Vadvirág! Egyetértek! Mindenki más!
Timi26! Juhéééééjjj!!!!! Gratula a kis tökihez!!!!
bfagi!
Ezért a bélelt meleg csodaszép
hálózsákért ma mentem el, teszveszes szerzemény, 600 Ft (!) volt. HAsznált, de szupi állapotban van!!!
Az elmúlt pár év szeptemberéből kiindulva nekem az a véleményem, hogy bőven elég lesz neki ujjatlan hálózsák, talán még októberig is, mert meleg van. A lakás nem hűl ki olyan hamar, az egész nyár melege pluszban ott van a falakban. Én azért sem fogok adni rá még hosszú ujjú hálózsákot, mert félek a bölcsőhaláltól, amit azzal is megelőzhetek, hogy szellősen tartom a babát. Bölcsőhaláltól függetlenül sem egészséges, ha túlmelegszik.
Ha meg úgy látod, hogy hüvi van, dugd be egy hosszúujjúba.
Én úgy gondoltam, rövidujjú hálózsák + hosszúujjú body.
Fürdetés: Én is kezdő kismama vagyok, és persze ezen a fürdés-bizniszen is ki vagyok akadva. Van már háló, amibe belerakhatod, meg anatómiailag formált fröccsöntött kád, mint egy ülés, van fürdőkádra rögzíthető csoda, meg mittomén.
Hidd el (mert én bízom ebben), nagyon jól meg fogod tartani, nem beszélve apa nagy és biztonságot adó tenyeréről!!
Ez egy újabb dolog, amivel pénzt húznak ki a kismamák zsebéből.
Mint a szopipárna, mindenre jó (apának, anyának), csak talán éppen annak nem, aminek szánták, és egy kisebb vagyon tud lenni.
Szóval mi veszünk egy állványt (egyszerű stabilat), amire egy aránylag nagy babakádat (valami piskóta-alakút) rá lehet tenni, és ez nagyobb korában is jó lesz, amikor leteszed a földre vagy a nagykádba, és pancsolhat bátran.
Megjegyzem: Vannak ezek az emeletes pelenkázóval egybeépített fürdetőállványok. Barátnőmék 6 hetes (!) babája (láttam) pancsolás közben beveri a fejét a falába..... Kinőtte!
Szerintem válassz minél egyszerűbb, gazdaságosabb, és minél hosszabb ideig tartó dolgokat.
Puszika