A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

később még középen a barna csík is megjelent,köldököm meg kifordult,úgyhogy erre most is számítok :(
ja,a cicim meg barnul,tudjátik a legközepén :) de gáz,na arról már nem teszek képet ,nehogy vki rosszul legyen :oops:
geosel.klara

Köszi!!Remélem már jó lesz!!Most ez vonalzó marad.. :) A túró rudi inkább,mint egy tábla csoki!Csak én nem szeretem a rudit.. :? Nektek van csíkotok a pocakon??Mert én még nem látok semmit..!Vagy nemis mindenkinél van? :shock: :D

Missfried
Kép
missfried

missfried:nem mindenkinél jelentkeznek a csíkok , de nálam mint az látható,szépen megjelentek :( , pedig nem is voltam előtte görcs,én meg azthittem azoknál jobban tágul a bőr
geosel.klara

csajok!!!
szerintetek létezik olyan hogy a baba mozgása egyenesen arányos az én fáradtságérzetemmel??????????na ezt jól megmondtam :oops:
vagy csak hülye vagyok???????????
geosel.klara

Én konkrétan a sötét csíkra gondoltam középen.. :D Remélem a "többi"nem is fog megjelenni,bár énsem az a típus vagyok..hiszen van a fenekemen,combomon is.. :?

Missfried
Kép
missfried

vagy mindkettő miiiiiiiii???????? :lol:
geosel.klara

Nálam olyan van,hogy egyik nap sokkal aktívabb mint a másikon..ez így váltakozik...!Dr.House-t szereti azt már észrevettem! :lol: :D :wink:

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van! Tegnap voltam a terheléses vércukor vizsgálaton (kicsit korábban mint kellene a 22. héten, de azt mondja az orvosom, hogy ha baj van a cukorral, akkor már most is kimutatható), minden rendben van. A vizsgálat is átvészelhető, 3X vesznek vért és 1 órát kell várni a vérvételek között. Én vittem egy pár Kismama magazint és kibírható volt.
Ma meg a védőnőnél voltam, meghallgattuk a pici szívhangját, olyan édes volt a babunk, folymatos mozgásban van..:) Én a terhesség alatt 6 kg-ot szedtem fel, a védőnő azt mondta, hogy ez normális, bár javasolta, hogy kevesebb szénhidrátot egyek. Amúgy nekem is óriási a hasam és mindenki hüledezik, de a doki és a védőnő azt mondják, hogy normális méretű.
Lányok mit jelent az, hogy keményedik a hasatok? Nekem ha állok, akkor kemény a hasam, ha ülök, akkor a hájacskámtól pihább. Ez a keményedés valamilyen extra érzettel jár? Nekem nem mondta senki, hogy magnéziumot kellene szedni, én csak az Elevitet szedem és kész.
Nekem nincsen még repedés a hasamon szerencsére, de majd lassan én is kenek rá valamit.
Nektek is bőségesebb a hüvelyi folyásotok? Nekem sokkal több van mint a terhesség előtt, és a dokim mindig megnézeti, de szerencsére teljesen normál bacimentes...

Sziasztok, csilla
csim

Hali!

Kitakarítottam, hős vagyok!

Missfried: az én kismukim is nagyon szereti a Hause-t, de a Szakácsi hangjával volt csak nyerő. Kulka már nem jön be neki, a második félidőben már teljesen nyugiba volt.

ágica:
sajna muszáj, lezárni, mert így nemtúl szoba hangulatú, teszek képet, hogy lásd Kép Kép

a rendetlenséget ne nézd, szóval két oldalról is nyitva van.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Nálam sincsenek még csíkok, hála az égnek, de néhány hete felfedeztem magamon piros foltokat, és ezek nem is akarnak elmúlni.

Hüvelyfolyás az nekem is sokkal több mint eddig volt, néha a tisztasági betét tök nedves lesz. De nekem is bacimentes.

Megyek tanulni.
Tenapi vizsga: fogyasztói magatartások eredménye 3 lett. Örültem mint majom a farkának, csak egy fél napot tudtam rá készülni.

Isteni lecsót föztem!!!!!

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Sziasztok

Csajok valaki nem tud TB ügyben nekem segíteni,mert már sehol nincsenek.tiszta ideg lettem én most ugye még gyesen vagyok de apa már bejelentett a cégbe márciusba hogy majd a második manóval gyedet kapjak erre olvasom a neten,hogy aki bármilyen jellegű jogviszonyban áll jelen esetben én ugye gyest kapok az nem lesz jogosult gyedre én akkor nagyon ki akadok mert nekem ezt senki nem mondta és nem azért fizetek havi 80 ezret,hogy majd így megszivassanak,hogy még sem kapok semmit csak megint a gyest.
Valaki nincs otthon ebben a témában mert a csaladinetes tb szakértőnek sajna nem tudok írni mert annyian írnak oda.
előre is köszi.

Én is lecsót csináltam

Kép
Kép
eszter26

Eszter, remelem tud neked segiteni valaki, en ehhez nem ertek :shock:

Masika, gratula a vizsgahoz!! :D

en kiprobaltam tegnap a vichy kremet, nagyon kellemes illatu, jo erzes volt magamra kenni, nem tudom segit e..mindenesetre megint ugy feszül a hasam, hogy alig birom ülve..mennek mar haza, mindig az utolso 2 ora a legrosszabb pentekenkent a meloban :roll:

megyek pisilni- ma mar 100x voltam- es en is mindig viszem magammal az uj tisztasagit..orankent.. :roll:

jo etvagyat a lecsohoz csajok!!
Vendég

Evu!

A narancsbőr ellen nem lehet sok mindent tenni, a hormonokkal lehet küzdeni, de a siker ezer tényezőtől függ (sok folyadék, no só, torna ezerrel + kencefice) de amik nagyon hatékonyak mert helyi vérbőséget okoznak azokat most nem lehet használni! A terhességi csíkokra meg azt mondják az a lényeg, hogy ne hagyjuk kiszáradni abőrt, de ha orrba szájba nyomatod testápolóval az is jó. Egyébként én annó milupát használtam 2 icipici stírám van egyik ott ahol a köldökpiercingem volt (ezer éve, de csak terhesen látszik, ha kifeszül a bőr) a másik a császárom hegénél, tehát olyan helyeken ahol sérült volt a bőr. Most az aventre esküszöm, nagyon bejön, hogy fújós és 1 perc alatt beszívódik pedíg olajos!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke, azt hol lehet kapni? :D
Vendég

Kép

azert beprobalkozom az agykerettel :D semmi baja nincs, csak az agykeret elado, az agyracs, a matracok nem tartoznak hozza!

ha valakinek tetszene, es erte is tud jönni, maris viheti.kerlek benneteket, ezt priviben dumaljuk meg, ar, ilyesmi ne legyen itt tema :D
Vendég

Csajok ezt a szorzós dolgot nem értem, biztos hülye vagyok. Jutta, elmagyaráznád?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Nekem egy kicsit alább hagyott a hüvelyfolyáson hálistennek. És a vizeletvesztés sem olyan, mint pár napja volt. Igyekszem egy grammot sem visszatartani, és tudatosan üríteni a hólyagom… vicces

Masi!
Mi a helyetekben tuti így hagynánk! Szerintem tök jó. A babát nem fogja zavarni semmilyen zaj, mert azt a méhben is megszokta. Én nagyon örülnék, mert a konyhából is rálátsz a babára, és a nappaliból is.
Én nem tudom mit fogok csinálni, ha főzök, mert a nappali és a konyha között van 2 kanyar, és 7 méter. Esélyem sincs mosogatás közben meghallani bármit is! Hétországra szóló bulit meg úgysem most fogtok rendezni. Ezt gondoljátok meg!
Mi arra gondoltunk, hogy veszünk egy paravánt, ha nem akarjuk, hogy a gyereknek bevibráljon a tv fénye. Magas rácsvédőt nem akarok felrakni, mert lezárja a levegő áramlását, csak egy 10cm-eset.

Eszter!
Sajna én nem

Cuki!
Más a helye a bugyiban. Az egyik egész elől van, a szimpla résznél, a hüvelyfolyás meg középen a duplánál. Az egyik átáztatja a tisztasági betétet, a hüvelyi nem, és az sűrűbb is.

Ágica
Kép
ágica_26

Cirip!
Ez az avent jó lehet, sajna én bevásároltam abból a rossz szagúból…én a fujkázós krémeket szeretem, mert azokat ritkán kell kenni. A naptejet sem szeretem kenegetni, inkább fújom, aztán majd szétoszlik.

Ágica
Kép
ágica_26

nem ide tartozik, de le kell írnom!

te jó ég! a kettőkór!!!! utolsónak elmenő titkárnő felháborodott, hogy kávét rakattam ki vele, mert el akart fogyni.
itt vagyok ma 5ig, és nem akarok szaladgálni, ha jönnek vendégek. erre a titkárnő kérdezi, hogy miért, veled vitetik be a kávét????? mondom nem, csak nem bírom nézni, amikor a mérnökeink kiszaladgálnak fontos tárgyalásról kávét bevinni a vendégnek...
nem értette!!! :shock:
szóljatok, ha én vagyok a hülye, és rosszul gondolom, de mindenkinek magvan a maga dolga egy munkahelyen...

Ágica
Kép
ágica_26

Kép

a mai pocakom benne szerelmem, Mini :D
Vendég

Hát nem tudom pesten hol árulnak avent cuccokat, szerintem pl. patikában is (legalábbis itt vidéken), a Brendonban tuti, jó kérdés, hogy mennyiért, meg mindenféle bababoltokban.
www.avent.hu , webshop, Könnyű hidratáló olajspray 125 ml, 2 870 Ft

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Agica, teljesen igazad van!!! nalunk is van titkarnö, es ha csengetnek, ra kell szolni, hogy esetleg legyen szives kinyitni az ajtot!ha vendeg jön, mar gyomorbol en csinalok kavet, mert ö nem csinal magatol, söt, semmit sem csinal magatol :roll:
en nem vagyok a ceg fönöke, de vannak feladataim, egy reszleg vezetese es koordinalasa, nem ertem miert nekem kell berakni uj wc papirt a wc-re, mert a többiek keptelenek ra...de mar feladtam, hogy ezt valaha megertem :roll: :shock:
Vendég

Ja egyébként Evu, a barátnőm meg a weledára esküszik, azt mondja nagyon jó és egy terhesség alatt max 1,5 üveg fogy el (neked már max. 1) míg milupából havonta kell egy, szóval hiába drága, de gazdaságos! Egyébként az avent is lassan fogy!
weledát a herbaházban érdemes venni 3729 Ft www.herbahaz.hu

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke, ez nagyon fontos info, köszönöm!!mert a vedönenim is esküszik ra, es nalunk a bioboltban 4.200 körül van!

köszi!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Úgy rámjött a frász ezzel a sok striával, hogy azt álmodtam, hogy van egy iszonyat vörös a hasamon, de valami óriási, mint egy heg! :cry:
Fel is riadtam, utána már nem is aludtam vissza. Idióta vagyok, mi?

Én is a mandulaolajat használom, felváltva más olajokkal-krémekkel. Októberben majd referálok!

Csim! Te hol tartasz? Nem vagy a táblázatban és vonalzód sincs, ezért nem tudom, hogy a 6 kiló, az hányadik heti hízás...

Eszter! Sajnos nem tudok segíteni....

Erika! Jó hogy néha adsz egy kis helyzetjelentést :) A 4. gyereknél azért már nehezebb nevet találni :)

Evu! Nagyon klassz az ágy, remélem találsz neki megfelelő gazdát!

Masi! Szép kis babaszoba lesz, azért én is elválasztanám, úgy látszik nem vagyunk egyformák :)
Nekünk majd nem kell oldalazni a hálóban, még elférünk az előszámításaim alapján :)

Folyásom nekem is van, szerencsére tiszta, semmi baci.

Missfried! A barna csík állítólag a 20. hét utántól látszik, de nekem még így a 22. végén sem látszik semmi .

Klára! Aggasztó a pocakod, én mindig is utáltam az avont. Megpróbálok Ciripkére hallgatni. Vedelek és orrba szájbaq krémezem magam, habár hajlamos vagyok én is a csíkosodásra, mert a combomon egy régi hízásnál keletkezett. Igaz, nem vészes.

Bogyó! Te írtad a Vilmát???? Kicsit vicces, valóban, de szerintem idővel akár ezt is meg lehet szokni. Először persze mindenkinek a sztereotípiák jutnak eszébe, de aztán nem a név alakít téged, hanem te a nevet.
A barátnőm jelenlegi férje, míg meg nem ismert, azt hitte, hogy egy százkilós német NDK úszónő vagyok, mert Ingrid a keresztnevem. Jót nevettünk ezen :)

Anyukák! Mellszívót elekrtomosat vagy kézit ajánlottok????
Köszi a választ :)

büngyike

Evu!

Most látom a pocakod, nagyon csini! És benne Mini is jól érezheti magát ;)

büngyike

csajok, segitsetek!!!!

eldöntöttem, hogy a 7vegen vizbe kell mennem, nem birom tovabb!!!valakinek valami tuti tippe uszoda szempontbol? parazok a baciktol, de kinyiffanok viz nelkül...nem birom :roll:

Köszi Büngyike, en is remelem!

:lol:
Vendég

Köszönöm a pocak bokot :D :D :D remelem en is, hogy jol erzi magat odabent.. 8)
Vendég

Hahó!!Hát ez kicsit megnyugtató hogy nemcsak én járok folyamatosan pisilni! :? :) Én olyan keményedést érzek,hogy hírtelen mintha megtelne a hólyagom,meg felfujódna egy lufi bennem...és olyankor a hasam alsó része tök kemény és szinte kitapintható a méhem :? :?
3szor vesznek vért vércukor vizsgálatnál???Én eddig azt hittem "csak"2szer! :cry: Fuu de utálom!

Missfried
Kép
missfried

uncsitesóm csak elektromosat ajánl, mert 2 nap után begyulladt a csuklója!!

Ágica
Kép
ágica_26

Evu!
pucéran óceános filmek nézegetése! attól nem lesz semmi bajod :D :D :D

Ágica
Kép
ágica_26

ja! és őrmező 2-n lakunk, a 4 szintesekben. ez a kelenföldi pályaudvar mögött van tuti hely, imádom!
2 szoba az apenta kutakra néz, az egérú felé. esténként a sok növény miatt finom vidék szak van

Ágica
Kép
ágica_26

:D :D :D :D :D :D :D :D
ez nagyon jooooooooo Agi... :lol: vegre nevettem ma egy jot!!
Vendég

mármint szag

Ágica
Kép
ágica_26

csajok, majd jövök meg, de most premiumokat intezek, vege a hetnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaa, de jo.. :lolpusszancs
Vendég

Evu!
megnyugtató, hogy másutt is ilyenek a titkárnők...én tök boldog lennék, ha csak fénymásolnom kellene, meg kávét szervíroznom a pénzemért. nem ezeket a hülye tanulmányokat írni, mert szakszöveget fordítani...
időnként feladnék egy-két faxot, meg csekket...gépelgetnék, aztán amikor már nincs semmi hazamennék.
Most meg őrlődöm, ha nem vagyok kész egy munkával, és kapva kapok mindenen, hogy felállhassak a gép elől, picit kipucolni az agyamat...

Ágica
Kép
ágica_26

Állítólag jobb az elektomos, de ma már sokan esküsznek a kézi fejésre, de én arra nem vagyok képes! Ha alapvetően szoptatsz bőven elég a kézi!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Én is csináltam "mai pocak"képet :D Kép pocak,jun.8

Missfried
Kép
missfried

képzeljétek, ma a menzán megjegyezte a pénztáros néni, hogy hú mekkora pocakod van! mondtam, de hát a 6. hónapban vagyok!
jaa....akkor lehet ekkora!

döntsék már el az emberek, hogy most akkor nagy, vagy pici!!!!
lehet, hogy a pasik a mellemre gondolnak, amikor azt mondják pici... :?

Ágica
Kép
ágica_26

hétvégén csináltatok a párommal pocakképet, és én is felrakom, ígérem!

nem ide tartozik, de kíváncsi vagyok
használ valaki hajvasalót? melyiket érdemes venni? nagyon szeretnék egyet, mert pont úgy hullámos a hajam, hogy hullámosnak rövid, egyenesnek meg nem lehet kiszárítani

Ágica
Kép
ágica_26

őőő nekem van..én imádom(szintén olyan hajam van :? )..én igaz a páromtól kaptam,szóval nem tudom mennyi volt,de vmi "Belissimma Imetec" :) És nagyon jó,állítólag a hajat sem károsítja!Érdeklődj utána!

Missfried
Kép
missfried

az en hajvasalom schwarzkopf es 17000 volt 1 eve, de nagyon jo
Vendég

csajok!
ilyen nincs!
nézelődök a neten, és tudjátok mit találtam???????
SZEMGOLYÓ MASZÍROZÓ KÉSZÜLÉKET!!!!!!!!
felhúzól egy kesztyű, aminek a zsinórját bedugod az USBbe, és benyomod a szemeidet
szerintetek normálisak az emberek????

Ágica
Kép
ágica_26

szemgolyo maszirozo keszülek...hol talaltad? :shock:
Vendég

sajna becsuktam, de szerintem rá lehet keresni

Ágica
Kép
ágica_26

sziasztok Csajok, léptem!
jó hétvégét és fejlődést! óvatosan a melegben!

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Kell egy medence!!!Ezt a meleget nem lehet másképp elviselni.Iszonyat ami ma volt...1000 fok.

Ági29!
Nem írtam a kép mellé hogy le lehet dönteni a kocsi támláját vízszintbe,mert gondoltam ez egyértelmű...lehet hogy furcsa,de én is tudom hogy nem ültethetőek az újszülöttek... :lol: ,csak nem találtam olyan képet amin le le van döntve.

Anita

Kép
xx nikita xx

Sziasztok!

Anita hol vetted a babakocsit?

Csajok, nektek már vannak stírák? és mióta? Hogy kezdődött?

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok

Ne agódj Cukika el fog halványodni nem fog látszani nagyon,én nekem Lilivel nem volt sok,de egy csaj akivel szültem neki vérvörös 2 cm-es vastag striái voltak és mikor utána találkoztam vele nem is lehetett észrevenni.Tudom elég ha te látod de amit te látsz azt sokszor más nem is.

Na léptem aludni most vittem el a szomszéd csajokat discoba,úgy bementem volna de ezt most egy évig mellőzöm.

Na hello

Kép
Kép
eszter26

Sziasztok,

hát ilyekor van egy kis időm, na de csak addig amig fiam nem kezd el mamázni... :)

Hát csikjaim sajna nekem is vannak, de ezek a megmaradtak az előző terhességemből és hogy most nő a hasam egyre jobban látszik. Sajna ez nem tüntethető el semmivel, legfeljebb halványítható. :(

Névvel mi még elggé sehogy se állunk. Majd akkor kezdünk el gondolkodni, ha tutkó lesz a neme. (Persze azért nem a 30-héten.)

Amíg nem voltam terhes gondolkodtunk rajta, de most valahogy várjuk a tökéletes nevet, hogy majd beugrik :)

MAgne B6: nekem nem mondta a dokim, hogy szedjem. Ez kötelező? Azért szedek napi egyet, de igazából nem tudom mire. Csak annak kell akinek vannak méhösszehúzódásai? Mert azok nincsenek. Vagy mire jó?

A méhlepény nálam is részben fedi a méhszájat amire mondta a doki, hogy lehet esetleg császár, de még el is mehet onnan. Sajna a kimélő módot nem tudom magamnak biztosítani, mert Rolit sokszor kell emelnem és ő 12 kiló.

Pusszantás mindenkinek. Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?