Sziasztok! Vagyok én is!
Estrella!
Igen, nekem már meg is jött, és a 2. napon vagyok........Kissé igazad bvan, szétszórt vagyok, de nem a sok kondi, hanem a sok munka....És mellette asok más.,Utána néztem én is, hogy miről is beszélek.....De utána el is felejtettem megírni! Na, mindegy, legalább Te figyelsz!!!!
Ma nem voltam Lexinél, de holnap felhívom.....Sztem még bent van.És találokztam Brigiivel is...Tök aranyos csaj.És hatalmas pocija van!!!!!!!!!!
Tini!
Nem örülök ennek a hírnek!!!Fiatal vagy Te még ehhez..Bár tudom, a betegség nem válogat, nincs korhoz kötve...Remélem holnap csupa jó híreket kapsz!!!!!!!
Gabi!
Bár most nem tudom visszaolvasni, de tényleg ennyire értetlenül írtam??????

Jézusom...Tavasz van, talán szerelmes vagyok??????????????Soha nem voltam ilyen figyelmetlen, mint mostanában.....
Vic!
Üdv köztünk!!!Gyere gyakrabban....
Zsókuci!
Megírtam, de a kimenő üzenetekben sem találom....Húúúú, kezdek parázni, hogy nagy gond van velem.....Holnap ha időm engedi, újraírom!!!!

Gond nincs, lelkivilágom helyrebillent, hisz tudod....."nem eshet minden nap!!!!!!"
Nagyon jó ynaralást kívánok Nektek!!!Érezzétek nagyon jól magatokat!!!
Ja, és Te a miénk voltál, vagy, és maradsz mindig is!!!!!Még ha néha offolod magad!!!!MIndenki megérti!De szeretettel várunk bármikor!!!!!!
Elan!
Most akkor 21, vagy 28-án mész?????

Vagy mindkét nap?????De látom, Te tévedtél....

Mindenki ilyen szétszórt????
Na, megyek aludni, de előtte dobok egy táblát.
Puszi nektek!
HOlnap nem hiszem, h napközben tudok jönni, külső audit lesz, örülök, ha nem zaklatnak bennünket....Ilyenkor minden fontos ember a lábunk alatt van.....

És minden hülyeséget kérdeznek....