A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok! Mondjátok, hogy csináljátok ezt a sok rossz hírt???????? :(
Ezt nem hiszem el!!
Most nincs időm hosszan mindenkinek írni, de nagyon sajnálom!

((((((Surmi, Kispiskóta)))))))))))))

((((((((((Kata)))))))))))))
(((((((((((Áfi))))))))))))))))
((((((((((Boni, Gaby)))))))))))))
(((((((((Szilva, Szilvaapa))))))))))))
((((((((((Katica, Szezsokám)))))))))))

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Áfi, ti Katiékkal mentek Egerbe???
Mert apa mondta, hogy vigyük el Katiékat mi, akkor elég egyszer kifizetni a benzint meg egy autót elvinni, de most ugrott be, hogy ti együtt mentek, ugye???

Kép
szilcsi

Hahó!

Rövid bejelentkezés lesz csak, mert Miksa már itt toporog, menne homokozni...

Negatív tesztekből még lehet pozitív, ugye tudjátok, lányok! :wink: Drukkolok!

Gabi! Én is szeretném látni a frizudat, kérhetnék képet?

Nálunk minden oksi, azt leszámítva, hogy tegnap délután eléggé rosszul voltam, az uram vitt a dokihoz, mert nem mertem egyedül vezetni (nem azért mentünk, hanem egyébként is mentünk volna). A doktor szerint a frontok.
A pöttömünk gyönyörű, ezerrel mocorog és már nem is olyan pöttöm.

Pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, mekkora az a nem is olyan pöttöm??? :lol:
Képed nincs? Vagy nem uh-n voltál? Nem láttam mostanában táblát, nem vagyok képben... :oops:

Kép
szilcsi

Szirom éni éni énios akarok menni homokozni Miksával! :lol:

remélem már joban vagyol
Vendég

Szezso, Szilcsi, Szirom (mind Sz :lol: úgy látszik idáig nem jutottam el az abc-ben tegnap :oops: )
otthonról majd küldöm a képet :wink:

Szezso
azért még drukk ++++++++++++++++++ 13 dpo akár korai is lehet :wink:

Boni
mars a hegyekbe, piáljatok és hancúrozzatok :P :lol: mond meg a cégnek, hogy a Római utat elcserélnéd valami hegyvidékre :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

szilcsi: rendes fönököd van :)

Én is szeretnék a hegyekben menni :)

Bettike: Beírnád a táblába: 06.12. Nődokihoz. Köcci!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilcsi! Még belefért egészben a képbe, de már betölti a képernyőt lassan :wink: Nem mérte most a doktor, majd a genetikai uh-n mérik. De a védőnővel úgy számoltunk, hogy a CRL (ülőmagasság, fejtől fenékig) ilyenkor kb. 13-14 cm, a combcsontja 3-4 cm (2,5 hete 2,5 cm volt), hozzájön még a lábszár és a lábfej (tök jól látszanak az ujjacskái :lol: ), szóval 18-20 cm lehet :lol:

Vagy egy képem, de nem valami látványos most. Csak a háta látszik rajta :lol:

Boni! Jó is a homokozás :lol: Jobban vagyok ám, köszi szépen!

Gabi! Akkor várom!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gaby a római úta 2. házassági évfordulónkkor lesz leutazva, de becserélem egy kétszeméyles Welness hétvégére itt Magyarországon!

BAbaim pusszantlak!

ja munka után megyek a Bakonyba! :lol:
Vendég

Boni
ez komoly? wellness hétvége itthon Róma helyett? :shock: dinnye vagy? :shock: akkor már cserébe egy teljes hetet kéne kapjál. Gyönyörű Róma, menjetek el!!!! :!:

Kép
gaby25

dinnyedinnyedinnyedinnye :shock:
gaby csak ahhoz, hogy Rómába menjünk ketten, rá kellene fizetnünk, az meg nem lehet, mert MÁR MOST A GYEREKRE KÖLTÖM A PÉNZT( kaáli) tudod, a római út 1 személyes, de még nem tom, felhívom majd az utazási irodát és adnak ajánlatokat bel.ill. külföldön egyaránt!
Vendég

Boni
a fjancba hogy minden pénzba kerül :( fránya pénziány :? gyere menjünk bankot rabolni :wink: :lol:

Kép
gaby25

nem megyek! :lol:
Vendég

Helló!

Szirmi: :D Kár, hogy nincs kép Pöttömről.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

boniko: jó utat Bakonyba és jó pihenést is! :D Kár, hogy nem kétszemélyes az út Rómába. Biztos nagyon szép. Egyik vágyunk apával, hogy oda eljussunk. A másik álom Bettike lila tábláján kívül :lol: Ausztrália lenne. :?

szezso: lehet, hogy hamar volt az a 13. napi teszt +++++++

szirom: pedig örültem volna én is egy képnek :)

babaimi: tényleg nagyon sok rossz hír lett itt egyszerre, de rossz után csak jó jöhet, ugye? :D :wink:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szívjátok a véremet ezzel a képpel :roll: , és majdnem nyertetek is, mondom, fölrakom azt a nem túl jót, de megpurcant a fényképezőgépünk, úgyhogy sehogyse megy. Itthon nincs szekennerünk, be szoktam fotózni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok! nemsokára indulok friss levegőt színi, tessék hiányolni!

Vasárnap jövök majd!

Pussszantás mindenkinek!
Vendég

Máris hiányzol, Boni :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziromka tudtam! :wink:
Vendég

Tesókám: érezzétek jól EGYMÁST! Pusssssz.

snufi

igyekszünk, igyekszünk..... :lol: ja, este lesz discó is, kocsival megyünk, így lehet hogy összejön kis apró discóbaleset ami 9 hónapon túl gyógyul! :lol:
Vendég

Úgy legyen! :wink:

snufi

most már indulok.HIányozni fogtok! :lol:
Vendég

Boni
de jó nektek :D ezer éve nem dizsiztem :P diszkóbalesetem hálistenek nem volt, de most én is bevállalnék egyet apával :lol:

Kép
gaby25

Bonika,
nagyon aranyos vagy az MSNszöveg miatt!!! :)
Snufi,
neked is köszi a dukkot!!! :)
Szezso és Kati,
nagyon nagyon sajnálom a nega teszteket!!! Pedig rátok fogadtam volna! :(
Szilcsi,
bizony, a Katiék fuvaroznak minket hogy ne önállóan kelljen a hatalmas benzinköltséget állnunk, így eloszlik köztünk.

Én megírtam a vizsgát, volt nagy összmunka, anyóka másolta apókáról, apóka meg a répáról... (ez egy orosz népmese :D ) szóval üresen nem hagytam semmit, valami hülyeséget mindenhova írtam, 100 pontos összesen, 60tól kettes, eredmény majd szerda csütörtök magasságában, természetesen értesítelek titeket is ha megtudom :wink:
Vendég

Áfi
drukk hogy görbüljön :wink: de ha jól összedolgoztatok, akkor tuti nem lesz itt gond :P :wink: :lol:

Kép
gaby25

Bonikám, kis bolondosom, érezzétek jól magatokat, meg egymást :oops: :D . Hiányozni fogsz.

babaimádó
Kép
babaimado

Áfi! Remélem, sikerült! Nagyon drukkolok!!

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok, először is mindenkinek gratula a babóhoz, és mindenkinek szurolok aki vár rá!
bocsi csak egy pillanatra ugrottam be hozzátok, zöldit keresem, tudtok róla valamit? nagyon köszi előre is!!!
sziasztok
kb

Kép
kicsiboris

Helló mindenki!

Kicsiboris! Itt vagyok!

Kép
zölddisznó

coca
hát nem vagy szófosó :lol: :lol: :lol: én is itt vagyok :P

Kép
gaby25

hát nem

Kép
zölddisznó

NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉMMMMMMMMMMMMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, a MI ELVESZETT COCÁNK!!!! :D Hogy vagy?? :shock:

snufi

Óóóóóóóóóóóóó, egy csodálkozó Snufi néni!

Ó, hát én jól - leszámítva a reggel óta dühöngő allergiámat.

Bibibíííí, én tudom Te hogy vagy! hehe

Kép
zölddisznó

Coca: hogyhogy tudod? honnan? kitől? miért? és meddig??? hehehehe :lol:

snufi

Sziasztok!

A húgóm most hívott telefonon és azt mondta, hogy az óviban azt híresztelik, hogy 5 év alatti gyerekre 35 ezer ft-ot kell fizetni majd az óvodába. Ti hallotatok valamit erről ?
surmi
kockasfulunyul

Surmi,
a nagylányom ovis, de semmi ilyet nem hallottam, az óvodákat az önkormányzatok üzemeltetik, miért kéne fizetni?
Vendég

Hello Lányok!!!

Először is : Boooooooniko, hányzol! :lol:

Surmi: én nem hallottam semmit, mondjuk se óvodáskorú ismerősöm, se gyerekem :lol: még...

Áfi: úgyis mindenki a csapatmunkát Isteníti!!! :lol: tuti meglesz :wink:

Szilcsi: jófej lehet a főnököd!!! :D Az enyém is az, és még külön "bónusz", hogy lombikkal lett gyerekük, így megértésre számíthatok a bébiprojekt témában...

Szirom: tényleg valami hülye front volt, több terhes barátnőm is (+én) szenvedett...Ja, mondjuk ez szerdán volt...Mindegy...

Csajok, képzeljétek, szerdán olyan iszonyú szarul voltam, hogy alig bírtam magammal, aztán mára meg olyan szuperül helyrejöttem, hogy csak na...Szóval nem tudom, mi volt, nem biztos, hogy az Utro mellékhatása, mert azt most is szedem... :shock:

Köszi az együttérzést a negatív teszt miatt!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Snufi! Én olvasok ám! MINDENT tudok rólatok. hehehe

Kép
zölddisznó

Szezso,
lombikkal lett gyereked??? Mivan? :shock:
Vendég

Áfi: mi van??? :lol: :shock: Mondom, a főnökömnek! :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
jaaa!!! :lol: Én azt a szót hogy "gyerekük" úgy olvastam hogy "gyerekünk" :lol: :lol: :lol: Bocsi :oops: 8) :P
Vendég

Sziasztok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Azt mondja húgi, hogy azért akarnak pénzt beszedni, mert nagyon sok anyuka csak kényelemből teszi be a gyereket az óviba, és nem dolgozik. 5 éves kortól meg kötelező az óvi. (Önkormányzati óviról van szó). Hétfőn majd a mi óvinkba megkérdezem, de ez elképzelhettlen, mert senki nem fog és nem tud fél havi fizetést befizetni. Vagy lehet, hogy úgy gondolják, hogy csak azoknak kell fizetni, akik nem dolgoznak. :?:
surmi
kockasfulunyul

Szeretek ilyen jó kis "elolvasásokra" jönni! :lol:

Szezso és Katica! Akkor majd vasárnap pótoljátok a + tesztet! :lol: :wink: +++++++++++++++++++++++++++

Zöldi! Jé te itt? :lol:
Csak nem vége lesz az évnek és tudsz jönni gyakran?

ANCSA????????????? Nálad mizu?

Kép
bettike
Eger

Bettike! Nem ér reklamálni! Bleeeee!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Akkor félre olvastad a stílusom! Én csak érdeklődöm! :lol:

Kép
bettike
Eger

Boni!!!!!!!!!Hiányzol! De tényleg!!

babaimádó
Kép
babaimado

Ja! Köszi Babaimi, hogy figyelmeztetsz!

BONI SIESS HAZA, HIÁNYZOL!

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Mizu veled?
Láttam, hogy a táblicskuba nem tudsz nekem cnapot írni. Háááttt.ezt én sem tudnám megmondani, mert ugyebár volr egy vérzés műtét után, de az nem igazi mensi. Elvileg műtét után 4-6 héttel kell jelentkeznie.

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?