igen csajok, en is ugy vagyok vele, hogy ez most egy allapot, ami nem arrol szol, hogy milyen az alakom, mert a testem Mini erdekeben valtozik, tehat a legnagyonn kincsnek csinal helyet
en is azert szenvedek soxor önertekelesi problamakkal, mert a terhesseg elött olyan voltam, hogy nem zavart magamon vegre semmi, 100%-osan elegedett voltam, sok sport, szauna, aktiv elet stb.
ugyebar most nem sportolok, növsztem le a hajamat, mar nem a derekamig er, hanem rövid, attatok, hogy ne olyan hosszu festett resz logjon az eredeti alatt, alig festem magamat, nem jok ram a regi ruhaim(egyertelmü), no szauna, no aktiv elet..en ezt a valtast eltem meg nehezen..
senki felre ne ertsen, mert en vok a vilag legboldogabb leendö anyucija, de en bevallom es vallalom a bennem lezajlo es dulo erzelmeket es folyamatokat..
minden rendben van a lelkemmel, szerelmes vagyok, kisbabank lesz, uj alberletbe költözünk, csupa jo dolog. de nekem fontos a sjat testemmel felepitett kapcsolat is. en 10 evig voltam bulemias csajok, talan nem kellene elmeselnem, de megszenvedtem az evest rendesen. ettöl lettem pajzsmirigyes, amiböl kihozott az akupunktura, hala az egnek.
egy szonak is szaz a vege, Minike lelki stabilitast hoz majd az eletünkbe, en tudom, szeretni fogjuk nagyon!!!!!!!!!
es talalni fogok idöt magamra is, a paromra is, mert ennek igy kell lennie, ezt en igy tervezem

es akkor a testem sajat magatol visszavaltozik. csak kiegyensulyozottsag kell.
ilyen egyszerü.
.........ennek ki kellett jönnie