A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Na, menyek enni kicsi fagyit, hátha azt kívánja a drágám, s küldi nekem felfele a savgőzöket.

Kép
kissmanó

Csajok! Nézzetek be a júniusi topikba, olyan aranyos képet lökött oda Zsókuci.
Még pici, s nálunk is igaz lesz.

Kép
kissmanó

Zsuzsii!!

Málnalevélteából naponta 3-4 csészével (szal mondjuk 3x2dl-t lehet inni)

Olvastam róla ma is, nem kell megijedni nem indítja be a szülést!!!!
Én holnap megveszem és el is kezdem..

Ettől a héttől már lehet inni, 34-ik hét végétől...azaz 35-ik héten..
Lenmagot is! egy teáskanállal naponta!
torolve_20131003125716

s lenmag mitcsinál?
mire jó?

Kép
kissmanó

Na, sziasztok!

Tényleg jó volt! Nekem a gyümisali és az alkoholmentes sör izlett a legjobban. Jó lesz majd babakocsikkal is, akkor is elfoglaljuk az egész sétányt :wink:

Emi! Lehet, hogy lemegyek hozzád holnap délelőtt. Mikor lenne jó neked.

Bori! Én is bőgök....

Anneenak megy a sok drukk. Nagyon sokat gondolok rád!!
molkata

Fél üveg alkeszmentes sörikét én is lenyomattam ma. :lol: :lol:
Fagyiztam is, cserkót is ettem (ha nem is gyümisaliban), már csak egy balcsiparti séta maradt ki nekem. :wink: :wink:

Kép
kissmanó

sziasztok!

Annee! Mennek a drukkok+++++++++++
Zsú! Nekem is szokott ott fájni, nem vagy egyedül vele.

Zsanett neked is mennek a drukkok, jelentkezz sűrűbben ha tudsz.

Balcsisoktól várom a képeket, de jó volt nektek csajok!

Emi

Kép Kép
emi_25

Manóóó!!

Mindennap egy kávéskanál zúzott lenmagot, amely jó hatással van a nyálkahártyára azaz megerősíti a nyákképzés támogató hatását a hüvely nyálkahártyáján.
Néphagyomány szerint kicsúsztatja a babát a lenmag!
torolve_20131003125716

Zsú
Mi is nyomatjuk ezt a jógán, úgy csináld, ahogy kényelmes!! A lényeg, hogy egy kicsit lazuljon a csípőd!!

KépKép

KépKép
szivvi

Ábibaba! Emléxünk ám Rád! Vigyázz magadra, igaz, most még soknak tűnik a hátralévő 7 hét, de ha azt veszed, hogy az életedből csak 7 hetet kell adni, hogy egészséges legyen a Baba, akkor sztem megéri ;) (mondom ezt én, aki még a sómentes diétát is csak 2 napig bírtam :oops: )

Málnalevél: én nap 1 nagyobb (3dl) bögre málnalevél teát iszom. Sztem sima gyógytea íze van. De mondjuk asűrűségről nem szól a fáma... Én mondjuk egy púpos evőkanállal teszek bele (ránézésre). Az most akkor mennyinek számít? ;)

Manó, mert Neked már van, nekünk meg most lesz először. Te többedik gyerekes anyuka leszel, míg én jövő héten válok anyává.

Fótók! Fótók! Fótók!
Viccesek lehettetek, a 4 pocakos :D
Vendég

Ábibaba!! Sziaa!
Nagyon vigyázz magadra, szorítunk, hogy picurka még maradjon pár hetet!

Na Hi Andii!
Hurka-kobi :lol:

Mi a helyzet a macsekkal? férges még?
:roll:

Basszus, ez a hűtő takarítás marha sokáig tartott, utána még nyomtam egy fürdőszoba súrólást..
Azt mondja Ati: tudod melyik szavadat nem szeretem az utóbbi időben?? Na melyiket? A megyek súrolok-ot :lol: :lol: :lol:
torolve_20131003125716

Mondom neki: na megyek gyorsan kisúrolom a wc-t..kiabál utánam, nem mész sehováááá, gyere vissza! azonnal gyere vissza! én megyek, szépen és közben röhögök.. Kép
torolve_20131003125716

Kép
na nem elrettentésképpen...Plusz tegnap feltörte a scholl pacsker a lábujjam..Hétfőn megyek patáshoz, úgyhogy a körmeimet ne nézzétek!
Briginél volt foto masina, majd ő dobja fel a képeket!

KépKép

KépKép
szivvi

Szegény Ati! Nehéz lehet egy takarításmániás asszonykával...
Vendég

Gurgi: Te kis bolond :D
Köszi a málnalevél tea felvilágosítást. Tiszta lüke vagyok... Jövő héten úgyis megyek a szülésznőmhöz, aztán megmonnya, mennyit igyak.

Csajok! Balatoni fotókat követelünk!!! 8)

Kép
zsuzsi**

Az én Szerelmem kiglancolta a kérót, hogy nekem ne kelljen holnap! Én meg hálából hajnal 4-kor a begörcsölt patáimat maszáltattam vele..Utána meg gályázott, míg a b. neje sütizett, meg fagyizott...De hoztam ám neki 3 féle sütit is! :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

Nálunk is Apa takarít. Főleg az utolsó orvosi vizsgálat óta nem enged semmit...

Kép
zsuzsi**

Bori! Ez igaz. Mármint, hogy ti sokan most lesztek igazán anyukák. Azonban Ádival lemorzéztátok, hogy tuti kimász jövő héten? Mert azt veszem észre, hogy te optimista vagy, s optimistáké a világ, de mi van, ha mégsem?

A másodiknál pedig tudod mi a furi? Hogy otthonhagyod a kicsit, aki aztán azalatt a pár nap alatt míg bent vagy a pinduriva, akkorát nő, hogy fel sem bírod fogni, ez hogy történhetett.

Tényleg: Brigi, Jovika. Ehhez képest mik az élmények, tapasztalatok a harmadiknál?

Oszt majd szülés után jöhetnek a 4-ikes véleményezések is.
Most ne értsetek félre, nekem tuti már ennyi kölök elég, negyedikre nem fűz meg engem senki.

Kép
kissmanó

Voltam a magándokimnál, méhszáj egyállapotban, nem nyílt szét. Azt mondta, h val.színűleg tud majd jönni a szülésre, mert sürgős esetekben el fogják engedni a belgyógyászatról (szakvizsgázik majd belőle). :P :P Ennek annyira örülök!!! Egy csomó dologról kérdeztem, pl. kórházi cuccban vajúdok, csak egy papucsot kell vinni. Szőlőcukor, szénsavmentes ásványvíz mehet. Anyukám mondta, neki még a citromot ajánlották. Fent voltunk a szülészeten, de csak bekukkantottunk az egyes helyiségekbe. Beszélgettünk kb. háromnegyed órát, párom addig kint várt, azt hitte, már vmi baj van, elvégre a szülőszoba pár méterre volt. Szegény. :shock:

A német RTL-en elfelejtettem ma nézni a műsort, remélem, holnap már nem.

Jó lehetett a Balatonnál, fotókat kérünk.

A már szült anyukák leírhatnák (ha van kedvük), h honnan tudják, h beindul a szülés.

Jah, doki mondta, h jó kemény a hasam, mondtam neki, mindig ilyen. Erre azt mondja, vékony a hasfalam.

Azt hittem, h hisztis, sírós leszek a terhesség alatt, de azt hiszem, ezt megúsztuk. Eddig :wink:

Ühümm-ühümm. Most saccperkábé az én lábam is hasonló, ámbár volt gázasabb is.
Elvégre ma nem a lábam dagadásáé volt a szó, szószóló a derekam volt.
De apa csodálatosan megmaszizta (ja, inkább simizte, úgy jobban esett), aztán locsipocsi, uhhó mehetek alukálni, hátha nem kezdek mindent reggel előről.

Kép
kissmanó

Ági! Tőlem okosabb nem leszel. Nekem mindkettő indított volt, amit most szeretnék elkerülni.
Na, de majd Anne, Bori, Kata ha indítják a bébizuhatagot, akkor csak lesz elmese a dorka oldalán, s úgy is kiderül.
Örülök, hogy végül úgy fest dokid marad a szülésnél.

Kép
kissmanó

És mért van az , hogy a szüléshez közeledvén megtalálnak a szüléstörténetek? Ma a pénztárosnő szülését kellett hallgatnom az intersparban..Mondjuk pozitív volt :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Nálunk szívesen takarítana Ati de nem engedem..úgy érzem még belefér és bírom..ha nem úgyis szólok: lsd. hűtő súrolás :lol:

pedig nem vagyok takarításmániás csak szeretem a rendet és a tisztaságot és ugyi most még megtom csinálni..jövőhétre mindent szeretnék befejezni..pont most írtam össze egy listát, hogy mit kell még csinálni..aztán a pihenésé lesz a főszerep!

Szivvi!
Hu basszuskulacs, kemény ahogy a lábad kinéz..hm..majd elmúlik szülés után
torolve_20131003125716

Amúgy hisztizni még van időd, 45 nap alatt sok bír történni.
Lásd az én mai napom. Hát nem lehetett könnyű másoknak ma velem.

Kép
kissmanó

Ági
A sírással most már bírd ki a szülőágyig!! :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

porszívózni szokott, amúgy sokkal alaposabban csinálja, mint én.. :oops: a precíz szűz! ugyi
torolve_20131003125716

Gurgi
És milyen hosszi a listád? :shock:

KépKép

KépKép
szivvi

Ritus, na majd meglátjuk, annyira bele vagy lendülve, hogy nem hinném leállsz. Majd amit legelőször követtél el, azt kezded újból.
S asszem nem Ati fog leállítani, hanem Samu fog nyomást gyakorolni.

Kép
kissmanó

Brigi avagy Esztora!
Ne fúrasd már a hatalmas létszámú tagság oldalát.
Kérjük szépen a képeket.

Kép
kissmanó

Ági!
Nagyon jó hírekkel jöttél, klassz!
Ügyik vagytok..

Szivvi!
A jókat hallgasd meg, a többit vagy utasítsd vissza vagy eccerűen engedd el a füled mellett..tök komolyan mondom!! mondd meg határozottan, hogy ne traktáljanak "rémtörténetekkel"!!

Én kb. 2 hónapja beszóltam egy csajnak, hogy akkor ezt most inkább nem kéne..oké, pláne nem egy első babáját váró kismamának..de amit benyögött az elég durva volt..sőt!..
torolve_20131003125716

Anyukám varrja az egyik legkisebb rugit. Elvesztette a patent egyik felét, s gombbal helyettesíti.
Nagyon szerettem, olyan klasszul állt Adrián.

Kép
kissmanó

látni akarjátok a listámat?
rövid, nagggyon rövid de tényleg..esküszöm!
(dekorálás, játékokmosása, függönymosás, párnák+ágytakaró mosás, egy-két holmi szanálása) ennyi..
torolve_20131003125716

Na, mielőtt elnyelem nagy ásításaim közepette a monitort, menyek apa mellé az ágyiba.
Pussz, s jóccakit.

Kép
kissmanó

Manó!
Samunak nagy korában jól menő takarító cége lesz :lol:
torolve_20131003125716

Én is bepróbálom az alvást..Hátha...
Pusszka

KépKép

KépKép
szivvi

Én is elköszönök: nyugodalmas jó éjszakát!! álmodjatok szépeket! Kép
torolve_20131003125716

Gurgi! Erről a lenmagolajról nem hallottam. Ezt lehet kapni természetgy.boltban? És mikor kell fogyasztani, nap melyik szakaszában , éhgyomorra, vagy nincs jelentősége? Kipróbálnám, ezen ne múljon. :wink:

Málnalevélteából nem elég egy bögrével? :roll: Nem szeretem....
Vendég

Jó éjszakát mindenkinek! Pusszanat!

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Reagálok az üzenetekre, aztán irány vissza az ágy. Eddig is onnan olvastam a termést.

Én is szeretnék takarítani, de már nem lehet, s nem bírom, iszonyat elkezd fájni a hasam. Szóval nyugton maradok.

Kata: Nevünk még sajna nincs. Férjem talált egy nevet (Yukumo), de ez nekem nem tetszett annyira. Ám ha nem találunk vmi mást, akkor marad. (Amiket én találtam azok neki egyáltalán nem tetszettek) Sajnos nehéz olyan fiú nevet találni ami japánul is, magyarul is jól hangzik. Lány névben rengeteg van...

Ná: Férjemmel és szüleivel is japánul beszélgetünk.

Manó: Remélem a derékfájásod hamar el fog múlni!!! Nem lehet könnyű...

Szücsi: Jó, hogy minden megvan, már csak a mosás van hátra, gratula :)

Örülök, hogy jól telt a balatoni napotok!!! A fényképet pedig gyorsan, gyorsan! :D

Zsanett! Kitartás Nektek, drukkolok, hogy minél tovább bentmaradjon a pici!!!

Annee!! Gondolok Rátok, hogy minden rendben legyen!!!!

Szivvi: Szép lábak! :?

Ná: Jó hír, hogy minden rendben, s dokid is ott lesz majd a szülésnél!!!

Én is félek tőle, hogy nem fogom tudni elkezdődött e már a szülés folyamata, vagy sem... Mástól is hallottam, hogy mire a kórházba ért kiderült, hogy három órája már bent kellett volna lennie... Azért remélem ügyes leszek, különben férjem nem ér majd oda a végére sem :|
Vendég

Sziasztok, jó reggelt! :)

Köszike a drukkokat, de Andriska szórakozik velem. :? :? :lol: :lol:
Baromi jól aludtam este, görcsök sehol... A derekam viszont változatlanul fááááj. :roll: :roll: :roll:
Most hogy ülök a gép előtt, megint nem egészen kerek a dolog...
Zsú: Nyugodtan tudósíts, nem mindig van lelki erőm 2 helyre irni... :oops: :oops: :oops:
Szerintem 7végére kibújunk. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Még élek, csak elnyletek a gondok.

Úgy néz ki,megvan a vevő a laksára, bár még nem kiabálom el, majd csak ha lefoglalózta.
Tegnap voltam dokinál, minden rendben, sikerült egy 100/59-es vérnyomit produkálnom, csoda, hogy ébren voltam.

Méhszáj zárt, midnen rendben, megkaptam az utolsó hetek menetrendjét, meg közölte a doki a tarifáját. (ha már voltam olyan kedves és nem kérdeztem rá eddig :wink: ). (na ja, mert tudtam, ne mért meglepi, csak ő nem tudta, hogy én tudom... :wink: )

Mára csendes drukkot kérek, délben szigorlatozom, délután esetismertetést kel tartanom, és még ma valamikor a lakás dolgait is intézni kellene.

KépKépKépKépKép
uxi

Én már nagyon várom az első topikbabát! :D
Már napok óta mindig izgalommal kapcsolom be a gépet, hátha :wink: .

KépKépKépKépKép
uxi

Annee! Akkor mi van? Dugó távozott-e?
Mert másképp nem tom honnan van benned annyi bizakodás, hogy 7végére kibújtok.

Amúgy éccaka elôször felkeltem, igaz derekam szólt, hogy létezik. Hajnalban meg már alig bírtam elbattyogni a klotyóig, míg reggel mikor meg kellett fordulnom az óracsengéskor, azt hittem kettészakadok. Szerencsére apával lefekvéskor egyeztettem, hogy reggel ha kell, akkor beindítja a derékmasszírt. Na, nem úszta meg, így bírok mozogni.
Most azon töröm kőkeményen a buksim, hogy a Bori által említett tili-tolit Brassóban hun lehet kapni. Mett létezik, annyi szent. S ha Adrikával ma délelőttől egyedül maradok, akkor míg apa meg Edó hazaérnek, maszírt nincs ahonnan reméljek.
Na menyek gyorsan dógzani, haza kell érnem 1,5 óra múlva, anyukámnak indul a busza haza, elengedtük pihizni 7végére. S reménykedem Adrinak hétfőn dokinéni megadja a zöld utat az oviba.

Kép
kissmanó

Uxi! Azt is várom, de az enyémet is, nagyon!

Kép
kissmanó

jó reggelt!

tegnap feladták a babakocsit! juhéééj! alig várom, hogy ide érjen! :lol: rögtön letámadom!

fú szivvi, brutál lett a lábad!

annee, akkor most tényleg a nyákdugóval mi is a helyzet?

na még gyors megnézem a májusi topikképeket aztán menek összerámolom a lakást, mert kati ha lejön ki is fordul az ajtóból, mert mintha csata után lenne minden... :roll:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

jajj de jó jajj de jóó, anyu most hívott, meg is jött a járgány!

lynia-

Jó reggelt!

Annee!

Akkor még 2 in 1 vagy :lol: Hajráhajrá! Szal úgy érzed hétvégén kibújik Andris baba..huu, izgi..majd tudósíts..kinek fox sms-zni? Briginek?
Jajj de várom már!! :lol:

Emi!!

Naccerű, hamarosan nálatok a babuskocsiii..hihi :lol:

Zsanett!!
Nem lengmag olaj hanem rendes lenmag összetörve!! DM-ben is lehet kapni ill. szerintem minden BIO boltban.

Manó!
Nem is tom mit mondjak erre a derékfájásra.. :roll: levendulaplajos masszázs

Megint jó éjszakám volt, jó volt a levegő, 2 pisi volt, nyugalom.

Szerintem mindenki érezni fogja, hogy mikor jön el az idő! kontrakciók erősődnek, mérni kell hány percenként jönnek..
Én úgy gondolom, hogy 5 perceseknél előbb nem indulunk el..persze hívom majd Ágit a szülésznőmet..
torolve_20131003125716

EMI!
Szuper!

Mikor látunk már képeket a balatoni taliról? :roll:
torolve_20131003125716

kép esztora briginél van!

lynia-

Sziasztok!

Jó Reggelt!!!

Nekem is fáj ma pocak. Éjszaka tök jó volt, talán az elmúlt időszak legjobb éjszakája. Reggelre lement rólam másfél kiló víz, igaz tegnap tökre betartottam a diétát. :D

Képeket szeretnék én is látni.

Emi, ahhoz képest, hogy tegnap adta fel jó gyorsan megérkezett. :lol:

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?