cuki- jaja megijesztettel !!! de orulok, h jobban vagy !

ha vkinek elfolyik a magzatvize, akkor sem kell teljesen besz**ni,m ert tobb olyat hallottam, hogy akkor fekvessel kivarhato a terhesseg vege. a magazatviz 24-48 orankent ujratermelodik. de hat ugyis dokit kell azonnal hivni. Most pihenj sokat sokat ! itt a +++++ energia !!!
csikok: alkati kerdes is, de az olajozas segit, es azt mondjak, hogy az ovatos masszazs, csipkedes is

, szoval en zuhany utan kicsit megcsipkedem a hasam, de a seggem, combom jo kemenyen...felpezsdul a ver
bungyi - de jo a fotod

jot rohogtem az ndk-s uszonon
oceanos film nezese

:) szuper otlet !!! hahahaha
missfiled - de jo, ugyanolyan a vonalzonk, majdnem - csak a bebi mas
viz : nekem maniam hogy vizben legyek, aki tuti, hogy tiszta uszodaba vagyik, az nezze meg hogy hol van aquanatal, mert azokat az uszodakat szigoruan ellenorzik, sot klort sem hasznalhatnak
magne B6: sok terhes az ejjeli labgorcsoktol is szenvd ( en is neha) erre is jo, de mas gorcsokre is
migren, homeopatia: sok fajta van fejfajasra, nagyon be kell loni a tuneteket, a gyogyszertarakban, ahol ezeket lehet kapni, ott altalaban van egy ksi fuzet es le vannak irva pontosan a tunetek, szoval erdemes elolvasni
mekkora mazli, hogy ennyi gyumolcs van, en erre gondolok mindig - telen mit ennenk ? almat, almaval ....