A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lányok,
Sok esetben nem biztos ám, hogy a magas prolaktin nehezíti a teherbeesést. Akkor nehezíti, ha emiatt nincs peteérés. A környezetemben több embernek volt magasabb a prolaktin szintje, volt akinek pecsételése is volt és mégis terhes lett. Az lehet, hogy lassabban, de összejött...
Névtelen

OrsiKép
Köszönöm a drukkot. Mikor és hol találkozunk szombaton ? Lehet, hogy potyautasokat is hozok a pocakomban majd, ha Isten is úgy akarjaKép

KrissiKép
Szerintem a párodnak is adassátok be a Gynevacot, mert nem elég ha csak Te vagy védett a gyulladásokkal szemben, mert egymást is fertõzhetitek.

KarmenKép,CsutkaKép
Most rajtatok a topik szeme !!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ennyi energiát küldök Nektek. Tologassuk együtt a babakocsit, jó ?

Andi28Kép
Szombaton a Vértesben, vasárnap a Börzsönyben túráztunk. Valóban a kiskrapekok nagyon fogják szeretni a természetet, mert szó szerint fogantatásuktól végig fogja kísérni Õket, remélem. Te hogy vagy ? Nincs rosszulléted ?

LeoneKép
Szerintem sincs nagy gond, ha kicsit magas a prolaktinod, de rendes ovulációs ciklusaid vannak. Ne izgulj, teherbe tudsz így is esni, csak a Bromot szedni kell a terhesség elsõ harmadában is.

LányokKép
Ma megvolt a 2. inszemem ebben a ciklusban. Képzeljétek mind a 4 tüszõm megrepedt az UH alapján, de az orvos még látott tüszõfolyadékot a petefészekben, ami azt jelenti, hogy az utolsó tüszõ az elmúlt 12 órában repedt meg, így csinált mégegy inszemet. A nyálteszt is utánna igazolta, mert még mindig ösztrogén-tobzódást mutatott. Azt hiszem megtettük amit meglehetett, a többi az égiekre van bízvaKépJövõhét hétfõn megyek HCG vérvételre.

Pusza
CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat!

Köszönöm a +-t, csak viszonozni tudom:+++++++++++++++++++++++++++++++++Kép Ezek aztán jó eredmények!
Gratulálok
Csutka
Csutka

Sziasztok!

Erazmusz nekem is javasolta a Gynevac kúrát a HSG elött, itt is van csak Gynatren néven, még jó, hogy Erazmusz megirta a pontos német megfelelöjét./Mégegyszer köszi!/ Holnap megyek nödokihoz,igy kiváncsi vagyuk hogyan reagál. A HSG-t pedig halasztom.

Karmen, Cat, Csutka!
Nagyon-nagy drukk nektek!

Egyébként kellöen bevagyok rezelve, már 5 napott késik. A legnagyob horror, hogy a múlt hétfön voltam dokinál, vett vért, majd másnapp mondta telefonba, hogy az eredmény szerint nem vagyok terhes,(remélem jól értettem, már képzelödöm, hogy talán nem) igy csüt.-re vártam, aznap voltam forgorvosnál, csinált egy röngent, persze elötte kérdezte, hogy terhes vagyok-e, mire én, hogy nem. Most totál pánikolok, mi-van, ha mégis, mit tettem magam vagy leendö babám ellen. A höm 36,9 ,de ezt nyelv alatt mértem, azt tudom,hogy ez nem biztos. Más semmi tünetem nincs. Lehet csak vaklárma?!!
Ez a vérvizsgálat azonnal kimutatja a terhességet? Annyira tapasztalatlan vagyok! Holnap remélhetöleg már többet tudok.

Szép napot,napokat mindenkinek!
Üdv: Masi
Masi

CatKép
Nagy gratula!!!!!! Minimum négyesikrekKép
Drukk-drukk!

CsutkaKép
Neked most inszemet csinálnak???

Krissi
krissi

MasiKép
Nem biztos, hogy a teszt kimutatja még a HCG emelkedést korai terhesség idején. A jelek bíztatóak. Nem lehet, hogy nem tudsz még olyan jól németül, és félreértetted az orvost (ez csak vicc voltKépKépKép) ?

KrissiKép
Azért remélem négyen nem lesznek, mert a párom a Dunának megyKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat! Jó hogy ilyen alapos a dokid, hogy még egy inszet csinált. Hát most aztán tényleg össze kell jönnie. Egye fene, benne vagyok egy baabkocsi tologatásban, egyszer felmegyek majd Pestre a Picikkel, csak már ott tartsunk.

Zsé! Én csak akkor mennék mütétre, ha a doki UH-n lát valami nagyobb méretü endo szerüt. Ahogy irtam, nekem most is van endo, mégsem szaladok a mütétre, kb. 5cm átmérü körül javasolják.

Karmen
karmen

Masi! igen, vérböl még azelött ki lehet mutatni a terhességet, hogy megjönne a vérzés. Ha az neg. lett, akkor biztosan nem vagy terhes.

Karmen
karmen

Cat
Ez nagyon izgiKép Drukk-drukk

Krissi
Most olvasom, hogy Masi megtalálta külföldön én is megkérdezem Erazmuszt, hátha angol megfelelõje is van.

Nem akartam senkit ijesztgetni az endóval! Még nekem sem biztos.
Azt viszont nem tudtam, hogy a korral nõ az esélyem is erre. Nem vagyok vészes a 26 évemmel, de amikor mondtam a dokinak, hogy az eddig halál-pontos ciklusom most rendetlenkedik azt mondta öregszem.Kép
Kezd hiányozni az otthoni egészségügyi ellátás. Ezt sohasem gondoltam volna ezelõttKépKépKép

Lonchi
lonchi

LonchKép
Az öregségtõl rendetlenkedik a ciklusod? Ez az orvos hol szerezte a diplomáját????

Nekem 35 évesen napra pontosan (26-27) jön meg, pedig én aztán öregszemKép
Nem gondolná az ember, hogy Angliában a magyar orvosi ellátás az, ami a legjobban hiányzik!

Kérdezd Erazmuszt bátran, biztosan tud segíteni! Ha mégsincs kint, itthon megveszed, amikor hazajössz.

Krissi
krissi

LonchiKép
Hát a 26 éveddel nem vagy éppen öregnek mondhatóKép Ahogy tudom Angliában sem szülnek 18 évesen, ott is kitolódik már ez a kor, amikor vállalják a babát, fõleg az iskolázottak. Csatlakozom KrissihezKép mert nekem is kõbevésetten 31 napos rendszeres ciklusaim vannak, pedig 30 felett vagyok. A menopauzáig még azért van bõven idõd, amikor a kor miatt rendetlenkedik a ciklus. Egyébként valahol olvastam, hogy az FSH szintbõl lehet következtetni az ivarszervek elöregedésére. Ha ez az érték 20mlU/ml felett van akkor lehet gyanú az elöregedésre.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat,
egyrészt szorítok neked!!!

Másrészt kérdés: Sikerult megvastagítani a nyálkahártyád mára?- Ez szokott téged aggasztani, ha jól tudom.

Lányok, tud valaki Pesten valahol talpmasszõrt?
Érdekel ez a téma, de nem szeretnék kontárhoz kerulni.
E-mail címem: bella@axelero.hu

bella
Névtelen

Cat Kép
az autóm bírja a gyûrõdést és 3 gyerekre teveztük, tehát a te kis potyautasaid is elférnek Kép Annyira örülök, hogy mind a 4 megrepedt Kép Tudod, egy ciklusban 25% esély, de ha van 4 tüszõ, akkor az 100% a matematika szerint, vagy nem??? Drukkolok nagyon nagyon nagyon nagyon, hogy találkozzanak a sejtek, és, hogy minden rendben legyen a megtapadással is Kép
Akartam kérdezni, hogy merre találkozzunk? Nekem bármi jó, a II. kerületben lakom, de a kocsival akárhova elmegyek, különösen, ha egy kismamáért kell menni Kép Én leszek a kismama autó Kép Andi is velünk jön Kép

Virág Kép
a merre találkozzunk kérdés persze neked is szól Kép És ugyanúgy érvényes, hogy bárhol össze tudlak szedni, ha adsz egy címet. Remélem jobb már a kedved Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bella Kép
mintha Bogár említette volna, de nem vagyok biztos... Én csak normál masszõrt tudok, aki állítólag csodákra képes a kismamák hátával Kép remélem nemsokára sokunknak szüksége lesz rá Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Mégsem tudok olyan gyakran jönni közétek, mint ahogy én azt szeretném, annyira sûrû mostanság az életem.

Cat: ezer drukkKépKépKép

Új lányok: üdv közöttünk, ne maradjatok sokáig, vár mindenkit a másik topicKép

Bogár és a többi talis nõci: sajna én most kimaradok. Pénteken HSG lesz és nem tudom, hogyan érzem majd magam. Másrészt pedig hetek óta most lesz egy szabad hétvégénk, kettesben a ZurammalKép

Gitta: kérlek javíts: 03.14.-én megint megjött, vagyis ma vagyok az 5. napon. KösziKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!Kép

Köszi a bíztatást mindenkitõl, ugyanazt kívánom Nektek is!

Krissi!Kép

Nem inszem, csak megrepesztik, talán így könnyebben összejön természetes úton is. Kép

Az a probléma, hogy elkezdett fájni a torkom.Kép A környezetemben mindenki beteg, gondolom én sem úszom meg. Így meg nem sok értelme lesz a szerdai repesztésnek, pont a legbetegebb napjaimon kellene majd hancúrozni. Most mit tegyek?

Csutka
Csutka

Szisztok LányokKép

Edelweissnak nagy gratula a pici fiúhoz!!!Kép

CatKép
Nézd csak meg az én görbémet!!! Nekem is hirtelen ugrott fel. Én akkor még nem tudtam miért is, de TE..... Jajjjjjjj, de jóóóóóóóó.Kép

LeoneKép
Elküldtem a címet.

Andi28Kép
Én már vagy 3 hete csak alszom!!!

KarmenKép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ és még sokszor ennyi energiát küldök szerdáraKép

LányokKép
a talis lista:

Virág padlizsánkrém
Andi sós süti, vega fasírt
Cat bioalmás, sali, foót
Orsi üdítõ
Krissi túrós pite, toastkenyér
Zsé üdítõ, feta sali
Alena gyümölcssali
Leone zöldséges batyu
Csutka
Hurki
Zsuzsu
Edi
Bogár biosüti, pulyka-, csirkemell

A címet ugye Mindenki ismeri. Egész nap nem leszek a helyemen, ha esetleg vmi nem stimmelne a listával kapcsolatban írjátok meg, holnap szerintem jövök.
bogár

Sziasztok!

Cat! Már hétfön tudod az eredményt??? De jó!!!! Kép Kép Négyes ikrek! Hát nem csodálom, hogy a párod padlót fogna! Kép Akkor az autót még nagyobbra kell majd cserélnetek! Kép Én egyébként általában egész jól vagyok, bár a tegnapi nap kivétel volt. Azért a reggeli hányinger még jelentkezik. De boldogan viselem. Kép Nemsokára Te is megtudod, hogy milyen az. Na, meg mindenki itt a topikban. Kép
Jovika! Kitartás a pénteki HSG-hez! Kép Az enyém nem volt túl vészes, reméljük a tied sem lesz. Vegyél be elötte fájdalomcsillapítót! Kép
Csutka! Gyógyulj meg gyorsan! Kép
Orsi! Köszi a levelet! Akkor majd figyelem, hogy Cat és Virág hol szeretne beszállni. Kép És megbeszéljük mi is.

Jól látom, hogy jön Edi és Zsuszu is a talira? De jó!!!!

Puszi!
Andi
andi28

Jó reggelt mindenkinek !
Bogi Kép
Már jó lenne ha szombat lenne.Vigyázz magadra nehogy túl dolgozd magad.
Karmen Kép
Pihizz ma sokat , készülj a holnapra ++++++ energia megy .
Cat Kép
Nagyon bíztatóak a jelek. Drukkolok KépKép

Itt a tavasz jön a babaesõ.
Üdv :Zsé
Zsé

BellaKép
Köszönömn a kérdésed. A nyh-ám 10mm volt, ami a doki szerint nagyon jó nálam. Tudod a Closty mindig levékonyítja. De most ellenálltak a hormonok.

OrsiKép
Nekem is bármi jó, mert a párom elvisz a találka helyre. Azt hiszem VirágKép a Bartók Béla úton lakik a XI.kerületben.
Andi28Kép hova érkezik ? Találkozzunk ott!!!!

CsutkaKép
Szedjél bébi aszpirint a megfázásra. Én is azt szedtem amikor kicsit kapart a torkom. Az még a nyh-át is vastagítja állitólag.

JoviKép
Kitartás a HSG-hez, aztán kapd el a hétvégén Apucit, mert HSG után nagyok az esélyek, és látom pont középidõben leszel hétvégére.

Andi28Kép
Elvileg tudom hétfõn az eredményt, mert szerintem még nem biztos, hogy mutatja a teszt. VirágnakKép sem mutatta az inszem után 10 nappal sem még.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Csak egy gyors bekukkantás, este többet írok.

Bogár, én a talira lehet, hogy túrós pite helyett mégis gyümitortát tudok vinni, mert Zsé olyan ari, hogy értem jönKép így a gyümitorta biztonságban szállítható!!!!

Krissi
krissi

Krissi
Köszi, a tanácsot. Már meg is kérdeztem Erazmuszt. Azért hiányzik az otthoni dokim, mert hozzá bármikor mehettem és nem kellett hozzá levelezgetni, mint itt.
Erazmusz korábban azt is írta, hogy lehet a rendetlen ciklus gyulladástól is és akkor a poci fájásom is beleillik a képbe.
Megcsináltatom itt a lapart, aztán otthon jól kivizsgáltatom magam.

Cateye
Nem is érzem még magam öregnek. Fõleg, hogy anyukám és a nagymamám is 42 évesen szült még.Kép
Még nem vettek vért tõlem és ami igazán nem tetszett, hogy a körzeti orvos simán felírt volna nekem fogamzásgátló bogyót minden vizsgálat nélkül úgy, hogy már egy csomó gondom volt bogyóval.

De jó nektek, hogy taliztok. Majd faxolok valami finomat nektek. Persze, ha Krissi vállalja a szállítást;)

Mindenkinek szép napot!

Lonchi
lonchi

Cat! Nekem is 10mm volt tegnap, és mi is ikreket szeretnénk! Kép

Lonchi! Te merre laksz?

Rita irt, már 21,1mm a baba, kezd babaformája lenni. Ma keresi fel a védönöt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Cat!

A bébi aszpirint recept nélkül kiadják? Mennyit kell belõle beszedni? Köszi a tanácsot, félek megint nem lesz ebben a ciklusban babám, ha lebetegszem. Pedig már annyira vágyom rá.

Csutka
Csutka

Karmen
Londontól 50 km-re.

Lonchi
lonchi

Cat! Engem is a párom visz fel Pestre. Aztán Ö megy a tesójáékhoz, akik Budafokon laknak. De elvisz oda, ahol Orsi fel tud szedni. Kép Csak az a baj, hogy nekem ezek a kerületek nem mondanak semmit. Kép Ugy látszik én ehhez hülye vagyok. Kép

Lonchi! Az sem lehet rossz hely. Kép Végleg vagy csak ideiglenesen laktok ott?

Andi
andi28

Sziasztok! Kép

Leone!
Javítottalak!
Én is a magas progi miatt szedek 1 1/2-ed bromot.

Andi!
Bírni bírom a munkát, de már kissé elegem van a túlórából.

Csutka!
Szupi eredményt kívánok! Kép

Kármen!
A drukk megy neked is! Kép

Lonchi!
Tegnap nem voltam, a Pesten jártuk.

Cat!
Aztán ikrek legyenek ám! Kép De ha nem azok lesznek, akkor sem fogunk megsértõdni!!! Kép

Jovi!
Javítottalak!

Lányok!
Olyan jó kedvem van még mindig! Pedig ez nálam mostanában nagy ritkaság! Kép Egyszerûen sikerült lenyugodnom, már nem akarom olyan görcsösen a babát. Sikerül végre optimistán néznem a világot. Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

OrsiKép,VirágKép, Andi28Kép
Mi lenne ha a Batthyány téren találkoznánk ? Óbudára megyünk, és az kiindulópontnak sem rossz. Ráadásul OrsiKép is meg tud ott állni a kocsival.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CsutkaKép
Recept nélkül kapható a bébiaszpirin, és én 2x1-t szedtem belõle, reggel és este. Plussz mellé egyél sok C vitamint!!!

KarmenKép
Remélem teljesül a vágyunk, és ikrek lesznek. Holnap szorítok!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat, Csutka! Nekem a lombik miatt kell gyermekaspirint szednem, a ciklus elsö napjától napi 50 mg (fél tabletta) a transzfer után (vagyis amikor az embrió 3 napos) már napi 1 szemet kell szedni.
Cat, neked a doki mondta ilyen sokat szedj? mert én ugy tudom, hogy csak kis adag hat jótékonyan a nyálkahártyára,valamit olvastam erröl a Kaáli lapján, most nem kerestem fel. Mellette nekem is kell napi 100mg C vitamint és az Elevitet szednem.

Gitta! Örülök hogy jobban érzed magad, ez a helyes!

Lonchi! Akkor te tényleg elég messze vagy tölünk, csak ideiglenesen laksz ott, vagy ott is telepedtál le?

De jó nektek hogy ilyen sokan mentek a talira. Én is szivesen megismernélek benneteket, talán egyszer felmegyek.

Karmen
karmen

Cat, Karmen!Kép

Köszi az infót, megpróbálom. Ártani ezek szerint nem tud. Ezért ijedtem meg ettõl a torokfájástól, félek a gyógyszerektõl.

Karmen!Kép

Holnapra egy kis segítség: +++++++++++++++++++++++++Kép, a többit majd ha már a pociban lesznek!

Cat!Kép

Vigyázz Te is a lurkóidra, remélem jól megkapaszkodnak.Kép

Bogár!Kép

Rám ne számítsatok a talin, valószínû nem tudok elmenni.

Ma már nem írok többet, nagyon sok a dolgom, aztán rohanok a matyológushoz a párom eredményéért. Remélem minden rendben lesz legalább Nála.

Puszi Mindenkinek

Csutka
Csutka

Sziasztok Lányok!

Ismét rég írtam!

Minden babásnak nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok! A még nem babásoknak pedig kitartást, elõbb utóbb nekünk is sikerül!

Edelweissnek, nagyon nagy gratula a kisfiához!

Cat, nagyon szorítok, sikerülnie kell, ilyen eredmények,s bebiztosítások után!

Gitta,légyszi tegyél vissza a táblázatba, mondjuk 1c 4cn ez azért mégis jobban hangzik, mint a majdnem 2év! Reméljük nem maradunk olyan sokáig, mint a legutóbb! Most nagyon örülök neki, hogy ismét próbálkozhatunk, s optimistán állok a dolgok elébe, viszont, ha most nem sikerül, nagy szükségem lesz a vigasztalásotokra, ugyanis akkorra nem várom, mikorra ki voltam írva! Már 3 hónapja szedem a Maternát, s Aloe Vera gélt iszom, ha most elfogy, abbahagyom, már vitamin bombának érzem magam. Voltam rákszûrésen, s felülvizsgálaton is, minden rendben van, most úgy érzem többet nem tudok tenni a siker érdekében, egyet kivéve, akció,akció,akció!

Pusz
Alma
Alma

Sziasztok!

Május 6-án lesz a lapar. Olyan gyorsan kellett kitalálnom, ha addigra rendezõdik a ciklusom akkor nem jó.

Andi, Karmen
Még nem tudom, hogy mennyi ideig maradunk. Azért jöttünk ide, mert a párom kislánya és exe ide költözött. Jól érzem magam, de jobbra számítottam. Már csak az EU csatlakozást kell kivárnunk és akkor remélem egyszerûbb lesz sok minden.

Gitta
Hajrá jó kedvKép Ilyen szép tavaszi idõben nem is lehet depizniKép

Karmen
Én is drukkolok nektek!Kép

Lonchi
lonchi

KarmenKép
Én autodidakta módon szedtem a bébi aszpirint, mert megfáztam. Nekem ilyenkor az Aspirin szokott segíteni, de inkább gondoltam, hogy "lightosabbat" szedek, ezért bébiaszpirint vettem. Tehát én nem a nyh-ámra szedtem, hanem a megfázásra, amibõl sikerült is 3 nap alatt kilábalni. Ha teljesen egészséges lettem volna még ezt sem szedem. Viszont nagyon féltem attól, hogy belázasodom, mert az végzetes lenne az embriókra.

CatEye

Cat
Kép
cateye

AlmaKép
De jó, hogy itt vagy megintKép Illetve nem jó, dehát már ez is félsiker, hogy letelt a regenerálódási idõ. Most aztán akcióóóóóó középidõben ezerrel.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Gitta Kép
Örülök, hogy jókedved van . Én is elhatároztam, hogy hú most aztán lazán kezelem a dolgokat, de hát azért állandóan figyelem magam meg számolok.
Próbálom nem akarni nagyon, amit nagyon akarok. Sima ügy...

Karmen KépKépKép holnap reggel fél kilenckor gondolunk rád.
Cat Kép
vállald be a négyes ikreket majd idõnként besegítünk.
Sok pusz neked is és mindenkinek.
Zsé
Zsé

Cat! A lényeg hogy neked is használt.

Én most teljesen nyugodt vagyok, már nem stresszelem magam, csak majd ez a szigoru pihenés fog nagyon nehezen menni. Mindig úgy fáj a hátam sok fekvéstöl, meg hogy egyedül vagyok itthon nagyon unalmas is. De csak 2 hét és meglesz az eredménye Kép

Igen, a drukk jót tett, sokat javultak az eredményeim.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Cat! Jogos a vicc, de szerencsére már tul vagyok nehezén, ha beszélni még nem is tudok tökéletesen, de a megértés már megy, csak telefonon keresztül más. Egyébként negativ volt.

Karmen! Igazad volt, tényleg nem vagyok terhes. Nagyon nagy drukk neked!
Most jövök dokinénitöl, megvizsgált, aztán már barnázom, igy biztosan megjönn. Csak nem értem most miért késett, korábban (csatlakozom a föntiekhez) rendszeresen 29-30-ra megjött.
Kértem a Gynevac-ot, és nem irta fel, azt mondta semmi jel nem mutat arra, hogy szükségem lenne rá, és ha babát akarunk akkor újra csak várni kellene, igy nem javasolja. Jó, mi? Igy esetleg, majd csak ha otthon vagyok tudom feliratni.

Jovi!
Irj majd a HSG-röl én is elötte állok.

Lányok!
Olyan jó olvasni a talis készülödést, sajna, hogy ilyen messze vagyok!

Üdv mindenkinek!
Masi
Masi

Cat! Megbeszélem a párommal. Addig nem merek semmit mondani, jó? Kép De inkább mi gyülekezzünk egy helyet, mint Orsinak kelljen körbeautózni a várost. Kép
Alma! Gyere gyakrabban. Kép És hipp-hopp jön ismét a baba. S Ö már veletek is marad! Kép
Kármen! Drukk-drukk!!! Kép Dorisnak csütörtökön lesz a punkció! Kép
Gitta! Régen olvastam ilyen vidám levelet töled! Kép Mindig ilyennek szeretnénk látni. Kép

Puszi!
Andi
andi28

Lányok, Köszi a drukkot, biztos használni is fog!

Andi, add át légyszi üdvözletemet és sok-sok pozitív energiáimat Dorisnak, nagyon szorítok érte, remélem sikerül már neki is végre, nagyon megérdemelné!

Karmen, drukk megy ezerrel!

Pusz
Alma
Alma

Sziasztok!Az elmúlt napokban nem kerültem netközelbe de igyekeztem pótolni. Az esélyeseknek nagyon drukkolok!
KARMEN:szívbõl kívánom, hogy sikerüljön illetve sikerüljenek az ikerbébik!!Kép
CAT:nagyon sokat gondoltam rád/rátok!Óriási esélyek!Kép
ORSI, ANDI, CAT:nekem az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha a Gellért téren találkoznánk, mert ugye az a budafoki út eleje is egyben, tehát Andiéknak útba esik meg Cat sem lekik messze én pedig egészen közel. Persze ha Nektek jobb a Batthyányi akkor az is oké!HÁNYKOR találkozunk???
Puszi,
Virág
Virág

KarmenKép
Azért gyere fel néha a netre!!!! Én a helyedben biztos sokat olvasnék, és bepótolnám amit már évek óta nem tudtam elolvasni.
Olvastam valahol egy cikket, hogy külföldön a lombikos nõk az embriótranszfer után rögtön mennek vissza dolgozni, tehát teljesen ambulánsan megy az egész, és futószalagon. Állítólag nem befolyásolja a fogantatást, mert így is ugyanolyan vagy még jobb a siker-arány náluk mint itt.(természetesen nem fizikai munkát végeznek, hanem irodait). Ráadásul a munkáltatók is sokkal humánusabbak, és természetesen fogják fel ezt. Na ettõl mi még messze vagyunk.

Cat

Cat
Kép
cateye

VirágKép
Nekem tökéletes a Gellért tér is! Nyitott vagyok mindenre. Mikor kezdõdik a rajcsúr ? Nekem még délelõtt egy sütit meg kell sütnöm!

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat, Andi,Virág Kép
a Batthyány tér nekem teljesen jó, és onnan tényleg könnyen mehetünk tovább Bogárék fele Kép Ott találkozhatunk, de a megállásból nem szoktam egyébként sem nagy gondot csinálni.

Még valami. Lehet, hogy én vagyok a nagyon butus, de mi az a bébi aszpirin? gyógyszer téren egyáltalán nem vagyok otthon, mert alig szerünk valamit.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Látom pont most írtatok Kép
a gellért is nagyon jó. Az Andiéknak is közelebb van Kép
Bogár azt írta, hogy 10kor kezdõdik, ha jól emlékszem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatKép es KarmenKép
Nektek szoritok nagyon.KépKép Duplan, hogy meglegyenek az ikrekKép Az sem baj ha negy lesz, majd kettot atvallalunkKép Azt hiszem lenne ra jelentkezoKép

AlmaKép
Jo, hogy ujra ittKép, de jobb lenne a masik topikKép
Sok-sok akciooo

MasiKép
Ne felj, ha jol csinaljak szinte meg sem erzed a HSG-t. Kb. olyan kellemetlen a felhelyezes, mint a rakszuresnel a kenetvetel. Az a jo viszont, hogy Te is lathatod a monitoron, amikor a folyadekot benyomja, a meh, a petevezetekek es a petefeszkek szepen kirajzolodnak ( ha minden rendben) ha nem, akkor viszont latszik, hogy hol a problema. Utanna pihensz egy kicsit, lemosakodsz, aztan irany haza. En ahogy hazajottem egy kicsit fekudtem, mert volt egy kis gorcs, de nem annyira veszes, mint mensikor. A lenyeg, hogy elotte vegyel be egy fajdalomcsillapitot. Ezt nem mondtak Neked az orvosnal?
De ne izgulj, vannak rosszabb vizsgalatok is.
Nekem is nehez meg az orvosi szakszoveget megerteni, de parocskam elkiser, igy azert konnyebb. Probald ravenni parodat, hogy menjen Veled. Annyi, hogy a vizsgalatra nem mehet be, mert rontgeneznek, de legalabb a tudat, hogy ott vanKép Ha izgulos vagy megeriKép

JoviKép Remelem nem izgulsz? Hetvegen sok akcio!!! Eleg nagy az esely HSG utan, mert ha volt egy kicsike akadaly, azt a folyadek eltavolitja es sima az ut a matyiknak. ( bar nalunk nem jott beKép )
Na majd most!! Drukk megy ezerrelKépKép

GittaKép
Orulok, hogy jokedved tartos, csak igy tovabbKépKép Jon a tavaszKép ... es jonnek a babocak isKép

En most eletemben eloszor ket napi barnaztam. Meg jo, hogy tudtam Toletek errol, mert biztosan berezeltem volna, hogy mi ez?? Kép "Nyaralas" utan irany az orvos, mostmar nincs lacafacaKép Addig meg MacaKép Csak a mensi utan kell elkezdeni szedni? Azt mondta a parocskam, hogy eloszor O szedi be, hogy megnezze milyen a hatasa. De addig velem mi lesz??? Kép Hogy fogom ezt birni?Kép

Pusza:
Vica
vica72

VicaKép
Küldtem mailt!

Krissi
krissi

Andi! Dorisnak én is drukkolok, majd légyszi ird meg mennyi petesejtje lett, mennyit kapott vissza.

Cat! Én a stimulálás alatt dolgoztam, a héten is mentem volna, ha nem lettek volna olyan sokan bent betegen. De a transzfer után nekem a doki szigoru fekvést mondott, 4 napig, azalatt meg kell tapadnia. Én azért sokkal tovább fekszek, mit lehet tudni. Ne ezen múljon. Meglátjuk most megérte-e. SZerintem igen Kép

Karmen
karmen

OrsiKép
A rendes aszpirin azt hiszem 0,5 gr. acetilsalycylt tartalmaz tablettánként, a gyermek ill. bébi aszpirin 100 mg-ot. Én KarmentolKép hallottam, hogy a szegedi Kaáliban ezt is szedetik a nyh-ra. Nem szeretek gyógyszert szedni,de ha beveszek gyógyszert megfázásra csak ezt vagyok hajlandó, mert csodákra képes.

CatEye

Cat
Kép
cateye

KarmenKép
Persze teljesen egyetértek Veled, hogy kétszeresét is végigfekszed, csak sikerüljön végre. Most már sikerülnie kell!!!!! Azért adj hírt magadról, én szívesen megadom a mobilszámomat is, és ágyból is tudsz sms-t küldeniKép

AndiKép
Dorisnak is szorítunk nagyon. Õ is a topik nagy "öregje", megérdemelné a sikert nagyon.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?