Pfúúú nem is tudom hol kezdjem, annyira felpörögtek az események.
Hát ugye "vártam" hogy megjöjjön, de nem jött. Aztán már a 39. napnál jártam, fájdogált már vagy 1 hete a hasam, azt hittem megjön, volt barnás folyás is, minden. Egy gyanús dolog volt: iszonyúan fájtak a melleim. Aztán gondoltam csinálok egy tesztet, hátha. És 2 vonal lett egyből. El sem hittem. Este csináltam meg a tesztet munka után. (hozzáteszem hogy én mindig reggel szoktam, biztos ami biztos alapon) De a párom nem bírta kivárni reggelig, így este megcsináltam és láss csodát...
Egyszerűen nem tértem magamhoz, és még most is csak ámulok, naponta 10-szer megnézem a tesztet, mert nem akarom elhinni.
Sajnos a barnás folyás azért megmaradt, bár nem vészes, de azért elmentem dokihoz, kaptam Utrot, és pihennem kell. Ma reggel csinált egy ultrahangot is, 10,6 mm-es petezsák van, benne már látható a szikhólyag. Hétfőn megyek megint ultrahangra, megnézi mennyit változik.
Kicsit aggódom a folyás miatt, de nyomom az Utrot ezerrel, meg pihizek, remélem minden oké lesz.
Ha valakit érdekelnek a részletek, hogy (szerintem) hogy jött össze a baba spontán

akkor pü-ben szívesen leírom.
Köszönöm a gratulációkat, aranyosak vagytok!
Estrella