Sziasztok,
Tegnap este és azóta folyamatosan nagyon nyűgi volt Máté, nem is volt már kedvem este, miután lefeküdt semmihez - Deni totálisan megértelek, pláne, ott már két gyerek van

- de még egyszer köszönöm vigasztaló szavaitokat.
Ma szájvizitet tartottam és kibújt a nyolcadik fog, remélem egy kicsit most tényleg pihenni fog szegénykém. Ma délelőtt három órás küzdelem után tudott végre elaludni, és már két éjszaka tart az, hogy másfél órát alszik, utána másfél órát nyűglődik, mire visszaalszik...
Na, de nem panaszkodni akartam, csak jól esett leírni.

És akkor a tegnapi gyűjtemény egyik része

:
Tinu

volt két egész jó éjszakánk azóta a többi felejtős. Nem tudom, most éppen azon vagyok, hogy befejezem a próbálkozást a mindenféle – összesen eddig három dolgot próbáltam a három hónap alatt – homeós bogyókkal és várok, hátha magától megoldódik. Illetve hátha kicsit sok volt neki ez a három hónap és jobb, ha pihen a szervezete. Egyébként nekem az tűnt fel, hogy ha látom, hogy villámlik odakint – semmi eső, meg dörgés – akkor nyugtalanabbul alszik. Lehet, ha elmegy felőlünk ez az esős izé, akkor jobb lesz? És Nálatok mi a helyzet újabban?
Fibi, Votiv

ez a prana nadi érdekel, hogy mi fán eszik, miből áll, mit csinálnak, stb. néhány szóval le tudnátok írni? Egyébként a múlt heti NL-ben volt egy olvasói levél és ott is azt írta a delikvens, hogy ők nem kérnek pénzt a szolgáltatásaikért.
Votiv

most olvasom, hogy beteg voltál, remélem már jobban …és igen, jobban vagy

Mi doktor néninknek sincs gyermeke, de az ő esete kicsit – számomra – sokkoló. Mintha a sors akarta volna úgy, hogy gyerekekkel foglalkozhasson, mivelhogy neki lehetett volna, csak a várandósság 5. hónapjában….., szóval, nem lehetett több gyereke.
És nem tudom miért, de nekem néha olyan gondolatok ugranak be, amikor Lili és Isti dolgairól, kapcsolatáról írsz, hogy lehet, hogy Istinek sokat fog segíteni Lili? Ő fogja sok mindenre megtanítani? Bocsi, ha hülyeség… És határok, rulez
Fogantatás megérzése: nálam is működött. Én TUDTAM, ne kérdezzétek honnan, hogy abból az alkalomból lesz egy baba. És lőn
Leni

nagyon szép szülésed volt és nagyon jó volt a történet is

Remélem a második szülésemnél én is jobban fogom tudni, hova kell „tenni” a levegőt, hogy hatékonyabban tudjak nyomni. Sztem nem voltam elég ügyes.

És nagyon jók a képek és szép Ignác és Hanka is
És Tinu, meg a többiek, akik kiabálás témában hozzászóltak: nekem nem tiltották, hogy kiabáljak, megtehettem volna, de valahogy nem akaródzott. Jobban esett az ággyal szembeni képet nézni, meg odaállni az ablakhoz és friss levegőt szívni közben. Kitolás nekem nem fájt, én nem tudtam valamiért bent tartani a levegőt és csak segítség képpen szóltak, hogy próbáljam meg bent tartani. Valamit nagyon elrontottam, és ezért magamat hibáztatom.
Zsan

Meme gyönyörű

és nagyon örülök, hogy sok-sok tejecskéd van. És tök jó, hogy az aprónép ilyen jól fogadta a tesót

És tudom, hogy nincs túl sok időd, de egyre kíváncsibb vagyok az első szülésednél mi történt. Ha mégis adódna egy kis energiád, nagyon örülnék akár priviben is.
És milyen ajándékot kaptál?
Mi is gondoltunk Horvátországba menni szeptemberben.

Ti hova? Mikor?
Kisün

iszonyú szép helyen voltatok. Nekem a tavas, kisházas kép a number one, mármint a természet fotók közül. És hát Dzsingisz Kán

És 9 fokos vízben totyogó Dóci

, illetve brrrrr.

És szállás elérhetősége érdekelne, ha nem titok

Esetleg web cím (naivvica)? És óriási gratula éjszakát átalvós Marcihoz és stramm Dócihoz
Nuk

remélem nem bántottalak meg, nem haragszol rám. Ami akkor kimaradt az irományomból: nagyon nagy dolog az, hogy minden követ megmozgatsz azért, hogy tejecskéd legyen. Ugyanígy felnézek nővéremre is, mert az ő picurja még amellett, hogy kevés teje volt, négy hónaposan a cicitől is elfordult és azóta – két és fél hónapja – feji azért a tejét, hogy kaphasson anyatejet is. Egyébként már rég nem lenne teje – így sincs sok neki, sajnos. Úgyhogy tényleg fel a fejjel.
És gyönyörű az esküvői fotótok

Gratula az évfordulóhoz
Óriási gratula a mosolyhoz
Vica