A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!
Vikike, nyugi, bár én csak méhpempőt szedtem, kapszulát nem, de épp az a lényege, hogy megvastagítja a méhnyálkahártyát :D

Bonya, jobbulást kívánok neked. Mennyi van még hátra abból a 3 hónapos gyógyszerszedésből?

Gabicsibe, remek hír, hogy nincs cisztád és máris kezdheted a következőt. Nagyon-nagyon szurkolok!
süni76

Köszike mindenkinek a jó kívánságokat, valóban klasz kis csapat van itt.

Süni, milyen gyógyszer szedésről kérdezel?

bonya

Kép

Kép
bonya

Lányok!

Csodák pedig vannak!!! Képzeljétek, most beszéltem egy barátnőmmel, aki végigcsinált mindent a BMC-ben, sikertelenül... Decemberben elfogyott az összes lehetőség. És most teljesen spontán babás lett!!! Na, ehhez mit szóltok???
Adjon ez erőt, hogy bármikor sikerülhet!!! Nem szabad feladni! Azért érte is drukkolni kell még, nagyon friss a dolog, ő is vérezget, feküdnie kell. De ez hihetetlen!!
gil

Sziasztok!
Hazaértünk mi is...HUlla vagyok.
ALdtam ma kb 4 órát, majdelmentünk vásárolgatni barátnőmmel, 2 nagyon édes felsőt vettem, 1100 ft-ért!!!!!!!!! :shock: (a kettőt).....
Azután a szokásos edzés, majd mikor párom végzett a melóban, akkor lemnetünk vásárolni kaját......

Szóval Manda!
Ne légy ennyire negatív!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Igenis minden rendben lesz,higyj benne!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gil!
LÁtod, vannak csodák!!!!Nekünk is lehet szerencsénk!!!!

Sajnos én is nagylány lettem ma!!!!(de miben is bízhattam volna,hisz most voltam UH-n, és nem volt baba) :roll: , csak a vonalzómat kell újra megcsinálni, mert 27 napra jött meg.......Úgyhogy most nagyn szenvedek. :( :(

Gabi!
Gratulálok, hogy máris kezdhettek!!!Márbe is írtalak!!!!!!!!!!!!!
:wink: :lol:

Puszi nektek, szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Elan!
Te nem ma voltál????

Gil!
Természetesen soron kívűli előlépteté is van.....Remélem hamarosan téged is "így" tehetlek ababások aljára! :wink: :lol:

Bonya!
Sikerült elérni a BMC-t???? :roll:
Vendég

Sziasztok,

Nefke,
Mi van veled? Jól eltűntél… :?

Gabi,
Nem csodálom, hogy elolvadtál az ikerbaba lány tagjától :D Biztos nagyon édi lehetett :wink:
Helyes, tojd le hány kiló vagy, majd lemegy szoptatás után :wink: :lol:

Bonya,
Örülök, hogy megúsztad a vágást, ez így azért sokkal jobb. Remélem minél hamarabb tudtok kezdeni!!

Kriszti,
Aranyos Tőled, hogy ennyit látogatod Lexit! :D Biztos nagyon sokat jelent neki! Örülök, hogy jól vannak, és remélem a barnázás is hamar megszűnik, és végre megnyugodhat teljesen a kismami :wink:

Manda drága,
Szerintem van esélyed a kezdésre. Addig ezerszer meggyógyulsz, meglátod. Egyél sok-sok vitamint, mi ilyenkor 1000 mg-os C-vitamin pezsgőtablettát szoktunk inni, az pótolja a hiányokat :lol:

Madrin,
Köszi a linket, megnéztem. Azért jó, hogy foglalkoznak a témával, bár tényleg nem tudtak semmi újat mondani :wink:

Gil,
40ezer egy inszemért? :shock: :shock: Akkor meg sem merném kérdezni, hogy mennyi lenne egy ICSI-s lombik ott :roll:
Gratulálok a barátnődnek, ez tényleg egy igazi csoda!!! :D:D:D Szeretek ilyeneket hallani, olyan reményt adó :wink:

Viki,
Én a méhpempőt méz formájában ettem, de nekem nem okozott ilyen tüneteket.

Na, mit szóltok mennyit írtam ide is :D Úgy döntöttem, hogy megpróbálok itt is aktív tag lenni, és nem csak olvasó-üzemmódban jelen lenni :D Próbálom nyomon követni az eseményeket, és lassan, fokozatosan beépülni az „újra reménykedők” csoportjába :wink:
Mi amúgy megvagyunk, ez a hét még nagyon kritikus (a héten szülnék…:cry: ), de próbálok nem erre gondolni, bár nagyon nehéz…
De nyaralni megyünk egy hónap múlva (ami látható a vadiúj vonalzómban :lol: ), aztán ha hazajöttünk onnan (Bük), rá egy hónapra újra megyünk nyaralni (Horvátország), és miután onnan is hazajövünk, már csak cirka 5 hónap és mehetünk újra a BMC-be :D:D Na, ugye milyen jól levezettem? :D
Szóval aktív előretekintő lettem – legalábbis rajta vagyok az ügyön.

Szép álmokat mindenkinek, legyetek jók! :D
Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
Nagyon örülök, hogy ilyen kis pozitív vagy....Én is letargiás voltam....De majd írok privit! :(

Szeretem ha jó a kedved, és boldog vagy!!!!!Igazán megérdemled!!!!!! :wink:

Íme a táblácskánk:
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Zsókuci,
nagyon felnézek rád, fantasztikus a pozitivitásod.
Példát vehet mindenki rólad!!!
Én azt javaslom most semmi másra ne gondolj csakis a nyaralásokra .
Élvezzétek hisz csodás helyekre mentek, meglátod meg lesz a gyümölcse a pihenésnek.

bonya

Kép

Kép
bonya

Kriszti,
tegnap nem sikerült elérnem, de se baj majd ma próbálkozok újra.

Kb. fél órája zártuk tégelybe a gyerekragasztónkat, mert viszem tenyésztésre.

Tudodjátok már tanultunk az előző esetekből, nem akarom a véletlenre bízuni, hogy megint azért húzzák az időt , mert baci takarítást csinálnak.

Ha meg lesz az eredmény akkor megyünk fel addig nincs értelme.

Aki régebbről ismeri a sztorinkat az tudja milyen herce-hurcán mentünk keresztül a kiskatonák miatt.

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt!

Süni! Köszi a választ! Megnyugodtam, de aztán tovább olvastam. Zsókucinál nem okozott ilyet. Most akkor?? Sharon, nálad mi a helyzet?
Zsókuci! Nagyon jó a vonalzód!!!Irigyellek a nyaralás miatt.... :oops: Szuper, hogy, egyre pozitívabb vagy. :wink:

Kriszti! Sajnálom a mensit. :( De akkor most ebben a hónapban már lesz beülti?

Gil! A barátnőd esete fantasztikus! Nagyon jó lehet nekik!!!!!És persze mindenkit arra ösztönöz, hogy nem szabad feladni.

Kép
vikike0429

Sziasztok! Jó reggelt!
Én már munkában! :lol:
Köszönöm a biztatásokat, nagyon jól esnek!!! Nagyon aranyosak vagytok!!!

Gil :P
Hatalmas gratula a barátnődnek!!!

Gabi :P
Még 1szer köszi! Életet mentettél!!! Hajrá inszem!!!! És nagyon szuper hogy cisztamentes vagy!!!
Doki bá biztos nagyon aranyos volt! Erika meg egy tünemény, nekem is mondta a múltkor, hogy már régen látott!
És ugye olyan jól esik az ember lányának, ha megismerik! :wink:

Puszi Mindenkinek! Drukkolok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Zsókuci!
Minden rendben, most várom vagy nem is tudom mit csinálok a mensimet, mert múlt hét eleje óta minden nap volt valami nyálkás rozsaszines valami, de csak nagyon minimális és majdnem mindig úgyanabban a napszakban órára pontosan. De igazán a legtöb tegnap volt, már foltot is hagyott a tisztatsági betéten és ennyi, nem fáj a hasam sem és már szeretnék túl lenni a vetélés utáni első mensin. Főleg, hogy mi is megyünk nyaralni két hét múlva, mi csak 1 hétre, de az is annyira jó lesz, már nagyon várom.
Szóval jól vagyok és nagyon örülök neki, hogy Te is jól vagy. Nekem nagyon sok erőt adtál és azt hiszem és úgy gondolom, hogy pont ezért sikerült már ennyire feldolgoznom a történteket és ezt most is köszönöm Neked!

Múlt héten amúgy azért nem jelentkeztem, mert tanfolyamon voltam és mire hazaértem fáradt voltam még ahhoz is, hogy igazán visszaolvassak, csak gyorsan megnéztem, hogy mi van Lexivel, hétvégén meg nem voltunk itthon, de most már vagyok és igérem jelentkezek is!
Nefke
nefke

Kriszti :D
Akkor mindjárt kezdés!!! Hurrá!!!!!!!!!!! Próbálok pozitív lenni! :wink:

Zsókuci drága, :P
Köszi a tanácsokat!
Elhiszem hogy nehéz! Annyira tisztellek és becsüllek, annyira erős vagy! Még uccsó neheze és talán már könnyebb lesz! A sok-sok nyaralás, pihenés nagyon jó lesz és segít felejteni!!!!
Puszika, régen beszéltünk msn-en, de csak összefutunk valamikor!!!

manda

Gabi
Ha elfogy a gyógyi, vegyek még egyet? Bocsi a hüle kérdésért?

manda

Nagyon rááll a kezem a kérdőjelre! :lol:

manda

Gabicsibe!
Tök jó,hogy már kezdhettek is megint!
Gil!
Nekem az inszemek a Kaáliban voltak és az első két beültim is!Én megvoltam velük eléágedve,csak már a lelkem nem bírta a sikertelenséget és ezért váltottam a Jánosra!Nekem annó még 60.000FT volt az inszem per darab!Beszélgetés,vérvétel,sperma vizsgálat és Uh összesen 40.000ft.
Kihez jártál?Én a kovács Péterhez!
Ballagyó!
Neked ma derül ki,hogy sikerült az inszem?Ha igen,akkor drukkolok ezerrel!
Csibe!
Lelkecske?
Vendég

Ballagyo
drukkolok nagyon neked :P :P :P

Benszi
szerintem Ballagyónak fagyisa volt nem inszeme :oops: :oops:

Vikike
nekem sem volt semmi a pempőtöl :oops: :oops: :oops:

Zsókuci
ügyi vagy :P :P :P jó kis nyaratok lesz :P

bibar

Bibar!
Igaz!Bocsi!Elnéztem!küldtem méleket!
Vendég

Ballagyo! nagyon szorítok, remélem jó eredményed lesz! várunk
málna79

Ballagyo
Drukkolok NAGYON!!!!

manda

Sziasztok!

Gabi

Örülök, hogy nincs ciszta. Irtad, hogy a gyógyszert a Déliben kaptad meg. Ez a Déli pályaudvarnál van valami gyógyszertár?
Nem vagyok arra ismerős.
Lehet, hogy nekem is szükségem lesz rá valaha.

Jön valaki holnap? Mi már korán reggel ott leszünk. Nekem vérvétel, a páromnak második sperma adás lesz.
Jó lenne megismerni valakit közületek.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Bibar! Akkor nem tudom, mi van! :oops:

Ballagyo! Drukk!

Kép
vikike0429

Sziasztok!
Bonya, bocsi. Most olvastam vissza. Madrinnal kevertelek!

Zsókuci, de jó lesz nektek :D Pihenjetek sokat! Megérdemlitek!
süni76

Viki
Ha félidőben vagy akkor lehet az ovulációkor ilyen és mivel eszed a méhpempőt az jó vastag nyálkát is csinál.Igaz a vonalzód szerint ha jól látom a 10.napon vagy akkor viszont passz :(

Erika
Ha a Jánosból mész akkor a 18 -as villamos ott tesz le.Non-stop nyitva van ezért nagy készlettel rendelkeznek mindenből.Ha már ott is kifogyott nincs máshol.

Gil
Irtam pü-t!!

Manda
Nekem elég szokott lenni egy üveg,de ha nem múlik szerintem megehetsz még1-et.

Kriszti
Nincs még negatív leleted,Akkor nem is kezdtek most?
gabicsibe

Sziasztok,

Gabi ez tök szuper hogy már is kezdheted :)

Nekem anniyra lassan megy az idő...
Banyó, nekem 2 évig nem fedezték fel hoyg endóm van :roll:
A Konc tanárúr kb 2. uh-on közölte.... Elcsesztem 2 évet, csomó műtét feleslegsen, ja és a szenvedés az erős vérzés miatt...na mindegy átküldött a Jánosba ott megcsinálták, alma nagyságú endóm volt a bal petefészkemen. Mit mondjak nem volt egy sétagalopp, azt hittem a lapar egy kis semmi beavatkozás...Hát,kellett 1 hét amíg járni bírtam.
Nekem a Konc tanárúr azt mondta hoyg nem akarja azt az erős cuccot adni amit te kaptál.Gondolom nem volt oylan kiterjedt az endó.
Most Orgametrilt szedek, bár ettől is vérezetem múlt hónapban. Ezt most augusztusig kell szednem hogy utána mi lesz még a tanárúr se tudja, nem zárta ki hogy akár spontán is...
De bele se élem ebbe magam.

LÁnyok,
az jutott eszembe, hogy én vidéken dolgozom, vidéken lakom, ha vmi gyógyszer nagyon nincs, el tudok szaladni megkérdezni hogy ezekben a vidéki patikákban van-e,talán itt nem pörög annyira a készlet...
Egyik patika sincs messze tőlem.
TEgnap egy érdi patikából elhajtottak hoyg hiánycikk az Orgametrill...MAjdnem elsírtam magam mert nem volt több elrohantam egy másikba ott meg tök nagy készlet volt :roll:
madrin

Sziasztok Lányok! :lol: :lol: :lol:
Én is egy kicsit eltűntem, de eléggé le voltam terhelve az elmúlt időszakban.

Zsókuci drága!
Örülök, hogy mostantól aktív látogató leszel. A nyaralás biztosan nagyon jól fog sikerülni.
Mi is a jövő hét végén megyünk férjecskémmel egy hétre Lengyelországba, már nagyon várom a kikapcsolódást, aztán megbeszéltük, egy kis pihenés a nyáron, egy hét lastminute utazás valamelyik tengerpartra, aztán szeptemberben visszamegyünk a fagyibabáinkért. :wink:

Lányok! Annyira jó volt olvasni, hogy a sokadik kísérlet után is megtörténhet a spontán csoda. Igazából én is ebben bízom... :roll:

Ami a felszedett kilókat illeti, kifejezetten vékony voltam, kb 47-48 kg/165 cm, de mostanra felugrott rám hirtelen 4-5 kg, ami már nagyon hiányzott, viszont annak egy része a hasamra ment, így már most úgy nézek ki, mintha lapulna valaki a pocómban. :oops:

Szorítok minden akciózónak, az eredményre váróknak, a stimut kezdőknek, váróknak, babásoknak....
Puszi
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Szép napot midenkinek!!!!!

Gabi!
Negatív redményem még nincs, de csak 20-22 napon kezdek szúrni...Ha minden igaz, e hétvégén, vagy jövőhét elején megjön!!!!!Aztán rögtön telefonálok a BMC-be, és ha kell megyek....

NUma!
Ez figyelmeztetés...... :wink: :wink: :lol: :lol: Remélem haladtál sokat a tétellel......és már mindent tudsz holnapra!!!!!

Ballagyó!!!!
MIllió drukk, nagyon eltüntél az utóbbi napokban.....Remélem csupa jó hírrel jössz, és adhatok egy szivecskét!!!!!!!

Gil!
Te is remélem jó hírekkel jössz!!!!! :lol:

Manda!
Igen!!!!!!!!!!Már csak 19 nap max!!!!!! :roll: :lol: Úgy örülök neki!!!!Alíg várom, hogy böködhessem magam....

MInt valami drogos...(igaz Tini?????? :roll: :lol: )
Vendég

Az új vonalzóm befigyelt!!!!!!Mármint az írás rajta...És mindösszesen 2 percet vett igénybe, mire megcsináltam....Háááát, hiába, ha valakinek olyna tanáravan, mint Gabi!!!!! :wink:

Na, megyek, vásárolgatok egy kicsit!!!Jövök még este, csak nem tudom, mikor, vendégek jönnek, és finom lasagne-t készítek.... :roll: :lol:

Szép napot Nektek!!!!
Vendég

Viki!

Nekem sem volt gondom a pempőtől! Nem tudom, hogy egyáltalán köze van-e a kettőnek egymáshoz? Ha túl sok a pempő adagja, akkor hasmenést okoz, nem folyást. Bár ahányan vagyunk annyifélén reagálunk dolgokra. Ha gondolod, hagy abba kicsit a pempőt (kapszulát és az igazit is) és ha jobb lesz, akkor a pempő az oka, ha nem, akkor valami más a gond. Bár igaza lehet Gabinak is abban, hogy talán a vastag méhnyálkahártya... Lehet, hogy a legjobb lenne dokihoz menni, hogy ő mit mond. Kifogytam a tanácsokból. :roll:

Zsókuci!

Nagyon jó nyaralást kívánok nektek! Érezzétek jól magatokat, kapcsoljatok ki, amennyire csak lehet, biztosan sokat fog segíteni!

Manda!

Jobban vagy már?

Kép

Kép
sharon

Kriszti:
Neked már megjött, vagy nem? Most én vagyok a hülye vagy Te írtál hülyeségeket? :D
A vonalzódon is 2. nap van :? Na én ezt már nem értem.
Azt hittem egyszerre kezdünk, de nekem megint csúszik minden, mert még nem jött meg. :?
Vendég

Szép napot mindenkinek!! :P :P

Gyorsan eltüntem, de azért olvastam a híreket Lexiről és rólatok.
Tegnap én is voltam a BMC-ben, és szerencsére minden ok, eddig.Csak a petikéim kicsik még. Most már dupla adag hormont pumpálhatok magamba. :cry: Szerencsére a vérezgetés is abbamaradt, úgyhogy kezdek reménykedni! :P :P

Gabi!

Neked most nem hosszabb a hajad, mint a képen? Mert ha igen, akkor azt hiszem téged láttalak tegnap. Örülök,hogy nálad is minden rendben van!! :lol: :lol:

Viki!

Én is eszem a méhpempőt, és én sem tapasztaltam ilyen tüneteket. Szerintem menj el dokihoz, az a biztos.

Lexiről tudtok valamit?? Elmegy vizsgázni???

Alex
alex71

Kriszti:

Nem, június 8-án voltam vérvételen, és 28-án megyek a 20. naposra. Akkor lesz nőgyógyászati vizsgálatom is.

Tényleg, be kell előre jelentkezni a dokikhoz, vagy mindig bent vannak? Mert én W. dokihoz járok (kétszer voltam a magánrendelésén eddig), és szeretnék megint hozzá kerülni...

Ha korábban kifogyok a bromoból, akkor csak odamegyek, és felírják?
elan

Kriszti:

Brigii 29 hetes lesz, milyen félidősről beszélsz?
Mi van veled Te csaj? Megártott a sok kondi? :D
Vendég

LÁNYOK! Kicsit el vagyok keseredve, mivel ma voltam a kórházban, és sajna nem lett jó az EKG-m, ezért meg a magasabb vérnyomásom miatt kaptam egy 24 órás felcsatolt ABMP gépet, ami negyedóránként nézi a vérnyomásomat napközben, éjjel meg óránként méri, holnap veszik le 8-kor, de aggódom az eredmény miatt! Magasabb volt eddig is kissé a vérnyomim, de most extrém magasakat mértek a tanácsadáson, és mivel látom is mikor mennyit mér, el is keseredtem, igen nagyon magas néha! Ez van! Szorítsatok holnapra!
Bocsika egyébként sziasztok!!

Gabcsi örülünk a jó híreknek, mindent bele!!

Csibe mindent bele augusztusra, és várjuk az infókat!! Nos lesz nyaralás, szabi??

Tudjátok lányok kicsit érdekes dolgok ezek a kilók! Sokan kigúvadt szemekkel néznek rám amikor megjegyzem, hogy ami három és fél hónaposak leszünk! De mindegy ez van!

Nem tudok figyelni, zavar ez a fránya gép a karomon! Puszi nektek, kevés munkát, több pihenést!

Bariném köszike az infót!!

Pá lányok!

Kép
tini75

Sikerült elérnem a BMC-t.

Már majd szét robbantam, vagy foglalt vagy nem veszik fel és a legdühítőbb amikor mellé teszik.
Kis kattanás és azt vettem észre, hogy a másodperc számláló pörög a telómon.
Felháborító ha már felveszi két szót beleböföghetbnének, hogy hívjam később vagy valami.

Nem bosszankodok a lényeg az , hogy sikerült beszélnem a dokival pont a receptiós pultnál volt.
Biztos sietet valahova, mert nagyon gyorsan leppattintot.

19-ére kaptunk időpontot megbeszélésre a továbbiakban meg egyben sperma vizsgálatra is.

Pont előtte nap hétfőn meglesz az itthoninak is az eredménye.

bonya

Kép

Kép
bonya

Már majd szét robbantam, vagy foglalt vagy nem veszik fel és a legdühítőbb amikor mellé teszik.
Felháborító ha már felveszi két szót beleböföghetbnének, hogy hívjam később vagy valami.

Nem bosszankodok a lényeg az , hogy sikerült beszélnem a dokival pont a receptiós pultnál volt.

19-ére kaptunk időpontot megbeszélésre a továbbiakban meg egyben sperma vizsgálatra is.

bonya

Kép

Kép
bonya

bonya

Kép

Kép
bonya

Tini
Remélem nem állapítanak meg komolyabb bajt!Vigyázz magatokra és kérem vissza a mindíg vidám Tinit!Szorítok nagyon!!!!!

Alex
Igen most picit hosszabb a hajam és szemüvegem is van.Ha zöld-fehér csíkos hosszú fölsőt és világos drapp nadrágot láttál az illetőn akkor én voltam :D

Estrella
Az ami Kriszinek megjön az a negatív lelet :D Először én is elgondolkodtam rajta ne izgulj! :lol:

Elan
Ha felírták a kartonodra akkor automatikusan hozzá kerülsz,ha nem akkor megszokták kérdezni.A bromos kérdésedre nem tudom a választ
gabicsibe

Bocsika 3-szor küldtem nem direkt, de kicsit morcos lettem, hogy ez a nyanvatt rendszer sem akarja elküldeni az üzimet.
Vacakol a netem valószínüleg.

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya
Sajna ez van, kár bosszankodnod!Az a lényeg hogy van időpontod és az mindjárt itt is van!!hajrá,hajrá
gabicsibe

Bariném!
Sajnálom a magasvérnyomidat!Sószegény diétára leszel kárhoztatva.De a babáért mindent!
Majd írj,hogy milyen lett a 24órás EKG eredménye!
Vendég

Bonya
Nem vacakol!Pont egyszerre küldtük és olyankor lassúbb :D
gabicsibe

Sziasztok!
Köszi az infókat. Úgy látszik a szervezetem beijedt, mert ma már4 minden oké volt..... :oops:
Kriszti! Ezt most én sem értem... :oops: :oops:
Tini! Biztos, nem lesz baj.Drukkolok!!!!

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Én új vagyok itt a BMC-ben, de már hosszú évek óta olvasgatlak Titeket. Titkon sajnos sejtettem, hogy mi is ide kerülünk a párommal. A háttérből szorítottam, drukkoltam mindenkinek, aki küzdött és küzd jelenleg is a babókért. Most már viszont aktív fórumozóként, amennyire időm engedi jelen leszek. Mi még nagyon az elején vagyunk a férjemmel, egyelőre a kivizsgálások sorozata zajlik. Már voltam a 3. és tegnap a 20.napi vérvételen, illetve a nőgyógyászati vizsgálaton. Szerencsére a petevezeték átjárhatóságim már megvolt egy laparoszkópos műtét keretében, úgyhogy ha ezek az eredméynek megleszenek, akkor kezdhetjük is.Úgy néz ki mind a kettőnknél vannak problémák, nálam nagyon alacsony a hormonszint és valószínűleg nem nagyon van peteérésem(ezt soha nem gondoltam volna, mert rendesen menstruálok, de ma már tudom, ez nem jelent semmit), a férjem eredménye nem annyira rossz, de nem is annyira jó. Átlag alatti spermaszám és lassan mozognak szegénykék. :? A mi dokink Dr. Wiegandt Péter, már egyszer voltunk nála, és hát eléggé biztatott, hogy esetleg gyógyszeres stimu mellett még akár természetesen is összejöhet, mert még fiatal vagyok (26). Tudom hogy pozitívnak kell lenni, csak ahogy magunkat ismerem nem jön össze semmi elsőre, inkább sokadjára nehezen. De nem vagyok elkeseredve, mert nagyon sokan vagyunk így és előttem is rengeteg pozitív példa van. Még a családban is. Szóval bízni kell. Rengeteg kérdésem lesz hozzátok, és tök jó hogy van egy ilyen fórum!!!!
Az első rögtön az lenne, hogy tegnap voltam a BMC-ben és sajna a doki nem volt ott, másik dokihoz kerültem az uh-n. Most amit előírt minden vizsgálatot elvégeztek, és most nemtom mi van, mert nem mondtak semmit, hogyan tovább, hívjam e fel a W. dokit vagy sem, mikor kellene legközelebb menni. Kicsit kukán álltam ott, hogy na most akkor ezek után mi van. Szerintetek hívjam fel a dokit a mobilján? A vérvétel eredménye majd csak 2 hét múlva lesz meg meg a chlamydia is. Szóval kicsit most tanácstalan vagyok....
vic12

Sziasztok,

Annyira aranyosak vagytok! Köszönöm a kedves szavakat! :D:D

Kriszti,
Nem kaptam privit… Remélem azért jól vagy!

Bonya,
Drága vagy!!! Igen, már nagyon várom, hogy mehessünk nyaralni, és ki tudjak kapcsolni, bár rajta vagyok, így a dolgos mindennapokban is, de nyilván azért ez így más lesz majd :wink:
Remélem már most minden lesz a tenyésztésen!!! Emlékszem, hogy emiatt voltak múltkor fennakadásaitok :roll: Jó, hogy sikerült időpontot kapnod – még ha nehézségek árán is.

Viki,
Szerintem a méhpempőre is mindenki másképp reagál. Nem lehet, hogy most volt peteérésed mégiscsak? Mert akkor lehet erősebb a dolog…

Nefke,
Nekem a műtét utáni mensi előtt nagyon durván fájt a hasam, de kb. 2 héttel előtte, tehát valószínűleg peteérésem volt (ami mint tudjuk nálam felér egy csodával :wink: ), de majd’ bele pusztultam. Nekem ugyan nem rózsaszínes volt, de sok. Minden másképp működik most odabent, úgyhogy ne lepődj meg…
Jaj, nagyon jól esik amit írtál – de igazán nincs mit köszönnöd, hiszen ezt TE érted el magadban, mert egy ügyes és erős csajszi vagy!!!!!!!! :D Millió puszi!

Manda,
Igen, elkerüljük egymást MSN-en, de egyszer csak sikerül :wink: Chestivel is mindig kergetjük egymást…

Timso,
Előre is jó utat és persze jó pihit Lengyelországhoz! :D Biztos szép, ott még nem jártam sosem… Aztán hajrá őszre!!! :D:D:D

Alex,
Küldök neked petike-növesztőt: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Vic,
Kép
Üdvözlünk itt!!!! Sajnálom, hogy nektek is ilyen helyre kell mennetek baba-ügyben, de meglátod, itt jó kezekben lesztek, és hipp-hopp szülők lesztek :wink:
Állj hozzá pozitívan, meglátod egyből fog sikerülni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hű, hát szerintem hívd fel a Wiegandt dokit – javaslom, hogy 15 óra után próbáld – és kérdezz rá, az a biztos, de szerintem ha a BMC-t hívod, ott is meg tudják mondani, hogy most miként tovább. (őket ha jól tudom 13 óra körül érdemes).

Puszi mindenkinek! És köszönöm tényleg, hogy ilyen szeretettel fogadtatok, hogy újra aktív lettem :D Jól esik ám! :wink: Kép

Kép

Kép
zsókuci

Lányok!
Örülök, hogy erőt tudtatok meríteni a spontán esetből!! Ezért is írtam le! :wink:

Gabi!
Köszi szépen! A Móriczon tényleg nem volt, de csak holnap du-ra tudták volna, és pont holnap korán eljövök onnan. De a Déliben kaptam!! Mikor mész Uh-ra? Én hétfőn! Képzeld csak 6 Merionalt kaptam egyelőre, pedig eddig legalább 9-et szúrtam :roll: :roll: Neked 10-et írt fel? Válaszolok a pü-re!

Zsókuci!
Én is nagyon örülök, hogy többet irogatsz! És remélem, átvészeled ezt a hetet! De édes, ahogy várod a nyaralást! :D Ez az igazi hozzáállás!!

Kriszti!
Köszi!! :lol: Jó is lenne felugrani hirtelen!

Tini!
Remélem, mindne rendben lesz!

Vic!
Üdv! Kérdezz bátran! Sok sikert!
gil

Szia Vic!

Üdv. itt a topikon! :wink: :wink:
Bár én is új vagyok itt, lombik ügyben azért már van egy- két tapasztalatom.

Szerintem is hívd fel a dokit, vagy a recepciós lányokat. Ők majd megmondják, hogyan is legyen tovább! :roll:

Zsókuci

Köszönöm a növesztőket. Rájuk is fér, mert még nagyon picikék. Ha jól emlékszem van 2db 8-as 1 db 9-es, meg talán van még 10-es és 11-es is. Majd holnap jobban figyelek,hogy hányan is vannak, és mekkorára nőttek.

Örülök,hogy újra aktív vagy! :lol: :lol:

Gabi

Elbizonytalanodtam, de azt hiszem Te voltál az. :oops: :oops:
alex71

Gabicsibe, köszi a választ! Közben felhívtam a BMC-t, beszéltem Kanyó doktornővel, és beírt engem W. dokihoz 21-re. Jön akkor valaki esetleg? Ott leszek reggeltől, mert nemcsak 20. napi vérvételem, de nőgyógyászati vizsgálatom is lesz (már feltéve, ha nem jön meg addig. Amilyen mázlim van...:( )

Megszámoltam a bromómat, kitart addig :)

Vic12, Zsókuci, sziasztok :)
elan

Gabi:
Köszi az infót Krisztiről. Akkor mégiscsak én vagyok a hülye. :)
Nem voltam képben, hogy most mi is van, de így most már értek mindent.

Kriszti:
Mit tudsz Lexiről? Hazaengedték? Mehet holnap vizsgázni?
És Brigivel is találkoztál?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?