Végre eljutottam ide is. Böcsülettel végigolvastam az egész lemaradásom. Nem volt semmi...
Köszönjük Kitti szülinapi köszöntéseit, így utólag olvasva is olyan jó volt, hogy gondoltatok rá.
Az ügyesedo babákról nagyon jó volt olvasni, a betegség hegyekrõl már kevésbé... fõleg, hogy még mindig nem ért véget. Itt is kívánok minden érintettnek mielõbbi gyógyulást!
Egy-két gratulációval adós vagyok.
Titokzatos pocaklakók megint jól felkorbácsolták a kedélyeket. Olyan jó lett volna részt venni a nyomozásban. Evey akart hívni nyomozni, de mivel még volt két hetem vizsgáig és nem tudtam jönni egyáltalán, felfedte magát nekem
Hajni! Neked viszont nagy-nagy gratula!
És ha már a két csíkoknál tartok, akkor Katica, Szile Nektek is GRATULA!!!
Évi! Te miért is nem álsz be a sorba??

Judónak Hunorhoz, Erikának Lucához gratulálok, sok boldogságot a kis jövevényekkel bõvült családoknak!
Erika! Na ez most egyáltalán nem hiányzott Nektek
Nem mintha ez bárkinek bármikor is hiányozna
Jobbulást! Ildi! Neked meg a szigorlathoz gratulálok! Ami meg a pocaklakó nemét illeti, olyan h*lye vagyok, hát pont abban a levlistás levélben írtad, amiben a CTG-rol, hogy a 18. és 30. heti UH szerint leány gyermeketek lesz.
Kiakadtam a nõvéredék sulijában a tévénézési szokásokon
Alex (9 éves) valamelyik nap sírva fakadt, hogy olyan rossz neki, a többiek állandóan a Gyûrûk Uráról beszélnek és õ nem ért semmit belõle. Már MINDENKI látta, csak õ nem. Én is csak most pótoltam a lemaradásom vizsga után végre megnéztem. Nem értem a szülõket egyáltalán, csöppet sem gyereknek való, néha úgy éreztem nekem sem. Gergõ a pocimban rendesen tiltakozott is, szegénnyel mégis végigszenvedtettem. Már az elsõ rész se volt pite - Alex természetesen azt sem nézhette meg - de ez a második... A másik a mobiltelefon. Ez a másik nagy szívfájdalma a lányzónak. Állítólag már csak 3-an vannak az osztályban akiknek nincs. Ezen is kiakadtam. Az osztályból csak 1-2 gyerek jár egyedül suliba, akik nagyon közel laknak. A többség messzebbrõl, más kerületekbõl jár, õket hozzák, viszik. Minek kell a telefon??? Alexet megkérdeztem, na ezt hallgassátok: egyik beül az egyik vécébe, másik a másikba és úgy beszélgetnek. A másik még jobb: egymás mellett álva beszélgetnek telefonon...

Pele! Hannának a kis gyaloglónak is nagy gratula!!
Nálunk is lesz esély, hogy valaha eljön a "kelj fel, és járj!" idoszaka? Mondjuk most már nincs hó, meg annyi gönc se kell, így talán nagyobb kedve lesz a gyermeknek. A hó nagyon idegesítette, nem volt hajlandó rálépni, merthogy ropog a talpa alatt... rettenetes, nem? Ügyes, sokfogú Bálintnak is gratula! Sot, a szupi kocsikölcsönadó fõnökhöz is! Ami meg Áron balesetét illeti
de már túl is vagytok ratja. Újabb pocaklakóval meg csak húzol minket, vagy komoly

Tényleg Ákos mit szól hozzá??? Verus! Végre elolvastam a szüléstörténetedet.. én is végigkönnyeztem, olyan szépen írtad le. A vége szörnyû... szerencsére a legvége mégis hepiend, kivéve a feloldolgozásra váró élmény. De Marci gyönyörû, ez tagadhatatlan
és Zali fantasztikus
A többi gyerkõc is csodálatos, mi kell ennél több?
Bigacsiga! Örülök, hogy túl vagytok a mûtéten! Mindkét gyerkõcnek gyors felépülést. Te meg badizol egy kicsit..azért pihenj amennyit tudsz! Nagyon jó, hogy nem kellett gipsz
Banett! Üdv! Munkahelyed
Lenne egyébként másik? Nem vállalják át a hitelt, és fizeted azután nekik tovább? Hallottam már ilyenrol. Virág! Buszozás
Ilyesmi történeteim nekem is vannak, csak én nem vagyok böcsületes lukasztó, nem elmerengés miatt nem szoktam lukasztani. Ezzel most azért itt nem büszkélkednék.. azért mindig megúszom
Szilével teljesen egyetértek, jó OLVASNI a történeteidet
Akiket kihagytam a szülinapi, névnapi köszöntésekbõl attól bocsi, minden érintettnek húzzátok meg a fülét, adjatok puszit a nevemben, és ezúton gratula az ünnepeltnek!
Sziasztok
Kati