Sziasztok,
Nagyon édesek a babók! Gegének gratula az új tudományához!

mindent nagyon gyorsan csinál
Barbamami, hát Bogi hatalmas nagy baba

Tündéri Napsugár is! Kire hasonlít?
Kismama
Patrikról nagyon édi ez az alvós kép! Jaj, erre még nem reagáltam, de én is imádom a lovakat! Jártam is lovagolni, csak ügye már a várandósság alatt sem lehetett.... Nem vagyok valami ügyes, de azért nagyon szerettem.
Köszi a szurkolásokat a vizsgához, remélem, hogy sikerült, kb. 1 hétig javítják. Nagyon rossz volt itthagyni a kismanómat ennyi időre. Anyukám vigyázott rá, rá és nyügi volt. Ha nem lett volna ilyen meleg elvittem volna magammal.
Judit, szurkolunk neked is!
Kilók: Na ezt csináljátok utánam: +14 kg összesen, baba: 3400 g, marad 12 kg. Ebből a 12 kg-ból még egy dkg sem ment le, pedig alig eszem..... (legalábbis szerintem)
Pannica, nagyon édi lehet Athina ahogy köhécsel!

Tényleg nagyon rafináltak már ilyen idősen is. Blani pl. vigyorog magában amikor tudja, hogy nem fogja megenni a tápit. Beültetem az ölembe, fogom az üveget, és nézi vigyorogva, aztán meg köpködi ki.....
Dijcsi! Blani mindig is ennyiket aludt, és tudom milyen fárasztó egész nap szórakoztatni. Főleg mikor még nem kötötte le semmi!
No de ma, teljesen elkényeztetett. 4 órát aludt napközben. Takarítottam, vasaltam, pihiztem, olvastam, tornáztam, cseresznyét szedtem.... hirtelen ennyi időt! Nagyon jólesett, néha azért jó lenne, ha ilyeneket szundizna.
Judithappy, nagyon tetszik a pocakod! Már nincs sok idő vissza, mehet a szurkolás!
Nanett, most láttam, hogy írtál, nyugodtan hívhattál volna, mert csak akkor tanulok, ha Blani alszik.
Pussz,
Lilo