A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

sziasztok!

snufi: mi szépet vásároltál? :D

kata: nem lehet, hogy az ágy nem kényelmes és attól fáj a hátad?

surmi: megnyitod a képet egy képnézegetőben, és abban van egy olyan menüpont, hogy árméretezés (resize). mindig iylen későn szokott lenni a péd? :roll:

boni:szerintem még csak most lesz a péd.

szilva: drukk++++ mit mondott a doki?

áfi: itt is köszönöm a tesztet :D remélem szerencsét hoz :lol:

katica
katica30

Sziasztok !
Nem tudom, hogy látátok-e a HírTV- ben, de nálunk borzalmas tűz volt.
Éppen mentem a kislányomért a bölcsibe. Szörnyű volt, még most is mennek a tűzoltóautók. Több mint százan néztük végig a néni
halálát ahogy küzdött az életéért az erkélyen, de mire felértek a tűzoltók meghalt. Annyi mentőautó és tűzoltóautó jött ki, hogy körbefogták a házat.
surmi
kockasfulunyul

Áfi drága (((((((((((((((((((((((áfi)))))))))))))))))))))))))))))))

kitartás!

apa bealudt! ennyit a rágyúrásról! :lol:
Vendég

surmi sajnálom! de hogy történhetett?
Vendég

katica! kösz a tippet.

A görbémet rosszul jelöltem be , a ciklusom május 18-án kezdődött
és a PÉ-m 15-k napra eset a görbe szerint.
surmi
kockasfulunyul

Én ragozom,
Te ragozod!
Áfi ragozza!... :lol:
Vendég

Jóvan Bonika,
:lol: :lol: :lol:
tudod mi az übersz@r? Adott egy kérdés, arra van 4 válasz. De nem egyet kell kiválasztani!!! Alatta még van 4 variáció, hogy pl A) az első és a második igaz B) a negyedik igaz csak C) az első második és harmadik is igaz D) az első és a harmadik igaz
És ebből kell kiválasztani. Te okosan tudod hogy igaz az első és a második, bejelölöd az A választ. Igen ám, de igaz a harmadik is, a C válasz a jó, hiába tudtad a kérdés nagyrészét, egy büdös pontot se kapsz! :x
Surmi,
:( :( :(
Kati,
szívesen!
Vendég

nekem minden héten ilyen teszteket kell írnom, hogy frissentartsanak :lol:

n amegyek felkeltem életem párját, ne má átaludja a PÉ -t :mrgreen:
Vendég

boniko. nem tudom mi történt , mert a tűzoltók nem mondtak senkinek semmit, de még mindig érezni az égetszagot, pedig a mi
házunk azér egy kicsit odébb van. annyit mondogattak az emberek, hogy gázrobbanástól tartottak és azért jött ku annyi autó
surmi
kockasfulunyul

surmi: sajnálom :cry:
http://index.hu/politika/bulvar/uej38282/
most olvasom.

boni: hajrá! :wink:

katica
katica30

Egy kérdés MINDENKIHEZ !!

Ha hirtelen felmegy a hő, akkor már lekéstem a PÉ-met, vagyis, hogy teherbe essek, ezt írja egy fórum. A másik, meg azt, hogy ha felment a hőm ,akkor még két napig fogamzó képes vagyok. Én az
elözöre szavazok, de már végképp nem vagyok biztos semmiben.

Várom a válaszotokat, köszi előre is.
surmi
kockasfulunyul

Surmi
mikor felmegy a hőd, még aznap jó az akció, de előtte lévő nap volt pé, szóval délőtt a tuti :wink:

Kép
gaby25

Tesóm is ott lakik hol a tűz volt! Ő is látta az egészet! Délután aludt és égett szagra ébredt! Azt hitte ők égnek! Jó hogy nem szült meg!

Kép
kata05

basszus, amikor elolvastam a hírt, Kispiskóta volt az első gondolatom mert elkapott egy érzés! még üzenni is akartam neki, csak BAlázsnak enni kellett adnom! ölelgesd meg helyettem! pussz!
Vendég

Hazaértünk :cry: Mindjárt írok...

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szilva: mit mondott a doki?

kispiskóta: ölelések mennek neked.

katica
katica30

Sziasztok!

Köszönöm. Meg vagyok, bár azt a pár percet fél kómából, míg le nem esett, hogy nem mi égünk, hát nem kívánom senkinek... :cry:

Szilva, mi történt?

kispiskóta

itt vagyok...

Szóval az eredmény rosszabb mint a gyógyszeres kezelés előtt. És egy kis gyulladás is van, úgyhogy arra Cataflam-ot kell szednie. Azt mondta, hogy inkább próbáljuk meg az inszemet. Holnap fel fogom hívni a dokimat, hogy csinálja meg a lapart, utána pedig az inszem jön (de csak akkor ha a párom gyulladása rendbe jött).
Röviden ennyi.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

(((((kispiskóta)))))

Szilvi

szilvaqueen

Csak a legnagyobb gond az, hogy mikor kiléptünk a doki ajtaján, elsírtam magamat. De basszus... gondoltam, hogy nem nekem kellene pityeregnem, hanem a páromat lelkileg támogatnom. Szegény, még szarabbul (selejtesebbnek) érezte magát :(

Szilvi

szilvaqueen

szilva: ölelések mennek ((((((((((szilva)))))))))
hajrá inszem!

katica
katica30

gaby25. Mi nem délelőtt voltunk együtt, hanem hajnalba, akkor az is jó, nem?
surmi
kockasfulunyul

Piskóta,
szegény, nagyon megijedhettél! :(
Szilva,
hajrá inszem! Tuti sikerül majd! ++++++++++++++++++++++++
Surmi,
valami tökéletes :wink:
Vendég

((((((((szilva)))))))

kispiskóta

SUrmi, ez nem lehetett semmi.

Szilva, mennek a drukkok. HAJRÁ INSZEM? HAJRÁ INSZEM!!!
Ölellek nagyon (((((((((((((((Szilva, Szilva Apa))))))))))))))))))

Kispiskóta, nem csoda, hogy megijedtél, basszus, ez nem semmi.

Áfi, szerintem nem ragoztad túl, és mennek a drukkok a vizsgához.

Boni, ne engedd mááááááááááá apát aludni :twisted: :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Basszus most olvastam végig a cikket, ez tényleg nagyon durva volt. :oops: :oops: :shock: :shock:

Purc

Kép

Kép
purc

jaj, én is csak most olvastam el a cikket :? hát szörnyű :shock: :(

Surmi
a hajnal az még jobb mint a délelőtt :wink:

Szilva
milyen gyógyszert is szedett apa és mennyi ideig? Milyen volt és most milyen az eredmény? jöhet priviben, tudod egy cipőben járunk apa problémával :? páromnak is volt genny a mintában decemberben, két fajta gyógyszert kapott, antibiotikumos és gyulladáscsökkentőt, cataflam baktériumot nem pusztítja, ha az a bibi :? tenyésztés kellett volna, igaz nekünk anélkül írta fel a magándoki, és hatott, mert februárban már rendben volt.

Zsú
hát biztos engem is levert volna a víz :?

Kép
gaby25

csajok, köszi a hajam dícséretét priviben :D szerintem is klassz lett, és könnyű lesz kezelni :D

Kép
gaby25

[quote="boniko"]
írta:
bonikoapa bealudt! ennyit a rágyúrásról! :lol:

enyém is bealudt délután :lol: hétalvók :lol: most meg már fáradt vagyok gyúrni :? :oops: :lol: és mingyá én alszok be

Kép
gaby25

MINDENKInek köszönöm a biztatást és az ölelést!!!!!! Nagyon jól esett!

gaby: Hyperviszkozitást állapított meg a doki, azt mondta, hogy valami gyulladás lehet az oka. Erre írta fel a Cataflan-t. 20 szemes a gyogyi, azt ha beszedte, akkor újra visszamegyünk hozzá, hogy megnézze, rendbe jött-e a gyulladása.
Előtte Clostit szedett egy hónapig. Azért csak ilyen rövid ideig, hogy megnézze, hogy okoz-e javulást. Sajnos nem okozott, sőt kevesebb lett a speriumszám. Mi is magándokinál voltunk, és remélem, hogy nálunk is hatni fog.

Szilvi

szilvaqueen

Léptem alukálni! Sziasztok!

Szilvi

szilvaqueen

Jó éjt, szép álmokat!

még csak 11.00 óra lesz, és én álmos vagyok. :roll: léptem aludni.

katica
katica30

((((((((((((((Szilva)))))))))))))))))))

Áfi: drukk a vizsgához.

Gaby: privi ment.

Magamnak nem vettem semmit, csak a barátnőmenk szülinapjára 2 felsőt. Másik bnőm meg felköszöntött, kaptam ezüst papucsot, meg ezüst hajráfot tőle. :D :D :D

Megyek aludni. (picit félek azért egyedül)

Reggel 2 + tesztre fogunk ébredni: Katcicáéra és Szezsóéra! :D :D

Szép álmokat!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jó reggelt!

most teszteltem egy negát. pedig az áfi-féle tesztet használtam. :cry: hőm 36,8 fok. mensi sehol.
:cry: :cry: :cry:

katica
katica30

((((((((((((((((((((katica))))))))))))))))))))))))))

pedig annyira jó a görbéd! remeélme neked is csak kevesebb a Hcg-d és nehezebben mutatja ki. hanyadik DPO? tudod ÁFinak is a 16.DPO-n mutatta ki!NEM mindenki SZilcsi! :lol:

Szilvaq sajnálom apát, remélm hamar rendbejön, és sikeres lesz az inszem!

KAtám háti?

KISpiskóta megnyugodtatok már MArci babaával?

Snufi hogy bírtad a tegnap estét egyedül?

Áfi nézd meg msnm szövegem! csak NEked!

Rólam!
Bár apa tegnap felébredt, de utána rosszul érezte magát, elrontotta gyomrát szegénykém, így tegnapi hancúr elmaradt.
A reggeli hőm pedig 36,5 !!!!!! behalok! szájban nem volt ennyire alacsony , nemhogy hüvelyben mérve! :twisted:

na asszem ma leitatom apát és felcipelem a hegyilevegőre, oszt belecsapunk a lecsóba.! :mrgreen: csak lazán!

Szezsoka teszteltél? vagy vársz még?

MIndenenkinek mennek adrukkok amihez kell.

Szép NApot!
Vendég

Boni, igen megnyugodtunk valamelyest.

Apával csak amolyan "in medias res" módon! :wink: :lol: :lol: :lol:

(((((katica)))), de ez még bőven lehet pozitív.

én is drukkolok mindenkinek ahhoz, amihez kell!!!

kispiskóta

kispiskóta! :lol: Szép napot!
Vendég

sziasztok

Szilva
drukkolok, hogy apa eredménye mihamarabb jobb legyen. Nekünk jövőhéten lesz meg a hormoneredmény, és attól meg a kalái kiskatonavizsgálattól függően lehet kell szednie valamit nyáron, majd kiderül.

Katica
a francba, Áfi selejtes tesztet küldött :( hanyadik dpo van ????

Szezso, teszt??????????????????????

Boni
nálunk is kimaradt a keksz, viszont nekem most 36,8 volt reggel, még gondoltam elkapom reggel apát, de alszik mint a bunda :lol: előző hónapban beletrafáltunk pé-be oszt mégsem lett baba, én már nem görcsölök ezen, úgysem sok esély van nekünk spontán :?

Kép
gaby25

[quote="katica30"]

Kép

Katica nem lehet, hogy később volt PÉ? a 25. nap körül?
Vendég

Gaby! hát igen, most már annyira én sem parázok ezen, mert tudom, hogy jun.28 KAÁLI! és ez feldob!

Férfiak! de ha nekünk fáj a fejünk, az nem számít....... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Katicának akkor ma a görbe szerint 15 dpo
Boni, nem szokott neki olyan késői pé lenni :roll:

Kép
gaby25

megyek dolgzóba, majd jövök Kép

Kép
gaby25

Sziasztok!

Reggel kivételesen mértem egyet: 36.9 volt. Így errre alapozva teszteltem egy negatívat. Vasárnap megismétlem, de nem hiszem, hogy pozitív lesz.
Nem vagyok elkenődve, már a köv. cikluson jár az eszem, mert nagyon remélem, hogy tudunk inszemet csinálni…

Katica: együttérzek :-(

Bonika: tudod, mi a baj? Hogy nem a japán hőmérővel méred popóban! :-D

Gaby: én nem kaptam képet :-(

Szilva: sajnálom a rossz eredményt, de a gyógyszer használhat! Aztán mire Te is kihevered a lapart indulhat a show!!! :-D

Most csak ennyi, de a hétvégén megpróbálok visszaolvasni!

Puszi

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt,

(((((((((((((((((((((((((((((KATCICA + SZEZSO)))))))))))))))))))))))))))

A p***kuliba!!! :twisted:

Nem féltem éjjel, büszke is vok magamra, :D .

Szép napot!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufikám! ez már a második estéd egyedül!mi is büszkék vagyunk rád! :lol:

Szezso ez az, ne is keseredj el, még drukkolok ezerrel NEKed is!
Vendég

Sziasztok!

Kati, igazat adok Boninak, szerintem is lehetett 25. napon pé-d bőven, úgyhogy legyél még egy kicsit türelmes, lehet még abból + teszt is! Nem szokott olyan későn pé lenni? Na és? Nekem sem szokott 11. napon pé lennei, mégis akkor fogant a törpe. Szerintem neked nem volt annyira napra pontosan szabályos, hogy ne lehessen a 25. napon pé. És a vizsgaidőszak meg a stressz miatt bőven belefér, hogy később volt most pé. :wink:

Szezso, baccamegamaci, úgy reménykedtem!!! De örülök, hogy nem vagy elkenődve, és már a jövőre gondolsz! :lol:
Piskóta, hát ez nem semmi lehetett. :shock: Szegénykém. Apa legalább otthon volt, hogy megnyugtasson?
Szilva, hát ezek nem jó hírek. Sajnálom, hogy elsírtad magad, a apsik erre annyira érzékenyek! Na de hát érthető, hogy téged is megvisel a dolog. Hajrá inszem!
Snufi, te bátor! :lol: Én is szoktam félni egyedül... :oops:

Kép
szilcsi

GABY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Küldjél nekem is képet léciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! :lol:
Boni, hegyi levegő, leitatás? Micsoda női praktikák! És gondolod, hogy apa elrontott gyomrára jó lesz, ha leitatod? :lol: Jaj de jó nektek, mentek pihizni, ingyombingyomozni. :lol:
De nekem is jó lesz ám, mert egész hétvégén anyuék fognak kényeztetni!
Tegnap bejelentettem a nagy hírt a nagyőnöknek. Rendes volt, velem örült, érdeklődött, hogy viselem, meddig dolgozk még, meddig tervezek otthon maradni és megköszönte, hogy időben szóltam. :lol:
És még egy jó hír (nekem nagyon jó): a legjobb barátnőm két éve kiköltözött Új-Zélandra, és tegnap írt, hogy egy éven belül végleg hazaköltöznek! És ennek most úgy de úgy örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
szilcsi

szilcsi! :lol: annyira azé nem itatom le,(meg nem is bírja a piát, kiüti ) bár reggel azt mondta, ma már nem is fáj a gyomra. gyanús! lehet, hogy szimulált tegnap?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ha te örülsz olyan, mintha mi örülnénk.........
Vendég

ja párom uncsitesója mondta, hogy mindkét gyerek akkor fogant, amikor elmentek síelni, és jól berugtak! ebből kikövetkeztettem, hoyg a hegyilevegő meg a pia köll nekünk is!
Vendég

szilcsi, ededül voltam, estig.

boni, :lol:

kispiskóta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?