Bocsi lányok, vagyok is...Tudom agyon későn van, de annyi felel kell menni mostanában, hoyg alíg maradt időm.......Úgy összejöttek a dolgok, hogy nem kezdhetünk, gyorsan hírtelen mindent meg akarunk csinálni!!!!!!
Azt hiszem Zsókuci kérdezte:
Már nem kapott ma sme infúziót....Szegény tegnap délután kapott egy kis nyugtatót, amitől nem aludt el, csak 15 percre(persze ezt nem is csodálom)....Este újabb adagot, amitől éjszaka nem aludt, azért aludt reggel, mikor menetm.....
Telefonon is beszéltem vele, reggel, akkor még nem reméynkedett...Ez uh előtt volt....Próbáltam a kis lelkivilágár hatni, hisz nagyon maga alatt volt....A legrosszabbra gondolt! Bátorítottam, bárhgy is leygen, mi itt vagyunk, és bármiben segítünk!!!!Ránk mindig számíthat, és bármi lesz, menni kell előre!!!!!És veled példáloztam Zsókuci!!!Bocsáss meg érte, de amit Te is kibírtál, az ember feletti....És azon vagy, hogy talpra állj, ami becsülendő...Sokan nem tudnak felállni....Ő is azt hiszi, bár tudom, sikerülne.....(MÉg a végén én sírtam el magam)

Hisz tudom, én sem lennék erős ebben a helyzetben!!!!!
De erre nem kerül sor!!!!!!!!!!!!!!!Hisz ott van, és él a babó!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez a lényeg!!!!Szigorú ágynyugalom van, és marad is.....
Nem tudják, mi okozhatta ezt a vérzést...Most nem is kapott UH képet, és a monitprt sem láthatta(pont bejárás volt, ami abból állt, hogy a főigazgató mindenhova ellátogat, és pont akkor volt ott, amikor szegénykének UH-ja volt, é a doki sem magyarázott mint szokott!!!!)
Röviden ennyi!!!!
Holnap ismét megkukkolom őket, mert látom, örül, ha beszélhet....Persze terelem a gondolatát, mindig valami másra térek ki.....Muszáj...A rossz gondolatokat űzni kell...
Majd megpróbálják bevinni a laptopot is, csak nem tudom, rá tudnak e csatlakozni a kórházi netre......Jó lenne....
De a mai termést is kinyomtatom neki, és viszem, had olvassa, érezze, sokat gondolunk rá, és szurkolunk nekik!!!!!!!!!!!!
Na, megyek elteszem magam, mert leborul a fejem....

Holnap korábban jövök a hírekkel, igérem!!!