Tegnap még egy sztori volt a játszótéren, de túl dühös voltam a két kislány miatt, hogy eszembe jusson. Nat békésen hintázott, mikor az egyik anyuka egy Pombear izével kezdett sertepertélni. Én nem adok neki ilyesmit, a csúcs kényeztetés a háztartási keksz. Persze Nati kért, nagy kiabálást csapott. Megengedtem, nem fogom ordíttatni a gyereket. Robival mindketten mondtuk, hogy köszönjük, nem kérjük. Köszönjük, nem szeretem, ha ilyeneket eszik. Ennek ellenére vagy ötször adott neki. Kedvelem a csajcit, de mit nem lehet ezen megérteni?! Egy kicsit zavarban volt, mondta is, hogy de hát szereti. Nem tudom, ha marihuánás cigit látna a gyereknél, akkor is azt mondaná, hogy nem gond, szereti?!
Barbi,
Nincs ugyan sok tapasztalatom cumisüveggel, de ujjtömködés az megy nálunk is. Ha olyan ülős szopipózban eteted, akkor nem tudod a kezét alulra begyömöszölni? Szabival és Natival bejött, igaz, csak szopinál.
Kami,
Egy etológus (talán Konrád Lorenz?) irományában olvastam, hogy ami nem határozottan káros, azt az evolúció nem rostálja ki. Összehasonlítva a többi emlőssel, a terhesség nagyon problémás, ebből van saját tapasztalat

. A szülés a felegyenesedés és az aránytalanul nagy koponya miatt egyedül az embernek (meg néhány agyontenyésztett haszonállatnak) ilyen brutális. Én jól érzem magam a bőrömben, de a környezetemben elég sok "kontraszelektált" embert látok itt a dzsungelban

Akkor már miért ne legyen néhány más dolog is félre(nem)tervezett?
Ok, lehet, hogy kicsit félreértettem, amit írtál. Egyetértek azzal, hogy a hosszas ücsörgés árt.
Sajnos azt látom, hogy a kész nem mindig elég. Van egy kislány a játszin, aki vmilyen egészségügyi bibi miatt nagyon hízik. Már teljesen el vannak görbülve a lábai, pedig csak annyi idős, mint Nati.

Pedig anyuka keményen harcol, de nem tud mit csinálni. Ezért tartom nagyon rossznak, amikor járatják a gyereket, ahogy te is írtad, nem szabad siettetni.
Roki,
Sajnálom, hogy ennyire kimerítő a két gyerek. Hát tartalék az bennem se nagyon van.

Szerencsém, hogy nálunk elég jól szervezhetőek a dolgok, alvás felváltva, és mint a bűvész hol egyik, hol másik gyerekhez kapok és dobom le, amikor a másiknak nagyobb igénye támad rám.
Ezeket a megjegyzés dolgokat nagyon jól ismerem, anyukám mestere. A múltkor egy idegesebb pillanatomban rászoltam, hogy hagyja már abba, nagyon idegesítő. Erre az volt a válasz, hogy akinek nem tetszik, nem tolja a kistalicskát. Majdnem visszaszóltam, hogy én benne vagyok, nélküle sokkal jobban boldogulok (tényleg). Így anyukám segítsége annyit jelent, hogy még több melóm van, de legalább társaságban, így könnyebb. Azt már írtam, hogy anyós tündéri, de nem túl okos és sokmindent nem ért, hogy miért úgy csinálok, ahogy. De legalább nem bírál felül.
Ha tele van a hócipőd, gyere el egy jó kis 8ker játszizásra. Nati és Zsuzsa majd egyidősek, biztos jól ellennének.
Timocska,
A kiabálás nálam se jön be, én inkább azt csinálom, amit Kami is írt a fejőnőről. Közel megyek hozzá, dumálok, bámulok a szemébe. De tény, hogy kell a szemkontaktus, hogy rám figyeljen. (Amolyan Suttogóból is vett ötlet) Annyi előnyöm van veletek szemben, hogy ott van Nati. Néha ráordít, hogy SZASZAAAA! Neki pedig a rémülettől kikerekednek a szemei és el is felejti, hogy mi volt a gondja.
Natinak is volt beépített kádgomb a fejében, amint leültem, megszólalt a vészcsengő. Hangosan. A rosszabb verzió, hogy este mindig akkor sírt fel, amikor a filmekben a nagyjelenet volt. Az első House körben szinte mindig Robit kértem meg, hogy mesélje el, mi is volt a probléma szegény beteggel.
Együtt fürdés: Én még 40 fokban is fázok, ha kilógok a kádból, így nálunk ilyen kivevős gond nincs

Próbáltam, nekem nem jött be
Apucik:
Azt hiszem, legalább ebben szerencsém van. Az igaz, hogy pont ma közöltem Robival, hogy ha az ingeit nem gombolja ki a szennyesbe dobás előtt, nem vasalom ki

. Persze rögtön visszaszólt, hogy csak azért nem gombolta ki, mert nem gondolta, hogy ki akarnám vasalni.

Nem is emlékszem, mikor veszekedtünk utoljára. Ő nem az a fajta, akivel lehetne. Ezt sokszor fel is rovom neki.
A telefontöltők meg alapban a konnektorban vannak nálunk, Timo. Egyetlen esély, hogy ne keverjük el