Sziasztok!
Masi,
kitartás a tanuláshoz… ezt a másfél hetet már féllábbal is

kihúzod valahogy.
Büngyi,
te mész az Adriára?! tök jó neked, irigyellek. és remélem, jól fogjátok érezni magatokat.
Erika,
én is tervezem a hordozókendőt, csak kicsit tartok tőle, hogy meg tudom-e tanulni a technikáját.
Eszter,
gratula az afp-hez. én sem szedek a 3. hónap óta vitamint, és egyelőre semmi mást sem. megpróbálok természetes forrásokból hozzájutni a szükséges vitamin-mennyiséghez.
szerintem is kedvez most nekünk ez a divat. és azért mert kismamák vagyunk, nem kell slamposan kinéznünk…
gyomorégésem nekem is van néha, de még nem szedtem rá semmit. kolléganőmtől kaptam egy maalox nevű rágótablettát, amit direkt kismamáknak találtak ki. azt fogom beszedni, ha nagyon kell.
Magnéziumot ti haskeményedés ellen szedtek? Nekem is van néha haskeményedésem, de abszolút nem fáj, így nem is szedtem még semmit ellene. szerintetek mikor kell tenni valamit ellene?
A lábam görcsölt be eddig kétszer reggelre, de az se ütötte még meg az elviselhetetlen mértéket. barátnőm szerint ez később hosszú percekig fog tartani. na akkor kell szedni ellene calciumot.
szóval a lényeg, hogy egyelőre semmit se szedek, jól érzem magam.
Evu,
szerintem is csini a pocakod. bár olyan fura nekem feldolgozni, hogy 6 kg-ot híztam, amiből egyelőre csak 30 dkg a baba

a lényeg, hogy a páromnak tetszek, pedig előtte mindig furán nézett a terhes nőkre – mondván, nem esztétikusak. kicsit aggódtam is emiatt a várandósság előtt, hogy hogyan fogok kinézni. de hát ez ezzel jár, és bevállaltam.
én még hetente egyszer elmegyek tornázni, amit egyesek érdekesen fogadtak. mondván, hogy nem félek-e, hogy valami baj lesz, meg hogy van-e még hasizmom. én meg úgy vagyok vele, hogy a testem úgyis jelez, ha valami nem tetszik neki. tehát az életvitelem nem sokban változott a terhesség óta. ezért is nehéz felfogni, hogy a hasam meg csak nő, holott nem változott „semmi”.
Ágica,
gratula a kiscsajhoz! az enyém is összevissza pörög még a méhemben, így még többször is meg fog fordulni a szülésig. én egyelőre nem aggódom emiatt, még helye is van elég…
ha gondolod akár priviben is írd meg légyszi, hogy ki a dokid. miért csak szept. 10-től szülhetsz a szt imrében. én ezt nem is kérdeztem az én dokimtól, majd legközelebb.
Cukika,
én is kiakadtam volna, ha a férjem ilyet mondana. de mi pont minap beszélgettünk erről, hogy az se lett volna gond, ha lány, annak is ugyanígy örültünk volna. és szerintem ez a természetes.
A barátnőmnél is az utolsó trimeszterben farfekvéses lett a baba, és már mondták neki, hogy készüljön az esetleges császárra, de a legvégén még megfordult…
Na ez most jó hosszúra sikerült. sokat írtatok, míg nem voltam.
Üdv,
Ági