A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

Úgy látom Nika mama személyében vetélytársunk akadt...hmmm
akkor Macsek anyu megmutatom,hogy Sámuelnek mekkkora lába van alvás közben!!!! :lol: [img] Csakhogy megkönnyítsem a döntést hihihihi
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 913.03.jpg[/img]

Kép
babzsák

namosteztmostmiért?????
megint!!!
Kép

Kép
babzsák

na azért!
Szóval Macsek,ezt neked, ill. Lucának küldöm :lol:

Kép
babzsák

Hellosztok!
Timcsi :
Dorina is elvan magában pláne kinnt a babakocsiban én mindent tudok végülis csinálni tőle, de ez biztos is hogy gyerekfüggő! Ma majdnem végig aludtuk az éjszakát sőt végülis fél 5 már hajnalnak számít nem? 21-4:30-ig olyan jót pihentem én is aztán még nyomtunk 1 nagy szunyát 5-8:30-ig :D
Kicsi lányom tegnap lemértünk 53cm lett és 4100g ami azt illeti 1 hónap alatt nőtt 3cm és 1000g-ot :D szerintem ez nagyon szép nem????
A babókák gyönyörűek !!!! Elizabeth Domcsi egyszerűen nagyon szép kisfiú!!!
Tegnap pancsi közben csináltam pár képet teszek fel 1-2 nektek! Kép pancsi a kádban Kép már így mosolygok fürcsi után
Vendég

Sziasztok!
:lol:
Tegnap vendégeink voltak Győrből:a keresztszüleim.
Nagyon ügyes voltam,sokat szorgoskodtam,de meg is lett az eredménye,nagyon finom lett az ebéd.

Keresztszüleim 10 után nem sokkal érkeztek meg Gáborral. Hát igen kell 1 óra a Keletiből a lakásunkig. Mondanom se kell a kedves szomszédaink semmit nem pakoltak még el örömünkre. Baromi szép látvány egy 2-be vágott kádat és csöveket nézegetnem az ajtónknál. Gabika éppen még fent volt,mert előtte evett és lett tisztába rakva. Hát Piroskáéknak is nagyon tetszett,el voltak ájulva. Meg is lett ám babusgatva. Nagyon meleg volt,kicsit nyügös is volt néha,nehezenbben viselte. Észrevettem,hogy sokat nyálzik,és eszi a kezeit. Lehet lassan majd jönnek a fogacskái.

Ebédre csirkehúsleves,rántott szelet,káposztás hús+rizibizi+hasűbburgonya készült. Gabika most is sok szép mindent kapott. Szép ruhákat,kukacos rágókát,kis rádiót. Párom pezsgőt,én édességet,babanaplót,szoptatós teát kaptam. Minden nagyon ízlett nekik,meg is lettem nagyon dícsérve! Sütik is fogytak rendesen! Párom és keresztapám söröztek kicsit. Ilyen melegben jól is esett nekik! 16:15kor már indultak is vissza,mert 17:50kor ment a vonatjuk. Nagyon jól érezték magukat.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Ja és ma nagyon jó hírt kaptam:
Egy kedves ismerösünk 9-re volt kiírva a babával,de már aznap bent is fogták,pedig semmi panasz nem volt. Ma 9:15kor megszületett a babája,Kíra! :lol: 5kor rátették az infúziót és burokrepesztés volt. Az utolsó 1,5 óra volt kemény azt mondta! A kislány 3380gr és 54 cm vmint 1,5 cm hosszú sötét haja van! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ja és íme a rádio:

Kép

Szemei a csatornaváltók,kezenél van az antenna és a füle alatt kell bekapcsolni! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Macsek szerencsére nálunk nem volt ilyen,mert Gabika nyugodt baba nagyon! :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Timcsi: 1 honaposan Athina is szinte folyamatos szorakoztatast igenyelt mikor fennvolt. Ez baromi faraszto tudom. De amig aludt nekem volt szabadidom. Gondolom azert Kevin is alszik neha nem :wink: Kitartas, ahogy no egyre jobban lefoglalja majd magat, de most sok szeretetre van szuksege anyucitol! Probalj olvasni neki engem az kikapcsolt (tok mindegy hogy mit, en altalaban azt a konyvet olvastam ami engem erdekelt, regeny, szakacskonyv, babagondozasi kezikonyv barmi..)

KépKép
KépKép
pannica

Amugy borzaszto ejszakank volt, regen nem volt ilyen. :shock: Sztem a meleg miatt. Athina ejjel 1-kor tudott csak elaludni, a kezemben szepen aludt de minden agyba tevesnel felriadt es sirt. Vagy 5-6-szor probaltam letenni. Aztan ejjel 2x felsirt reggel fel 8-kor meg mar ebren vihancolt. Most ment ujra aludni 1/2 1-kor hulla faradt, nagyon nyugos volt egesz delelott. En is hulla vagyok. :cry: Es most barackot kellene befoznom :? A ti babaitok hogy viselik a hoseget? Mit csinaltok, hogy jobban aludjanak?

Tegnapi barackszedos kepek:
Kép Megleptek baracklopas kozben :)
Kép A minosegellenor

KépKép
KépKép
pannica

Luca baba tenyleg nagyon helyes!!! :) :) :)
Es Samu tappancsa sem semmi :) :) :)
Boszibaba: micsoda kis radioja van Gabikanak, hat nem igaz, imadnivalo!

Na meg egy kep aztan eldugolok
Kép

KépKép
KépKép
pannica

Pannica te szegény! :? De talán ma majd tudsz pihenni. Gabika is kicsit nyügi volt,de a babakocsiban elaludt. Éjjel is aludt. :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

[quote="pannica"]A írta:pannicamugy borzaszto ejszakank volt, regen nem volt ilyen. :shock: Sztem a meleg miatt. Athina ejjel 1-kor tudott csak elaludni, a kezemben szepen aludt de minden agyba tevesnel felriadt es sirt. Vagy 5-6-szor probaltam letenni. Aztan ejjel 2x felsirt reggel fel 8-kor meg mar ebren vihancolt. Most ment ujra aludni 1/2 1-kor hulla faradt, nagyon nyugos volt egesz delelott. En is hulla vagyok. :cry: Es most barackot kellene befoznom :? A ti babaitok hogy viselik a hoseget? Mit csinaltok, hogy jobban aludjanak?

Tegnapi barackszedos kepek:
Kép Megleptek baracklopas kozben :)
Kép A minosegellenor

Haláli a barackos kép! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

babzsák: :):):):) szó nincs róla hogy elhappoljuk a csajszit elöletek csak úgye a mai világban már a csajoknak is van szavazati joga ........szóval ha neki nem Samu kell valami oknál fogva na akkor esetleg szóba jöhetünk mi is :wink: :wink: :lol: :lol:

Boszibaba: nem semmi menü:):):):) De alényeg hogy mindeki jól érezte magát. régebben mikor még élt a nagyim meg a ngybáttyám mindig olyan olaszos ebédek voltak vasárnaponként :):):):):):):):):)

Pannica a barackos kép tényleg nagyon édi :):):):):)

nika70
Salgótarján

sziasztok gyors leszek met kaki van.

néztünk kocsit.30 at szántam rá.megnéztünk vagy 15 félét és mindedjiken szar volt a kerék :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ugyhogy nem veszek babakocsit.inkább nehezen emelgessem a háttámlát mint lesen a kerék.

bocs de mennem kell.
kismama18

sziasztok gyors leszek met kaki van.

néztünk kocsit.30 at szántam rá.megnéztünk vagy 15 félét és mindedjiken szar volt a kerék :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ugyhogy nem veszek babakocsit.inkább nehezen emelgessem a háttámlát mint lesen a kerék.

bocs de mennem kell.
kismama18

Sziasztok Lányok!

Úgy irigyelek titeket akinél a babák átalusszák az éjszakát, nálunk Dávid elég rapszodikusan alszik, hol 21-3-ig 4-ig, hol már 2 kor fent van és utána már csak 3 órát alszik egyhúzamban. Na nem baj reméljük előbb utobb sikerül neki.

Hoztam egy pár képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Babzsák azt a lábat nem tudom überelni na de kezeket tudok mutatni :):):):)

Kép

nika70
Salgótarján

krisy79: Dávid a nevetös képen nagyon édi zabálni való :):):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Nika!!!

Feladtuk a leckét Macseknak!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
babzsák

Felugrottam egy tábla felrakásra és ha még belefér az időmbe akkor végre magamról is egyet...ha nem akkor majd azt holnap :lol: Kép

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Macsek!
Majd én megkönnyítem a dolgotokat! Mi is bejelentkeznénk Lucáért! Figyi! Mi közel vagyunk ám hozzátok ("csak" 80 km). Ja, és mi is Szegeden születtünk, pont ott ahol Ti! Szóval lenne közös témánk :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, megvan az államvizsgám! :lol: :lol: :lol:
Végre nem kell többet tanulnom!
Most dobozolom a cuccaimat, viszem a padlásra, letakarítom a számítógépet is.

Pannica! Nagyon ari a minőségellenőröd! De jó nektek, hogy már így tudtok barackozni. Itt még persze nincsen. Az idén én remélem megúszom a barackszedést, de az előző nyár csak arról szólt, hogy a barackosba jártunk. Mondjuk nekünk őszink van. Ti sárgában "utaztok"?

Nika, Babzsák!
Jók a kezes-lábas képek!

Na, majd még jövök, most már soxor, mert ráérek!

sch.judit

És két kép rólunk :)
Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

Babzsák igen fel. Aztán meg majd Luca beválaszt egy tök idegen pasast :) mi meg maradunk a córeszben :)

Judit: óriási gartula a vizsgádhoz és mi lettél ha szabad kérdeznem? Nem emlékszem biztosan írtad már :):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Tündériek a babák!!!
Macsek,Luca valami ennivaló!!

Bacsbern:
De jó kádatok van!! Mi egy tünemény almazöld,tappancsos,"babapiskóta-formájú" kádat vettünk még anno a Petinek. De Bogi MÁR kinőtte. :shock: :shock: Ha rúg egyet a lábával,beveri a buksiját.. :?

Akíra:Na végre,kép!!!! :D :D :D :D

Fenix::
Régen voltál!!!!!!!!

TALI:
Mamik,nehogy megbetegedjetek ám szombatra!!! Anyukám tündér módon elvállalta a Petimanó felügyeletét du.,úgyhogy a férjemmel megyünk :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok,
Gyönyörűek a babácskák. Nekem most a legjobban Athina barackos képe tetszik. Nagyon jól sikerült fotó! :D

Luca tényleg nagyon szép baba, na de fiúk, vannak itt még más csajszik is, akik szintén csinik!

Tim-csi, írtam mailt.

Akíra, jó látni téged is. Majd aztán kérünk élménybeszámolót a taliról, és fotókat is.... :lol:

Judit, gratula az államvizsgához, azta de irígykedem, hogy már túl vagy rajta....miből írtad a szakdolit? Ja, és mikor tanultál baba mellett?

Tényleg, Dorci baba milyen pincúr a kádban... Blani is már éppcsakhogy elfér.... Babcsern, majd meglátod pár hónap és már ki is nőtte.... Majd érdekes lesz az ugyanilyen fürdőzős kép!

Pussz mindenkinek,
Lilo

Kép
Kép
34372

Na szép jó reggelt :)

Felteszem a talitáblát, hogy lássuk miről is van szó, de igazából én csak eddig két embertől kaptam visszajelzést :roll:
Na persze ez is több mint eddig, de azért remélem a többiek is aktivizálják magukat :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Kép

Aki írta itt közbe hogy jön, és én nem láttam, mert nem privibe írta, az jelentkezzen! Csak hogy tudjam hányan leszünk!
Köszi :)

És most panaszkodok egy kicsit ha nem haragszotok :(
Képzeljétek! Múlthét szerdán bementünk a BudapestBankhoz és visszafizettük a hitelt amit tavaly felvettünk! Teljesen kifizettük, mindenféle büntetéssel együtt :!: :evil:
Kérdeztük, hogy akkor minden rendben, nincs más dolgunk? Nem, nincs, köszönik szépen! Ok! Megkönnyebültünk, hogy ezen is túlvagyunk! Erre tegnap este, kapok egy smst, hogy levonták a számlánkról az esedékes törlesztőrészletet.... :!: :?: :shock: :evil:
Na most akkor mi? Dléután megyünk be, hogy ezt magyarázzák meg, de leginkább adják vissza a pénzünk, mert ez nem kis pénz... :evil:

KépKép
KépKép
akíra

Akíra vérge rólad is van kép! :lol:
Ez nem semmi,amit leírtál! :evil: Mit mondtak? Beszéltettek velük???
Mostanában minden Bankkal van vmi. Anyukámnak már 2x 8000-el többet vesznek le utalásnál. :evil: Ő is hívogatja őket mindig. De persze még nem tették vissza a manit,amivel többet emeltek le! :evil:
Jól vagyunk. Ma kicsit nyügis,nem alszik folyamatosan. Érzi szerintem,hogy majd jön a védönő. Legalábbis tegnap mikor összetaliztam vele,azt mondta 9 után jön. Na én nem álltam neki se mosni,se porszívozni,hátha jön,és nem hallom meg,mert nem csenget,hanem kopog mindig. De,ha nem jön,és itt vártam?! :twisted:

Íme egy kis összehasonlítás:
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

dobok egy képet:
Kép

Kép
gyanixi

valaki nem tud valami jó szert hátfájásra? Rettentően tud fájni, szerintem a szoptatás miatt( legalábbis remélem nem mástól)

Kép
gyanixi

Gyanixi nagyon cuki Réka! :lol: Összepuszilnám! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszibaba!
Irtad már, hogy mivel csinálod ezeket a képeket, de nem tudod megomondani nekem, hogy honnan tölthetném le ezt a programot? Ugy tetszik!
Ja, és mi nem is hívjuk fel őket, pont ezért amit te is mondtál! Ugy gondolom, ha személyesen odamegyünk és "rájukborítjuk az asztalt" akkor talán történik valami! Ha nem akkor nem tudom mi lesz, párom elég pipa...nem tudom...talán kiveszi a pult mögül a nőcit... :shock: :lol:
Nagyon édesek ám a babák, néha van egy pár perem és végig pörgetem az oldalakat, így a képeket látom, de másra nincs idő ... :roll:
Jajj, kitaláltam egy újdonságot...véleményt szeretnék! Mindjárt feltszek egy táblát...arra mondjatok véleményt!

KépKép
KépKép
akíra

Kép

Ha tetszene nektek az ötlet, akkor szép lassan beleirogatnám, az adatokat! Azért gondoltam, mert most már szerintem felesleges az előző tábla pár adata, viszont, így tudnánk, hogy kinek mit csinál a babája, a mi babánk mennyire van "lemaradva " vagy épp mennyire "előrehaladott" :lol:
És könnyebb lenne megjegyezni, hogy kitől lehet mit kérdezni...szóval remélem érthető voltam :lol:
Ha nem tetszik az ötlet, akkor eldugolok :lol:
De ha igen, szivesen megcsinálom :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok Lányok

A babák tündériek és iszonyuan gyorsan nőnek. :lol:

Akíra nekem tetszik az új tábla.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

akíra: Réka anyatejes és fordul és ő ma 4 hónapos. A táblában még nem ennyi!! Kösziiiii!!

Kép
gyanixi

Akíra nekem is tettszik a tábla:) a többit priviben :)

nika70
Salgótarján

Akira: jo a tabla :D , hogy neked mire van energiad! Kuldok privit.

Sch.Judit: gratula a vizsgadhoz. Nagyon becsullek, en el sem tudom kepzelni, hogy lehet baba mellett tanulni :roll:
Ja amugy mi sargabarackban utazunk :D, de nem a mienk a barackos, hanem egy barate, idos bacsi, meg a szuleie volt itt egy telek, regi haz all rajta es gyonyoru kertje van, barackfak, fuge, citrom, narancs, korte. Kerte, hogy szedjuk le a gyumolcsot mert o ugy sem tud most gyakra lejarni. Hat nem kellett ketszer mondania :D :D :D

Hal istennek ma Athina nagyon jo kislany. rendesen alszik, jatszik, hagyja a mamat befozni. Mar masodik napja sargabarackot fozok be de csak nem akar elfogyni... :roll:

KépKép
KépKép
pannica

Akira, a tábla nagyon jó ötlet! :)
Domó anyatejes és tápszeres is, és fordul. :)

Kép
elizabeth25

Gyanixi: hatfajas? nekem akkor volt amikor elkezdtem szoptatni es nem szoktam meg hozza ahhoz, hogy kicsit le kell hajolnom es gornyedten ulok. Szert nem tudok, sztem ne is szedj ra gyogyszert. Az uszas az segit, de most baba mellett gondolom ez nem nagyon johet ossze. Nem tudsz az oledbe egy parnat tenni, arra Rekat amikor szoptatsz es egyenes hattal ulni mondjuk a kanapen? Na nem biztos, hogy nagy segitseg voltam...

KépKép
KépKép
pannica

pannica: párnáról szoptatok, de így is görnyedek!!Nem is idegesítene, ha nem lennék ilyen hipochonder és nem képzelnék mindenféle mást és rosszat mögé!!! :roll: :roll:
csajok:ki az akki már ennyi idősen próbálgatja a bébiételt a babójának??Én már igen!!De csak keveset!

Kép
gyanixi

Sziasztok Lányok!

Most jutottam a végére a visszaolvasásnak, de mivel Marci az ölemben van, így gyors leszek!

A Balcsi nagyon jó volt, részletekkel majd szerintem holnap jövök!

Akíra nagyon jó az új tábla!

Na megyek, mert Macika megéhezett, és folyton berugdossa a billentyűzettartót, hogy ne tudjak írni :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nikole

Gyors bekukk.
Édesek a babák. Akíra, a tábla ötlete jó. De jó nektek hogy tudtok talizni...... Hozzám senki sincs közel :cry: Na mindegy, azért vannak itteni barátnőim, akikkel tudok talizni. Csak kiváncsi lettem volna rátok is!!!!!
Gyanixi
nekem is fáj a hátam, az az érdekes, hogy csak reggel, amikor felkelek. Ha már bejáródik, semmi baja. És az áronnál is éppen ennyi idős lehetett, amikor ugyanennyire és ugyanígy fájt. Szerintem a súlyuk miatt, és az állandó kiságyba behajolás, kiemelés póz nem tetszik a hátamnak. Lesz ez még rosszabb is, amikor le kell engedni a kiságy rácsát. Arra még emlékszem....
Na dobok egy képet, és mennem kell. Kép

berzkat

Sziasztok!

Ma voltunk a szurin(2 hónapos) és Bence nagyon hősiesen bírta, mert csak akkor sirt egy csöppet mikor adta be neki a doktornéni.
Meg is lett mérve 5850 gramm és 57 cm (3390 grammal és 54 cm-rel jöttünk haza a kórházból).
Mikor haza értünk a szuriról egyből megkapta a kúpot és borogatom a combját. Szerencsére eddig nem lázasodott be.(kopp-kopp-kopp)!!!!Remélem már ezek után se fog!!!

Akíra!
Szerintem tök jó ez a tábla! :) Többi adatot priviben küldöm!

A babócák egytől egyig husik! :) Zabálni valók!! :D
Vendég

Hali!

Babzsak, Judit, Nika: Teljesen zavarba hoztatok a kislanyomat. Azt uzeni, meg gondolkodik - tudjatok, kereti magat a kis huncut -, aztan szol, ha dontott. Jelenleg csak Apa-foisten az egyeduli szerelme. Meg a cumi. Meg a tejci. :D Azt mondtam mar, hogy nalunk max 10 perc egy szopi, mert olyan moho, hogy igazabol 10 perc vakumolassal (folyamatos sziv-nyel-levegovetel ciklusokkal pihi nelkul) ki is urit szinte mindent. Edes pofi!

Kép

Ez a legfrissebb kep a mobilagyban. Szoktatjuk bele meg itthon, hogy majd ha utazunk, szeresse, de amint a fenti abra mutatja, nincs vele tul nagy gondja, nem? :wink:

Timcsi: Szabadido. Aha. Azt hittem, csak en cseszem el a napomat, szinte nem tudok csinalni semmit. Ha bealszik, akkor meg inkabb olvasok, alszom en is. Majd valtoztatunk...csak tudnam, mikor. :roll:

Judit: Gratulalok az allamvizsgahoz, le a kalappal, hogy csinaltad terhesen meg babaval!!! Komolyan! En direkt elvezem, hogy semmit sem kell csinalnom.

Babzsak: En is nezegettem pihenoszekeket, de 20-onezer penzert lattam csak. Az azert sok. Nem tudsz vmi jo helyet, ahol van olcsobb is? Akar Pesten is. Milyen legyen a jo pihiszek? Vannak vmi speci dolgai? Azert akarok a kicsinek, mert fekudni nem szeret, csak a hordozo, csak az kell neki!

Pannica: Nekem sem kellett volna 2szer mondani a szuretelest! Mar a barack istenien nez ki, csinalj kepet a tobbirol is, hadd csorgassuk a nyalunk.

Ejszakai alvas-tema: 21, 2, 6 orakor szopi. Ha nem, akkor 3 orankent. Nincs vmi trukkotok, tobbgyerkocosok, hogy lehet raszoktatni a kicsit a hosszu ejszakai alvasra? Persze szigoruan csak miatta, biztos nagyon jo lenne neki :D

Barbamami: 2 honapos oltas utan rogton otthon fel lazkup? Jobb megelozni a bajt, nem is tunik rossz otletnek. Hulye kerdes, de mennyire kell felnyomni nekik a kupot? :oops: (tudod, elsogyerekes anyuka IQ-kerdese)

Hirtelen ennyi.

FENIX?!

Kép
Kép
-macsek-

Helló!

Dobok fel 2 képet Bencéről!

Kép Jó kedvem van!
Kép Ígyszeretek alukáni!
Vendég

Macsek!
Az igazság az,hogy anyukámtól kaptuk,viszont érdemes vaterán rákeresni,hátha elad valaki. Anya is bizományiban vette,használt,de nagyon jó! És semmi extra, dönthető több szögben,ha majd ül,akkor is jó lesz,más semmi!

Kép
babzsák

macsek én a pihenöszéket 8000-ért veszem a héten hozzák:) e-bayen egy ismerösön keresztül szerzem be:)
nekem gege nem lázasodott be egyiktöl sem pedig se kúp s eborogatás nem volt dokinéni azt mondta felesleges elöre láz nélkül csillapitani:)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Először is köszönöm a gratulációkat! Informatikus-könyvtáros lettem. Vagyis csak a neve ez, mert inkább sima könyvtáros. A gimiben ahol tanítok, nem volt iskolai könyvtáros, és mondták, hogy kifizetik, csak menjek el. Csak 2 éves volt, nem volt nagyon nehéz. Persze most a Balázs mellet már húzós volt. Pocakosan nagyon élveztem. Már nem dolgoztam, minden órára be tudtam menni, úgy nem volt nehéz. De ebben a félévben, szakdoga leadáskor majdnem elment a tejem, annyit idegeskedtem. Most 2 hetet tanultam, olyankor a családom összes tagja babázott (férjem, Anyum, tesóm, Apósék). Persze mindig csak 2 szopi közötti időszakban. Nem volt egyszerű, de nem akartam halasztani, mert 1 év múlva, ha már kúszik-mászik-megy a gyerkőc, gondolom még nehezebb lett volna. Ja, olvasás és szabadidő felmérést csináltam az itteni áltsulisok körében, szakdoga gyanánt.
De most már túl vagyok rajta, és nem akarok tanulni. A férjecském azt mondta, beadja a válópert ha még egy sulit vagy akár tanfolyamot elkezdek. :twisted: Ugyanis szegénynek hisztiztem közben eleget. :oops:

Hát a bankok nem egyszerűek, az biztos. Mi holnap megyünk az egyikbe. Most veszünk fel hitelt. Már van egy csomó, de ebből azokat szeretnénk kifizetni, mert jópár helyre fizetünk, és így talán kevesebb lesz a törlesztés. A kocsit is ki szeretnénk fizetni, meg egy kis lakásfelújítás is lenne az idén.
De mi legalább nem költözünk, mint ahogy itt jópáran. :roll:

Akíra!
Jó a tábla! Bár én azt is nagyon szerettem nézegetni, hogy ki hány centivel és mekkora súllyal született.
És végre felfedted az inkognitódat! :lol: :lol: :lol: Most már legalább tudjuk ki ez az ügyes táblaszerkesztő!

Ez a pihenőszék téma engem is érdekel. Balázs ugyanis nem hajlandó délután ágyban aludni, csak nagyon ritkán. A hordozóban meg úgy sajnálom, olyan görnyedten ül, félek, hogy nem túl jó a kis gerincének. A babakocsiban szeret aludni, de ebben a melegben nem akarom kivinni. Úgyhogy megy a nyűglődés. Hátha a pihenőszék segítene.Szóval írjatok tapasztalatokat, infókat, plíííz!
Ja, és feküdni is utál már, csak kézben meg félig ültetve jó neki a kocsiban. De a védőnő azt mondta még várjak az ültetéssel. Szerintetek???

Mi csütörtökön megyünk 3 hós szurira. Én múltkor is adtam neki fél kúpot, most is fogok. Lehet, hogy nem lenne semmi baja, de én inkább beadom, meg persze szétmasszírozom a szurit és borogatom.

Macsek!
Addig nyomod a kúpot, amíg eltűnik. Ennyi! Csak határozott legyél, mert én először óvatoskodtam és Balázskám félútról visszanyomta a kúpot :shock: , aztán meg befeszített és sírással sikerült csak feltolni. :( De most már rutinosan megy a dolog, észre sem veszi. (már többször kellett adni neki a kaki miatt) Ja, az sem rossz, ha előtte a kezedben kicsit megolvasztod, hogy jobban csússzon.

Babzsák, Nika!
Dobjatok fel képet a széketekről légyszi, ha tudtok!

Na, eldugulok mára, mert teleírtam az oldalt! Látszik, hogy eddig nem értem rá, már voltak is elvonási tüneteim rendesen! :lol: :lol: :lol:

Fenix, Vitte, Őzi :?: :?: :?: Jól eltűntek!

sch.judit

Szépjóreggelt :)

Hát igen, most már mindenki tudja ki vagyok :lol:
A táblába mindig belerakom majd az új adatokat, ha valaki küldi!
Beleirnék én mindent, csak avval az a baj, hogy már így is miniatűr...feltenném én eredeti méretébe, de azt ugye a rendszer nem bírja! Szóval minnél több sor van annál kisebb :(
Valaki irta, hogy a méreteket, hogy éppen mekkora! Jó ötlet, de ahhoz mindenkinek el kéne küldenie hetente, azt pedig szerintem senki nem fogja...vagy max pár ember aki hetente méri! De ha kéritek azt is odaírm, no problem! Az eredeti adatokat is visszarakhatom az se probléma, szavazzuk meg :lol:
Az adatok mindig hétfőiek, most ha nem baj nem is irom át, mert avval csak megkavarom! Ezért most lehet eltérés! De jövőhét hétfőn már nem lesz :wink:

Én láttam pihenőszéket az Auchanba 4000forintért! Nem tudom milyen, nem igen néztem meg, mert Kyra dührohamot kapna ha bele kéne ülnie (utál a hátán lenni) :D
Meg annak aki nem óckodik a használt dolgoktól ajánlom a www.babaszoba.hu oldalt, ott az apróba, van egy csomó jó dolog! Én elég sok mindent ott vettem a Kyrának, és nem bántam meg :)

Na és akkor a tábla :)

Kép

És a talitábla :)

Kép

KépKép
KépKép
akíra

Jo reggelt,

minket is kirugtak a berlakasunkbol :( Azt tudtuk, hogy el fogjak adni de azt igertek 2 honap koltozesi idot kapunk. Na erre tegnap bejelentettek, hogy jo lenne ha 20-ig kikoltoznenk. :evil: :evil: :evil:
Ez nincs 2 het sem, a nem vagyok ideges...

Na szoval most dobozolas ezerrel, bar meg eleg dobozom sincs. Anyosom hazaba fogunk koltozni ideiglenesen (amit persze o is eladasra epit szoval barmikor megvehetik es kirughatnak onnan is minket) Szerencsere anyos nem lakik ott. A mi hazunk epul, de meg sehogy sem all. :cry:

A babak nagyon edesek mindegyik cukorfalat, annyira imadom oket!

Pihenoszeket mi is hasznaltat kaptunk, teljesen jo, nincs nagyon mit elrontani benne. IRA markaju (ja pont mint az ir felszabaditasi front, persze gorog betukkel ez kicsit maskep nez ki :lol: igy: HPA), de ez nem segitseg nektek, mert ha jol tudom ez otthon nincs. Nem komplikalt egyaltalan, ket allasa van egy fekvos es egy ulos pozicio. A fekvosben ringatni lehet, nekem neha jol jon ha Athina nem akar aludni ez neha segit.

KépKép
KépKép
pannica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?