A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szépem, a vörösbort már próbáltad?

Nóczi, most már biztosan nagyon kapaszkodik az az édes csöppség:-)

Cyprus, remélem, pihengetsz!:-)
modrooka

Szépem
Nekem is most kellene indulnom, ha megjön. De eddig még semmi jele, talán hétvége felé. Pontosan mit mondott neked, hogy miért szerdáig.....
A párom így is külföldre ment szombaton, és nekem úgy néz ki, hogy csak július 5-7 körül jön haza. Ezért nem tudom mikor kellene Apánkkal beszélnem, mert lehet, hogy egy két napra haza fog jönni, de hogy mikor nem tudom. Ha viszont szerda után már nem kezdi el, akkor felőlem aug-szept jobb lenne nekünk. Pedig a vérvételt is ismételtem, és erre közbejön.... :twisted: :cry:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

beber: látom még te is egyben vagy. én is gondolkodtam, hogy apával rásegítünk, nehogy túlhordjam, csak még nem egyeztettünk, hogy mikor is lenne jó. :)

nóczi: én is egyet kaptam vissza annó, AHA is volt és ha jól emlékszem szintén négy sejtes volt. és most itt kapálózik bennem, neki is melege van. :)

Ági: nem tudom megnyitni a méleket, amiben csatolsz, mert a hotmail letiltja. de azért köszi, hogy gondolsz rám :) te jól vagy?

velem minden oké, ma volt ctg, elvileg még a jövő héten lesz, utána beutalnak a kórházba. jósló fájások továbbra is vannak, de semmi más egyéb. kivéve, hogy kezdek megsülni, mert nagyon meleg van. jó lenne egy kis hűvös.

Kép

Kép
boszti

Sziasztok!

Boszti a fenébe, pedíg olyan jó dolgokat küldök állandóan! :-(

Velem semmi. Tök izgulok, mert a jövő héten megyek cérnabeültetésre.
Ági28

Sziasztok!

Képzeljétek, kipróbáltam egy csomó praktikát azokból, amit tegnap mondtatok és ma elkerült róka-koma. Köszi a segítséget:) Be is értem időben dolgozni:)

Szépem: hidd el, nem azért írtam, mert sajnáltatni akarom magam a rókázás miatt és ingerelni sem akarok senkit ezzel, hogy ez a legnagyobb problémám, csak hát eddig is hozzátok fordultam, ha bármi kérdésem volt és gondoltam, hátha tudtok valami okosat mondani rá. És lám tudtatok! Szal bocsánat, ha bárkit bosszantok, ígérem nem írok többet erről. :cry:

Kép
cseka

cseka
Engem nem bosszantasz, pedig én olvaso modban vagyok. Legalább ha eljön az idelye, tudni fogunk mindent!!! :D

kagyló

Sziasztok!
Noczi, ez nagyon jó! Úgy örülök. A kis mütyűrötök valószínűleg ott volt a három között, akiket eleve megígért Dévai, úgyhogy újabb bizonyíték számomra, hogy nem a mennyiség számít.

Cyprus, ne hozz zavarba... :oops:

Szépem, Kagyló, az összes utamba kerülő Mikulást felétek irányítom, jó? :)
február

Cseka ne hülyéskedj, nem bosszantasz senkit.
Ági28

Február
Jöhet!!! Köszönöm!!! Csak remélem a párom is haza tudd jönni ha netán kezdeni fogunk.... :roll:

kagyló

Sziasztok!

Igen, Finch, én voltam! :D Még gondoltam is, hogy na, ez egy rendes csaj itt mellettem, Frances Mayes-t olvas! Én is imádom a könyveit! :D Örülök, hogy minden rendben volt az átjárhatóságin!

Boszti, hú, hát akkor remélem követni foglak, és nekem is szerencsét hoz ez a kis négysejteske! :D
noczi

Kagyló, nincs mit, nekem most úgyse kell egy darabig. Hát, egen, azért egy apa a mi esetünkben is szükséges :lol:

Finch, akkor nektek most inszemináció következik?
február

Lányok, majd délután visszanézek, mert ma sem fogok dolgozni semmit. :wink:
február

Szépem
Mikor jössz? Elmondatnád miért kell szerdáig megjönnie?

kagyló

helló!!!

Látom megint hozom a régi formámat és mindig sikerül akkor jönnöm amikor már nincs itt senki. Vagy van itt valaki?

Finch! Super, hogy átjárható vagy, meglásd haladsz a babó felé. Már most kezditek az inszemeket?

Kagyló! Én sajna nem tudom, hogy dévai mikor megy szabira, de az tuti, hogy július 29-től konferenciára utazik. De hogy az meddig tart?
cyprus

szia kagyló!
:lol: :lol: :lol:
cyprus

Február és az miért baj. ha ne, dolgozol semmit. Azért mi érdekesebbek vagyunk, nem?
Ági28

Február! ágival csak egyetérteni tudok:))))
cyprus

Sziasztok Lányok!

Noczi, akkor legalább kiléptünk az „ arctalanság homályából” hihi! Én is szeretem ezt a könyvet, elfelejtettem valami újságot venni magamnak, így ezt kaptam le a könyvespolcról, már én is többször olvastam. Szupi könyv szerintem is.
Szurkolok neked, hogy minden rendben menjen.

Február, Cyprus! Délután azt mondta a Doki, hogy mivel minden vizsgálaton túl vagyunk és a lehető legjobbak az eredményeink, ezért most az átjárhatósági vizsgálat után nagy esélyt lát a sikerre ebben a hónapban. ( bíztatott is, hogy pont most volt nála valaki, aki ugyan ilyen cipőben jár, mint mi, és az átjárhatósági után teherbe esett ). Szóval kellemes időtöltést kívánt az elkövetkezendő napokra J és úgy búcsúztunk el, hogy július 5. körül ha nem történt semmi jelentkezzek, és akkor elkezdjük a gyógyszeres kezelést, szerintem egyenlőre csak closty, meg egy irányított hónap, aztán utána jön majd az inszem. De bizakodom, hogy talán ez a hónap sikert hoz.

Mindenkinek szép napot kívánok.
finch

Hát akkor legyen igaza apánknak:))) Ez jó, hogy kellemes időtöltést kívánt:))))
Nekünk meg azt mondta, hogy akkor jöhetnek a kártyapartik szórakozás gyanánt:))))
cyprus

az sem rossz Cyprus
finch

Ugye? Mondjuk én nem szeretek kártyázni, de a férjem nagy pókeres és azóta, mikor mondom neki, hogy most már lépjen le a netről, mindig elismételteti velem, hogy mit is mondott dévai? :lol: :lol: :lol:
cyprus

:D legalább nem bízza a dolgokat a véletlenre :D
finch

nem tudom, de júli 6.-án szerintem kell lennie, mert akkor megyek majd hozzá.
Ági28

Gondoltam ám rád tegnap. Ugye kibírható volt? Főleg így, hogy te is átjátható vagy.
cyprus

szia Cyprus
Mi van veled?

kagyló

Cseka! Egyébként szuper, hogy így elmúlt a lányok okos tanácsaitól a hányingered:)))
cyprus

Kagyló! Köszi szépen, minden rendben. A pénteki transzfer óta itthon tengetem a napjaimat, de eddig még nem unatkoztam. Pedig azt hittem, hogy meg fogok őrülni, mert nem vagyok egy 1helyben ülő típus.
cyprus

Kedves vagy, hogy gondoltál rám. Nem mondhatnám, hogy fájt, inkább kellemetlen volt, de 3 perc volt az egész, és alig kellett kontrasztanyag, mert azonnal átfutott a vezetőkön, mondta is dokibácsi, hogy csak úgy spriccel!
finch

Ági! Hihetetlen vagy, hogy még ezt a cérnás akupuktúrát is bevállalod:)) Ezennel kinevezlek a topik hősének:)))
cyprus

Cérnás????Ági!!!Te nagyon bátor vagy!!! :roll:
Cyprus
Én nem tudom kezdek-e. Olyan bizonytalan, hogy lesz-e a párom vagy nem. Hiszen anyag nélkül nem menne a dolog. De eddig még meg sem jött. Várom Szépemet, hogy megmondja miért mondta a szerdát.....nekem fel kellene hívnom Apánkat, hogy nem tudom mit csináljak....kezdjünk most, és bizzunk a szerencsében, vagy próbáljuk meg akkor amikor újra tudd fogadni, csúsztatjuk...

kagyló

Cyprus és mi jár a topik hősének? :-)

Kagyló igen cérnás akupunktúra. Már alíg várom.
Ági28

Ági!
És azt hogyan csinálja? Összevarr?!!! :lol: :D
Na én gyáva nyuszi vagyok!!!! :oops:

kagyló

Hát egy csomó ponton cérnát fűz a bőröm alá! .-) De majd a jövő héten részletesen elmesélem.
Ági28

Kiváncsi leszek rá!!! :lol: Gondolom ki is szedi?! :oops: :lol: :D :wink:

kagyló

Kagyló! A spermiumokat végső esetben tudják fagyasztva tárolni. Ezt nem kérdezted meg dévaitól?

A cérnákat nem szedik ki, hanem felszívódnak :shock:

Ági! Mit szeretnél? Fagyi, csoki...? Persze ehhez találkoznunk kell majd:))
cyprus

Sziasztok.
A napokban sajna csak olvasó üzemmódban voltam,mert annyira izgultam,hogy inkább nem írtam,nehogy az idegeitekre menjek.
De aztán ma, 33. napon megjött :(
Teljesen készen vagyok,mar kezdtem azt hinni,hogy végre...de hát mégsem.
Úgy hogy ma hívom apánkat és holnap megyek hozzá.

Finch!szeretnélek megkérni,hogy írj kicsit az átjárhatóságiról,mert nagyon érdekel,milyen volt,mennyire fájdalmas,medig tart.Úgy tervezem,hogy a 2-3 inszem után ,ha sikertelen,én is megcsináltatnám,mert 2005 ben amikor volt a petefészek ciszta mütétem,akkor csináltak azt is,de hol van az már.Köszi

És mindenkinek szurkolok ezerrel,tüszőknek,emrióknak,babóknak,kismamáknak és még nem babásoknak is :)

Kicsittt ma depi vagyok :(
Puszzz
hanyatka

cyprus ilyen sorrendben jó lesz! :-)
Ági28

Igazad van Cyprus!Ági a topik hőseee!!!
hanyatka

hanyatka!

Teljesen együtt érzek veled és csak azt tudom mondani, hogy sajnálom... Szomorkodd ki magad, de aztán rázd meg magad és csak előre!!! Még egy lépéssel közelebb vagy a babóhoz!
puszi
cyprus

Ne már elpirulok!
Ági28

Köszi Cyprus !Ari vagy !!!Megpróbálom minnél előbb összerázni/felrázni magam.
hanyatka

Szia Lányok! Nóczi! Mi is AHa-tunk és ott van alány és 3 éves! Szóval asszem követlek, nekünk egyelőre két jó tüsző látszik meg egy határeset ,szerdán döntenünk kell, hogy folyt köv vagy laállás, tudom, hogy mindenre lehet példát írni de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre mejünk vagyleálljuk Eddigi érvek: nem a mennyisé hanem a minnőség számít: hipesrtimcire hajlamos vagyok, és így legalább attól nem kell tartani, öregszem is, lehet hogy Dr. horváth k...ög p...csa bekavar és sitty sutyy elveszi még a két lehetőségünket, ha nem termékenyülnek meg rendesen és nem osztódnak akkor nem urgik az alkalmo és legalább megpróbáltuk, Ellenérv: kisebb esély, sérülhet a tüsző, altatási kockázat. tanácsotokat kérem, köszi! Február! Mi nem a mennyiségre utazunk..Bocsi a kisbetűért. Most mennem kell minden jót! Gizmix! Veled mi vaN?
Vendég

Cseka! Engem azért érdekelne, hogy a felsorolt parktikák közül melyiket alkalmazod, hiszen remélhetőleg mindannyiunkat meglátogat róka koma , akkor pedig jó tudni mivel tudjuk távol tartani egy időre.
Továbbra is tessék kérdezni, ha valamit nem tudsz vagy nem vagy biztos!

Nóczi, cyprus nagy gratula a visszakapott babákhoz! De jó mindig van kiért izgulni :D
Hanyatka sajnálom, hogy nem sikerült, de próbáld megfogadni cyprus bölcs tanácsát, egyetértek vele. Hidd el sikerülni fog!!!
Ági! Te miket kibírsz?! Nem semmi vagy! :D

manoka
manoka71

Köszi Manoka,megpróbálom.
Most hagylak is,mert kis dolgom van,1 után még jövök.
Pusza nektek!
hanyatka

sziasztok,
Kagyló - itt vagyok már!! :lol: szóval azért mondta a szerdát, mert ő 29én elutazik asszem júli5-ig, és a punkciót még meg tudná csinálni ha késik, de akkor ki ülteti vissza? mert nem csak ő utazik el, hanem asszem minden létező, mozgó nődoki mert ez vmi komolyabb konferencia lehet. na ez igen tudományos magyarázat.
viszont a következő peteérési ciklusom meg a nyaralására esne, tehát nem marad más, mint megvárni míg visszatér (nemtom mikor), vagy pedig valamilyen módon gyorsan fogadom holnap a mikut..!

tegnap vettem cickafarkas forró fürdőt, meg ittam egy kis vörösbort.. :lol: egyenlőre nem sok eredménnyel.

Cseka - egyáltalán nem zavar, hogy a rókázásról beszélsz, sőt!! éppen ezt írtam, hogy irigylünk!!

Február, rúgd seggbe a mikut, hogy ne időzzön annyit, s ne csessze el a címet : nem Hanyatkához kéne mennie.....!!!! :lol:

Én megkockáztatom, hogy Finchet is hősnek jelöljük, mert nekem ez az átjárhatósági nem a szívem csücske volt... éppen ezért vagyok beszarva a méhszondától is.
szépem

Cyprus
Én inkább úgy vagyok vele, hogy szerintem menjen aug-szept, mert nem akarom végig idegeskedni az egészet. És ma beszéltem a párommal telefonon, nagyon úgy néz ki, hogy csak hétvégén lesz itthon. Ez most nem volt betervezve, hogy nem lesz itthon, ezért rá értem volna akármikor a vérvételt megcsinálni. De szerintem azt is újra kell. :twisted:

kagyló

Baboca szerintem nem érdemes leállni, mert nálam is le akarta állítani, mert csak 3-at látott, ugyan egyet kaptam vissza, de az negmaradt, sajnos igaz nem sokáig, de egynek is ugyanolyan esélyt kell adni. A másik meg, ha esetleg nem temrékenyülnek meg, akkor mégsem vesztettél alkalmat, de mégis megadtad az esélyt.

Manóka csakis azért, hátha kapok majd a palacsintádból!
Ági28

Szépem
Hú, végre!!! Már vártalak. Nekem eddig úgy néz ki, hogy Péntektől várható hétvégéig a menst. Azért kérdezem, mert érdekelne, hogy bele férek-e még most, vagy én is el leszek csúsztatva. De mivel hívjam apánkat??? Eddig nem jött meg. Vagy kérjem én magam a aug-szeptet, a párom miatt mert bizonytalan. Vagy várható, hogy azt fogja mondani, hogy majd akkor kezdünk ha a szabiról vissza jött..... Szerinted?
Cyprus
jó ha le tudja fagyasztani, csak mikor adja le? Szombaton délután amikor hazaér, vagy hétfő reggel hajnali 5-kor amikor vissza megy???????Érted?

kagyló

Nagyon próblémás vagyok?! :oops: :twisted: :cry:

kagyló

Szépem, köszi a jelzőt, de tényleg nem volt olyan fájdalmas, mert ultrahangos volt.
Hanyatka! Nektek ez irányított hónap volt? Nem nagy macera ez az átjárhatósági, nagyjából 2-3 percig tartott. Lefertőtlenített kívül belül valami fertőtlenítővel, ami inkább hideg volt, mint csípett, aztán be a katéter, ami olyan kis lufit fúj a végén, az elején megmutatták, hogy fújódik fel. Utána be a hüvelyi uh, utána a katéteren át be a kontrasztanyag, nekem utána kb 5 mp.ig nézte, mert azonnal átjárható volt.
Egy pici mensis görcsöt éreztem amíg felhelyezte a katétert, meg felfújta, de mondom, inkább kellemetlen volt, mint fájdalmas!
finch

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?