A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

SZiasztok!!

Edelweiss és ZSurló GRATULÁLOK!!!!

Beunak és a többi finisesnek megy a drukk!!!!

És mennyien jöttek újjakKép Üdv nekikKép

Annie, szerintem izgalomra nincs ok. Még elég gyenge a baba, szerintem nem csoda, ha még nem érzed állandóan. Pláne a 17. héten.

Hermi
18
hermi

Sziasztok!

Leszter
Szerintem nem tulzas a 3 tori. Normal esetben persze gaz...de bent elkel! Foleg, hogy minden szopiztatas elott kezet "kell" mosni, nem art, ha nem a hot vizes torivel mesz zuhizni! Kép

SAci
De jo, hogy nincs semmi baj! Drukkolok, hogy ne legyen tobb ilyen ronda dolog!!

Hermi
18? Kép Jol hangzik!

Annie
Ahogy Hermi is irta, ilyenkor meg termeszetes, hogy hol erzed a babat, hol par napig nem. Semmi aggodas!

Lanyok
Megvolt az elso vegig durmizott ejszakank! Kép Olyan happy vagyok!

Puszi
Norka es Jazmin
norkini

Sziasztok !!

Leszter

A múltkoriból kimaradt, hogy a MÁV kóházban fogok szülni és az orvosom Dr. Józsa Ferenc. És Köszönöm Nektek !

Meg lenne egy kérdésem...
szerintetek butaság az, hogy ha mostanában lehet érezni a pocakomban, ha szorosan fogom, kicsi "böködéseket" .. tegnap este éreztem elõször, de akkor rendesen bulizott. Tudnátok ebben nekem vmi hasznosat mondani???

Mindenkinek gyönyörû napsütéses napot kívánok

Susie
12+3
susie

LeszterKép
én voltam helyetted is a Corában vasárnapKép Azért pihizzél, és ne gondold, hogy olyan vagy mint ifjú korodban! Kell a pihi, nem lehet már túleröltetni magad!!! jó?KépKépKép

Annie,
gratula a pocaklakódhozKépKép Aztán írdd meg mi volt UH-nKép

Saci,
remélem nem lesz semmi gond a továbbiakbanKép

Beu,
na mi van már?KépKép
DrukkKép

+ mindenkinek aki most akar szülniKépKép

Manócs
24+5
Manócska

Sziasztok! Kép

Annie
Üdv közöttünkKép Szerintem a mocorgás miatt ne izgulj, minden rendben lesz. Eleinte vannak még kis szünetek, szerintem azért, mert még sok a hely a babónak, majd ha kezdi kitölteni a teret, akkor már minden mozdulata érezhetõ! Kép

Anyakati
Nem is figyeltem, hogy papíron csak 1 nap van közöttünk, így minden esélyed megvan az elõzésre. A víziló-effektust én is unom, fõleg a lefekvés-felkelés fejezetet, de már csak 5 hét van hátra Kép! De az elõzõvel nem emlékszem, hogy ilyen lomha lettem volna, igaz, akkor tanultam és nyári gyakorlaton voltam, lehet, hogy nem értem rá, hogy ilyeneket figyeljek. KitartásKép

Tessék vigyázni Magatokra! Ilyenkor csak úgy érezzük, hogy mindent meg tudunk csinálni! Kép

Leszter
Már nem emlékszem, én mennyi törülközõt vittem (5,5 éve), de a mennyiség elég reálisan hangzik, sõt! Mi van, ha baj éri valamelyiket? Én a kispapit fogom ugrasztani megint, szerencsére 2 percre van a munkahelye a kórháztól és remélem, minden nap be tud ugrani pár percre. Anno olyan szorgalmasan fõzte és hozta a teát Kép és szerencsére semmit sem változott Kép

Csucsuka
Drukk Kép

Beunak is drukk, biztosan érzi Kép

Minden jót!
Toffifee
35+1
toffifee

SZiasztok!

Annie! Üdv itt! Kép

Susie! Hát, jó korán érzed! Kép De szerintem nem lehetetlen! Csak aztán ne kezdj aggódni, ha esetleg napokig nem jelentkezne - attól még ott van! KépKépKép

Leszter! A törülközõket én úgy csináltam (és fogom most is), hogy kell egy nagy a zuhanyozáshoz, még egy nagy az ismételt zuhanyozáshoz Kép (meg ha a másik véres lesz, stb), meg legalább 2-3 kicsi kéztörléshez, gátsebhez - és én mindezeket naponta hazaküldtem kimosni és András mindig hozott be frisset - úgyhogy itthon összeraktam 2-3 napi váltást! Lehet, hogy ez így nagyon bonyolultnak hangzik, de simán elhasználtam ennyit! És hálóingbõl sem volt feltétlenül elég a napi egyszeri váltás! Amit még ajánlanék: WC papír mellett érdemes vinni magadnak is baba popsitörlõt! Nagyobb és jobb anyagból van (a vastag fajta, amibõl kb 65-72 van egy cswomagban), mint az általam ismert nedves WC papírok! Rosszullétért sajnállak! Kép Mi is voltunk úgy vásárolni egyszer a TEscoban a szülés elõtt néhány nappal, hogy mire odaértünk kocsival (nem itthonról indultunk), addigra úgy elfáradtam, hogy csak András ment be vásárolni, én meg aludtam kint a kocsiban egy órát! Kép

Saci! azért legalább a 28. hétig bírd ki (bár elvileg a 24. héttõl számít nem vetélésnek, hanem koraszülésnek), de inkább a 40-hez közelíts lélekben! Jó, hogy nem találtak semmi bajt! Kép

Dé! Leszel még lassabb is! KépKépKép De a kertészkedés a friss levegõn nagyon jót tesz a babának!

Kaska! Édesség elleni akaraterõ jöhet ide is! Kép

Mi a hétvégén a Margitszigeten voltunk - abban a 3 órában, míg az egész eget felhõk borították Kép - illetve odaérkezéskor és eljövetelkor láttuk a napot is egy-egy percig! De azért jó volt! Kép Nálam a harmadik harmad tiszteletése elkezdõdtek a reggeli ropsszullétek Kép - szerencsére tényleg elmúlik a nap folyamán és nem is olyan vészes, csak nem értem???? A baba egyébként hihetetlenül megnõtt (és a hasam is Kép), akkorákat rugdos, hullámzik, hogy már ruha alól is simán kilátszik! KépKépKép Azt hiszem, itt az ideje, hogy elmenjünk egy 4D-s UH-ra Kép Ja, és képzeljétek, kb. egy hete van elõtejem, olyan vízszerû! Árminnal egyáltalán nem volt - most nagyon fura! Fõleg, hogy Ármin szopizik is még - azt nem tudom, õ milyet vajon???

Márti
27+6
márti

Saci
Úgy tartják, a 26-28-ik héttõl már nagy az esély a baba életben maradására, de akkor még nagyon picik. Pihenj sokat, hátha csak egy eltévedt dolog volt az egész, egyébként örülök, hogy nincs semmi gondKép

Toffifee
toffifee

Sziasztok!

Olvasgattam egy kicsit visszafele. Mikortol és meddig erdemes kulon folsavat szedni? En elevitet szedek es nem mondta senki, hogy kellene kulon folsav isKép Meg erdemes a 16. héten?
Valaszotokat elore is koszi.
Szisz
szisz

Sziasztok!

Edelweis!
Nagy-nagy gratula a babóhoz!KépKépKép
Sok boldogságot és tejcsit is!

Zsurló!
Nagyon örülünk a az ügyesen kibújt óriásnak! Nem lehetett könnyû! Sok tejcsit Nektek is. És persze sok alvást, kevés sírással.KépKépKép

Szisz!
Szerintem már ne törd magad érte. Az elsõ három hónap letelt, amikor különösen hasznos lenne. Szerintem most már elég annyi, ami az Elevitben van.

Saci!
Remélem, hogy az ilyen gyanús akciók a negyvenedik hétig békében hagynak.
A korai babószületés akkor nem vetélés, ha a baba elmúlt 24 hetes, vagy 500g-nál súlyosabb, vagy életjelenségeket mutat. Biztonságosan megszülni bármikor lehet, a Te szempontodból. A baba szempontjából a 24.hét még hihetetlenül életveszélyes, 28 hetesen nagy eséllyel marad életben, de még nagyon sérülékeny és gyakori valamilyen maradandó károsodás (oxigénhiány, oxigén miatti károsodás, agyvérzés, fertõzés), Késõõb is lehet jelentõsen fejletlen a tüdeje, vagy a légzõközpontja. Amikortól már nem számít koraszülöttnek, az a 37. hét. Illetve kibújáskor, amikor megvizsgálják el tudják dönteni, hogy érett újszülött-e.

Snoopy
32+1 Kép

KépKép
snoopy

Márti!

Én is azt olvastam mindenhol, h ez még nem lehet az, de eddig csak akkor csinálta ha spec testhelyzetben vagyok és amikor nem tetszik neki az ennivaló amit küldök neki. :-)

Pusznya

Susie
susie

Norka,
Remélem már nem nyûglõdtök.
Mikor van Jázmin névnap? Nem találtam a naptárban.

Márti,
Köszi, hogy leírtad mi volt az elõadáson. Így nem bánom annyira, hogy nem tudtunk menni. A szülõszobát szeretném látni...
Azt sem tudom, hova kell menni ha elindul a szülés. A dokihoz, az ambulanciára?
Szülésznõt nem választottunk.

Momo,
Köszi a sztorit. Milyen felkészültvoltál! Csodállak.

Buborék,
Eddig még egy tökéletes védõnõrõl sem olvastam. Ne is törõdj vele, menj át a jelenlegi lakóhelyed szerintihez, bár arra sincs garancia.

Beu,
Remélem azért a fejedet megkímélted és nem kell sokáig várakoznod tétlenül a kórházban.

Csucsuka,
De jó a pocis képedKép.

Aggódó kismama,
Ne add fel a reménykedést! További mega- és hiperdrukkok!

Leszter,
Remélem a depit elfújta a szél.
Én is kaptam hasonló fejmosást kedves rokonoktól, ismerõsöktõl. Erre én azt mondom, hogy az elsõ gyerek nem pottyan ki olyan gyorsan. Gyógyszertár meg minden szülészet (kórház) közelében van, és kispapa is meg tudja venni ami esetleg kimarad.
Ja, és néhány telefonáló megkérdezi, hogy még egyben vagyunk-e. Pedig még 1 hónap van a kiírásig.
Nem sok egy kicsit 5,5 kg?
Te iszol már málnalevél teát?
A gátsebhez és környékére célszerû sötétebb törülközõt vinni. Így ahogy leírtad, tényleg 3(féle) kell...

Kaska,
Nem tudom mitõl van a hátfájásom, de már csak (kb.) 1 hónapig kell kibírni, utána babázokKép.

Cory,
Jobbulást Balunak.

Myssnia,
Drukk mellgyuszi ellen.

Zsurló, Edelweiss,
Gratulálok, nagyon sok boldogságot, örömöt és tejcsit!Kép

Pánik, pánik, már a top 10-ben vagyok...

Kaska, Leszter,
A hétvégén én is bûnöztem egy kis sütivel. Kicsit több is lett a tegnap esti cukrom, szóval ma szigorú diéta van.

Manócska,
Engedd szabadon a madarakat, hogy legközelebb is legyen mit fogdossál...
Hogy van a náthád?

Dorki,
Sok pihenés, semmi fizikai megeröltetés, és beszélj a dokiddal.

Ildianyu,
jobbulást Lilinek.

Annie,
Gratula a pocihoz, üdv köztünk.
Szerintem az elején még teljesen normális, hogy nem érzed minden nap a babó mozgását. Ne aggódj!

Saci,
Azért még korai lenne! Druzkk, hogy ne legyen semmi, és pihizz sokat!

Vége a vendéglátásnak. Nagyon jó volt, aranyosak a gyerekek is. De azért kissé fárasztó (reggel 6-kor kelnek). Ennek köszönhetõen egész jól aludtam. Reggel arra ébredtem, hogy a kiscsaj jól bordán rugott vagy 3-szor egymás után, hogy ideje felkelniKép.

Drukk a dobogósoknak!

Bocsi a regényért.
Maci_2
35+6
maci_2

Sziasztok kismamák! Újabb terhességi tünetek támadtak rám. Ez most a székrekedés. Nem tudom volt-e valaki közületek ilyen helyzetben és mit lehet kezdeni ezzel??? Esetleg vegyek hashajtó teát vagy lekvárt vagy cseppeket. Nagyon kellemetlen dolog ez, de remélem valaki volt ilyen helyzetben és tud segíteni. Azt mondja a párom, hogy ez nem vicc, mert lehet valami bélcsavarodást kapni vagy mit??? Próbáltam már enni gyümölcsöt, joghurtot, de semmi 3 napja. Kétségbe vagyok esve.
Egyébként mindenkinek drukkolok és gratulálok a babákhoz is!
Buborék
buborek

Köszi Maci_2
náthám már egész jólKépKép
Gratula a top 10hezKépKép
Képzeld hogy az agyadra fognak menni a telefonálgatók, ha már egy hónappal elõtte elkezdik kérdezgetni, hogy egyben vagy-eKépKép Ez kínzásKép
Amúgy én arra gondoltam, hogy azt fogom mondani, hogy késõbbre mondja a doki, hogy meglesz a babó, így lehet, hogy megúszom a telcsiket. Én 2 héttel késõbbre gondoltam mondani, de lehet, hogy tényleg két héttel késõbb jön majd, és akkor jól megszívomKépKépKép

Na megyek ebédelni, mert kirúgja az üres hasim oldalát MiniKép
Jó étvágyat mindenkinek!!!!

Manócs
24+5
Manócska

Maci_2!

Szerintem ha legközelebb mész a dokihoz, mindenképp kérd meg, hogy menjetek el szülõszobát nézni! Már csak azért is, mert az ambulancia este-éjjel zárva van, és ugye akkor indul be a legtöbb szülés! Kép Ha jól emlékszem, el lehet jutni úgy, hogy bemégy a Podmaniczkyn és a bal kézre esõ liftekkel (3 db) felmégy a 3. emeletre, ott a liftbõl kilépve jobbra. Vagy a fõbejárattól - de azt aztán végképp nem tudom, már, hogyan... Egyébként kifejezetten jól tájékozódom, de a MÁV kórház minden alkalommal kifog rajtam! Kép

Beu! Mi vaaaaan veletek? Ha még szükséges: DRUKKDRUKKDRUKK! KépKépKép

És persze a többieknek is! KépKépKép

Márti
27+1
márti

Buborék!
Aszalt szilva, búzakorpa, nyers zölsdség, szilvalé, baracklé, úgy egyáltalán: nagyon sok folyadék! És ha egyik sem segít: lehet kapni a patuikában recept nélkül glicerines kúpot! A hashajtók nagyon nem ajánlatosak!

Márti
márti

Sziasztok!

Ezer éve nem jelentkeztem. Lánykáim infulenzásak voltak. Otthon meg nincs net. Kép

Leszter!
Idõközben 29 éves lettem, kijavítanád a táblázatban? Köszi.

Zsurló, Edelweiss!
Óriási gratula a babókhoz.

Nem nagyon van idõm visszaolvasgatni, mert elég sok most a munka. De majd igyekszem gyakrabban jelentkezni.

Beus 31+6
beus74

Szia Annie!
Üdv közöttünk. Kép

Saci!
Remélem már nem lesz több problémátok.

Susuie!
Én a mostani babámat éreztem a 12. héten, de ez már a 3. Kép

Leszter!
Én két fürdõlepedõt vittem a zuhizáshoz és szükség is volt rá, mert hiába vigyáztam csak rácsöppent a vér, pedig a 3.napon már hazaengedtek.

Buborék!
Én alapban 2-3 naponta jártam nagywécézni, de mostanában több gyümit eszem, és az jó hatású. Ha ez nem jön be próbálkozz glicerines kúppal, szilvalekvárral, sok naranccsal, mandarinnal.

Beu!
Mi lehet veletek? Nagy-nagy drukk! Kép

Csucsuka!
Nektek is drukk! Kép

Magdi
26+1
gallainémagdi

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy ti haskeményedésre milyen magnéziumot szedtek? Én még szedem az Elevitet, és a gyógyszertárban azt mondták, hogy sok lenne mellé a MagneB6, azon kívül meg csak pezsgõtabletta van, amit nem szeretnék. Viszont valamit muszáj, mivel az Elevit, úgy tûnik, nem elég, pedig még csak alig múltam 14 hetes. Mondjuk nem gyakori, 1-2 naponta egy alkalom, de félek, hogy egyre többször jelentkezik majd.

Buborék!
Nekem a sok zöldség-gyümölcs vált be, különösen a frissen facsart narancslé, ebbõl minden reggel csináltam magamnak 2-3 decit. Úgy hallottam, hogy egyesek Tamarin lekvárt esznek, az hashajtó tulajdonságú, de valaki azt mondta, hogy terheseknek nem ajánlott, tehát jobb megkérdezni a gyógyszertárost. Remélem javulsz majd!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa,
én is az Elevit mellé szedem a magne B6-ot, nekem nem modta a doki, hogy túl sok, de bajom biztosan nem lett tõle, ha csak nem a munkaundoritisz, de az nem hiszem, hogy a magnéziumtól lenneKépKépKép

Manócs
24+5
Manócska

Halihó Kismamekok!

Borzasztó éjszakánk volt, ugyanis Danómnak jön az egyik utsó rágója és annyira be van dagadva a kis innye, hogy csak naKépKép. hajnali 2-ig én voltam ügyeletben, aztán még apája fél órát, mert akkor végre beájult. Ilyenkor oda szoktuk venni magunk közé, de most az se használt, viszont most délután pikk-pakk elaludt.

Zsizsa, ha keményedik a pocakod, és a doki magnéziumot mondott, nyugodtan eheted a magneb6-t az elevit mellett.

Manócska, nekem egy ilyen idegesitõ "barátosném" van, õ már lassan hetek óta hivogat... mert hogy õ hogy izgul értünk... és hiába magyarázom neki, hogy küldök sms-t, ha megyünk szülni, mintha süket lenne, na mindegyKép. Mivel nekünk második baba lesz, mindenki tudja, hogy megbizhatóak vagyunk a gyors információ-továbbitás terénKépKép. Arról nem is beszélve, hogy mivel én veszem föl napközben a telcsikagylót, teljesen felesleges megkérdezni, hogy megszültem-e márKépKép.

Buborék, reggel bárminemû kaja elfogyasztása elõtt 3 deci folyadék! Ez lehet sima viz is, de akármilyen gyümilé is, kivéve persze, az olyan gyümiket, amik amúgy is megfognak (körte, banán). Mivel nekem volt bélcsavarodásom, hidd el, ahhoz azért egy kicsit több kell, de azért érdemes nagyon odafigyelni! Segitenek még a rostos dolgok, az szalt szilva, de érdemes mindenféle természetes utat kipróbálni, bárminemû hashajtás elõtt!

Na megyek, pussz!
Zsófi
37+4

ui.: mint láthatjátok, a boszik égetnivalóak, de legalábbis jósolni nem tudnak pontosanKépKép
Beus, de örülök, hogy hirt adsz magadrólKép!
Csucsuka

Leszter Kép
a köldökpucoláshoz én fültisztitó pálcát használtam, szerintem vigyél be a kórházba egy marékkal, mert a kórteremben általában csak vatta van, az szöszöl és nem is olyan hatékonyan lehet vele pucoválni az a rémes csonkot ... buááá ... de jó, hogy már túlvagyunk rajta! KépKépKép

Beu Kép
drukkdrukkdrukk!!!

Csucsuka Kép
teneked is megy a drukk, ja, és tök jó a pocis kép Danóval!!!

Annie Kép
üdv a pocisok táborában (mondom én, az immár vig kibic Kép)

Most bocs de nem irok többet. A lányom negyed 11 óta horpaszt, a bal mellem meg mindjárt leesik, úgy tele van, úgyhogy megyek és kicsit kifejek belöle.

Pussz
félmellü Kangi + hortyi Julcsi
kangi

Maci2
Koszi, mar nincs nyuglosed! CSak kicsit oda kellett figyelnem a kajamra. Kép
Jazmin nevnap febr. 24-en van. Persze 2 masik nev utan bebiggyesztve. Kép

U.I. Fogsz Te meg fel6kor is kelni... Kép Kép

Puszi
Norka
norkini

Buborek
Nekem egy kanal olivaolaj hatott, en is eleg sokat kuzdottem vele.
Zsizsa
Mit erzel, amikor haskeménykedésed van? Nekem ahogy és ahol nõ (es nem a hízástólKép) ott kemény. Az a haskeményedés? (Bizti hülyén hangzik a kérdés..Kép)

Szisz
15+4
szisz

Sziasztok lányok! Köszönöm a hasznos tippeket. Most ettem meg egy zacskó aszalt szilvát. Egyenlôre semmi. Várom a hatást. A biztonság kedvéért vettem glicerines kúpot is, ha estig semmi, akkor feldobom magamba.
Amúgy a Jázmin név nekem is nagyon tetszik és ha lányunk lenne, akkor mi is ezt a nevet adnánk neki. Februárban voltunk Egyiptomba 1 hétre és ott a szállodánk neve Yasmin Village volt és valószín?leg ott készült a "babszem" is, úgyhogy szép emlék lenne.
Buborék
buborek

Ezt most kaptam, remélem sikerül feltenniKép olyan ariKépKép

Kép

Manócs
24+5
Manócska

Myssnia,
Nem(csak) a korán kelés viselt meg, a késõn fekvés is. A szülõkkel csak este lehetett nyugodtan beszélgetni, napközben a gyerekekkel játszottunk, fõztük, sétáltunk, sõt egyik este mi fürdettük és fektettük le õket (a szülõk színházba mentek)... és így 1 hónappal a kiírás elõtt, már nehezebben birom. Persze nem panasznak szántam, mert nagyon édes lurkókKép.

Manócs,
Jó a kép.

Beszéltem a "májdokinõvel", 1 hét alatt tovább romlott a két májfunkciómKép (GOT-AST 85, GPT-ALT 206, a koleszterinem is magas, de ez nem változott). A vasat már nem szedem, csak Elevitet és Jódot. Csak az a bosszantó az egészben, hogy küldözgetnek mindenhova, ami a helyzeten nem változtat. Békén hagyhatnának már.
Azt mondta, konzultál másokkal, mert nem igazán találkozott még ilyennel. Holnap ugorjak be hozzá. Úgyis mennem kell cukrosdokihoz. Olyat is említett, hogy esetleg hamarabb kellene szülnöm. Pedig az apaságit csak a jövõ hét második felén akartuk megcsináltatni.
A dokim is holnap vár az eredményekkel és csinál CTG-t. Úgy tûnik nem lesz gondom a holnap délutáni programom megszervezésével.

Márti,
A szülõszobát nem biztos hogy meg tudja mutatni mert sokan lesznek, majd a jövõ héten.

Maci_2
35+6
Maci_2

Sziasztok lanyok!

Ma egesz delelott rohangaltam. Voltam az SzTK-ban (szemeszet, fogaszat, es rennngeteg varakozas a dogmelegben), aztan vettem egy szopis parnat, aztan gyogyszertari bevasarlas (halos bugyi, Tena betet es tarsaikKép), es vegul Minimano, ahol sajna nem jartam sikerrel.
Tenyleg, ha valakit erdekel, a XV. ker.-i ujsagban talaltam egy hirdetest, egy anyuka varr szopisparnakat (es igeny eseten fuggonyt, baldachint, egyebeket is). A szopisparna nem olyan "U" alaku, mint Csucsukae, hanem leginkabb felhold alakunak mondanam, es akkora, hogy a belso ivet pont magam kore tudom fektetni, 3000 Ft volt. Megengedte, hogy beirjam ide a szamat, ha van erdeklodo.
Mindjart visszaolvasok, addig is pusssz:

Leszter
36+4
leszter

Az utsó kismamataliról sincsenek képek? Vagy csak az én figyelmemet kerülte el...

Maci_2
35+6
Maci_2

Sziasztok!

Maci_2
Én ma "érdeklõdtem" apasági ügyben, jól leszúrtak, hogy miért most kezdem intézni? Ráadásul szerintem egy csomó felesleges iratot kérnek. A lányommal gyorsan el tudtuk intézni, de azóta eltelt pár év és sokat fejlõdött (?) a világ. Egyébként ha megvan minden szükséges papír, akkor - állítólag- hamar megvan.
Nekem is katasztrófális volt a májfunkcióm egészen az elsõ szülésig és nálam sem találtak semmit, igaz, ezt a küldözgetést én még terhesség elõtt letudtam, addigra "megállapították", hogy nem tudják, mitõl rosszak az értékek. Nekem ingadoztak az értékek + a bilirubin és a dir. bilirubin is.
Egyébként jól érzed magad? Remélem, igen, és kívánom Neked, hogy szülés után már csak rossz emlék legyen ez a téma Kép. Meg sem kérdezem, mikor pihensz.

Leszter
Beuról semmi? DRUKK nekiKép

Manócs
Ez jó képötlet, lehet hogy lekoppintjuk pár hónap múlva Kép

Toffifee
35+1
toffifee

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]<PLUS36202050112@SMSGATEWAY.BWARE.IT>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Mon, 17 Mar 2003 16:28:52 +0100[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]GSM short message from +36202050112[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
mailgateway

Sziasztok Lanyok,

Eloszor is,
Edelweis,
Nagy-nagy gratula a babóhoz!KépKépKép
Sok boldogságot és tejcsit is!

Kangi, Norkini, Myssnia,
Olyan jo, hogy azert hallunk feloletek es van idotok neha benezniKép

Zsurló,
Szinten orias gratula es sok-sok tejcsikeKépKépKép

Beu,
Remelem neked mar nem aktualis a drukk, hanem inkabb gratula kellKépKépKép

Leszter,
Ne ijezgess minket, pihi-pihi. Ahogy frissitettem latom agyonpihizted ma magad{proud} De legalabb szepen alakul a csomagod isKép

Maci,
Nagyon sajnalom, hoyg igy osszejott neked minden, bar egy het es ha meg kell szuletnie babonak, akkor mar semmi gond nem lenne, ugyhogy kitartasKépKépKép Azert latom te is az "unatkozo" kismamik taborat szaporitodKép

Buborek,
Latom sok jo infot kaptal, nekem anno bevalt, hogy csak muzlit ettem sima joghurttal reggelire es elotte tenyleg ures gyomorra 3 dl. sima viz.

Annie,
Udv itt.

Csucsuka,
Nem irigyellek az ejszakaertKép
Drukk megy am neked is, bar ugy tunik eloszor ki kene alukalni magadatKép Bocsika nem gonoszkodni akartam, mert aterzem milyen a tehetetlenseg amikor manokanak baja van.

Marti,
Ez a reggeli rosszullet nem hangzik jol, mi a gond?
Margitszigeti seta csucs lehetettKép

Saci,
Juj ez nem joKép, de szerencs, hogy nincs semmi komoly bajKép

De,
Ismeros, hogy csak dolgozol es utanna hopp ez azert talan egy kicsit sok volt, mert mar erzed a pocikemenyedest. En most hetvegen hataroztam el jobban odafigyelek erre, aztan 3 orat setaltam a gyerekkel a fozes es takaritas utan, hat mit mondjak az estet inkabb mar vizszintesben toltottem.
De mikor olyan szepen sutott a napKépKépKép

Manocska,
Nagyon edi am a ferjed, hogy ilyen ugyin vasaroltKép

Kepzeljetek kaptam kispapitol egy tavaszi gatyot es egy klassz bordo kismami barsonyinget. Szombaton este par baratnom meghivott vacsizni, es kispapi ugy gondolta nincs egy normalis tavaszi cuccom sem ezert elrangatott es bevasarolt nekemKép Raadasul a vacsi csucs volt, egy spanyol etteremben ettunk, 6 mentunk el, mindenki mas-mas orszagbol valo volt. Tegnap ppedig megkaptuk a kisagyat, amit az ismeroseink igertek, tok jo allapotban vanKép

Angi
28+3
angela2

Angi,
csupa öröm az életedKépKépKép

Maci_2
lehet, hogy ez a májgubanc csak értékekben rossz, és semmi bajod, mint Toffifeenél? Remélem jól érzed magad a leleteid ellenéreKép
A talis képekre én sem emlékszem, de a pocis képemet megkaptam Leszteréktõl. Tényleg fel is teszem a profilomba!

Most hívott kispapi, hogy nagyon fáj a torka, és megy dokibácsihoz, hogy adjon rá valamitKép Mindenki ilyen nyavajás ebben a napsütésben???

Manócs
24+5
manócska

Sziasztok!

Lehet, hogy még korai, de én mostanában már nagyon készülõdök. Berámoltam egy bõröndbe a kórházi cuccot, kimostam a bébiruhákat, még a vasalásnak is nekiálltam, de azért azt hamar feladtam, mert két ördögfióka ugrált körülöttem, és úgy elég életveszélyes mutatvány volt..( a nagyobbik sincs még 3 éves).
Még annyi dolgom van, idõm meg semmi. Ki kell sikálnom a babakocsit, rendbetenni a kiságyat, pelenkázót, stb.. nekem már így harmadszorra egyik cucc se új, úgyhogy bõven van mit mosni, fertõtleníteni.

Pénteken megyek dokihoz, remélem addigra már megfordul a baba.

Addig még van egy nagyon rossz feladat a héten: szegény Sárit oltásra kell vinnem, 15 hónapos. Biztos nagyon fog üvölteni szegénykémKép

Csodák csodája, csak 10 kilót híztam.Kép Eddig mindkét gyerekkel ennél többet..

Drukk mindenkinek, akinek kellKép

Anyakati 35
Anyakati

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]<PLUS36202050112@SMSGATEWAY.BWARE.IT>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Mon, 17 Mar 2003 16:28:52 +0100[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]GSM short message from +36202050112[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
pròba2

GSM phone +36202050112
--

This service is offered by BWARE Technologies http://www.bware.it/
mailgateway

Bocs attol, aki a hirhozos probat kuldte (+36202050112), de a script eddig az utolso 16 sort vagta le a level torzsebol, hogy ne legyen annyi folosleges reklam, de kozben megvaltoztattak a reklamot, es soknak bizonyult a levagasKép Ezert raeresztettem az ominozus uzenetre megegyszer a scriptet.

Udv.: Leszter kp.
megint_en

Sziasztok!

Beurol semmi hir. Nagyon drukkolok!Kép

Csucsuka,
Es hiaba kenegeted a hasad, akkor is huzodik? Zsuzsi irta korabban, hogy olajjal keni, azt is probaltad mar?
Koszi az Anitas infot. Meg nem tudom, hol vegyem meg...
Jobbulast szegeny Danonak!
Drukkkkk!Kép

De,
Vigyazz magadra! Amugy en is altalaban csak utolag erzem, ha megeroltettem magam. Kerteszkedest azert hagyd inkabb masra szerintem.Kép

Annie,
Szerintem a mocorgas miatt ne izgulj, inkabb orulj, hogy mar ilyen hamar jelzett Neked a babo.Kép Most egy kicsit elbujt, ez szerintem normalis, van, aki csak a felido utan erzi eloszor.
Ha megadod az adataidat, akkor beirlak a tablaba is, ok?Kép

Saci,
Jobbulast kivanok! Pihenj, amennyit csak lehet, es ne gondolj a koraszulesre, vegul is nem talaltak semmi problemat, nem?Kép

Norka,
Koszi a torulkozos infot!Kép
Gratula az ataludt ejszakahoz!Kép Es sok-sok simit kuldok annak a nagyon rendes kislanynak!

Susie,
Beirtam a dokidat a tablaba. Szerintem meg kicsit korai lenne, hogy a babot erezd... De persze nem lehetetlen.Kép

Manocska,
De jo, bevasaroltatok? Mikor hozod a cuccokat?KépKép Egesz este itthon vagyok, mert ugyan ma akartuk bepotolni a vasarlast, de ha Ti elinteztetek, akkor maradunk itthon!Kép
Aranyos a kep nagyon!Kép

Toffifee,
Koszi Neked is a torulkozos valaszt.Kép Baleset esetere szerintem nem kell kulon torulkozot vinnem nekem sem, mert Anyuek gyalog kb. 5 percre laknak a korhaztol.Kép Majd riasztom oket, ha gond van.Kép

Marti,
Nagyon koszi az infokat.Kép Hmmm, nekunk nincs is ennyi nagy torulkozonk!Kép Na jo, van, csak nem mind olyan szep.Kép Na majd Anyuek biztos besegitenek!Kép
Szoval vegyek magamnak is popsitorlot? Pont ma vettem amugy a Minimanoban egy csomag nedves WCpapirt, de lehet, hogy akkor azt majd a hazajovetel utani elso napokra itthonra teszem felre.Kép
Lehetne egy nagy keresem? Megtenned, hogy leirod, hogy a babakocsitok kb. mekkora osszecsukva? A neten hasonlo tipusnal a 32cmx106cmx34cm-es adatot talaltam, a tietek is kb. ilyen? Ugyanis valoszinuleg csinaltatunk egy babakocsi tarolot a teraszra, es a kolcson babakocsi utan valami olyasmit szandekozunk venni, mint a tietek. Es jo lenne, ha az is beleferne a taroloba.Kép Elore is nagyon koszi a faradsagot!Kép
Ugy latszik, Vilka sem kimel a rosszulletek teren, bar ez Arminhoz kepest nem veszes, ugye?Kép
Jo mozizast!Kép

Szisz,
Szerintem eleg az Elevit is. Mi jartunk a teherbeeses elott az Optimalis Csaladtervezesi Kozpontba (ott mindenfele vizsgalatokat vegeznek, es tanacsokat adnak, hogy mi kell az idealis, egeszseges teherbeeseshez, babahoz), es ott azt mondtak, hogy az Elevit vagy mas magzatvedo vitamin eleg, nem kell melle kulon folsav. A velocso zarodasan mar tul vagytok, szoval most mar szerintem semmi nem indokolja a plussz folsavat. Ne aggodj, minden rendben!Kép

Maci_2,
Tolem meg szerencsere nem kerdeztek, hogy egyben vagyunk-e meg. Biztos ideges lennek tole...Kép A malnalevel teat meg nem mertem elkezdeni, de csutortokon betoltom a 37. hetet, szerintem akkor elkeszitem az elso adagot. Te hogy dontottel?
A szules utan majd kicsit tobbet is bunozhetsz!Kép
Te szegeny, hat nem irigyellek a holnapi programodert...Kép Aztan majd ird meg, mit mondtak, ok?
Jajjajj, de, vannak kepek a talirol, bar nem tokeletesek, es igerem, hamarosan felteszem oket valahova!Kép

Buborek,
A gyumolcson kivul nekem a muzli szokott segiteni. De nem az ilyen pelyhesitett csodak, hanem amiben latod, hogy csak meg vannak roppantva a magok. Igyal sok folyadekot, egyel nyers vagy parolt zoldseget naponta tobbszor. Ezen kivul lehet kapni valami Tamarin lekvart vagy mit, ez direkt hashajtasra valo, szilvabol van.
Yasmin Village, ez aranyos!Kép

Beus,
Javitottam a korodat.Kép

Magdi,
Neked is koszi a valaszt.Kép

Zsizsa,
Magnesii citrici por, illetve tabletta is letezik. Pihenj sokat! A dokid mit szol a kemenyedeseidhez? Ugy tudom, hogy neha enyhe huvelyi fertozes okozza, Neked ellenorizte mar? Nem ijesztgetni akarlak ezzel, csak a 15. heten meg korai szerintem... Es biztos, hogy kemenyedest erzel? A masodik harmad elejen en is ereztem valamit, amire azt hittem, hogy kemenyedes, de ra kellett jonnom idovel, hogy az a babo mozgasa!Kép

Kangi,
Koszi a tippet! Felirtam a fultisztitot is. Annak nem kell sterilnek lennie amugy? Vagy az alkohol/Betadine ugyis fertotleniti?

Angi,
Most mar pihizgetek.Kép Amugy meg bagoly mondja verebnek!Kép
Kivanok meg sok ilyen jo programot!Kép

Anyakati,
Drukk, hogy fejen alljon a babad a vizsgalatkor! Es Sarinak meg kuldok egy kis vidamsagot, a szuri utanra!KépKépKépKépKép

Na megyek palacsintat enni, Anyukam kuldte.Kép

Puszi:

Leszter
36+4
leszter

Leszter
Koszi a simit! A pocin alkalmaztam delutani pityergeskor. Kép

Buborek
A Jazmin pedig egy egyiptomi ismerosom anyukaja utan kapta a nevet, akit igy hivnak es tunder aranyos! Kép

Norka
norkini

A kismamik:

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Beu [size=-2]2002.06.01.[/size] 41+2 34 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 2003.03.08. [size=-2]2003.03.08.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K. / Dr. Nagy Gyula[/size]
[size=-2]2.[/size] Lolla [size=-2]2002.06.09.[/size] 40+1 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Horvath M.[/size]
[size=-2]3.[/size] Docika [size=-2]2002.06.10.[/size] 40+0 2003.03.17. [size=-2]2003.03.17.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]4.[/size] Csík [size=-2]2002.06.20.[/size] 38+4 30 év/1.b. Budapest [size=-2]III.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.03.27.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]5.[/size] Emma [size=-2]2002.06.21.[/size] 38+3 Óbuda 2003.03.28. [size=-2]2003.03.28.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Mészáros M.[/size]
[size=-2]6.[/size] Csucsuka [size=-2]2002.06.27.[/size] 37+4 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.04.03.[/size] [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]
[size=-2]7.[/size] Leszter [size=-2]2002.07.04.[/size] 36+4 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XV.[/size] 2003.04.11. [size=-2]2003.04.10.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház / Dr. Kalocsai[/size]
[size=-2]8.[/size] Love [size=-2]2002.07.08.[/size] 36+0 19 év/1.b. Budapest 2003.04.15. [size=-2]2003.04.14.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kósa Zsolt[/size]
[size=-2]9.[/size] Maci_2 [size=-2]2002.07.09.[/size] 35+6 29 év/1.b. Budapest 2003.04.16. [size=-2]2003.04.15.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]10.[/size] Ányez [size=-2]2002.07.14.[/size] 35+1 29 év/1.b. Budapest 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Margit Kórház / Dr. Ruszvánszky[/size]
[size=-2]11.[/size] Urszila [size=-2]2002.07.14.[/size] 35+1 41 év/3.b. Gödöllõ 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Silhavy[/size]
[size=-2]12.[/size] Toffifee [size=-2]2002.07.14.[/size] 35+1 30 év/2.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.04.20. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház / Dr. Mousa[/size]
[size=-2]13.[/size] Anyakati [size=-2]2002.07.15.[/size] 35+0 24 év/3.b. Tárnok 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]14.[/size] Buksicica [size=-2]2002.07.16.[/size] 34+6 26 év/2.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]15.[/size] Csilla1 [size=-2]2002.07.20.[/size] 34+2 32 év/3.b. Budapest 2003.04.26. [size=-2]2003.04.26.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Pallér Anna[/size]
[size=-2]16.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 33+3 29 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]17.[/size] Snoopy [size=-2]2002.08.04.[/size] 32+1 31 év/2.b. Budapest 2003.05.14. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Mihályi[/size]
[size=-2]18.[/size] Béorsi [size=-2]2002.08.04.[/size] 32+1 28 év/1.b. Budapest 2003.05.13. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]19.[/size] Beus74 [size=-2]2002.08.05.[/size] 32+0 29 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]20.[/size] Mariann [size=-2]2002.08.10.[/size] 31+2 32 év/1.b. Belgium 2003.05.27. [size=-2]2003.05.17.[/size] [size=-2]Hospital Edith Cavell / Dr. Gergelyi Judit[/size]
[size=-2]21.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 31+0 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]22.[/size] Ari [size=-2]2002.08.17.[/size] 30+2 32 év/ 2.b. Gödöllõ 2003.05.24. [size=-2]2003.05.24.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kulcsár[/size]
[size=-2]23.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 29+6 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]24.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 28+3 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]25.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 28+0 35 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]26.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 27+5 27 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]27.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 26+5 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]28.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 26+5 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]29.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 26+1 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]30.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 26+1 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]31.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 26+1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]32.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 25+6 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]33.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 25+5 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]34.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 24+6 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]35.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 24+5 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]36.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 24+4 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]37.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 24+3 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]38.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 23+4 33 év/1.b. Budapest 2003.07.10. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Weiss Manfréd Kórház / Dr. Szathmáry György[/size]
[size=-2]39.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 23+2 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]40.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 22+6 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. &Egrave;underlík[/size]
[size=-2]41.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 22+1 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]42.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 18+0 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]43.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 15+4 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház[/size]
[size=-2]44.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 15+3 29 év/1.b. 2003.09.05. [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]45.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 14+2 27 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]46.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 12+4 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]47.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 10+2 29 év/3.b. Gödöllõ 2003.10.11. [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]48.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 10+0 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]49.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 8+3 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]50.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 7+0 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
</pre>
leszter

...es a babak:

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Zulu Anna Sarolta 3500g, 55cm 2002.12.02. ( - 4 ) nap
Brokkoli Zsófia 3500g, 56cm 2002.12.04. ( + 6 ) nap
Tipu Anna 1900g, 43cm 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Tipu Sofia 2200g 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Hayimcsalád Márk 3480g, 60cm 2002.12.27. ( + 1 ) nap 8-9
Andy78 Márk 3660g, 55cm 2002.12.27. ( + 4 ) nap
Cinedit Botond 3250g, 54cm 2002.12.28. ( - 7 ) nap
Kamilla Sára 2850g, 49cm 2002.12.29. ( - 12 ) nap 9
Orsoly László 3950g, 55cm 2002.12.30. ( - 8 ) nap 10
Tüni Gergõ 3340g, 54cm 2002.12.31. ( + 6 ) nap 10
Gömbölyû Lili 3530g, 53cm 2002.12.31. ( + 11 ) nap
Kakukkfû Emma 3470g, 52cm 2003.01.03. ( + 9 ) nap
Hóvirág Milán 3000g, 53cm 2003.01.11. ( - 7 ) nap
Pocok Ajsa 3600g, 57cm 2003.01.15. ( - 2 ) nap
Heni1979 Dorina 3822g, 51cm 2003.01.17. ( + 10 ) nap
Kispici Boglárka 3300g, 54cm 2003.01.18. ( + 1 ) nap
Timici Bence 2900g, 51cm 2003.01.22. ( - 2 ) nap 9
Pirus Zsombor 3160g, 51cm 2003.01.23. ( - 8 ) nap 10
Gombóc Zsombor Viktor 3350g, 52cm 2003.01.28. (+ 3 ) nap
Nyúlandi Maja Adrienn 2900g, 52cm 2003.01.31. (- 3 ) nap
Norkini Jázmin Sarolta 2600g, 48cm 2003.02.09. ( - 12 ) nap 9
Zsuzsi74 Miklós 3460g, 54cm 2003.02.11. ( + 7 ) nap 10
Miszike Rebeka 3590g, 54cm 2003.02.15. ( + 7 ) nap
Myssnia Szilárd Márk 4050g, 59cm 2003.02.20. ( + 6 ) nap
Kangi Julianna Angéla 2700g, 48cm 2003.02.23. ( + 2 ) nap
Franyo Anna Virág 3000g, 54cm 2003.02.24. ?( - 8 ) nap
Manó2 Dorottya Rebeka 3100g, 53cm 2003.02.25. ( - 4 ) nap 10
Judó Hunor 3900g, 56cm 2003.02.26. (+ 3 ) nap
Momo Adrienn 3200g, 53cm 2003.03.03. ( - 4 ) nap
Panka Beni 3260g, 53cm 2003.03.09. ( - 7 ) nap
Edelweiss Kép Gergõ 3120g, 50cm 2003.03.14. ( - 5 ) nap
Zsurló Kép Anna 4320g 2003.03.15. ( + 1 ) nap
</pre>
leszter

Leszter, kenegetem én még kiskutyakakival is, ha vki azt mondja, hogy az használ... Krémes tusfürdõvel fürdök, aztán jön a babaolaj, reggel este meg egy nagyon finom babakrém (már nagyobb fogyasztója vagyok, mint Danó). Csak tele van a pocakom hegekkel, amibõl az egyik a közepén, függõlegesen fut át... szerintem már nem is a bõröm fáj, hanem alatta a megmaradt izom feszûl...

Angi, remélem ma sikerül kialudnom magam, bár most jól vagyok, mert du. durmoltam egy kicsitKép és Danót is eladtam egy kicsitKép.

Anyakati, nem irigyellek Sára oltása miatt, bár Danó is nemsokára kapja a kullancsos szuriját... Dehát a 15 hónapos atrakció a legvacakabb, szerintemKépKép...

Na pussz!
Zsófi
37+4
Maci, hát alaposan kijut neked... kitartás a holnapi naphoz, a CTG-t biztos élvezni fogodKép!
Csucsuka

Leszter Kép
az alkohol fertötleniti a pucapálcát.

Pussz
Kangi+Julcsi
kangi

Sziasztok!

Most kaptam levelet Docikatol, hogy megszuletett Balazs baba! Nem tudom mikor + suly ilyesmi, azt irja penteken mentek haza a korhazbol es belazasodott, de hamarosan jonnek a reszletek is! Kép
Docika +Feri
Nagy gratula Balazshoz! Kép Kép Remelem a laz hamar lemegy es minden rendben lesz. Sok boldogsagot es tejcit! Kép

Norka
norkini

Docika!
Gratula Balázshoz és sok-sok tejcit nektek. Kép

Mindenki pihenjen eleget, finiseseknek drukk, remélem Beu már babázik. Kép

Magdi
26+1
gallainémagdi

Hali!

Kösz a válaszokat a keményedéssel kapcsolatban, szerintem nem a babó az, mert az hamarabb elmúlna (gondolom én). Ilyenkor feszül az egész "alközép" hasam, és kemény (valószínûleg ezért keményedésKép), és bármit csinálok, feszül kb. 20-30 percig. Amikor elõször éreztem, olyan volt, mintha egy közepes méretû vastag könyv lenne a hasamban alul, azóta kissé nagyobb kiterjedésû. Ha szerintetek ez más, akkor írjatok! Amúgy azért felhívom a dokit, hogy mit gondol róla. Eddig nem mondtam neki, mert csak úgy egy hete jelentkeztek a tünetek, nála meg múlt hét hétfõn voltam, pont elõtte, most meg beteg vagyok, és nem zarándokoltam el hozzá, a telefon meg eszembe sem jutott (lehet hogy a betegség meg is hülyít?Kép).

Meglátogatott minket az influenza, kispapival kettõnknek jutott egy adag betegség: õ lázas és fájnak az ízületei, én nem vagyok lázas, hanem a fejem és a torkom fáj nagyon, és a takony is rajtam jött ki.Kép Õ szerencsére már javul, remélem holnapra én is jobban leszek.Kép

Mindenkinek gratula, és mindenkinek drukk, akit illet!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

En most nem tudok meselni semmit, mert ez olyan kis normalis nap volt. Munka ment, baba ficankolt, aztan este lett :-)))

Docika,
nagy gratula Balazshoz Kép Kép Kép Kép Kép sok boldogsagot, es jo egeszseget Nektek! Kép Kép Kép

Beu,
epedve varok minden hirmorzsat es MEGADRUKK LAPATTAL!!! :-)))))

Ildianyu,
koszi a bokot :-)
Kicsi lanyod gyogyuljon meg hamar!

Leszter,
azziggen, mar a pakolasnal tartasz :-)
Ez tenyleg a vernyomasod lehetett, rosszul birod a meleget? Te szoktal a furdokadban is elszedulni, nem? Jo, hogy nem nyaron szulsz! :-)

Csucsuka,
mit csinal az olyan kismama? Cipel es nyog... szerintem :-]
Ma is kibirtam csokigolyo nelkul :-) Viszont gyorsan lemertem a pocimat egy cernaval, mert nincs egy rendes centimeterunk, hat ez 104 :-0 Nem semmi, mekkora lesz? :-)))
Szegeny kicsi Dano. Bujjon ki hamar az a rizskasa! :-)
Es persze MEGADRUKK, hogy mihamarabb bujjon ki mas is! :-)))

De,
AKARATERO >:-||
Remelem, jut is, marad is :-)))
Vigyazz magadra! Nekem is lett volna kedvem kimenni az emberrel kerteszkedni, de visszafogtam magam.
(Vegul is jobban jartam, hogy nem voltam ott, mert talalt egy halott sunit :-((( szegeny)

Annie,
udv itt! :-)
na ezzel en detto igy voltam, kb. Veled egyidosen, ezert inkabb nem is mertem biztosra venni, hogy ot ereztem. Ne felj, lesz meg nemulass a finom inditas utan! :-)))
(Erre mar babocam is kuldott egy biztato rugast Nektek :-)

Saci,
hu, hat ez nagyon ijeszto lehetett, nagyon orulok, hogy nincs bajotok! :-)))))
Koraszulesrol latom, Snoopy mar profin informalt, de ne legyen ra szukseged soha! Azert szerintem lustizzal nagyokat! :-)

Susie,
hat a baba hancurozik a pocidban rendesen, azt nem tudom, hogy erezheted-e ilyen koran, vegul is miert ne lehetnel ra fogekonyabb. Majd kiderul par het mulva, hogy az volt-e :-)

Toffifee,
ezek szerint Neked is nagyon aranyos kispapid van :-)

Marti,
akkor Neked is: AKARATERO >:-||
Reggeli rosszulletek a harmadik harmadban? Ez a Te egyeni specialitasod? Hat nem kimondottan irigyellek...
Nalam meg csak neha "berezeg" a poci, lesem vadul, de szerintem szivat a kolyok :-))) reggel is nyomta ezerrel, aztan mikor sasolni kezdtem a csupasz pocimat, lecsillapodott :-)))

Szisz,
nem kell, csak lehet szedni! Biztos nem fog hianyozni, hogy nem szedted, nalam is csak a kis joleso tulbiztositasok egyike volt :-) Neked szerintem mar csak akkor erdemes, ha lenne vashianyod, mert allitolag annak is segiti a felszivodasat.

Maci2,
Csak semmi panik! :-)
A telefonalok valszeg nem tartjak olyan profin szamon a heteitek szamat, mint Te :-) Tolem is tobbszor szoktak megkerdezni, hogy mikorra vagyok kiirva.
Csak nem gyakoroltal kicsit (reggel 6)? :-)))
Igazad van. Beken hagyhatnanak mar. Es nem ertem, ezt a honapot miert olyan nagy cucc kivarni, persze en nem vagyok orvos.

Buborek,
peldaul nekem, amiota terhes vagyok. Gyakori, hogy csokkennek a belmozgasok. A terhessegi vitaminban levo vas fokozhatja a tunetet. Pl. amikor nalam mar nagyon fokozodott a helyzet, egy nap kihagytam az Elevitet, alt. meg is lett az eredmeny :-) De ne izgulj, szerintem ettol nem lesz belcsavarodasod, csak kellemetlen, es esetleg hajlamosithat aranyerre.
Hashajto teat semmikepp ne igyal, mas keszitmenyeken is nezd meg, hogy nem ellenjavallt-e terheseknek. Rostos levek, teljes kiorlesu gabonak, szilvalekvar jot tesznek.

Manocska,
ahogy itt olvasom ezt a telefonmizeriat, en mar tervezgetem, hogy a vegefele ramondom a rogzitonkre: "meg egyben vagyunk" :-)

Beus,
utolag is boldog szulinapot! :-)))

Zsizsa,
mi a gondod a pezsgotablettaval? En azt szoktam inni, nem tul rendszeresen.
Jobbulast Neked! :-)

Ki lehetett ez az SMS? Esz a kivancsisag :-)))

Angi,
mennyi jo hir :-) Gratula szep rucikhoz, kisagyhoz es figyelmes kispapahoz :-)))

Anyakati,
joleso dolog lehet ilyenkor a keszulodes :-)
Drukk, hogy a vacak szuri hamar a feledes homalyaba meruljon!

Minden szepet s jot!

Kaska
26+1
kaska

Sziasztok!

Itt aztán van termésKép

Leszter
Köszi!! És mindenki másnak is!!!
Azért aztán pihizzél! Ne tévesszen meg a jó idõKép
Igen, sokkal jobb volt gvédelemmel szülniKép
Én is három türcsit vittem, Egy nagyot és két kicsit. És én vittem textil pelust is szopikhoz, meg pelusozáshoz is mindent. A Máv-ban gézt adnak popsitörlésreKép

Anyakatiiii!!!!!
Itt is összefutunk? Mostanában alig hallok felõledKép
De gondolom bõven van mit tennedKép Gyerekek jól vannak??
Mimike is most kapja a 15 hónapost 21.én. Vagyis még csak 14 hónapos lesz, de nálunk kétszerre adja a dokiKép Jövõhónapban is fog kapniKép
Bíztató hogy csak ennyit híztálKép Én is reménykedemKép

Kaska
IgenKép Lelkes kispapiKép De hála, reggel 7kor is ilyen lelkes volt, amikor a törpök felkeltekKépKépKép Néha nekem is hiányzik egy kis kirucc, de már nem éjszakázásKép
Mimik eszületését azt hiszem a MÁV-os topicban megírtam tavaly.

Toffifee Kép Milyen igazad van, tejbelövelléssel kapcsolatbanKép
Én is a 75-tõl a 100ig növesztettem magamKép És még elõttem van a harmadik babaKép

Csucsuka.
Te láttad a pocis képemet Mimivel? 36.héten 142cm volt a hasam. És még nõtt. Nem mertem mérni többet. Próbáld meg sima babaszappannal, vagy Dove szapannal. Mi most azt tapasztaltuk, hogy kevésbé szárítanak mint a tusfürdõk. Elég sokat szenvedünk idén a fûtés miatti száraz bõrrel, és a szappan valahogy jobbKépDanó fogacsájához gyors kibújást!

Vigyázz Te is magadra!! Ne tévesszen meg Téged sem a napocska!

Annie: Üdv itt!

Saci: pihenjél Te is sokat!!

Buborék.
Én is voltam így, sõt ez volt az elsõ jele annak hogy teherbe estem mindigKép
Most is így vagyok, pár napja kezd rendezõdni a dolog, remélem marad is, mert most elkezdtem szedni a vasat. Lányaimmal is kb a 12 hét körül állt vissza rendes ritmusba.
Hashajtót inkább most ne!

Angi
Le a kalappal a apájád elõtt!!!Kép

Mindenkinek szép éjszakát!!!

Hajni
10+2
hajnii

Sziasztok!

Docikaeknak gratula!Kép Sok boldogsagot, es mielobbi gyogyulast!Kép

Csucsuka,
Sajnalom, hogy huzodik, nem tudok semmi okosabbat mondani, persze gondoltam, hogy mar mindent kiprobaltal...

Maci_2,
Most jutott el az agyamig, hogy Te mar holnap CTG-re mesz!Kép De jo Neked! Es en miert nem???Kép

Zsizsa,
Jobbulast!Kép

Kaska,
Igen, en eleg rosszul birom a meleget, en vagyok a furdokadas is, es ez volt a bajom a Voros Oroszlanos talin is...Kép Es ezert nagyon nem szerettem volna nyaron nagypocis lenni, bar ha csak akkorra jott volna ossze, biztos orultem volna azert!Kép
En azt hittem, visszakerested, hogy hogy kell hasznalni a Friss kismamak hirhozojat, es Te probalkoztal. Hat tevedtem.Kép

Hajnii,
Huu, gez popsitorlesre? Az meg nekem is fajna, nemhogy a kis puhaborunek!Kép

Jo ejt:

Leszter
36+4
leszter

Sziasztok!

Mi sajnos egyre rosszabbul vagyunk, fõleg Lili. Kép

Zsizsa!
Szerintem nyugodtan szedhetsz az Elevit mellé Magne B6-ot. Miért lenne sok? Én most szedem a Maternát, és mellé 2X2 Magne B6-ot.
Jobbulást! Kép

Buborék!
Nekem is a friss gyümölcs és a zöldség vált be Lilinél. Most nem nagyon. Kép

Csucsuka!
Szegény Dani! Meg Ti is az éjszaka miatt! Drukk, hogy ez jobb éjszaka legyen! Kép

Susie!
Én is éreztem most másodjára a 12. hét körül a babót, de utána sokáig nem.

Docika!
Nagy gratula Balázshoz! Kép Kép Kép

Ildianyu
25+6
ildianyu

Kismamak, ujra:

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Beu [size=-2]2002.06.01.[/size] 41+2 34 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 2003.03.08. [size=-2]2003.03.08.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K. / Dr. Nagy Gyula[/size]
[size=-2]2.[/size] Lolla [size=-2]2002.06.09.[/size] 40+1 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Horvath M.[/size]
[size=-2]3.[/size] Csík [size=-2]2002.06.20.[/size] 38+4 30 év/1.b. Budapest [size=-2]III.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.03.27.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]4.[/size] Emma [size=-2]2002.06.21.[/size] 38+3 Óbuda 2003.03.28. [size=-2]2003.03.28.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Mészáros M.[/size]
[size=-2]5.[/size] Csucsuka [size=-2]2002.06.27.[/size] 37+4 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.04.03.[/size] [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]
[size=-2]6.[/size] Leszter [size=-2]2002.07.04.[/size] 36+4 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XV.[/size] 2003.04.11. [size=-2]2003.04.10.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház / Dr. Kalocsai[/size]
[size=-2]7.[/size] Love [size=-2]2002.07.08.[/size] 36+0 19 év/1.b. Budapest 2003.04.15. [size=-2]2003.04.14.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kósa Zsolt[/size]
[size=-2]8.[/size] Maci_2 [size=-2]2002.07.09.[/size] 35+6 29 év/1.b. Budapest 2003.04.16. [size=-2]2003.04.15.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]9.[/size] Ányez [size=-2]2002.07.14.[/size] 35+1 29 év/1.b. Budapest 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Margit Kórház / Dr. Ruszvánszky[/size]
[size=-2]10.[/size] Urszila [size=-2]2002.07.14.[/size] 35+1 41 év/3.b. Gödöllõ 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Silhavy[/size]
[size=-2]11.[/size] Toffifee [size=-2]2002.07.14.[/size] 35+1 30 év/2.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.04.20. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház / Dr. Mousa[/size]
[size=-2]12.[/size] Anyakati [size=-2]2002.07.15.[/size] 35+0 24 év/3.b. Tárnok 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]13.[/size] Buksicica [size=-2]2002.07.16.[/size] 34+6 26 év/2.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]14.[/size] Csilla1 [size=-2]2002.07.20.[/size] 34+2 32 év/3.b. Budapest 2003.04.26. [size=-2]2003.04.26.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Pallér Anna[/size]
[size=-2]15.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 33+3 29 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]16.[/size] Snoopy [size=-2]2002.08.04.[/size] 32+1 31 év/2.b. Budapest 2003.05.14. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Mihályi[/size]
[size=-2]17.[/size] Béorsi [size=-2]2002.08.04.[/size] 32+1 28 év/1.b. Budapest 2003.05.13. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]18.[/size] Beus74 [size=-2]2002.08.05.[/size] 32+0 29 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]19.[/size] Mariann [size=-2]2002.08.10.[/size] 31+2 32 év/1.b. Belgium 2003.05.27. [size=-2]2003.05.17.[/size] [size=-2]Hospital Edith Cavell / Dr. Gergelyi Judit[/size]
[size=-2]20.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 31+0 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]21.[/size] Ari [size=-2]2002.08.17.[/size] 30+2 32 év/ 2.b. Gödöllõ 2003.05.24. [size=-2]2003.05.24.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kulcsár[/size]
[size=-2]22.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 29+6 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]23.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 28+3 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]24.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 28+0 35 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]25.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 27+5 27 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]26.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 26+5 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]27.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 26+5 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]28.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 26+1 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]29.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 26+1 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]30.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 26+1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]31.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 25+6 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]32.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 25+5 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]33.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 24+6 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]34.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 24+5 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]35.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 24+4 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]36.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 24+3 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]37.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 23+4 33 év/1.b. Budapest 2003.07.10. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Weiss Manfréd Kórház / Dr. Szathmáry György[/size]
[size=-2]38.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 23+2 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]39.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 22+6 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. &Egrave;underlík[/size]
[size=-2]40.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 22+1 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]41.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 18+0 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]42.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 15+4 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház[/size]
[size=-2]43.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 15+3 29 év/1.b. 2003.09.05. [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]44.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 14+2 27 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]45.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 12+4 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]46.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 10+2 29 év/3.b. Gödöllõ 2003.10.11. [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]47.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 10+0 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]48.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 8+3 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]49.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 7+0 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
</pre>
leszter

... es a babak:

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Zulu Anna Sarolta 3500g, 55cm 2002.12.02. ( - 4 ) nap
Brokkoli Zsófia 3500g, 56cm 2002.12.04. ( + 6 ) nap
Tipu Anna 1900g, 43cm 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Tipu Sofia 2200g 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Hayimcsalád Márk 3480g, 60cm 2002.12.27. ( + 1 ) nap 8-9
Andy78 Márk 3660g, 55cm 2002.12.27. ( + 4 ) nap
Cinedit Botond 3250g, 54cm 2002.12.28. ( - 7 ) nap
Kamilla Sára 2850g, 49cm 2002.12.29. ( - 12 ) nap 9
Orsoly László 3950g, 55cm 2002.12.30. ( - 8 ) nap 10
Tüni Gergõ 3340g, 54cm 2002.12.31. ( + 6 ) nap 10
Gömbölyû Lili 3530g, 53cm 2002.12.31. ( + 11 ) nap
Kakukkfû Emma 3470g, 52cm 2003.01.03. ( + 9 ) nap