A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

persze :lol:
február

Na, itt vagyok. Hát nem kaptam jó híreket, vagyis ahogy vesszük.
A 7 petike még mindig gyönyörű, ott nyüzsögnek a szuper anyagok körülötte, de nem tudják átfúrni a petesejt falát. Túl vastag:(. Szóval ma reggelre mivel egysem termékenyült meg magától, megszúrták őket. Így olyan mintha ma lett volna a leszívásom. Hívhatom őket holnap reggel, hogy mi lett velük. Mondta is a biológus Kálmán, hogy legalább kiderült, hogy itt van velünk a bibi és ezért nem sikerült teherbe esnem hiába, hogy minden rendben van velünk. Ezért nem sikerült az inszem sem.
Most viszont nem tudom, hogy van-e még esélyem arra, hogy holnapra jobb híreket kapok. Úgy szeretnék legalább egyet visszakapni, ha már ennyi mindenen átmentünk.
cyprus

Cypruuuuus! Gyere már, úgy izgulunk!
február

Sziasztok!
Cyprus! A rosszban tényleg egy pici jó hír, hogy eddig miért is nem sikerült. De hát most segítettek nekik és aztán mostmár megy majd minden, mint a karikacsapás. Holnap reggel biztosan jó híreket fogsz kapni. Csak mértékkel izgulni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
finch

Cyprus azért ez nem olyan rossz hír ám! Pont olvastam egy könyvben, hogy azért sikerül álltalában a második, meg a harmadik, mert az elsőnél még nézik, hogy mi is lehet sz igazi bibi.

De cyprus, attól,hogy szúrják őket, még nem lesz gond. :-)
Ági28

Hát igen. Próbálom így felfogni, hogy egyrészt megvan az ok, másrészt meg tök jó, hogy a tüszőkben vannak szép petikék... Csak hihetetlen, hogy még egy újabb akadályon kell átvergődnünk.
Hát mindegy, majd holnap reggel kiderül. Már előre utálom a holnap reggelt.
cyprus

És elmondták a reális esélyeket? Vagy nem kérdezted?
finch

Szia Ági! Nem az aggaszt, hogy megszúrták őket, hanem azon agyalok, hogy mi van, ha tök fölöslegesen csináltuk végig ezt az egészet, ha a végén ki tudja, hogy visszakapok-e belőlük.

Dévai viszont megint nőtt a szememben. Már a 3. inszem után közölte, hogy szerinte ez a bibi, mert ha minden ilyen optimális, akkor már sikerült volna.
cyprus

Bocsi, ha butát kérdezek, de ilyen sejtés alapján, vagyis orvosi javaslatra, nem lehet átugrani az ilyenkor a 6-ból még hátralevő inszemeket?
finch

Reális esélyek? Hát az nagy, de hogy mi lesz belőle? Azt mondta a biológus, hogy valszeg holnapra jobb hírei lesznek. Ő is megkérdezte, hogy ugye ez volt az első leszívás? Mondtam igen, erre ő, hogy na igen, ilyenkor szokott pont kerülni a tapogatózások végére.
cyprus

Hát azért mert ez egyáltalán nem biztos. Ez sajna csak a leszívás után derül ki, mikor összeengedik őket. És ha minden rendben van velünk biológiailag, akkor a 6 inszem törvényi előírás és sejtések alapján nem lehet abbahagyni, hisz a lombik sokkal többe kerül állambácsinak.
cyprus

Na csak fel a fejjel. Szerintem itt mindannyian szorítunk, hogy holnapra jó híreket kapj. Úgyhogy hajrá!
Egyébként hányat kérsz vissza? Már ha feltételezzük a legjobbakat és lehet választani! De tutti így lesz!
finch

Hát igen sajnos nagyon szigoruan veszik.
Ági28

Lányok! És ti mennyi idő alatt jutottatok át ezen a 6 inszemen?
finch

(Remek, megint frissítettem...)
Cyprus, szerintem nem babrálnának vele, ha nem lenne esély. Reménykedünk, és minden rendben lesz. És persze, nem volt felesleges az egész, hiszen 1. még próbálkoznak, tehát van esély, hogy megtermékenyülnek, akkor meg mindegy, hogy ez mikor történt, és szerintem tuti, hogy lesz beültetés 2. ha esetleg nem maradnának meg, akkor legközelebb (akár már szeptemberben) rögtön ICSI-vel próbálkoznak.

Finch, ezen én is elgondolkoztam, de mivel ezt csak akkor lehet pontosan tudni, ha látja a petesejtet, ahhoz viszont le kell szívni, az meg már majdnem olyan, mintha, nem tudom, de úgy gondolom, hogy itt valami jogi 22-es csapdája van. Sejtésre sajnos és szerencsére nem lehet orvosi beavatkozást elvégezni, maximum talán ha életmentő beavatkozásról van szó. De mondom, ezen csak töprengek, és szerintem ez lehet az oka, Dévai nem az a fajta, aki sokat tötyörög, ha amúgy megvannak az orvosi indokok, és jogilag is rendben van a dolog.
február

Finch kb fél év, mire az ember átfut az Inszemeken.
Ági28

És megint nem frissítettem, és Cyprus sokkal értelmesebben elmondta közben, amit én is gondoltam...
február

Hát én tavaly júliusban kezdtem az inszemeket és áprilisban volt az utolsó. Sajna bele kell számolni a szabadságokat meg a fránya cisztákat... Nekem csak a szabadságok miatt csúszott el ennyire, de szerintem 7-8 hónap az reális mindenképp.
cyprus

akkor azok - ha bírja a pénztárca - mehetnek akár havonta is?
finch

Persze, havonta mentem én is, de ez csak akkor lehet, ha nem lesz semmi gond a petefészkekkel, nem lesznek ciszták, nincs túlstimulálás...
cyprus

Köszi LÁnyok!
Akkor ezek után elgondolkodtató, hogy mi a jobb, ha átjárható az ember, vagy ha nem.
Persze tudom, az lenne a normális, hogy legyen átjárható, de ha nem az, akkor azonnal lombikkal lehet kezdeni. Vagy rosszul tudom?
Viszont úgy semmi esélye a spontán babócának.
Hát ilyeneken gondolkodom. :x
finch

Finch! Az a jobb, ha átjárható vagy:) Ráadásul az inszem sem esélytelen, van 10-15 % esélye. lehet, hogy nekünk is sikerült volna, ha nem vastag a petsejtem fala.

Hát csajok, olyan nyominak érzem magam:(

Gizmixx! Ha ez az a vérzés, akkor nem is tudok mit mondani... Úgyis tudod. puszillak
cyprus

Köszönök nektek mindent.
Sziasztok!
finch

Sziasztok!

Cyprus csak optimimistán!!!!
Eddig majdnem minden tökéletes volt és szerintem ez a probléma is meg fog oldódni. Gondolj arra, hogy már az is valami, hogy nőttek a tüszők, aztán, hogy nem voltak üresek és nem durrantak szét leszívás előtt, aztán, hogy még most is jól vannak. Szerintem simán lesz mit beültetni, sőt még a végén túl sokan lesznek:).
kispinty

Basszus ma nem tudlak titeket rendesen követni, mert elég nagy a feszkó a munkahelyemen,és kicsit idegbeteg vagyok tőle.
Ági28

Sziasztok csajok!

Drága Cyprus! Nem ismerek Rád! El leszel ám fenekelve már megint, ha így el vagy kámpicsorodva. :x Az, hogy megszúrták őket hidd el, nem a világ vége!!! Nekünk mindháromszor már egyből meg kellett szúrni a sejtecskéket, mert kevesen voltak a katonák, de ennek ellenére tovább fejlődtek, mert okosak és szépek és érzik, hogy a szüleik bíznak bennük! HALLOD??? Ők belőletek vannak, tehát hiába nincsenek a testetekben, azért még mindig kapcsolatuk van Veletek és azt érzik, amit Ti! Kérlek, ne szomorkodj!!! Csak küldd feléjük a pozitív energiákat és bízz bennük!!! Olyan ügyes voltál eddig is, kérlek ne add fel!!!

Ezer és millió puszi Neked és a sejtjeiteknek is! Nem lehet gond, egy egész topik szorít értük!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Gizmixxx: nagyon sajnálom a dolgot, de azért amíg nem jön meg rendesen, még ne add fel!!! És amíg a doki nem látta, hogy mi van odabent!

A kine-néni neve: Czakó Judit, telefonszáma: 30/253-14-65. A Ráday utcában rendel, egy beszélgetés 7 000 Ft nála, de nagyon megéri az árát.

Ezer puszi Neked is és kérlek ne tűnj el, jelentkezz!!!

Kép
cseka

Sziasztok!

Cyprus, hát én is meglepődtem rajtad! :D Én a helyedben csak jó hírként fognám fel ezt az egészet, hiszen végre megvan az ok, hogy eddig miért nem sikerült, legalább ezen nem kell tovább rágódni! Ha ICSI-vel lesz baba, akkor ICSI-vel lesz, tökmindegy, a végeredmény számít, nem? :D Fel a fejjel, ha holnap megszúrják őket, akkor lehet, hogy hétfőre szép kis soksejtes embriókat tesznek vissza, ha meg valamiért mégsem sikerül, hát akkor legközelebb már rögtön tudják a biológusok, hogy mit kell tenni!
Nyominak meg aztán végképp ne érezd magad, kicsit megnehezítette a dolgodat a természet, de úgyis te kerülsz ki győztesen! :wink:

Gixmixxx, én sem tudok okosabbat mondani, mint a többiek. :( Azért még hátha... Szorítok!!!

Cseka, mostmár felhívhatnád a kine-nénit egy kis jattért, sorban küldöd neki a pácienseket! :D

Február, jól emlékszel, nekem holnap már leszívás, de ha korán jössz, akkor találkozunk! Korán jössz? :) Feldobnád a hangulatomat néhány poénos sztorival leszívás előtt! :D
noczi

Jaaaa, most olvasom, szóval ma reggel már meg is szúrták őket... Akkor meg végképp no para, Cyprus!
noczi

Szia Noczi!

Tök jó, hogy már Te is itt tartasz. Akkor már túl is vagy az éjféli szurin, ugye? Most nem volt vele semmi gond? Nálad volt, ha jól emlékszem, hogy rossz volt az anyag, amit vettetek, nem?

Egyébként hogy érzed magad? Izgulsz már?

Kép
cseka

Szia, Noczi, persze, korán megyek, szerintem legkésőbb 1/2 8-ra ott leszünk. Mit mondott Dévai, hány sejtre számíthatsz?
február

Cseka, igen, megvolt az éjféli a szurika! :D Kettő Ovitrelle-t kaptam, mert állítólag a hétfői leszívásosoknál valami gond volt az Ovitrelle-lel, küzködött a doki a leszívásnál, vagy mi, nem tudom pontosan... Jól emlékszel, én jártam meg az injekcióval, de nem ezzel, hanem az utolsó esti Cetrotide-dal! :D Most már rutinosabb voltam, mindent kibontogattam a Délinél a kocsiban, és megvizslattam mindegyiket, hogy rendben vannak-e. A Menopurt először vissza is vittem, mert olyan furán össze volt benne állva a por, de mint kiderült, olyannak kell lennie. :D Biztos hót hülyének nézett a csaj a patikában... :lol: Egyébként nem izgulok, próbálok amennyire lehet nyugalmat erőltetni magamra, furi egyébként, már hétfő óta itt bujkál a fejemben, hogy nem fogják kibírni péntekig, és megint eldurrannak előbb, de remélem, ez csak a múltkori rossz élmények hatására van így... Végülis úgy is, hogy rossz volt múltkor az az injekció, nem mindegyik durrant el reggelre...
Na és veled mizu? :D Eteted a fiókákat rendesen? :D

Február, három tüszőcském van csak, talán lesz egy negyedik. Dokibá' szerint kevés, de nekem pont elég az ikrekhez. 8) 8)
noczi

Babóca, feltettelek! :wink:

Kép
Kép
noczi

Persze, csak optimistán! :) Elvégre nem focicsapatra gyúrunk... Nekem kettőt tudott leszívni a múltkor, és hát majdnem sikerült. Szóval a minőség számít!
február

Noczi, ez aztán a hozzáállás!!! :lol: Le a kalappal előtted! És irány az ikrek!!! kapsz egy nagy simikét :wink: És ne izgulj, nem fognak eldurranni, minden okés lesz!

Holnap, ha tudsz, azonnal életjelezz, kérlek!

Én mostanában nem nagyon tudok enni, mert nagyjából mindentől hányingerem van, de főleg a hústól :x Már a szagától is rókáznom kéne, a mai reggeli sajnos vissza is köszönt :cry: Na de sebaj...A férjem csak nevetett rajtam, hogy én reklamáltam, hogy nics is hányingerem, aztán tessék, most itt van testvárestől :D

Kép
cseka

Beber, Veled mizu? Olyan régen jártál erre? Már lehet, hogy taliztál a kisbabáddal? Jelentkezz kérlek!

Kép
cseka

Hát Cseka, a hústól már nekem is hányingerem van, remélem marad is, és hamarosan együtt hányunk! :D :D :D
noczi

Oké Noczi, én nagyon szívesen:) Milyen romantikus lenne...és majd tartjuk egymás homlokat??? :lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

:lol: :lol: na jó, ne röhögtess, mert ugrálnak tőle a tüszőim, aztán még valamelyik beveri a fejét...
noczi

Na, megyek, kivasalom holnapra a hálóingemet... 8)
noczi

Szia, Noczi! Hátha holnap találkozunk!
Többieknek is szia, remélem, holnap jobb híreket olvasunk. (Cyprus, ne aggódj, minden rendben lesz!)
február

Cyprus! FEL A FEJJEL! cSATLAKOZOM AZ ELŐTTEM SZÓLKHOZ. Tényleg jó, hogy ez kiderült, és még semmi sincs veszve, holnap reggel megtudod, és még minden lehet, az is hogy visszakapsz 3 tüneményes embrikét és követed Cseka példáját. A doki mindig azt mondja, hogy hozott anyagból dolgozik a TIÉTEK PEDIG NAGYON JÓ, (a doki is ezt mondta), és ez szerintem ritka. Jól reagáltál az injekciókra meg is lett az eredménye (7 petike),úgyhogy meg lesznek azok a babák :D
Nóczi! Szurkolok, nagyon holnapra!
Cseka! Gyorsan jött ez a rókakoma :D
Mindenkit puszilok!

manoka
manoka71

Van itt még valaki?

Kép
cseka

Itt vagyok Cseka, egyben :) Voltam CTG-n, ,jelek vannak, fel is küldtek az osztályra dokihoz, ,de minden OK. Éjjel nagyon fájt mindenem, tisztára erős mensis, nappal semi. Úgyhogy jósolgat.

Cyprus, nekünk is kapásból ICSI volt, mennyiség-minőség miatt sajna szóba sem jöhetett a "sima IVF". És ez tényleg tök jó, hogy kiderült mi a bibi, én is abszolút így látom. Persze érthető a csalódottságod, de gondolom tökmind1, hogy 1 nappal később szúrták meg, különben nem csinálták volna meg ha nem lenne értelme. Hisz gondolj bele, hogy a természetben is eltart legalább 1 napig mire eljut a spermium a petesejtig. Szóval gondolom nem ront az esélyeken ha megtermékenyítődik ICSI-vel, de majd holnap megmondják úgyis. Menj aludni és akkor hamarabb holnap lesz, tudod :wink: Szerintem nem lesz ezzel semmi gáz.
beber

Hát csajok, nagyon rendik vagytok és totál igazatok van. ne haragudjatok, ha nem köszönöm meg mindenkinek egyesével a támogató szavakat. Jól esett. Egyébként igen, ma sokat agyaltam az élet igazságtalanságán, aztán hazajött a férjem és helyre rakott. Az első sokk után már én is annak örülök, hogy minden más ok, vannak petikék a tüszőben, jó a spermaképünk... Igazából azon akadtam ki, hogy mindig van valami, nem? És azért izgulok, hogy ez a majd 1 nap csúszás ne rontsa nagyon az esélyeiket. Holnap reggel 1/2 9kor kell hívnom dévait.
Még1x köszi mindent és puszillak titeket.

Noczikám! Nem durrantak el a tüszők, sőt le is fogja majd tudni szívni őket, látod én is ovitrellt kaptam és nem volt gond a leszívással és igen, elég lesz az ikrekhez. :)
cyprus

szia beber!

Akkor hamarosan megismered a babótokat. Jajj, de jó:)
puszillak és remélem sikerül dévainál szülnöd
cyprus

Örülök Cyprus, hogy már jobb a kedved. És holnap tök jó hireket fogsz kapni, mert egy csomó petike megtermékenyül ma este :) Ugye küldöd a pozitiv hullámokat nekik? :wink:

Holnap jelentkezz, ahogy csak tudsz, oké? Nagyon szoritok Neked! :lol:

Pusssszzzzzzzzzzz

Kép
cseka

Igen, küldöm nekik a pozitív energiát és még autóval el is mentem az intézet felé és mondtam nekik, hogy jöttem megnézni őket és remélem jól vannak. Ugye ez nem azt jelenti, hogy hamarosan megzakkanok:))

Persze, reggel majd szólok, amint tudok valamit.
cyprus

Szia Beber!

Végre hallani Rólad :lol: Örülök, hogy jól vagy, gondolom már minden cuccod össze van pakolva, hogyha menni kell, hát menni kell:) Annyira izgi ez az egész. Csak azért vagyok kicsit szomorú, hogy nem fogjuk megtudni, csak jóval később...ezért aztán minden nap jelentkezned kell a topikon, mert onnan fogjuk majd tudni, hogyha egy nap nem irsz, mert akkor már valszeg bent leszel a kórházban :wink: okokok???

Kép
cseka

Nem Cyprus, nem vagy zakkant, csak egy gondoskodó anyuka. De ne zaklasd a kis drágákat többé szexelés közben, nem illik :lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?