Halihó! Asszem függő lettem, mindig rá kell néznem a fórumra ! Szóval jelentem beadtam magamnak az éjfélit 10 000 NE hcg-t (két por +1 oldószer, izomba(bal oldalt 22 G-s tűvel (ez olyan amivel izomba lehet bebikázni az anyagot). Hát nem volt olyan vészes, mint 4 éve amikor 5ml-es fecskendőt nyomatta. BRR: na azért nem vagyok ám olyan nagy leány a z altatás nélküli leszívás ügyében ott van ám a félsz bennem, de annál nme lehet rosszab, mint aikor szülés után érzéstelenítés nélkül hipp és hopp csinált a nődokim egy eü kaparást, mert a méhlepény nem volt ép...
Ági! Köszi, amit írtál, gondolok Rád kedden.
Beber. A lányom nekem is ráhúzott... 04.04.05 a születési dátuma, pedig 04.04.04-re hajtottunk

Vigyázz magatokra!
kagyló! köszi a szorítást, váróllista ügyben azért nem olyan szigorúak, engem most egyszerűen áttettek májusról júnuisra. A zsuzsa azt mondta, hogy ennek inkább csak az év végén lehet jelentősége..., ha addigra kemrülne a keret. Én tulajdonképpen november óta íratom át magam kéthavonta egy kicsit hártébb, de aranyosak voltak nem küldtek el emiatt a sóhivatalba.
Szépem! Ksözi a szorítást és a dícséretet. A szuriról még annyit, hogy mivel szerdán 4 kor keltem, aztán buszoztam egy csomót, meg rohangáltam, este kidőltem. Mjad 23.45-kor a telefonom riasztására félkómásan kivánszorogtam akonyhába, ott előkotortam z ampullákat, majd a mosatlan edények romjait laza mozdulattal összébb tömörítve helyet csináltam az előkészületeknek: tűk fecsi törlő. Aztán sityy-sutty felszívtam, és bal kezemmel "a bal combom jobb külső harmadát" (Dévai) keresve döftem jobb kézzel. Nem mertem a tűt tövig nyomni, mert elakadt valami ínszalagban, de sztem így is jó volt. Nem szeretem ezt az izomba adósdit, mert ott a tű annyi helyen szakít át szövetet, hogy rosssz hallgatni, ha magadnak csinálod. No jó befejezem, mert nem akarok horror topikot! Szóval ment az anyag a tüszőknek, hogy érjenek és péntekre legyen vmi.
Manoka!nem Te írtál nekem ma alá?
Februárom! Tudod! Egy tüsző is tüsző. Ma beszéltem egy lánnyal,, akinek pénteken egy db-ot fog leszívni a Vass doki.
Cyprus, hogy vagy? Dolgozol, vagy otthon pihi? Vogyázz magatokra és a babókra!
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem!