

Kép

Kép

:D
szrekuc

Rek,
aha, tök furi volt...úgy sajnálom, h már nem ő a hang... :cry:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszi mindenkinek a segítséget kajcsi ügyben, legfőképp Votiv és Indi Nektek :D Sokat segített.

Szrek,
Nagyon durva ez a számítógépes kép :lol: :lol: :lol:

Votiv,
Ez a hamburgeres kép :lol: :lol: :lol: Lilike bőrének jobbulást!!!

Rídonli,
Jó nyaralózást!!! :)

Nagyon jók a Fibinél készült képek. Zabálnivaló Bálint és Fibinek már mekkora pocija van :shock: :D

Rylie,
Kamilládnak jobbulást!!! Képek szuperek, annyira szépek a fotóalanyok :D

Johi,
Egy kalappal a mai estéhez, de már lehet, h túl is vagy :? És ha lesz party, mi is szívesen megyünk :)

Zsanci,
Katonazenekar :lol:

Kátya,
Gratula a 160 gr-hoz :D

És én nem éreztem meg, h ki van a szívem alatt. Talán azért, mert apa annyira sulykolta, h ő csak fiút tud :mrgreen:

Deni,
Húh, nem semmi napjaitok vannak, kétóránként etetés még este is :shock: Adél éjszaka soha sem evett ennyiszer.

Fibi,
Annyira jó olvasni a pozitív hszeidet :D Örülök, h ilyen jó hatással volt rád a nadi :D

Kép Kép
curse

1 mellből 1 fejéssel 140 ml, és csak annyit fejtem ki, h ne legyen betonkemény. Áldás vagy átok??? :roll:
most is megpróbáltam elsunnyogni a fejést...

képzeljétek:
L ma volt a Bartók Béla úti MÁKban, ahol közölték vele, h ez CSAK KÖZALKALMAZOTTAKNAK van fenntartva... :?
és mondja neki a csaj, h nem is érti, de egyre többen jönnek oda. Jó reggelt, járt már vki a Lőportár utcában?????????????Csoda, ha többet oda nem vágyik??? Nem durva egy ekkora városban, h csak EGY ügyfélszolgálatuk van???
(ennek ellenére azért megcsinálták a dolgainkat, hála érte nekik!)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nuk,
jut eszembe, én egyszer álmomban egy szürke csikót szültem, és kicsit csalódott voltam, h mindenkinek ember gyereke van, csak nekem sikerült lovat szülnöm... :lol: (vajjjon ez mit jelenthet??? :lol: )

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?