Lányom ma 5-kor kelt.
Agnese Milánt zabálom zabálom zabálom
Niki jól viseli szerintem a fogzást, észre sem vettem, nem volt durva sírás, éjszakákba menő nem alszom hiszti. A hőemelkedésen vettem észre, persze először megijedtem h baj van, antibiotikum mellett. Doki is mondta ha hőemelkedés, láz stb azonnal pisit vinni.
Sharon hűűű nem lehet kellemes ahogy fáj ott lent, de hát mindent ki kell bírni, mert egy kis élet növekedik ott bent.
Nekem a 15. hét körül kezdett valami látszódni de láttam olyan csajt is, akinek a 20. héten semmi, de semmi nem látszódott! Kérdeztem is hova dugta a babát??
Juci azt mondják csak akkor csináld a tornát ha jól esik. Ne erőltesd, és fáraszd magad feleslegesen. Otthon nem próbáltad még Rubin R-t? Nekem az nagyon bejött. Kellemes, nem fárasztó, 20 perc, és utána jól éreztem magam. Jót tett a hátamnak, vállamnak.
Apa naponta rakja a kezecskéjét a pocira, és beszéljen hozzá. Ők megijednek minden idegen érintésre, nade ha megszokja apát, akkor jelezni is fog neki időután.
Juci egyszer Én is leborultam olyan két lépcsőfoknyit 28 hetesen azt hiszem. Hát totál besz**tam. Térdre estem, aztán elfeküdtem oldalra. Ki vannak Ők párnázva ott bent, nem hiszem h bajuk esett volna egy kis rázkódástól.
Zuzmó anyu hát történt velünk sok minden ezért sajnos talit nem tudtam összehozni, nade majd most. Amint meg lesz a hely!
Hova költöztetek, remélem nem voltál hűtlen a XI.hez.
Jázminról kérünk képet!
Zsókuci olyan jót mosolyogtam a vonalzódon.
Tini mi újság? Apukámnak is pont aznap raktak fel ilyen kütyüt mint neked.
Lippa ááááááááá ezek a csajok
Benszi milyen volt a balett?
Bibar drága.
Lukrécia mi van veletek?
Taptau drága na végre.
Máté komoly nagy fiu.
Agnesm írtam pü-t.
Manda drága h vagy? Múlik már a nyavalya? Nagyon remélem!
Gomba :) Hát állítólag tényleg a 2. trimeszterben sexistennő lesz a nőkből, de bevallom nekem a 3.ban volt.
Gabicsibe várunk ide minél hamarabb!
Nah most mennem kell, dumál a lencsi hozzám.

]

Kicsit sem vagyok elfogult, így nem címzem meg a képet:-))))

[/url

Sikerült őket együtt elcsípnem !