Jó reggelt
Neet,
de ez csak azért van,(zöldszínű anyázós irományodra utalnék), mert a nők nagyobb része igényesebb és főleg maga miatt csinálja meg ezeket a dolgokat. Az átlagos pasi azt sem venné észre, ha az írt dolgok zöme elmaradna, max. akkor, ha elfogy a fiókból a zokni és nincs másnap meleg kaja. egyébként ha az elején nem szoktatja rá az ember a paskókat arra, hogy minden eléjük repül, akkor nem fogják a nővel járó alapszolgáltatásként elvárni , hogy mindig minden tüchtigen flott legyen. Vannak nők, akiknél a gondoskodás genetikailag kódolt és életszükséglet, akkor nincs is semmi baj, ha ezt csinálják, - a baj csak akkor kezdődik, (-szerintem-), ha ez a mártírkodás kategóriába csúszik át. Szóval Nukada hozzáállása nekem épp oly szimpi, mint a fenti HTB-jé, már ha az említett HTB ebben örömét leli, de legalább is nem leli bánatát.
Nem fényezni akarom az én pasasom, de ha kell, ő is mos-főz-szerel-bevásárol, csak meg kell kérni rá, hogyasziondja: " nagyon elfáradtam, nem csinálnád meg hogy..." És megcsinálja, minden pofavágás nélkül. El is mosogat esti vacsi után, ha eszébe jut. Istenien vasal (azt mondta, ne vasaljam az ingeit, mert leszioktatom az önállóságról

:mregreen: )
De ha nem kérem meg semmire, akkor ő is beül a gép elé, ritkán a tv elé, mert azt nem nagyon szoktunk...
Tali:
tök jó lehetett, irígykedtem is kicsit. Dedek, anyákok csoda jól néznek ki, látszik, hogy mindenki jól érezte magát!!
Nuk,
Rékád gyönyörű, nem is tudom, miért aggódsz miatta. Leértékelt ágybetét jól hangzik, de úgy sem tudnánk elmenni érte.... most kimarad
Votivom,
kedvencem a "csak csajok" kép, olyan, mintha két kis puttó-angyalka lenne egy freskón. Irtó édes
Indike,
óóóó...gyógyuljatok hamar és vígasztaljon, hogy a lázon kívül semmi tünettel nem jár a dolog, ha 3 napos. Mostanában rengeteg baba megkapja, Füles is most esett át rajta 2 hete...
Mindenkiek nagyon szép

-ot!
csók
Macs