A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

MADRIN,NAPCSI,LUKRÉCIA,MANDA,ALEX!

NAGYON KÖSZÖNÖM NEKTEK!
Vendég

Tini mi zujs feléd, hogy alakul a vérnyomásod?

Kép

csibe
csibe32

Estella!
Én is kérek privit!
Nefke
nefke

Bocs, most látom, hogy az előbbi is megjelent, csak nem láttam!
Nefke
nefke

Benszi:
Boldog szülinapot! :D
Taptau, Süni, Gabicsibe, Manda, Madrin, Elan, Csibe32, Alex71, Naposoldal, Lukrécia, Nefke, Bahci: Ment pü. nektek.
Vendég

Estrella,elvileg megkaptam,mert jött értesítés,de a privát üzibe nem jelent meg!Ki érti ezt!De azért köszi! :shock:
Esetleg elküldenéd mégegyszer!

Puszi!

Kép
taptau

Estrella, sajna nekem nem jött semmi :roll:

KépKép
naposoldal

Estrella! Én se kaptam meg!
Elküldenéd mégegyszer?!
Nefke
nefke

ugyanaz nekem is mint taptau-nál , értesítő van pü nincs :(
madrin

Nekem is van értesítés, de nincs pü.
Nefke
nefke

Estrella
tényleg miért nem irod ide be?ugyis annyi embert érdekel :P :P és már akkora petezsák,nem semmi,nekem 5+3 naposan volt akkora,akkor neked jó korán fogant :lol: :lol:
Alex
valszinü hogy a régi áron adták neked az első helyen,mert most 9000 ft.én visszamennék a helyedben ha még megvan a számla :oops: :oops:

bibar

Hát én ezt nem értem miért nem kaptátok meg. Úgy tudom ezzel a pü-vel mindig gondok vannak. Pedig egyesével elküldtem mindegyikőtöknek és ki is írta, hogy elküldve.
Na jó, nem akartam nagy dobra verni, de leírom ide:
Hogyan is történhetett:
Olyan egyszerű, hogy csak na:
Májusban MINDEN NAP szeretkeztünk a párommal, volt olyan nap amikor 3-4-szer is. Tudom ez most furcsán hangzik, és ezelőtt még soha nem volt ilyen, és azt sem tudom hogy hogy lehetett nekem spontán peteérésem, de valahogy mégis összejött a dolog.
Ami még esetleg segíthetett az a Kriszti-féle kondizás.
Bár nem csináltam sokáig, de egy párszor elmentem a női fitnessz terembe, lehet, hogy a hasizomerősítő gyakorlatok is rásegítettem, ja és még úszni is jártam.
Nem beszélve a 3-4 gólyáról amiket 2 hete láttam. :)
Hát röviden ennyi a sztorim. :)
Estrella
Vendég

estrella,
mindennap? 3-4-szer?
:oops: :oops: :oops:
madrin

Estrella
:oops:
Csak az a baj,hogy én ezt nem tudom kivitelezni :oops: Esetleg napi kettőt még igen,de 3-4!Akkor le sem fekszünk,alvás helyett neki állunk :lol:
Mégegyszer gratulálok :D jó a vonalzód!!
gabicsibe

Estrella juhhhééééjjjj,ezek aztán a jó hírek :D !Tiszta szívből gratulálok Nektek!!!

Numato nagyon ügyes vagy,gratulálok Neked is a jó eredményhez!

Málna remélem Te is jó hírekkel jössz majd :wink: !

Mindennap legyen ilyen csodaszép mint ez a mai :wink: :D !

Lippa

lippa

Estrella!
Nálunk kapásból nem jön össze a dolog, hívtam párom, ne menjünk most haza...Ráaadásul 10 napra, mert ott nincs lehetőség!Hajthatatlan! Jól össze is vesztünk, mert fontosabb az idióta családja,m mint a MI családunk!!!!Erről ennyit! Azzal vigasztalt, hogy már úgyis megvettük a gyogyit! Na, ezt nem értem.Lehet beletojok én is az egész dologba, mint ő teszi!!!Most nagyon magam alatt vagyok!!!!
A másik ami miatt bőgök, hívott Lexi, újra ott van a vérömleny, és már a baba fejénéél van....Azt mondta a doki neki ma, már a fél oldali méhlepény le van válva......Ezt nem hiszem el!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Szegény nagyon maga alatt van...és a gyulladás is ugyanúgy megvan, nem használt az antibiotikum sem!!!!!!!!!!!!
Ez a nap számunkra nem valami jó!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

remélem nektek jobban alakult!!!!

Benszi!
Én is boldog születésnapot kívánok!!!!!!
Vendég

Kriszti
Jaj, istenem, neeeeeee!!!!!
Remélem nem lesz nagy baj, drukkolok nagyon Lexiéknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fel a fejjel, biztos rosszkor hívtad a párodat!!! Most csak azért beszélsz így, mert ideges vagy Lexi miatt.

manda

El is megyek edzeni, aztán meglátogatom Lexit!
Majd este jelentkezem!

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Manda!
Én úgy gondolom, ha a gyerekről van szó, nem hívhatom rosszkor!!!!!Ennyi idő után, már nem.....

Mindegy, most én is feladtam....Lehet nem lesz kezdés....Ha őt ennyire nem érdekli!!!! :cry: :cry:
Vendég

Kriszti
Menjél csak tornázni, tornázd ki a dühödet!!!

manda

Kriszti:
Basszus, reggel még tök vidám volt Lexi, szegényke, nem semmi ami vele történik. Azt hittem már fellélegezhet. :(
Mikor mész hozzá? Megyek én is!
Vendég

Kriszti
ne add fel,a férfiak néha hisztisek :oops: :oops: tudom hogy ez nem vigasztal,én is pipa lennék :oops:

Lexi hirek nagyon rosszak :cry: :cry: azért még mindig reménykedek hogy megoldodik :oops: :oops:

Málna?
megöl a kiváncsiság :oops: :oops: :oops:

bibar

Drága Estrella!! :lol:

Szivből GRATULÁLOK!!!!! :lol:

Nyomd az utrot, és pihenjél sokat!

Puszi, Brigi :wink:

Kép
brigii

Estrella,
Hatalmas gratula neked! :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy megosztottad a csodatörténetet. :lol:

Benszi,
Boldog szülinapot!
Kép

Lexi,
Jaj, már azt hittem megnyugodhattok! Ez nem túl jó hír! Borzasztóan szorítok értetek!

Kriszti,
Fel a fejjel. Ne keseredj el. Majd elmúlik a dühöd, és másképpen látod. Egyébként néha nálunk is vannak ilyen szituk! A férfiak tudod, hogy egészen másképp gondolkoznak. De ez nem azt jelenti, hogy őket nem érdekli! Kitartás!

Málna,
:?: :?: :?:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jaj, szegény Lexi, azt hittem, már minden rendben van!
Szorítok nagyon továbbra is, hogy ragaszkodjon hozzá a pici!

Kitartás Lexi!

Millió puszi!

Judit

jucicuki

Kriszti!
Ne keresedj el, én is vitáztam sokat a párommal, hogy én kapok egy csomó szurit meg minden és mi mindent ki kell állnunk, nekik meg "csak" az anyagleadás van, tudom az is rossz, de nekünk kell mindig menni nődokihoz, nekünk kell levetközni és addig mondtam, mig elfogadta, hogy vitaminokat kell szedni, stb. Bár lehet anyosom is beszélt vele, de most már egy kicsit másképpen látja, szóval nyugi. Lehet, rosszkor beszéltél vele.

Lexinek mond már meg légyszi, hogy nagyon szoritok Neki és ne adja fel, mert ha ő feladja, akkor a baba is és ha a baba érzi, hogy ő nem adja fel és szurkol neki, akkor biztos minden rendben lesz. Vigyázzon magára és pihenjen!
Nefke
nefke

Kriszti,Rebe,,Estrella!
nagyon köszönöm!
Estrella!
3X4???Az nem pite!Lánykoromban igen,de most már?Huhhhh!!!!
Az a jó nálatok,hogy még lehetett spontaneitásról szó!
Kriszti!
Ugorj rá este apura,hátha rájön,hogy mit veszíthet,ha ott nem tudtok majd prütykölni!A gyógyszereket meg ellehet adni az a legkevesebb!

Lexi!
Nagyon sajnálom!erre nincsenek szavak!
Vendég

Estrella!

Nem semmi meló lehetett...... :wink: :lol:De megérte!

Krisztike

Ne szontyolodj el a párod miatt,ők néha máshogy élik meg a dolgokat,ez nem azt jelenti hogy nem akarja.Persze nekem is sz.rul esne..... :cry:

Hát Lexi miatt totál ki vagyok akadva :cry: :cry: :cry: Nem is értem,már olyan szépen alakultak a dolgok.Nem tudod a baba mellett vagy felette van a vérömleny?
Annyira szorítok nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
lukrécia

ESTRELLA!!!!!!FÉLIDŐBEN VAGYOK? KÉREK SZÉPEN PÜ_T!!!!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!

Kép
vikike0429

Jaj, bocsánat! Már látom, hogy leírtad!!!! :oops: :oops:

Szombaton egyek edzeni!!!! :wink:

Kép
vikike0429

Sziasztok,

Estrella,
Annyira örülök Neked!!! Nem győzök betelni ezzel a hírrel! :D:D:D:D Teljesen libabőrös lettem, ahogy olvastam a soraidat! :D
A sok szerelem akkor meghozta a gyümölcsét :wink: Szerintem, ha ezzel állok elő Apának, akkor tuti boldogságos lesz, és ezt a módszert ki akarja majd próbálni :lol: :wink: :oops:

Nefke,
Biztos van különbség a kettőnk esete között, de hátha megnyugtat, hogy nekem a császár után 8,5 hét után jött meg először. De mondjuk előtte nem volt semmi, kivéve a gyermekágyi folyást kb. 4 hétig a műtétet követően. Biztos még normális ez is, úgyhogy szerintem nyugi!

Süni,
Sajnálom, hogy nagyon beteg a barátotok :(

Kriszti,
Jaj ezek nem jó hírek Lexiről! :( :( Válik le a méhlepénye? Mert akkor sajnos akkor el fogják veszíteni a babót! :cry: :cry: Mit mondanak az orvosok? Van remény?
Én persze továbbra is nagyon drukkolok Nekik!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A pároddal kapcsolatosan: próbálj lehiggadni, és átgondolni ezt az egészet. Ez ne menjen a kapcsolatotok rovására! Hiszen családot szeretnél, és ahhoz Ő is kell ám :wink: Lehet, hogy csak rossz passzban volt, amikor hívtad. Ne legyél türelmetlen, látod, Estrella is milyen kitartóan, türelmesen várt, és ott van a pocijában a gyümölcse! Kitartás!!!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Kriszti! A Férfiak már csak ilyenek....mi meg mégis szeretjük őket!!! :wink:
Lexike!!!!!Sajnálom!!!!Vigyázz magadra! Kriszti majd hozd a jó híreket!

Kép
vikike0429

itt vagyok!!! nagyon sajnálom ami Lexivel történik, remélem van még erőd és kitartasz!

Estrella nagyon nagyon jó hírek!!!! Hipp hipp hurrá!!!!!!!

gondolom már mindenki nagyon kiváncsi!!! Sikerült!!!!!!! 94,3 a HCG. mindenkinek nagyon köszönöm a sok drukkot, sok erőt kaptam nektek. Nem akarok tovább örömködni, hiszen most Lexire kell gondolni!!! remélem én már sínen vagyok!!!
málna79

Málna,

SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D
Jaj de jóóó!!!!!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

köszi Zsókuci, de most még azért nehéz időszak áll előtt állok, remélem minden rendben lesz.

Benszi boldog szülinapot!!!
málna79

Málna,

biztos minden rendben lesz! Miért ne lenne? :wink: Tudod, pozitív hozzáállás!!!! Na jó, azért küldök biztonsági drukkokat Nektek:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Málna :lol: :lol: :lol: szuper hírek, vigyázz Magatokra!

Puszi!

Judit

jucicuki

most mit csináljak, dolgozak, vagy itthon pihengessek. Én nagyon sokat utazok a munkahelyemre nap mint nap, és félek!!! hogy elfáradok. fél hatkor indulok hajnalban és este 11 -kor tudok feküdni. A 94-es HCG az 1 baba? nincs esély hogy kettő? nektek mennyi volt a HCG?
málna79

Lexi nagyon sajnálom

Málna gratulálok :D , nekem anno azt mondta Konc, hogy ha összejönn a baba felejtsem el a munkát, sőt még a körzetinek is ez volt az első reakciója. Nagyon sokat utazol, szerintem nincs ezen mit gondolkodni, max. majd otthon besegitesz a párodnak az adminisztrációba.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!! Na lányok valószínű beválik a gyógyszer, tegnapő este óta szedem, és napközben is " csak " 140 / 80 körüli értékeket méregetek itthon, és van hogy ennél min. alacsonyabbat, de ez már haladás, holnap ismét megnéznek, a nőgyógyászom is jön velem, nála kell jelentkeznem, és mondta velem tart a belgyógyászatra!! Ugye milyen rendi, és most nem is olyan rég megkérdezte telcsin mi újság van velünk?? Hát kedves igaz?? Nos jó , hogy benne bíztam szerintem!!

MÁLNA nagyon örülünk nektek, és nagy cuppanos, és hatalmas grtauláció!! :D

Bariném bocsi, hogy utsónak, de szívből kívánunk sok boldog szülinapot mind a hárman, és bocsi a figyelmetlenmségenmért!!! :wink:

Süni!!
Miért nincs esélyetek?? Bocsi de tudatlan vagyok, és nem értem!! :shock:
Jobbulást a barádtotoknak, mi a gond vele??

Gabcsi tényleg két kis káposztácska, de a fagyisnál rendelést felveszel?? Bár már vannak kinézett alanyok, de remélem segítesz majd!! :D :D

Estrella szuper hírek nagy gratuláció, és pihenj és kész!!! :D :D

Csibe szívem, köszi a telcsit, nagyon kedves vagy, és szívből örülök, hogy megism erhettelek!! :D

Ohhh neeeee, szegény Lexikém, de szorítunk megint, ez a minimum!! a többit úgyis sejted!! Puszi nektek!!

Nos pá lányok!!

Kép
tini75

Kedves Lányok!

A szerelem csodákra képes!!! :D

Estrella, Málna, gratulálok nektek, TUDOM hogy érzitek most magatokat! Bizonytalansággal keveredő határtalan boldogság... Igaz? Így érzem magam én is, már majdnem két hete!!!!!!

Néhány héttel ezelőtt írtam nektek, hogy nyár végén állunk újra neki a baba projektnek... Hát, úgy tűnik nem kellett addig várni, nálunk is bekopogtatott a gólya! :D És persze beengedtük!

Igazából el sem hiszem a dolgot. Nagyon rendszertelen volt az utóbbi hónapokban a mensim, rengeteget stresszeltem az új meló miatt, és eszembe sem jutott hogy esetleg spontán sikerülhet a dolog. Pont ezért talán, csak a szerelem öröméért voltunk együtt apával, és nem azért, hogy baba legyen belőle... Szerintem ez a titok nyitja. Én magam sem hittem el. Amikor hónapokkal ezelőtt a sok sikertelen inszem után azt mondogatták nekem, hogy "ne akard annyira, ne stresszelj rá, majd jön, amikor nem akarod", meg hogy "a környezetváltozás majd jót tesz" nem hittem el, nem bíztam benne, hogy igazuk lehet. Azt gondoltam, hogy csak azért mondják, mert valamivel meg akarnak nyugtatni. De Lányok, igazuk lett!!!

Tegnap már láttam a petezsákocskát, meg a szikhólyagot, viszont csináltunk egy progeszteron szint mérést is, és annak nem lett jó az eredménye, úgyhogy nekem is utro-znom kell. :( Bár sokan nem ismertek, azért kérlek Benneteket, hogy nekem is szorítsatok egy kicsit, nagyon szeretném, ha ez a terhesség végre jól sikerülne...

A spontán babák példája legyen előttetek, mindig van esély!!!

Lexi, így ismeretlenül is, szorítok, és imádkozom értetek!

Mamm
mamm

Mamm,

Hát ilyet!! :D:D:D Neked is szívből gratulálok!!!! :D:D:D:D
Vigyázz magatokra, és ne tűnj el!!! :wink:

Beindult a babaeső!! :D:D:D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

Látom azért rossz dolgok is történnek a jók mellett :cry: !Lexi tudom,hogy nem könnyű,de ne add fel,mert a Babóka megérzi!Én is imádkozom Értetek,hogy minden rendben legyen!

Kriszti csatlakozom Benszi véleményéhez :wink: .Lehet,hogy mire hazaér a párod megváltozik a véleménye!

Málna,Mamm nagyon örülök a jó híreknek,szorítok Nektek,hogy minden rendben legyen!

Lippa

lippa

Jajjj hát micsoda hírek!!!!

Estrella, Mamm és Málna :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök nektek! :lol:

chesti

Lexi :cry: imádkozom továbbra is értetek! Ne add fel, sokan gondolunk rátok!

chesti

Háááát lányok, ez szuper!!!
Tényleg beindult a babaeső!! :lol: :lol: :lol: :lol:

MÁLNA, MAMM
Nagy-nagy gratula Nektek!! :P :P :P

Én is akarok :!: :!: :!: :!: :!:

Vigyázzatok magatokra, és sok pihi!!!!

Alex
alex71

Lexi

Ne add fel!!
Nagyon szorítok értetek!!!
Alex
alex71

Málna
egyértelmü hogy ne dolgozz legalább az elején!!!!!aztán ha a 12 hetet betöltötted és akarsz...de ha már ennyit küzdöttél :oops: :oops: szerintem ez egy baba,nekem 122,Lukréciának 176 volt és egy baba van :oops: :oops: :oops:

Mamm
hát ez hihetetlen,ilyen is csak mással történik meg :oops: :oops: sajna mi hiába lazultunk :oops: nagyon örülök neked,ügyik voltatok :P :P :P

bibar

Málna
Annyira,de annyira örülök!Nagyon vigyázz magatokra és én a te helyedben nem mennék dolgozni(én biztos nem fogok)!!!Boldog pocakosodást neked!!!

Mamm
Neked is nagyon örülök és probélmamentes,boldog pocakosodást kívánok!!!

Kriszti
Remélem kitornáztad magadból a mérget!!!Csak nyugi!!!lexinek továbra is megy a drukk és ne adja fel!!!!

Bibar
Igazad van ez csak mással történhet :D

Gil
Húzzunk bele,mert tényleg csak mi maradunk itt!!!Én már át-át leskelődöm a szomszédba és húz a szivem oda :D
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?