A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Jó kis szoba :wink: Nekem is nagyon tetszik!

Szaladunk most már fürdeni :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

kispiskóta ! Te a zsókavárba jársz védőnőhőz ?

Hol fogsz szülni ?
surmi
kockasfulunyul

Köszönjük szépen!

Majd, ha meg lesz a matrac, akkor ágyneműs képet is rakok.

Surmi, igen a Zsókavárba járok, és ott is lakom. :D

A Péterfyben fogok szülni.

kispiskóta

Zsú,
szép szoba!
Kati,
nem megmondtam hogy terhes vagy?! Ehhez tartsd magad! Nincs mensi! :twisted:

Este kimentem kicsit virágoskertet kapálni, és nagyon megfájdult a hasam :( Gyorsan megfürödtem, vettem be egy kazal MagneB6-ot és eddig feküdtem, mostmár jól vagyok de megijedtem :? Nem görcsölt, hanem folyamatosan fájt alul. Jaj csak még egy hét... és elérjük a koraszülöttség alsó határát. Megnyugodnék picit.
Vendég

Megtiltom, hogy kapálgass! Vazze!

Kép
zölddisznó

Cocám,
a gaznak nem tiltod meg hogy nőjön? :) Hatásosabb lenne... nem fekhetek feltett lábbal egész nap hogy juj én terhes vagyok! És nem is volt sok amit csináltam... csak úgy tűnik nem szereti a kölök a hajolgatást. :roll:
Vendég

Áfikám, én megtiltom a gaznak, hogy nőjön! Leszórod az ágyást fenyőmulccsal, és nem kell kapálni! Kb. hetente bújik elő egy-két elvetemült gazocska, azt meg már könnyű elintézni. Tényleg jó dolog, már tavaly is bevált! A lebomló alom meg trágyáz. Dupla haszon :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Tiéd az egy pont.

Kép
zölddisznó

Mentem alvadni. Cső!

Kép
zölddisznó

Szép álmokat Lányok!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Most értünk haza!NAgyon jó volt!HOlnap bővebben.pussz :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Boni! Merre voltatok a Bakonyban?

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

zöldi Herenden

hogy én mennyi mézes meggyes páleszt letoltam urammal együtt.és degeszre zabáltuk magunkat, ronygyosra járuk pipellőt......ésatöbbiésatöbbi :lol:
nagyon jó volt, fájó szívvel hagytuk ott a társaságot!
Vendég

ja és sajnos egyre kobban annovisnak néz ki a ciklusom :cry: így nem lesz 9 hónapon túl gyógyuló discobaleset. pedig a terv jó volt :lol:

Kép

KAtica, szezso drukk
Vendég

Jóóóóóóóóó reggelt :)

hajnalban megkaptam a meglepim :D hatalmas I LOVE YOU lufi várt, rákötve egy kis tasakkal, amiben ott lapult a szép fülbevalóm :D fel is vettem :P csak hát hajnalban már álmos voltam, így majd akkor hálálom meg, mikor apa felébred :wink: puszikákat azért kapott érte :P :wink: délután meg felküldöm az agekbe, hogy hozza le nekem a csillagokat :lol: aztán megyünk vacsizni valahova. Ünnepi ebédre anyósékhoz megyünk.

Boni
hát eddig tényleg nincs ott pé hő szerint :( ment email

Zsú
nekem is nagyon tecc a szoba, nálunk a anappali hasonló tónus :P

Coca
most nézem, - 4 kg jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D nekem is kéne

Szilcsi
2 kg tényleg nem sok, de lesz az több is :lol: mondjuk te nem vagy hízásra hajlamos, nem? majd csak a poci nő

Katica
én azért remélem nem jön meg 9 hónapig :wink:

Áfi
fránya gaz :twisted: de ne erőltesd meg magad tényleg irgum burgum

Szirom
ide is pocakfotót :D

Kép
gaby25

gaby legyen szép NApotok!

Áfi vigyázz magatokra! (((((((((((((((Áfi)))))))))))))))))))
Vendég

ja, és évforduló alkalmából meg lett húzva az autó jobb hátsó ajtaja :cry: kapkodás :? rászóltam apára, hogy vigyázz, mert jött balról egy autó, ő leállt, és az autó elengedte, de kiment a fejéből, hogy nagy ívbe akart kikanyarodni jobbra, mert a házasságkötőterem elől jöttünkki, ahol kis kő oszlop volt a szélén, és így hogy kis ívben kezdett kanyarodni, az meghúzta :(

Kép
gaby25

na bacca meg, tűz van a szomszéd házban :shock: apa kiment kamerázni, kimegyek én is, most már itt is érezni a bűzt :?

Kép
gaby25

Jó reggelt!

szezso:?????? drukk++++

lkispiskóta: nagyon szép a szoba, tetszik :D

boni: vannak képek? nem lehet, hogy még csak most lesz a péd?

gaby: képet a fülbevalóról! gratulálok :D
mi gyúladt ki?

rólam: ugyanannyi a hőm, mint tegnap. mensi még mindig sehol. :roll:
megyek tanulni, szerdán vizsga.

szép napot!

katica
katica30

KATICA , GYANÚS VAGY!

felteszek görbét. van remény ? Kép
surmi
kockasfulunyul

surmi: jó a görbéd, drukk+++
lehet, hogy gyanús vagyok, de a teszt eddig nem mutatott ki semmit.
:cry:

katica
katica30

Katica
majd kimutatja :wink: szomszéd házban egy lakás gyullad ki a másodikon, még jó hogy itt van a a telepen a tűzoltóság. Nem terjedt át máshova, és nincs haláleset hálistennek, pár könyebb sérülés, inkább füstmérgezés nem égés
majd csinálok képet a fülbevalóról :wink:

Kép
gaby25

katica. a tesztek azért vannak, hogy tévedjenek. :wink:
surmi
kockasfulunyul

Hello Csajok!

Reggel teszteltem egy negatívat, a jó a rosszban, hogy legalább az Utrot abbahagyhatom, nem kínoz tovább...
Remélem, hogy ma vagy holnap, vagy legkésőbb kedden megjön az inszem miatt...

Kati (figyeled? nem ám Katica! :-D: júniusban kiérdemelted a legtalányosabb ciklustulajdonos címet :wink: és ha még a végén egy pozitívat is tesztelnél... :wink:

Gaby: boldog évfordulót!!!!!! :lol:

Boniko: örülök, hogy jól töltöttétek a tegnapi napot! A görbéd érdekes, de nem elkeseredni, sosem tudhatod, mikor tréfál(t) meg a szervezeted... :lol:

Áfi: kíméld magad! Inkább a gaz nőjön, mint neked bajod legyen! De Szirom ötletével 3 legyet is üthettek 1 csapásra! :lol:

Kispiskóta: nagyon-nagyon szép a babaszoba! :D

Surmi, Coca :arrow: a hőleesésről: azon a napon voltam UH-n, mikor 36,6-ról 36,4-re zuhant a hőm...és délben még nem repedt meg a tüszőm... :roll:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
sajnálom! :( :( :(
Kati,
türelem és szúúúszáááá!
Szirmi,
kösz a tippet! :)

És mindenkinek az aggódást, jól vagyunk. A kertet sajna muszály csinálni, mert ha hét közepén megtudom hogy átmentem az írásbelin, akkor tanulnom kell a szóbelire, és akkor megint elmarad. Közvetlen utána nyaralni megyünk, és akkor ugye megint nincs aki csinálja. Utána meg akár ráuszíthatom apát a fűnyíróval az összes gyönyörű virágomra, mert ember nem lesz aki kiszedje 2 méteres gazból. De felosztottam a munkát több részletre, amint nem esik jól már abba is hagyom! 8)
Vendég

Áfi!

Mobil stábommal (tanítványaim, akik ugye kertészek lesznek egyszer) Mindennemő gazolást, kapálást, fünyírást... vállalunk az ország egész területén kertben felállítható sátorban lakásért, és egy doboz sörért cserébe.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezésre van időm!

Katica,van remény bár sztem az ember megérzi ha az!

Szezso , sajnálom, bár neked is lehetne mondani hogy még van remény!

Gaby, jó ünneplést!

Magamról: Összeszedtem vmi vírust így szombat hajnalban egy kis időre szorosabb barátságot kötöttem a nagy fehér....! Még mindig émelygek de már jobb!

Kép
kata05

Coca,
mekkora poén lenne egy egész kertész osztályt ráküldeni 3 sor eperre és egy nagynak nem nevezhető virágoskertre! :lol: :lol: :lol:
Nagyon nagyon köszönöm az ajánlatot, igazán jól esik, de azt hiszem megbirkózom több részletben a dologgal! :D
Csecsemőgondozó-védőnő osztályod nincs? Őket fogadom októbertől szakmai gyakorlatra! :P
Vendég

Áfi: 1 főre jutna 1 tő eper karbantartása! :lol: :lol: :lol:

Kata: jobbulást!!!
Köszi, de szerintem 15.dpo-n (és 100% hogy ez a 15.dpo...) már megmutatja a teszt az igazságot...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata! Én is jobbulást.

Áfi! Hihi. :lol: V
Védőnéni-tesóm jó lesz egy hétvégére? Azt a környéket még úgysem bicikliztük be. Nem eszünk sokat, és bármilyen vízszintes helyen elalszunk a sörünk mellett! :wink:

Kép
zölddisznó

A Kaálisból loptam. Qrva jóóóó!

http://www.indavideo.hu/video/Jokedvu_4-es_ikrek

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Zöldi! Te nem mérsz? Görbét raksz, ha mégis mérsz? Csak úgy!
És nagggyon jó a 4-es ikrek! :lol: :lol:

Szezso! Ahogy kiveszem az írásodból, te már az inszemnél jársz és nem is vagy elkeseredve! Azért még kitudja! +++++++++++++++

Katica! Még mindig mennek a drukkjaim, akkor szerda?

Áfi! És apjuk???? Nem segít be? Vagy dolgozik?

Kata! Jobbulást! Nem lehet, hogy ......?

Gaby! Kép? Mostanában sok a lakástűz! :roll:

Boni! Jó hogy jöttél! :lol:

Kép
bettike
Eger

Coca,
tényleg nagyon jó a videó! :lol:
Szeretettel várlak titeket ha a környéken akartok biciklizni! 2 főnek van ágy, a többieknek hálózsák+padló vagy hálózsák+sátor a kertben a választék. Gyertek! :)
Bettike,
apjuk szerencsétlen ha hazaér a műszakjából, áll neki az éppen aktuális nyári felújításnak. Egy kis szobát csinál épp ami nem volt befejezve már akkor se mikor a házat megvettük 2,5 éve. Ablakcsere, vakolás... :?
Vendég

Kép
zölddisznó

Bettike!
Én már nem mérek, mert nincs értelme - anélkül is tudom, mikor van pé-m, a mikimnek meg egyéb előjelei is vannak, nem csak a hőleesés aznap. Igazából most egyáltalán nem koncentrálunk babára, lesz ami lesz.

Oké Áfi, szavadon fogunk. Július elején, ha már enged a dokim, lerohanunk titeket. Lemeózzuk az új szobát, és összejárjuk az új parkettátokat!

...jelentem kész a függöny. Már a helyén lóg.

Kép
zölddisznó

bettike: a 34 nem jó, már 35.cn. igen, szerda, ha lesz értelme.

kata: gyógyulást!

szezso: én még drukkolok neked++++ köszi a címet, de jobban örültem volna, ha nem nyerem el.

coca: ügyi vagy! :wink:

léptem vissza a könyvemhez....

kati
katica30

Sziasztok,

Gyors beugrok, mert a babám most úgy tünik, teljesen nyugodtan alszik a szopi után.

A születéstörténet amivel adós maradtam:
Kedden, május 29-én már minden bajom volt, hogy lassan egy héttel hordom túl a babámat. Anyunak pont arról panaszkodtam, hogy én már azt akarom, hogy fájjon, hogy szüljek, a pocimat egyre lentebb láttam, nagyon sokszor keményedett stb.stb. Végigtakarítottuk az öcsém szobáját (nagy meló volt :D ) és este a párommal a barátok közt közben arra lettem figyelmes, mintha picit fájna a pocim....Nem is gondoltam, hogy ez fájás lehet, a szülésznőm a lelkemre is kötötte, hogy az a fájás, amikor már beszélni sem tudok....úgyhogy megnéztük a filmet, közben azért jelezgettem apának mikor érzem ezt a fájdalmacskát (akkor tartottunk 10 percnél)...
Mindketten bealudtunk a nagy méregetésbe, nem is feltételeztem, hogy ez a szülés lehet és nagyon fáradt is voltam......
Éjfélkor már arra keltem, hogy erősödnek a fájások, megnéztem, kb.8 percenként jöttek, én átmentem a másik szobába hagytam még apát pihizni.
A másik szobában is bealudtam és kb. 1 óra körül keltem hajnalban akkor már 6percenként éreztem. Mondtam apának, hogy megyek és lezuhanyozok - ezt javasolta a szülésznő- és ha elmúlnak a fájások, akkor ez még nem szülés....

Hát a kádból már óvatosan tudtam csak kiszállni, fájásszünetben, akkor már 5 percnél tartottunk, úgyhogy hívtam a szülésznőt. Ő mondta, hogy öltözzünk, kb. fél óra múlva találkozunk a kórházban.

Pont a dokim volt az ügyeletes orvos :D , álmos szemekkel vizsgált meg, két ujjnyira voltam nyitva, burkott repesztett, aztán beöntés, zuhi, szülőszoba.
A külön szülőszobát kaptuk - hála az égnek nem kellett a közösbe menni és ott töltöttük a születésig hátralévő 1,5 óránkat apával (ő jött be végül és végig bent volt, aminek nagyon nagyon örülök :D ).

Labdáztam, az nagyon jó volt és az egyetlen dolog amit kértem az egy vizes ruha volt, amit a homlokomra tettem.

A kitolás nagyon kemény volt, de profi volt az orvosom és a szülésznőm is, csak arra koncentráltam, hogy ők milyen utasításokat adnak, hogy lesz könnyebb nekem és a babának.

Amikor kicsusszant és felsírt, olyan megkönnyebbülést éreztem. A dokim és a szülésznőm csodálkoztak, hogy mekkora baba (max. 4 kilóra saccolták, hát azt is túlléptük jócskán :wink: ). Apa nagyon büszke volt, simogattuk a kis lila jövevényünket és nem tudtunk vele betelni, hogy még így is milyen gyönyörű.

Aztán két órát kellett pihennünk a szobában, az utomunkálatokkal együtt (varrás,stb...... hála istennek, nem volt semmi belső sérülésem, gátmetszés is csak minimális a baba nagy súlyától függetlenül).

Az orvos végül gratulált nekem is és apának is és megdicsért, hogy minta szülés volt, de ezt már írtam :wink: .

A babámat sajnos ahogy írtam, csak a 4. napon kaptam meg, de a lényeg, hogy a kórházat már úgy hagytuk el, hogy semmi probléma nem volt vele.

Itthon nagyon jól berendezkedtünk, apa imád minket, fürcsinél sem sírunk, csak a body-t felvenni utáljuk, meg néha a pelusozást, de ez sokszor hangulattól és étvágyunktól is függ.

Én is jól vagyok. A felszedett 16 kg-ból 5 maradt rajtam (ezt úgy érzem mind a combomon és a fenekem :( , próbálok enni rendszeresen és egészségesen, de egy párszor betettem a babámnak véletlenül (nem gondoltam, hogy az amit ettem megzavarhatta a pociját), de egyébként minden ok :wink:

Néha alig várom, hogy felébredjen már, mert annyira hiányzik....Imádom.

Jó sokat írtam, jövök ahogy tudok, vigyázzatok magatokra.

Puszi
Melcsi

Zsu, gyönyörű a babaszobátok!!!!!!

Kép
melcsi6

Melcsi, nagyon jó volt olvasni. Sok Boldogságot nektek :lol:

Pusz

Purc

Kép

Kép
purc

Melcsi! Nagyon örülök, hogy írtál! :D Annyira, de annyira jó lehet Nektek!!!! :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Melcsicsaládna hatalmas nagy cuppppppppp!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

melcsi jó volt olvasni soraidat!pusszantás NEktek! örülök, hogy végül mégis párod ment be veled!

kata jobbulást!

Szezso, KAtica kiváncsian várom mi lesz!+++++++++++++++

Zöldi gratula a 4 kg minushoz.asszem most már tényleg fogyóznom kell, mert mindenki azzal szekált hétvégén, hogy megasszonyosodtam!
:oops:
Vendég

Köszi Boni!

Sajna ez rajtam még nem látszik. Meg kéne persze erről kérdezni csányisanyit is. Odaért Gaby körlevele?

Kép
zölddisznó

Hahó, én is itt vok!!!!!

Megy a Forma 1, így jöttem gépezni.

Pesti Csajok, email ment.

(((((((((((((((Szezso)))))))))))))

Coca: függönyről fotót kérünk.

Kata: jobbulást!!

Kati: jujjjjjjjj, de izgi!!!

Üdv. Tesókám!

snufi

Melcsi: annnyira jó Nektek!!!!!!! Sok boldogságot még1x! :D

snufi

zöldi küldtem körlevelet
Vendég

Folytassuk itt a szervezkedést!

Összefoglalva az eddigieket:
Gaby, Coca H, Cs mindegy
Snufi Cs tuti nem, H sem biztos
Boni H tuti nem, Cs sem biztos
Baba, Ancsa, Kata, Piskóta, Liza nem jelzett

nem tudom lekicsinyíteni a fotót :cry:

Kép
zölddisznó

Aki volt már átjárhatóságin: vettetek be előtte görcsoldót/fájdalomcsillapítót??? :shock: Ha igen, mit? Köszi a válaszokat. :oops:

snufi

Nekem van olyan ismerősöm, aki vett be (nekem is mondták) 3 nospát és egy algopirynt, és nem fájt neki egyáltalán. van, akinek enélkül sem nagyon.

Ezt a "bizsuakasztót" fabrikáltam tegnap:
Kép
Ő a függönyöm a galériáról nézve...
Kép
...és lentről:
Kép

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?