A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Judis! Jujj, de édes a babád, főleg azon a képen, ahol mosolyog is!!

Szezso! Ne csigázz már!!+++++++++++++

Katica!++++++++++++++++++++

Snufi! Röntgenes? Kérlek, ne félj! Én jobban féltem, mint amennyire kellett volna!! Drukkolok!!++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

(((((((((Boni))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Nektek is hülyén jön be az oldal? Nekem mindenhol egy Sorry! tickert hoz be :(

Judis, nagyon szép a bébi!

Snufi, drukk az átjárhatóságihoz!

Katica, Szezso nektek is drukk a holnapi teszthez!

Purc, nekem Réka játszott el annó ugyanezt. A doki össze-vissza kereste a szívhangot, ő meg menekült előle :) Kb. 5 percig próbálkozott a doki, de csak kergette vele a hasamba. Aztán levette és visszarakta a fejet a hasamra, na erre jól belerúgott a kezébe :D Erre a doki, na ha ilyen kis ficánka akkor szívhangja is van :)

Boni, hétvégén meglesz az a peteérés.

18-án megyünk nyaralni már nagyon-nagyon várom.

Kép
Kép
robcsi03

csajok, köszi a drukkokat! remélem, hoyg azé alakul majd valami! :lol:

egyébként már 2 napja mensiszerűen fáj a hasam :shock:
Vendég

sziasztok!

snufi: katcica :lol: :lol: nem rossz, nem rossz. bár a katit szeretem igazán. (áfit már megtanítottam rá :lol: )

áfi: köszi szépen. nem lettem sokkal nyugodtabb, de azért köszi.

boni: várom a görbét délután :wink:

robcsi: hova mentek nyaralni?

köszi mindenkinek a drukkot! ma megint eléggé szédülök, pedig nem aludtam kevesebbet, mint szoktam, a vérnyomásom sem vacak, no meg egy felhő sincs az égen. ma van a legtöbb órám e héten (8), és még csak a 3.óránál tartok. :roll:

katica
katica30

a nyolc órám átváltozott szemüveges ikonná :lol:

katica
katica30

kati nagggyon gyanús vagy!
tudjátok hogy fáj a hasam? mint amikor vizsgadrukk előtt vagyok.olyan izgulósan. ilyen akkor szokott lenni, amikor PÉ van, de akkor már a hőm azért feljebb szokott lenni!

Robcsi hová mentek végül? Balcsira?
Vendég

boni: gyúrjatok rá ma is apával! :wink: meglesz az a pé, ne aggódj! :wink:

kati
katica30

Sziasztok
Na, tegnap elkészült az új frizura :D a fodrászom is a szőke mellett döntött, kicsit hosszabra hagytuk hátul, nagyon klassz lett, mindenkienk tetszik melóhelyen is :D 5 évvel fiatalabb lettem :P :wink:
nekem hőm érdekesen alakul, 36.7 - 36.6 - 36.6 - 36.7 :roll: ha kiderül mikor van pé, nem is mérek tovább.

Szezso, Katica
húúúúúúúú, teszteljetek már :D

Boni
jó hancúrozást nektek :wink:

Snufi
na, beindult nálatok is a gépezet :wink: nem kellemes a hsg, de ki lehet bírni :wink: viszont 1-2 napig feszülni fog pocid és jobb ha nem dolgozol, én azt gondoltam bejövök majd, de nem volt jó a mocorgás márt lötyögött bennem a cucc, és maradtam otthon pihizni :wink: drukk hogy minden ok legyen ++++++++++++

mindjárt visszaolvasgatok az előző oldalon is, addig is pusza

Kép
gaby25

Szilcsi
lassan ideje lesz munkatempót lassítani :wink: 1 munkát lepasszolni :P aztán majd kettőt, és végül az összeset :D :wink: :lol:

Bettike
dehogy vagy nyápic :shock: biztos vagyok benne, te is nyomni fogod ezerrel a munkát 10 hetes terhesen :lol:

nekem is 3 munka van most :? főállás, könyvelés és adminisztráció a kft-nek és a fotózás :wink: hálistennek a fősuli vége :D igaz mérlegképesre akarok menni, meg angolozni is kéne végre :P

Szezso
utro tapasztalatom nekem nincs, de biztos kellemetlen ez a mellékhatás :( remélem most lesz egyéb hatása is :P :wink:

Baba
drukkolok hogy szervezeted gyorsan regenerálódjon, és augusztusban beköltözzön pocaklakó :wink:

Kép
gaby25

ja, és apa meglepije már teljesen le van szervezve :D vasárnap 5-re megyünk Dunkaszire, és ultralight géppel fog menni kb. fél órát, és ez csak 8ezer Ft :P majd ha lesz több péntz, mehet drágábbal is, amit előtte néztem az 20ezer fél óra, most sok lenne :?
Kép
ezzel fog menni

Kép
gaby25

gaby kérek képet a tinédzser gabikáról! :lol:

hancúrozunk, hancúrozunk..... :lol:
Vendég

Boni
ja talált, 18 vagyok most :D :lol: apa majd átküldi a képet, privi küldöm, ide nem akarom feltenni :oops: na majd ma én is hancúr :P :wink: :lol:

Kép
gaby25

Gaby, én is kérek privit! :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok !
kéne egy kis seítség. Hogy kell képet feltölteni a számítógépről?
Állandóan azt írja ki a ( Melléklet feltöltése ) Hiba
történt

[/url]
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, hogy ilyen későn jelentkezem, de eddig regenerálódnom kellett a császárom után, meg hát beteg is voltam és nem könnyű egy kezdő anyuka élete... Remélem azért megbocsátjátok.

Szóval... megszületett Balázs baba 2007.05.22-én 10.15-kor 2980 grammal és 55 cm-rel, aki a világ legédesebb, legaranyosabb, legszebb, legjobb és leg-leg-leg... gyereke :D :D :D

Mellékelek róla képet.

Puszi Mindenkinek!
szerika

Kép

Kép Kép
szerika

Szerika: szívből gratulálok Nektek! Sok boldogságot, egészséget és sok tejcit kívánok!

snufi

Szeri Üdv újra itthon :lol:

BAlázs baba nagyon édes :lol:
Vendég

surmi: valószínűleg túl nagy képet próbálsz feltölteni. kicsinyítsd egy picit! :wink:

szeri: nagyon édes a babód, hatalmas gratuláció :D

gaby: én is, én is kérek a hajadról képet.

katica
katica30

Szerika !tényleg leg-leg.. :D Te azért már jól vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Gaby!Én is akajok képet!

babaimádó
Kép
babaimado

babim jól vagy drága?
Vendég

Csajok, lépek, mert ma lerövidítem "műszakom", megyek Pesztre bnőzni, meg vásárolni (legalábbis nézelődni :lol: ), vacsorázni. Uram nem alszik ma itthon (melózik a világvégén, Debrétén), úgyhogy ráérek. :lol: :lol: Ha hazaérek, benézek.

Pusssssssssssssz.

S.

snufi

Sziasztok!

Katica, Szezso, teessssssssék tesztelni!!! HOLNAP!!

Szeri, csodaszép Balázs!

Snufi, jó csavargást Pesten!

Gaby, én is -én is szeretnék képet!

Képzeljétek! Én meg ugy érzem magam mint akin egy úthenger átment! Reggel arra ébredtem hogy fáj a hátam, és ha mély levegőt vezsek v ásítok akkor összevissza szúrkál a hátam! :cry: Esküszöm öreganyámnak nincs ennyi baja mint nekem mostanság!

Kép
kata05

Katica ! hogy kell kicsínyíteni. nem találtam rajta ilyen funkciót[/img]
surmi
kockasfulunyul

Szerika!
Gratula Balázshoz! :D De édesen tud aludni! :lol:

Katica!
Mikor tesztelsz???
szilbee

Mindenkinek megy majd pü kép :D de apa nem küldte :( tegnap este szarakodott a gépem, most azt csinálgatta. MAjd otthonról küldöm hamarosan :P

Szerika
nagyon édes kis Balázs :D :P :wink: sok boldogságot nektek

Katica, Szezso
igen igen tesztet akarunk :D megszavaztuk :lol:

Kép
gaby25

Szerika: Hatalmas gratulálció!!! Nagy édes kisbabuka! :D

gaby: kaphatnék én is egy képet a hajadról annak ellenére, hogy én a másikra szavaztam? :oops: 8)

snufi: jó csavargást! :D Debréte hol van?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

snufi: megvan Debréte, az tényleg nagyon messze van :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szerika: nagy=nagyon (nem tudok ragzani) :oops: :oops:

Szilvi

szilvaqueen

Na, most megprobálom felrakni a görbémet. 1181221099.16.zip
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok,

Áfi, szerintem sem lehet kicsi, meg mi sem vaguynk nagy termetűek, főleg az Uram. És jobb megszülni egy 3 kilós gyereket, mint egy 4 kilósat. Úgyhogy nincs pánik. Csak fejlődjön szépen, ahogy kell.

Judis, édesa a baba nagyon. Főleg ahogy mosolyog, az tündér.

katica, szezso, mennek ezerrel a drukkok +++++++++++++++++++++++++++++

Szerika, csodaszép baba Balázs, gyógyulj meg minél hamarabb. Sebed hogy van?

Gaby, én is kérek majd képet :lol: Apa tuti fog örülni az ajándéknak, marha jó ötletet találtál ki.

Robcsi, na ez jó volt, akkorát nevettem rajta :lol: :lol: :lol: Jó, hogy egyedül vagyok itthon. Uram nem tudná mi bajom :lol:

Kata, remélem csak rosszul feküdtél az éjjel. Gyógyulj meg!

Rólam: semmi nem történt tegnap este óta, dolgoznom kell. Ennyi! Legyetek jó, pussz.

Purc

Kép

Kép
purc

Hát , nem pont így gondoltam, de másképp nem tudom felrakni
a görbét
surmi
kockasfulunyul

Tesókám jó szórakozást!
Vendég

És KAticának , Szilvaqueen nek kívánságára

Kép
Vendég

surmi: jól alakul a görbéd :)

Szilvi

szilvaqueen

Boni, eddig nagyon anovus, de lehet még pé-d! Nem feladni!

Kép
kata05

Köszi Csajszik a dícséreteket, átadom Balinak. És most látom, hogy csak alvós képeket tettem fel :D pedig néha ébren is van a kiscsávó.

Purc: a sebemmel semmi gond, nem fájt, nem volt vele gond, szépen gyógyulgat.
szerika

boniko: érdekes a görbéd, mindig ilyen magas a hőd (a ciklus első felére gondolok)?

Szilvi

szilvaqueen

Szera, szüléstörténetet írsz nekünk?

Kép
kata05

36,8 szokott lenni eddig, de eddig szájban mértem. most ebben ahónapban hüvelyben mérem.

én is sajna arra gyanakszom, hogy annovus lesz. :cry: pedig hoélnap megyünk Pé kiruccanásra a BAkonyba! na mindegy , legalább a technikát nem felejtjük el! :lol:
Vendég

Szeri, de jó hogy jobban van a sebed. Nagyon örülök.

Boni, szerintem ha érzed a szurkát, akkor van pé, nem elkeseredni. APÁZNI! Ez parancs :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

boniko: LH tesztet szoktál csinálni?

Szilvi

szilvaqueen

Szerika ! A sebedre használj aloe vera gélt, nagyon hamar elhalványítja a heget. Nekem bevált.
És ne emelj, nehogy kialakuljon a kapusérv, császárosoknál gyakori
Nagyon nagyon sokat pihenj.
A kisfiadról a MANÓSAPKÁS KÉP TETSZIK, ÉDI.
surmi
kockasfulunyul

purc 2 napja fáj a hasam megállás nélkül mensiszerűen, illetve úgy mint amikor viszga előtt izgul az ember, illetve néha bele bele szúr középen, nem jobb oldalt, nem bal oldalt, középen. nem tudom.

remélem nem azért mert felfáztam!

szilva nem használok LH tesztet, mert eddig mindig éreztem a szúrkát, nyák is mindig volt.
Vendég

LÁNYOK: Egyébként azt honnan lehetne tudni, hogy ovulációval peteérés is történik. Mert az is lehet, hogy van ovuláció de nincs peteérés. Az LH teszt végül is az ovulációt jelzi vagy azt, hogy kilökődött a petesejt? Hülye kérdésem van? :oops: :oops:

Szilvi

szilvaqueen

Szilva,
nem hülye a kérdés. Az LH teszt (meg az UH) tényleg az ovut tudja megmondani. Az hogy petesejt is volt-e a tüszőben semmilyen módszerrel nem deríthető ki, kivétel a lombik eljárásnál a punkció (mikor leszívják a tüszők tartalmát). Ott kiderül. Sehol máshol nem. De egészséges szervezetnél azért az esetek nagy részében a tüszőben petesejt is van.
Vendég

áfi: köszi a kielégítő válaszodat :D Most már okosabb lettem egy kicsit :oops:

Lépek, hamarosan megyünk az andrológushoz (lehet, hogy ezt már unjátok, annyiszor "elmondtam")

Pussz!

Szilvi

szilvaqueen

Megint túlragoztam? :oops:
Mentségemre legyen mondva akkora kördefiníciókat tanulok hogy a legrövidebb mondata is 3 sor. Bonika biztos átérzi a helyzetem (ő bankszakmában dolgozik, én abból vizsgázok). Elképzelhetetlen mennyiségű egymástól alig különböző fogalom van. :?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?