A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lexikém
Hajrá,hajrá!!Ugyan olyan erős,kitartó ez a baba mint az anyukája :D Vizsga meg ne érdekeljen nem ér annyit az egész küzdöttél már eleget ezért a babáért ő most sokkal fontosabb!!!

Benszi
Még van egy uccsó amit megcsinálunk és ha az sem majd szeptemberben lombik.Pihenni szeretnék egy kicsit,mert lassan depressziós leszek az alakom miatt.Nagyon idegesít,már a sírás szélén állok nap mint nap,mert nem jön már rám semmi cuccom.
Tudom mindent a babóért és ne érdekeljen ki mit szól(párom mindíg ezzel próbál vígasztalni) csak hát nehéz.

Gil
Sajna én reggel megyek,mert ha már szabit veszek ki csomó elintéznivalóm van!Sajnálom :( ,de a műtőben ugyis együtt leszünk mint múltkor :D

Erika
Nézz át a babásokhoz abban a táblában több inszemet találsz
mint itt.Ugyan annyi esélye van az inszemnek a te esetedben(és persze az enyémben is)mint a lombiknak.ne keseredj el,amúgy sem vagyunk sokan inszemesek!

Vikike
Ha nincs ciszta akkor már kezdhetem a következőt hétfőn az inszemnek ez az előnye :D

Manda
Szuszpenzio Terpyni csodákra képes! pedig én már fulladásig és hányásig köhögtem magam régen,mióta ezt használom 2-3 nap alatt elmúlik!Patikában kapható recept nélkül igaz így drágább mintha felírnák!Mielöbbi gyógyulást kívánok neked!
gabicsibe

Gabicsibe,
Jaj, most látom... :( Sajnálom, hogy nem jött össze. De kérlek, ne keseredj el! Igen, igaza van a párodnak, hogy mindent babóért, de megértem, hogy már nagyon kivagy! Kicsit szerintem pihizzetek az utolsó inszem előtt is (esetleg egy hosszú hétvégés kikapcsolódás? :D), lehet, hogy már nagyon görcsös is vagy, nem? Bocsi, nem szeretnék okoskodni, csak segíteni. De nehogy depis legyél csajszi!!
Kitartás!!!

Millió puszi!!!!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Jezsoerika

A babás topicról vagyok. Nekünk inszemmel sikerült a baba, a hatodikra. Már lélekben a lombikra készültünk, úgy voltunk vele, hogy ha öt nem sikerült, akkor miért pont az utolsó fog. De Koncz tanár úr ragaszkodott hozzá, hogy meg kell csinálni a hatodikat is.(a dokim(Szűcs) szabin volt.) Nálam a jobb oldali petevezeték el van záródva, és az utolsó alkalommal pont a jobb oldali petefészekben ért meg a petesejt. Na akkor végképp azt mondtam, hogy esélytelen, és csodák csodájára mégis megfogant a drága. Szóval van esély.

Ha már olvasás mellett írtam is, akkor megragadom az alkalmat és kívánom mindenkinek, hogy minél hamarabb anyuka legyen!

További szép hétvégét!!!

Kép

Kép
agnese

Csak gyorsan benéztem, van-e valami hír Lexiről.
És látom, igen! Hű de örülök, hogy jól vannak!

Kriszti,
Köszi, hogy hozod nekünk a híreket. Mondd meg Lexinek, hogy pihenjen sokat, a vizsga miatt meg ne aggódjon, inkább halassza el. Most már minden rendben lesz!!! :D

Gabicsibe,
Sajnálom, hogy nagylány lettél. :( Ha nem érzed jól magad a bőrödben, lehet hogy egy picit ki kéne kapcsolnod, és egy pár hónapot pihenni, bizti jót tenne. Aztán újult erővel nekivágni!
Ja, de persze ne írjuk le egyből az uccsót, ki tudja :?: :!: :D

Manda,
Remélem már jobban vagy!!! 3 napja nálam is jelentkeztek a tünetek. Köhögés, tüsszögés, orrfolyás. Csak azt tudnám, mitől, a 30 fokban. :wink: Mára már sokkal jobb!

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggelt!

Azért vagyok ilyen korán,mert főznöm és takarítanom kell. :?

Lexi! Szuper hírek!!!!!!!!Mikor engednek haza? Bár azt hiszem, a kh-ban azért többet pihensz!De gondolom, csak jobb lenne otthon!

Agnese! Köszi, hogy ezt leírtad! Mindenkinek erőt ad!!!!

Gabicsibe! Hát igen. 3 havi Clostilbegyttől híztam 6 kg-ot. Mindenki megkérdezi, hogy terhes vagyok-e? Annyira UTÁLOM!!!!!De tenni nem sokat tudok ellene. Pedig már nem is eszem olyan sokat.. :oops:

Ahogy jön a július, egyre bizonytalanabb vagyok....Biztos, hogy menjünk? Ne adjunk még magunknak egy kis időt a spontaneitásra? Lányok!!!!Ugye milyen hülye vagyok? :oops:

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Lexi

Ó de jó hirek. tovabbra is megy a szoritás, küldöm az angyalkát, hogy vigyázzon rátok. Kép

Agnese

Köszi, hogy leirtad. Erőt ad. Bevallom a babás topikba még nem néztem be. De igérem néha bekukantok oda is.

Gabi

Ha jól értem már mész is a 6-ik inszenre?
Remélem a fránya ciszta messziről elkerül.

Vikike

Ez az érzés számomra nem ismeretlen. 8 évi huzzás, halasztás után már biztosan tudom, hogy kell a segitség.
Mikor a kereszt gyerekek itt vannak mindig fáj a szivem egy kicsit, hogy a miénk mért nincs köztük?
Főleg mikor a hugom kislánya. Neki elsőre összejött.
Most meg ahogy sorba állok, vagy ha az orvos kérdezi, hogy hány éves vagyok, már "idősnek" tünök.
Kérdések mindig lesznek, bizonytalanság mindig fenn áll.
De higyél Önmagatokban!
Mai napra jó munkát kivánok.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Nem voltunk itthon két napig.

Krisztike!

De örülök a Lexis híreknek,olyan jóóóóó!!!!!!!
Bizti el akar szerdán menni vizsgázni?Inkább feküdnie kéne.....
További mega-drukkok mennek!!!!!!!! :lol:

Gabi

:cry: Talán Ágnese erőt ad az újabb inszemhez.Nagyon szorítok!

Bibarci

:P :P :P

Mindenkinek puszi

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Persze, hogy van esélye az inszemnek is! Miért ne lenne! Csak kisebb talán, mint a lombiknak, hiszen itt a szervezet nem kapja "készen" a babót, sokat kell még tennie. Különben a spontánnak se lenne esélye?????? Köszi Agnese, hogy leírtad, ez erőt ad nekünk!

Ki jön holnap délután???????????????? Jelentkezzen!!!!

Lexi!
HOgy vagy???? Megy a drukk!!!!

Gabi!
Sajnálom, hogy holnap nem talizunk, de az UH-k során csak összefutunk valamikor!!! A depidet teljesen megértem, ezért is hagytam ki pár hónapot, de a kilók nem mennek le olyan ügyesen, mint ahogy felugrottak :( :( :( És tudom, hogy nem ez a legfontosabb, de én is padlón vagyok, mert vásárolgatom sorra az új gatyókat... Szar érzés :( :( Kevesebbet eszem, kosarazni, bringázni voltam, de nehezen mozdul a dolog. Viszont nem híztam tovább!! Sajna ez is valami... De majd most!

Szép napot mindeninek!!!!
gil

Lexi :D
Szuper, ugye mi megmondtuk, hogy minden rendben lesz?!
Tessék pihenni, és a vizsga ráér, most fontosabb a babóka!!!!!

Kriszti :D
Köszi szépen a jó híreket!!!

Gabi :D
Most már tényleg az a gyógyi az utolsó reményem, igaz én el kezdtem szedni itthon Paxirasolt, de végig köhögtem az egész éjszakát és alig aludtam valamit.
Öszintén a háziorvosomban nem bízom, kellene valakit találni helyette, már kétszer eléggé félre kezelt, lehet, hogy nem az ő hibája, de valahogy elvesztettem a bizalmamat benne. Tavaly májusi kórház óta főleg. (Aktil duo brrrrr :evil: )
Mindenképpen megveszem azt amit írtál, nem érdekel az ára, én is úgy vagyok, hogy már hányok is, annyira köhögök.
Bocsi, ha offoltam a topicot.

manda

Amúgy csajok a lelkiskedésben én vagyok a num.1!!! :lol:
Bak vagyok, az egyik leglelkisebb és legpesszimistább jegy! :lol:
Én csak tudom! :wink:

manda

Jerika! 8 év az nagyon sok idő tényleg. Nekünk ez a 12. próbahónapunk spontán, tehát "csak" egy éve szeretnénk babát. Ezért foglalkoztat egyre inkább, hogy még adnom kellene magunknak esélyt mielőtt telelövöm magam hormonnal.

Manda!Én Kos vagyok. Fejjel a falnak! :oops:

Kép
vikike0429

Jezsoerika!

Ha engem kérdezel én inszem párti vagyok, ami azt jelenti, hogy ha van rá esély, akkor az inszemmel is próbálkozni kell. Sokkal kevésbé terheli le a szervezetet és kevesebb a macera is vele. Nekem pl. az első inszem sikerült, bár elvetéltem, de elsőre összejött! Utána egy csomó műtét stb...horror és amikor azt mondták, hogy még egy inszem lehet, de utána csak lombik, akkor jött a spontán baba! Ha van rá esélyed, próbáld meg az inszemet! Hajrá!

Lexi!

Szigorúan megtiltom, hogy szerdán vizsgázni menj!!!! :lol:
Remélem, hogy a kórházban tartanak és akkor nem tudsz elmenni!!!!

Lányok!

Aki megy Lexit látogatni: beszéljétek le a vizsgáról! Nem csinálhat ekkora hülyeséget, nincs az a vizsga amiért kockáztatni kéne a babaát!!!!!!

Kép

Kép
sharon

Viki
Az öccsém Kos, ismerem jól. :wink: De jó jegy ám az is!

manda

Bocsi öccsém=öcsém :oops:

manda

Emese
Veletek mi újság? Nem lombikoztok? Régen jártál már erre? Tessék jelentkezni!!!

manda

Kriszti
Bocsi, nem tudod, hogy dokink hogy megy szabira?

manda

Lexi!
Fantasztikus hogy már túl vagy a nehezén!Örülök neki!
Gabicsibe!
Az a baj a hormonokkal,hogy sajnos ténylleg hízlalnak és ez ellen nem lehet tenni semmit!Én a februári injekciózás alatt,ami a fagyis volt,tehát nem kellett sok cuuc és utánaa márciusban a stimu,ez idő alatt 5kg feljött!Most a terhesség alatt +4kg.Szar,mert engem is idegesít,hogy felesleggel indultam neki.Miondenki aszongya,majd leadod!Ja,30felett ez csak úgy megy,mi?Most viszont nagyon kell vigyáznom a súlyomra,mert porckorongsérvem lett a ettől a pár plussz kilótól!
Vendég

Lexi, szerintem sem szabad most vizsgára menni!!!!!

GAbicsibe nagyon sajnálom!!! kitartás.

Én is végigcsináltam a 6. inszemet. nem bántam meg mert mind egy esély volt, és talán lelkileg is könnyebb a lombik.

Bibar neked mi volt az első tünet??? izgulok már nagyon! JÓl vagy? Pihensz???
málna79

Sziasztok!
Hazaértünk a Balcsiról. Isteni volt az idő, de a vízbe nem volt bátorságom bemenni.
Nagyon örülök a Lexi híreknek, kevésbé Gabicsibe híréhez, de nagyon szorítok, hogy a következő sikerüljön!!!

Jó pihit mindenkinek!! Megyek a kertbe, mert a drága párom most tölti fel az újonnan vásárolt medencét :D Megnézem, hogy áll vele. Idén ez lesz a nyaralásunk!

Pusszantás
süni76

Málna
majd priviben megirom :oops: :oops: :oops:

Süni
de szuper,én is szeretnék medencét, :oops: :oops: nekünk sem lesz nyaralás az idén :cry:

Benszi
atyaisten,akkor tényleg figyelj oda a súlyodra :oops: :oops:

Lexi
szerintem se menj vizsgázni :oops: :oops: :oops: pihenjél inkább továbbra is :oops:

Lukrécia
ma voltunk Barnuskát ünnepelni,zabálnivaló volt,majd küldök képet ha a tesómék átküldték.
holnap beszélünk,ja a dokit felhivtam,kedden kell ujra hivni mert beteg volt,de valszin már kedd este mehetek a magánjába,ahol sajna nincs uh,de nagyon cukor volt,le drágázott :oops: :oops: :oops: puszika :P :P :P

bibar

Bibarci

Én is küldök képet,a hétvégi strandolóst....
Tök rossz volt hogy nem mehettem be a balcsiba... :cry: de még mindig jobb mint itt ülni pesten a kéróba! :D Olyan szupi volt pénteken lemegyünk egy hétre!
Holnap dumálunk,örülök a dokibának! :D

Benszi

Én 53 kilóval kezdtem a stimut,mire teherbe estem 57 voltam,most 60.Jól haladok én is,ne aggódj!Majd letornázzuk! :D

Süni

Nem ééééér!

Málna

Nagyon szorítok!!!! :D

Puszi mindenkinek!

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Meglátogattam ma végre a mi kis Lexi hősnőnket.
Hát eléggé unatkozik a csaj, de legalább fekszik. :D
Jól van, vidám, de persze kezében a tanulnivalóval, attól nem tud elszakadni 1 percre sem a stréber. :D
Ma már szinte nem is vérzett. Jó volt látni, hogy örül.
És persze én is örültem neki. Remélem megette a sajtos perecet amit vittem neki. :)
További jó pihenést kívántam neki!
Vendég

Sziasztok!
Sajna a napokban nem tudtam jönni, de nagyon izgultam, hogy mi van Lexivel!
Látom már minden rendben, vagylegalábbis alakul!

Kriszti,
köszi, hogy tájékoztatsz minket Lexiről és nagoyn rendes Tőled, hogy meglátogatod és "viszed " Neki, hogy mennyire izgulunk érte! , örülök nagyon, hogy túl vannak a veszélyen!!!! Kérlek mondd meg Lexinek, hogy sok puszi és hogy és pihenjen sokat, a tanulás meg úgyis megvárja és majd befejezi akkor ha már teljesen jól van, vizsgaidőszak augusztusban is van és majd megcsinálja akkor, egész nyáron készülhet rá. Tudom könnyű ezt mondani, de most a legfontosabb a baba.
Nefke
nefke

Lexi
Ejnye,bejnye lesz ha ennyire stréberkedsz!!Persze ez nem baj,de most igen :D Örülök,hogy már jobban vagytok!!

Benszi
Rajtam már 8 kg felesleg van és még mennyi lesz.Én már most úgy nézek ki mint te most terhesen két babával!
Sajnálom,hogy sérved lett átérzem,mert nekem már most van.Úszni és jógázni lehet azt tudom.Nehéz lesz majd az utolsó hónapokban és majd babókat emelgetni!Csak óvatosan és vigyázz magatokra!!!

Képzeljétek a mai napot 11 hónapos ikerbabákkal töltöttem!A kislánnyal nagyon jól elvoltunk egyszer csak rámnézett komolyan és megkérdeztem tőle miújság barátném és ő erre megsimogatta a kezemet és játszott tovább!Elolvadtam és rájöttem le van sz... hány kiló vagyok,de nekem kell egy ilyen tünemény és megéri küzdeni érte!

Na jó éjt mindenkinek!Holnap korán kelek,mert megyek ácsorogni a sorba :D
Ha valaki jönne reggel könyvvel a kezemben megtalál :D
gabicsibe

Helló!

örülök, hogy jól telt a hétvége Lukrécia!!!

Hajrá medence!!!

én napok óta ki sem tettem a lában a lakásból, de már holnaptól gyorsabban telnek a napok! Bibar várom a privit
málna79

Jó reggelt!

Korai vagyok, mert megyek dolgozni. De Kedves Pedagógus Társaim, már visszaszámolunk. (CIÓ!!!) :wink: :oops:

Málna! Drukkolok nagyon. Mikor is derül ki?

Süni! De jó!!!Kerti medence! Majd , ha egyszer kész lesz a házunk, mi is biztos veszünk! Remélem gyerek pancsoló is kell majd mellé.... :oops:

Gabicsibe! Drukk, hogy minden oké legyen, és indulhasson újra a "dolog"!!!!

Este jövök! Legyen mindenkinek szép napja!

Kép
vikike0429

Sziasztok!
Először is bocsika , hogy eddig nem jelebntkeztem csak nagyon ritkán, de régebben megírtam az okát.
Őszintén mondom már a fonalat is elvesztettem, de próbálom magam képpe helyezni mindenkivel kapcsolatban.
Nagyon sok új névvel találkoztam .

Üdvözöllek benneteket, itt nagyon jó helyen vagytok.

Most megint betegszabin leszek úgyhogy minden nap tudom tartani a kapcsit veletek.
Pusszantás

bonya

Kép

Kép
bonya

Túl vagyok a műtéten.
Szerdán megműtöttek Szegeden, szerncsére sikerült a dokinak laparral elintézni.
Így csak 4 kis lukacskám van.
Klasszisokkal jobb mint tavaly a 20 cm-es vágással.

A baloldali petefészkemből 2db endós csomot vett ki és megint csúnyán össza volt nőve a beleim a belső nemi szerveimmel.
Szerencsére így a 4 lyukácskán keresztül sikerült meg csinálnia az oldásokat, aminek nagyon örülök, mert ezért imátkoztam, hogy kisműtét legyen és ne vegye ki a petefdészkemet.

Boldog vagyok, de egyben kicsit szomorú is ,mert azt mondta mivel a jobboldali petevezető átjárhatatlan az endótól, sajnos nincs esélyem a spontán terhességre.

Ma meglesz a varrat szedés és hívom a BMC-t , hogy mikor folytathatjuk a programot.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok csajok!

Visssza olvastam a jó hírt Lexiről!!!!Örülök hogy jol vannak!!! :D
nyunyi82
Békéscsaba

Bibar!
Igyekszem nem sokat hízni,bár az ikresek átlag 15-25kg-ot híznak!
Lukrécia!
65-el kezdtem a stimut és 69-el a terhességet!Ja és azóta 4kg jött a terhességgel!Majd leadom!
Gabicsibe!
Megéri,bármekkora is az ember!Élmény lehetett a csajokkal a hétvégén!
Bonya!
Sajnálom a műtétedet!
Lexi!
Örülök,hogy jobban vagytok!
Vendég

Sziasztok!
vagyok ám én is, de megint összesűrűsödtem...és tegnap annyian voltak, nem tudtam géphez ülni!!!!!

Lexinél ma reggel voltam, azt mondja, barnázás megint van....De már nem ijjedt meg, hisz tudja, "ez természetes"...Szeretne ma hazamenni, és reméli hoigy a doki ha nem is másképp, de pár órára hazaengedi, hogy kialudja magát....:D:D

Találkoztam Brigiivel is....Hoyg mekkora pocija van!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: És még csak félidős!!!

Bonya!
Örülök neki, hogy sikerült a műtét....És bár nem vigazs, de majd a BMC-ből csodaszép kis babát kapsz......
És az is jó hír, hoyg 4 lukacskával megúsztad!!!!Kívánom, hogy sikerüljön minél hamarabb időpontot kérni!!!!!

Én most lefekszem, délután dobok egy táblát.....

Mindenkinek csodaszép napsütéses,mosolygós napot!!!! :lol:
Vendég

Manda!
Remélem csak augusztus végefelé megy szabira, mint tavaly..... :oops: :oops: :oops: Úgy szeretném, ha most végígvinne, és sikerülne.....:Tudom, nem rajta múlik, de sztem már atudat is megnyugtató, hogy Ő csinálja..... :oops: :oops:
Vendég

Bonya
Hát szegénykém nem semmi, amin keresztül mész.
De az nagyon jó, hogy kicsi műtéted lett!
Pihengesss és gyógyulj meg hamar!!!!

Gabi
Köszi szépen a gyógyit, már tegnap du-án megjártuk az ügyeletes gyógyszertárat. Tegnap este már kicsit jobban aludtam, nem köhögtem annyit.

Csajok, szerintetek van esélyem ebben a hónapban indulni, ha most meg vagyok fázva?!
A férjem szerint igen, mert hát addig még elmúlhat.
Azért is kérdeztem a Krisztit, hogy mit tud a dokinkról szabi ügyben.
Ne legyek negatív, ugye?! :? :roll:

manda

Lexi
Tessék pihenni!!!!! És vigyázni magatokra!!!!!!!!!!!!!!

manda

Sziasztok!

GAbicsibe,
sajnálom, pedig amikor találoztunk a BMC-ben anniyra kis nyugodtnak tűntél, egyből az jutott eszembe hogy biztos a siker...
NEm baj majd a következő.
A kilós dolgot nagyon át tudom érezni.Próbálj ne rá gondolni,néha én is úgy vagyok vele, szarom le, de aztán amikor a frissen mosott farmer a combomig jön fel akkor elkap a méreg :(
MAjd amikor meg van a baba úgyis szépen visszamegy a súlyod:)
Tegnapa párommal elkezdtünk úszni járni! Erre mi van, jövőhéttől egész nyárra bezár az usoda...Na ennyi erről, pedig annyira jólesett (szauna meg minden) :(

Lexi!
A tanulás nem fontos, sajna a vizsgák megvárnak. Tuti kérhetsz halasztást de egy uv se a világvége, ha meg ennyire kis fafejú vagy :) legalább vigyenek-hozzanak, nehogy megerőltesd megad.A tanárnak meg mondd meg hogy fel ne merjen idegesíteni :)
De azért remélem nem mész el!

bonya,
most olvasom hoyg Te is endos vagy, legalább lesz kitől kérdeznem. Nekem 1 hónapja volt a műtétem,most 3 hónap szünet. Te milyen gyógyszert kaptál?
madrin

Sziasztok!!!

Gabcsikám sok sikert mára, küldtem egy kalappal abból a bizonyosból!!! :D

Lexi tudtuk sikerül, minden jót nektek, és pihenj sokat!! A tanulást kissé hanyagold már végre! Cuppp

Bariném megkaptam az üzid, de sajna tegnap csavargós napunk volt, és nem hívtalak, soká értünk haza! Pusssza, majd hívlak ám!!

Csibe merre vagy???? :roll:

Pá lányok!

Bibar vigyi magatokrea!!

Kép
tini75

Lexi nagyon örülök,hogy jobban Vagytok,továbbra is nagyon szorítok,de most már minden rendben lesz!Szerintem is hagyd azt a fránya vizsgát!

Krisztike köszi az infókat :D !

Gabi nagyon sajnálom :cry: ,szorítok hogy ma minden rendben legyen és kívánom,hogy Te is úgy járj mint Agnese!

Gil Neked is mennek a drukkok :wink: !

Mindenkinek szép napot kívánok!
Lippa

lippa

Sziasztok,

Lexi örülök, hogy minden rendben feléd, de a fekvést szigorúan be kéne tartanod.

Tini felém nincs semmi különös. Alig várom, hogy augusztus legyen, hogy kiderüljön hogyan tovább. Addig is szenvedek a kilóim számának csökkentésével.Feléd ( felétek :wink: ) mi zujs?

Kép

csibe
csibe32

Meddőségről egy műsor,
Káalis doktorok beszélnek benne
szerintem elég érdekes, bár szerintem nekünk újat már nem tudnak mondani :(

http://www.mtv.hu/videotar/?id=2742#
madrin

SZiasztok!

Örülök, hogy Lexiék jobban vannak. További jó híreket várunk!!!

Gabi
Te Szűcsnél voltál? Minden rendben volt???? Kezdhetsz? Mert mondták, hogy nincs ma W doki. Az aranyos szemüveges asszisztensnője (Hogy hívják őt??) meggyőzött, hogy ne várjak az őrült sorra Szűcs ajtaja előtt, hanem menjünk honap korán a saját dokikánkhoz. Úgyhogy nekem majd holnap kezdődik az újabb kaland.

Lippa
Köszi a drukkot! :D

Madrin
Meg is néztem gyorsan, amit ajánlottál. Jó lenne, ha elég lenne egy hosszú hétvége. A fiatalabbik dokinál voltam már, egész ari volt, amúgy nem szeretem a Káalit. Egyébként hogy vagy???

Kriszti
Köszi, hogy már be is írtál a táblába, csak most vettem észre. Remélem, majd feljebb is kúszok lassan. :wink:

Málna!
Már tünetekről van szó????? :D Nagyon érdekelne Bibar mit írt neked!! Megy a drukk!!

Bibar!
A tünetes dolog nagyon izgat :roll: , bár egyelőre nem vagyok közelében, csak mindig is érdekeltek az első tünetek. Velem is megoszthatnád! :wink:

Bonya
Örülök, hogy ahhoz képest jól vagy, és minden rendben!
gil

gil,

köszi kérdésed, jól vagyok, néha fáj még a branül (így írják ?) helye és olyan mintha ott lenne vmi pici műanyag.
Sajna olyan minthaa műtét óta nem ment volna ki a gáz a hasamból :oops: :oops:
Ténsasszony jellegű lettem :D
Én június 21-én megyek uh-ra, de sajna a 3 hónapot végig kell szednem...

Miért nem szereted a Káalit?
HA lett volna pénzem szerintem én is oda megyek, még él az emberben az hogy ha fizetős biztos jobb.
De milyen jó hogy ide kerültem, mert érzem hogy itt (is) segíteni fognak.
Mondjuk nincs összehasonlítási alapom, a kollégám a győri káaliba jár :roll: (vagyis a barátnője) és nagyon meg vannak elégedve.

Szegény akkor most holnap megint mehetsz be,gondolom jó sokan lesznek
madrin

Sziasztok!
Megérkeztem a varratszedésről!

Olyan édesek vagytok annak ellenére , hogy hónapokig nem igen írkáltam ,olyan mintha nem is történt volna semmi.

Benszi, Manda,Gil, Madrin, Kriszti, Nagyon köszike a kedves
szavakat!

bonya

Kép

Kép
bonya

Madrin,
igen endom is vagy többek között.
Neked milyen műtéted volt?
Hol műtöttek?
Miukkel kecsegtetnek?

Én a Dipherelein 3,75mg inj. GnRh analóg kezelést kapom fél éven keresztül.
Ma kaptam a 6. szurit és ezzel vége egyenlőre a klimaxos időszaknak.
Már nem is bánom.
Ezzel leállították a petefészkek működését.

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya
Mielöbbi gyógyulást kívánok!És ha csak így lehet babó üsse kő csak sikerüljön mielöbb! :D

Ma nincsen napom volt :D Nem volt kedven doktorom ezért kértem magam Szűcs dokihoz,Nincsen cisztám úgy hogy máris kezdhetünk,nem volt a patikában Merionál,mert hiánycikk!Futás a Délibe és szerencsére ott még tudtak adni.Szóval minden jól végződött :D és gyarapítottam a ruhaatáram egy pár felsővel.Ezekben nem látszik a nagy hasam :D

Gil
Ha minden igaz Erikának hívják!Nagyon jól esett,hogy arcról már megismer!És akkor most hogyan fogunk találkozni a műtőben ha te el vagy csúszva egy nappal :( Na de nem baj én is így tettem volna a helyedben :D

Manda
Örülk,hogy segíthettem :D Gyógyulj meg mielöbb,hogy tudjatok kezdeni!

Madrin
Azért láttál olyannak,mert akkor a még a remény élt :D úgy mint most!ha ma találkoznánk ugyan ezt látnád rajtam
gabicsibe

Szia Madrin!

Hát jártam oda fél évig kb., de nagyon ellenszenves volt a dokim. Piszok sokat kellett fizetni (inszem 40000), mégis alig várta, hogy menjek már ki a szobából, és ugyanúgy futószalagon ment minden, mint itt. Az első megbeszélés 10000 volt, de két percig tartott, és végig úgy éreztem, nem is figyel rám a doki, és totál elege van belőlem. Rég dumcsiztam ilyen keveset ennyi pénzért! :lol: :lol: Nagyon kiakadtam rá, hogy a rakás pénz ellenére is ilyen. De volt ott egy dokinő is, aki viszont nagyon kedves volt, rá csak jót tudok mondani. A folyamat is kicsit más volt. Csak Clostit írtak fel inszem előtt, nem volt 3. napi UH, hogy van-e ciszta stb. Hát röviden ennyi...
Remélem, hamar elmúlnak a lapar utóhatásai. Nekem olyan ijesztő volt, hogy kilukasztották a köldököm :oops: Te nem vagy így vele?
gil

Gabi
De jó, hogy nincs ciszta!!!! Hurrá! Azért ha gyorsan növesztgetem majd a pöttyöket, te meg bevársz, még mehetünk egy napon! :lol: :lol: Engem is megismert "Erika", még azt is mondta, hogy sajnos a számomat nem tudja fejből :lol: :lol: Hát nem édes!!! 3 hónapig nem is voltam, erre megismer, hogy az ő dokijához járok!!! Nagyon kedves volt!! Annyit számítanak az ilyen apróságok! Szóval nincs Merionál :shock: :shock: :shock: Mi lesz holnap???? A Déliben is az utolsók voltak már???? Húha!
gil

Gil
Oké bevárlak :D Szerintem hívd fel a gyógyszertárat és ha van rakasd félre holnapig!Ha meg már ott sincs akkor tudsz szólni Wiegandtnak,hogy nem lehet kapni!állítólag 20.-a körül jön,de majd holnap utána nézek.
gabicsibe

Kép

Bonya,
Ismeretlenül is mielőbbi gyógyulást neked!!!

Gabicsibe,
Szuper, hogy nincs cisztád. Hajrá! :lol:

Lexi,
Örülök, hogy minden rendben van veletek! Pihenj sokat!!!

Manda,
Jobbulást neked!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabi
A vonalzód szerint te már a 4. napon vagy, úgyhogy egy nappal tényleg lehagytál, plusz a szurizás... De hátha együtt leszünk! :lol: Vagy UH-n csak összefutunk vmikor :wink: ! Sajnos már késő van felhívni a gyógyszertárat, de eszembe jutott, hogy múltkorról egy Mernional maradt, aztán... Mást nem szeretnék, mert már megszoktam ezt, a másik meg olyan méricskélős, bonyinak tűnik :oops: Még a Móriczon megpróbálom, ott két patika is van. Milyen volt Szűcs doki W-hez képest?
gil

Sziasztok!
Igazi év végi hajrá van a suliban! :?

Bonya! Sajnálom, de remélem, a Bmc-ben hamarosan "kapsz" egy babát a pocidba!!!!!!

Gabicsibe! Örülök, hogy nincs ciszta!!!!Hajrá inszem!!!!

Csajok! A méhpempőtől lehet több folyás, hüvelyváladék???? Sharon javaslatára szedek reggel méhpempő kapszulát, este meg méhpemőt (igazit)....És valami nem olyan, mint szokott lenni.... :oops: :oops:

Kép
vikike0429

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?