Sziasztok!
Először is, nagy hírem van:
Edinának ma reggel megszületett a második kislánya, Dóri, 2800 grammal és 51 centivel!!!
Vicces, h tegnap este még leveleztünk, és azt írta, hogy szte 7-én fog megszületni, bár sok jelet nem érez még! Elvileg június végére volt kiírva, de gondolta, h előbb fog jönni, sok front, sok stressz (építkezést szervezik szegények, főleg ő)...
Nyafi: így sajnos nem tud válaszolni neked Csapóról, amúgy sem járt erre mostanában, de sztem mindenki megerősítené, hogy nagyon jó orvos és jó nála szülni.
Annamari: hát ez a Hajdu sztori tényleg durva, el tudom róla képzelni, sajnos... én ugye nála szültem, de ha lesz egyszer második, nem biztos h ezt a stílust választom... hol rendes, hol nem...
Nagyon sajnálom a nagymamádat, őszinte részvétem a családnak, anyukádnak sok erőt!
Remélem, helyrejönnek a munkahelyi kavalkádok is mielőbb! Hát igen, 85 bruttó, nálunk is vannak ilyen gondok, h alig akad ember... Bár az a szomorú, h sokszor a diplomások sem keresnek sokkal többet....
Timi: kitartást Levihez, elhiszem, h nehéz vele, de azért sztem továbbra is próbáld megmagyarázni, h hogy kellene, biztos megragad benne, csak hát a dackorszak közepén mit is várhat az ember... majd elmúlik... én is ebben bízom

Múltkor Máté is kimotorozott egy autó elé, tőle szokatlanul csakazért is ment mint az őrült, nem értem utol csak az utolsó pill-ban, nálunk is szerencse, h lassan jöttek....
Timie: mi sosem adtunk semmi féle kenőpénzt a bölcsiben, még csak az kéne... Majd év végén megköszönjük a munkájukat vhogy, karikor is kaptak a csoporttól ajándékot a gondozónők. Hova vettek fel titeket?
Egyébként régen mi is arra a játszóra jártunk,csak mióta arrébbköltöztünk, ritkábban jutunk el oda. Sztem én is tudom, ki vagy.
Barbi: kösz h kifejtetted a dolgot.

Én továbbra sem értem h mért kell ajándék ahhoz, h egy alapdolgot megcsináljanak a gyerekkel, ez mindenképp gáz, akár pénzről, akár egyébről van szó. Illetve a fordítottja a gáz, h ha nem kap semmit, nem bánik rendesen a gyerekkel. Én biztos nem hagynám annyiban, ha velünk történne ilyen.
Tök jó a fotó!
Hát igen, tényleg repül ilyenkor a pénz... emlékszem még... főleg ha nincs kitől örökölni ruhákat, stb.
Judit: örülök, h nyaraltok!

És nagyon jók a híreid, apukádnak nagyon örülök! Tök jó, h Máté ilyen ügyes! Hátha egyszer nálunk is így lesz!
Én ma itthon vagyok Mátéval, mert a bölcsiből kipenderítették azzal, h vigyük el végre fül-orr-gégészhez, annyira régóta folyik az orra, és nem is mindig a legszebben. Más tünete nem volt, ezért nem is vittük el csak szívtuk neki mindig. Minden gyereknek állandóan folyik az orra a bölcsiben... Semmi komoly, csa ne menjen a héten közösségbe. Zoli persze most van Szegeden, így nem tudtam ma dolgozni menni.
Na puszi mindenkinek!
Krisz