A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

az inszemnél minimális gyogyókat kapsz (főleg a lombikhoz képest) Általában az 5. naptól a 10. napig napi 2 szem clostylbegit, aztán a 10. naptól 1-1 szuri attól függően, hogy neked mennyi kell.
cyprus

háááááát Hanyatka és Bébé2007 akkor mi majdnem egy cipőben járunk, nagyon figyellek ám titeket!!! :roll:
Persze a többieket is.
lányok! mi kerül egy UH-ban 7 E Ft-ba? :o
finch

Persze nekem kicsit hosszabb a ciklusom,32-33 nap,azért voltam 7 alkalommal UHon :(
Finch!Én az 5-6 nap clostit szedtem,de arra nem igazán reagáltam,így egyből áttértünk Merional szurira és az volt végig.Az talán bevált :)

A menszimmel kapcsolatosan van valakinek valami tapasztalata,hogy miért ilyen kevés????
hanyatka

De Finch,Én nagyon drukkolok neked,hogy ne legyen szükség inszemre !!!:)
hanyatka

Az inszem után nekem nem fájt semmi. Hát életvitelszerű életmós, ne fürödj melegben, ne emelgess, de egyébként nyugodtan éld az életed. Ha úgy érzed, maradj otthon 1-2 napot, de dévai azt mondta, hogy ő a spermiumokat úgy felhelyezi, hogy azok nem jönnek ki. Ja és az inszemet követő 2 napon kötelező a házasélet:)))) Óh, régi szép idők:)))
cyprus

Kötelezőőőő????Az jóóóó :) :lol:
hanyatka

Hanyatka! Köszi a bíztatást! Ari vagy!
Lányok, köszi, hogy így kiokosítottatok!

Cyprus! Te hogy vagy?
finch

iGEN KÖTELEZŐ, NEKEM AZT MONDTA DÉVAI, HOGY AZÉRT, HOGY HA MÉGIS EGY KÉT FIÚ ÚGY GONDOLNÁ, HOGY KI AKAR BÚJNI, MEGILYEDJEN, ÉS VISSZAFORDULJON A PETIKE FELÉ! :-)
Ági28

Hát az uh azért 7ezer, mert magánklinikára jársz. A lombiknál ugye ez nincs, ott "csak" a gyógyszerekért fizetsz, dévainak meg csak a vizitdíjat. Nem kell az uh-ért fizetni. Hát, nekem ez az első lombik 110 ezerbe van, akkor nem is vész az inszemhez képest.
Az inszemeket az állami kórházakban csinálják ingyen uh-val. Én kipróbáltam, de köszi elég is volt belőle. Inkább fizettem.
cyprus

Finch! IGEN KÖTELEZŐ!!!!!!!
Köszönöm jól vagyok, ma reggel volt egy kis dilemmám, mert 11-én kaptam fél ampulla szurit, aztán dévai azt mondta, hogy a következőt 14-én kell, azaz ma, de ha feszít a hasam, akkor már nem kell beadni, mert lehet hogy már megtapadt. Na, de ez szörnyű, hogy így figyelgettem, hogy akkor most feszít, vagy nem feszít. Aztán úgy döntöttem, hogy simán magamba beszélem, hogy feszít ha akarom, és beadtuk a felet ismét. Csajok nektek is mondott ilyet? Remélem nem okoztam bajt vel, de most, hogy már nem kell figyelnem magam sokkal jobb.
cyprus

Én is így gondolom Cyprus és hála az égnek,hogy van rá lehetőségünk,hogy kifizessük.
2 évvel ezelőtt a petefészek ciszta műtétért a korházban adtam a dokinak 50 ezer ft.ot és 2 hét múlva amikor varratszedésre mentem,eszem ágában sem volt fizetni azért a 3 percért ,aztán az ajtóban pofátlanul elkért még 5 ezret :(
hanyatka

Ráadásul, honnan tudjam, hogy most a bazi sok hormontól feszít, vagy egyéb elemektől :shock: :shock: Elég nehéz ezt így eldönteni.
cyprus

Itt legalább tudjuk,hogy azért fizetünk,amire oly nagyon vágyunk és jó helyen vagyunk.Előbb utóbb baba lesz az eredmény :)
hanyatka

Cyprus! Mennyi idő telt el a transzfer óta?
finch

szerencsések vagyunk, hogy ki tudjuk fizetni. Egyébként minden pénzt megér déavi odafigyelése szerintem. na és hogy a kórházi és a dévais körülmények közti különbséget ne is ecseteljük.
cyprus

Finch! Június 8-án volt a transzfer, holnap lesz egy hete. Szóval még nem sok.
cyprus

Ez tetszik, hogy kötelező a házasélet. :D Én pont az ellenkezőjére számítottam. micsoda kellemes meglepetés :wink:

Én is inkább a fizetés mellett vagyok azok után, hogy az előző orvosom uh-k nélkül adta a clostyt és amikor én rákérdeztem, hogy nem kéne azért mégis az az uh, hogy minden rendben van-e, egyszer kegyeskedett megnézni és ezzel elintézte a többi hónapra is.....amikor megkérdeztem tőle, mégis meddig akarja nekem adni vaktában a clostyt, azt mondta 1 évig várjunk.....na, ekkor döntöttem úgy, hogy irány Dévai.

Szóval ennyit az ingyen kezelésekről. Itt legalább tudjuk, hogy jó kezekben vagyunk, nem igaz?

A húsevést az inszem után is kell majd folytatni? Bevallom, elég nehezen megy...dehát ugye muszály...

Bébé
bébé2007

Hanyatka,
teljesen egyetértek Veled. Itt biztosak lehetünk, hogy előbb-utóbb "csinál" nekünk Dévai egy babát. :oops: Ettől vagyok én is optimista, amióta hozzájárok, mert biztosan tudom, hogy itt bebabásodom előbb utóbb. :lol:

Bébé
bébé2007

Cyprus adjátok csak be a szurika. És ne figyelgesd magad, mert abba bele lehet bolondulni.
Ági28

Cyprus! Én nem tudok ezzel kapcsolatban okosat mondani, mert ugye nem volt még ilyen tapasztalatom, de azért nagyon szorítok! És ilyenkor transzfer után mikor kell menni dokibához UH-ra? Vagy előtte már tesztelni szoktatok?
finch

Szerencsére nem figyelgetem magam, csak most emiatt a hülye szuri miatt figyeltem tegnap. Mondtam is a férjemnek, hogy sokkal jobb lett volna, ha ezt nem mondja, hanem csak tudom, hogy be kell adni és kész. Transzfer után 3 héttel kell menni uh-ra. Persze most nem tudom, mert akkor ugye már nem lesz dévai:) Majd kiderül.

Az inszemek alatt én nem ettem olyan rendesen a husit, utána meg egyáltalán nem. Bezzeg most, lassan már ragadozó leszek.
cyprus

Megejtem az ígért napi 1 bejelentkezésemet :lol:
Huh, ez az inszem azért nem egy olcsó mulatság, nem is gondoltam volna.
MÁs dokinál is 7000 körül van az UH a magánrendelőjében (és mondjuk sok "kórházi" orvos az ügyeleti idejében behív a kh-ba azt' fizetheted ott is a magánrendelési díját, hiába kórházi. Úgyhogy ez egy tök átlagos "budapesti árfolyam" sztem.
Cyprus: C. Xsara PIcasso, hisz olyan akciós most, hogy kár kihagyni, kiabált utánam, hogy vegyem meg mert "kihagyhatatlanul" (kihagyhatatlanul rossz befektetés, de még jó, h nincs időnk gondolkodni :lol: ) olcsó! MOndjuk a listaárához képest tényleg.
És most megyek aranygaluskát sütni, illetve összerakni a tésztáját.
beber

mi ez a szuri dolog ha feszül a hasad? én már le vagyopk maradva úgy látszik egy körrel :oops:
beber

beber nem akkor kell adni a szurit, ha feszül a hasad, hanem transzfer után kapsz még 3 szurit, ami segítí a megtapadást.
Ági28

Babóca!
Tegnap voltam a dokinál és tényleg aláírtam egy papírt de nem lombikos, hanem rákszűréssel kapcsolatos nyomtatványt. Ha Te voltál akkor melletted ültem :D
Cyprus! Amikor feszül a hasad, azt tényleg érzed, a megtapadáskor gondolom jobban beindul a hormontermelés és ezt érzed. Azért mondta, hogy ebben az esetben nem kell beadni, hogy ne hogy túlstimulálódjál. nyugi, add csak be, ha nem érzed a hasad feszülését (az egy kicsit kellemetlen érzés- emlékeim szerint). Ági tanácsát tessék szíves megfogadni, nincs tünet keresés, mert az tudja kiborítani az embert.
Beber! Az a kedvenc autóm, ennek ellenére nekünk nem olyan van. Az általad kívánni vásárolt autó nagyon kényelmes, emlékeztek a reklámjára a tv-ben? :D
Na jó lassan megyek ebédelni

manoka
manoka71

Sziasztok,
én is dévais vagyok. closty szedés után rögtön sikerült is, most nagyon sokan vagyunk...(3 is lehet?) :o még nem tértem magamhoz...
szeretném kérdezni, hogy milyen a dévainál szülni? mindig bemegy? mi van, ha akkor indul a szülés, amikor ő bent rendel? nagyon várom a tapasztalataitokat

köszi
:lol:

cirmesz
cirmesz

Beber!Az nagyon jó választás volt.Mi egyszer kipróbáltunk egy ilyent kb. 120 kmes távon és nagyon,de nagyon meg voltunk vle elégedve.Az ülések,mintha az otthoni fotelban ülnél :)))
Sok szerencsét hozzá!
hanyatka

egy órával le van maradva a topik órája :(
hanyatka

Szia cirmesz!
Closty szedés és ...???spontán vagy inszem???
Gratula!!!
hanyatka

Üdv Cirmesz!

Mesélsz magadról? Mit jelent az, hogy closty után rögtön összejött? Volt meddőségi kivizsgálás? Szóval minden érdekel!
finch

Hanyatka! De egyre jár az agyunk!
finch

ugye lányok milyen jól tettem? Ó de jó, tudom én mondtam hol kell megerősíteni a döntésem helyességét :)
Ejha Cirmesz, gratulálok! 3-an???? összesen, veled együtt vagy 2+Te??? Atyaég, ez nem semmi! NA mégha valaki kételkedett itt benne, hogy bejöhett pl. az inszem??? :shock:
éjszaka, csütörtökön és hétvégén tud bemenni hozzád szülni, de szülés előtt mindenképp bemutat valakinek (jó kezekbe ad) aki az ő akadályoztatása esetén (értsd a klinikáján rendel éppen) levezeti a szülést és bemegy hozzád. Nála szülni nagyon jó állítólag, ő ebben is profi nagyon. De akinek átad, az szintén. tapasztalatom nincs, én is előtte állok. Ha van valami kérdésed amire tudok válaszolni szívesen megírom privátban, aszem' szegény lányokat már lefárasztottam egy párszor ezzel a témával.

Jé, nekem ilyen szurika nem volt.
beber

mármint 2+te vagy 3+te???? :roll: :shock:
beber

Sziasztok!

Huh, lányok, én ma reggel kaptam az első ilyen beülti ütáni szurit, és most tényleg feszeget a hasam! Nem szimulálok ám, azóta érzem, hogy két órája beadtam, és csak most olvasom itt, hogy éppen erről van szó! :D Akkor most mi? Szúrjam vissza a tűt ugyanabba a lukba, és szívjam visszafelé? Na jó, csak vicceltem... :lol: De tényleg érzem a hasimat... Most jól megijedtem ám, mert beülti óta csak napi egyszer eszek husit, lehet, hogy kicsit rá kellene turbózni??? Na, asszem megyek a konyhába...
noczi

Cirmesz,
ez azt jelenti, hogy három baba?Te Jó Ég! :shock:

GRATULÁLOK A BABÁKHOZ akárhányan is vannak :lol:

Más kérdés:
ki szeretném magam iratni táp.--re (munkahely stb miatt így nyugisabb lenne és hát első inszemnél vhogy még próbálok óvatoskodni), és a háziorvosom azt mondta, neki kéne ehhez javaslat a nőgyógyásztól, mert le kell dokumentálnia. nem igazán vagyok ettől happy, főleg, hogy mondtam neki, hogy nem szeretném, ha megtudnák a munkahelyemen, miért vagyok betegállományban....erre ő: felőle azt mondok bent, amit akarok, a táp.papírból ez úgysem derül ki. :shock: klassz.
Kérdésem az lenne, szerintetek Dévainak ha ezt elmesélem, ad nekem egy papírt, amivel kielégíthetem a háziorvosomat?

Ti hogy szoktátok ezt megoldani (főleg lombikosok)?

Bébé
bébé2007

Finch! Tényleg :)) de jó :))
hanyatka

bébé sajnos Dévai nem ad papírt. Én is a régi nőgyogyómat kerestem fel, és írt papírt. Bár az inszemenkél én nem voltam otthon.
Ági28

Hát az én táppénzesemből azé' kiderül, hogy mi a bibi, ugyanis be kell kódolniuk, ami az én táppénzes papíromon veszélyeztetett terhesség. Szal' nem tudom, sztem valami megfázás vagy hasmarssal kellene kiírjon téged, hacsak a Dévai nem ír vmi olyan nőgyógy betesgségről igazolást amivel otthon lehet maradni. De sztem ilyenkor mással szoktak kiírni a jobb fej háziorvosok. Az enyém pl. ilyen. Beültetés után azt sem tudom mi bajom volt, azt hiszem vesemedence gyulladás, az úgyis volt 2 éve :wink: Aztán, hogy terhes lettem lett a veszélyeztett terhesség, mondjuk azt nem én akartam.
beber

Engem autómatikusan a beültetés után két hétig veszélyesztetettnek írt ki. De csak két hétig. A második hét után már kellett neki papír a nőgyogyitól.
Ági28

Nóczi! Ha feszül a hasad, akkor tessék ezerrel enni a husit, mert túlstimulálódsz! Ha dokink hallané a napi egy szelet husit, nem biztos hogy örülne. Azért ne idegeskedj a haszfeszülés miatt dokink csak elővigyázatosságból mondja, hogy mikor nem javasolt beadni az injekciót! Vigyázz magatokra!

manoka
manoka71

Köszi,Lányok.

Hát igen, én is úgy képzeltem, hogy valami mással ír ki, de úgy tűnik, ennyire mégsem rugalmas....

A régi nődokimmal megszűnt az együttműködésünk :? , így hozzá nem tudnék menni, meg hát akkor kiderülne a papírról amúgy is, hogy nőgyógy. dolog és kezdődne a pletykálkodás...hiába, a csupa jóindulatú kolléga külön áldás...

Szerintetek az inszem után felesleges is lenne otthon maradni, elég csak aznap?

Elég rossz, hogy már az elején ilyen akadályokba ütközik az ember.....munka mellett ezt végigcsinálni, főleg a lombikot, nem is tudom hogyan lehet. mert gondolom ált. senki sem publikálja a munkahelyén, hogy éppen uh-k és társai a napi reggeli programja....

Bébé
bébé2007

Hát bébé sajnos én nem tudok segíteni, mert nálam mindenki tudja, hogy mire járok.
Ági28

[quote="hanyatka"]S írta:hanyatkazia cirmesz!
Closty szedés és ...???spontán vagy inszem???
Gratula!!!

cirmesz
cirmesz

szia hanyatka,
closty és spontán (megmondta mikor kel... és nagyon jó, vagy inkább túl jól megmondta....)
10 nap múlva megyek, addigra eldől, hogy 2 vagy megnő a másik 2 is :lol:

cirmesz
cirmesz

szia hanyatka,
closty és spontán (megmondta mikor kel... és nagyon jó, vagy inkább túl jól megmondta....)
10 nap múlva megyek, addigra eldől, hogy 2 vagy megnő a másik 2 is :lol:

cirmesz
cirmesz

másik kettő is??? Akkor most lehet, hogy 4???? :shock: :shock: :shock: Vagy valamit félreértek??? Hú,ne hagyj minket kétségek közt, én legalábbis marha kíváncsi vagyok, tésztakelés közben ezért jöttem benézni :D
Náalm is tudták, hogy lombikolni járok, úgyhogy sajna én sem vagyok mérvadó.
beber

szia beber,
igen 2 tuti, de 4 látható összesen (a + 2 kicsi)
engem is tegnap majdnem fel kellett mosni, le is esett a várnyomásom 74/50-re, mondjuk sohasem volt magas, de ennyire azért nem ment le, de ilyen hírek hallatán azt hiszem mindenki megérti :x :P

cirmesz
cirmesz

Anyám!!!! Hát ez nem semmi! És mióta próbálkoztok? És most mi van? Gondolom örültök, de drukkolsz a másik kettőnek is??? Remélem nem hülye kérdés...
beber

hát van egy óvódás kislányom, tesót már vártuk, ősszel volt egy nem sikerült, vetéléssel zárult terhességem, március körül kerestük fel a dévait, úgy döntöttünk nem várunk tovább...
szóval, hogy válaszoljak a kérdésedre, nem tudom mi lenne jobb drukkolni vagy nem???!!! babonából inkább drukkolok, nem akarom, hogy a "nagyoknak" bajuk legyen, de nem biztos, hogy jó lenne nekik...
mondjuk mindig nagy családot szerettem volna... :roll:

cirmesz
cirmesz

aha, értem mit mondasz, ugyanígy voltam mikor elgondolkodtam, h ha sikerül vajon hány lesz, pedig nekem max. 2 lehetett volna, mert annyit tettek vissza. És nem mertem azt mondani még maganak sem, h elég lenne egy, gondoltam annyi lesz amennyi lesz. Úgyhogy rá is érsz majd elgondolkodni ha "beüt" a 4 egyszerre. Az azért nem semmi, még a 3 is...Nahát, majd mindenképp adj hírt, h mi van!
beber

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?