A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Csatlakozom a bili-táborhoz!! Tegnap este fürdés után Bálint belepisilt a bilibe, csak én azt hittem "véletlenül" :lol: de ma reggel megismételte!!! :D :D

Votiv, Zsan, Vera :) Nagy gratula a gyerkőcöknek a bilihez, wc-hez és szobatisztasághoz! :D :D

Votiv :) Isti bőrtelen részeinek bulást!! Képek tök jók, a glórián én is behaltam :lol:

Indi :) Dominó hogy van?

Fibi :) Kórházra még ne gondolj, ha ma mész dokibácsihoz, hátha megint megvizsgál "úgy" :wink: és már nem kell sokat várnod Ábelre!

Neet :) Haj: lényeg hogy apának tetszik :wink:

Vica :) Köszi még1x a gatyókat, de remélem nem értetted félre, hogy nagyok voltak, nem Te voltál nagy! ill. nagy voltál, de nem fizikai, hanem eszmei értelemben :wink: szóval érted! :wink: :D (ja és úgy emlékszem, ezek a tesód gatyói voltak, de lehet hogy nem :roll: )

Johi :) Vizsgához gratula, lényeg hogy sikerált!! :wink:

Macs :) Kert rulez, ha majd sok szabadidőd lesz, jöhetsz hozzánk is kertet építeni :wink: :lol:
denizsa

Neetem :) Jól megmondtad a barátnédnak!

Hát... annyi ilyen forwardolt szöveg jön, nyomom is a töröl gombot rendesen. "ettől élnek az anyák tovább" "milyen csodálatosak is a nők" boááááááááááf
Az otthon nem attól lesz az, hogy elvágólag állnak benne a dolgok, de azt se gondolnám, hogy a férfinek kijár a tévézés utáni gondtalan ágyikómenet és ennyi volt a családi kötelességek teljesítése csupán. Inkább azt gondolom, hogy ez családi megegyezés tárgya kell, hogy legyen és lényege, hogy ki-ki jól érezze magát és azért ne dőljön össze a ház se. A mártírságot se nekem találták ki, bár ez az itthonról hozott minta, azért nekem remélhetőleg sikerült maximálisan eltérnem tőle.

Csak csajok zabálnivalóak - milyen jó kép!

Deni :) Neked akartam még mondani, hogy Bálint milyen klassz bátyóka: olyan büszkén mutatta be nekünk a kistesót, aztán odabújt hozzá és megsimogatta, teljesen meghatódtam :)

Macs és Neet :) igazán élvezetes volt a tegnapit (is) olvasni :)

Lázas delikvens futott az éjszaka még egy kúp+belladonnasorozatos kört, most elég jól van, bágyadtka de csak hőemelked, msot aluszik, csókolunk mindenkit!

indianyo

Szijjjasztok :)

Vagyok én, néha beleolvasok amit írtok és figyelem, hogy mikor jön a köv. baba ;)

Neet,
Nekem annó az oktatóm azt mondta, hogy a söfőrök alapból tegezik egymást ;) És milyen igaz!!! Még egy 70 éves bácsikára is azt fogod mondani, hogy: "hülye f.sz!" :lol: :lol: :lol: 8) Ez a buszos ember csak a kezdet...!!! ;)

Macs,
Sziklakert meg az egész háztáj :P :P :P! Füles meg egy igazi "rafinált" csajszi ;)
Egyébként, már nemtudom hol, de jót hallottam Bencsik dokirol :) és Tuggyukki vezet szülést??? Mert azt hiszem valaki mondta, hogy nem vezet szülést, vagy rosszúl tudom... :roll: De tuti nem ő lesz ügyeletben, tudom ;) és "kifogod" a legjobb(képű) dokit ;)

Indi,
Dominónak +++++++++++!

KÉPEK teccenek. Olyan jó látni ilyen szép baba-mama párosokat ;)

Fibi,
Lehet Ábel baba öszzebeszélt Leventémmel és "bevárja" ;)

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

No meg a biliző gyermekek! Hiába, ez a nyári meleg csodákra képes :) SZeretem!!!!

indianyo

Deni,
fiaidat én is csak dicsérni tudom ;)

Johi,
Fannika hogy van??? Mi van a kocsival? Bocsi ha, írtad, csak szelektíven olvasok mostanában :oops:

Rólunk röviden :
Hétfőn voltam dokinál és egy újnyira ki van tágúlva a kűlső méhszáj, a belső is kezd :P Viszont sz@r a vérképem és nyomom ezerrel a vasat :? Szombaton megyek nst-re. Ja, és azt mondta a doki hogy ha esetleg megszűlnék a héten, nem lenne meglepve 8) :schock:
Szerintem én még egyenlőre nem fogok szűlni..... Majd meglátjuk ki nyer :lol: :ol: :lol:
Most vannak vendégeink. Itt van a barátnőm (aki olyan, mint a nővérem) a kisfiával. Mert építkeznek és még nem tudnak beköltözni a házba. Viszont albérlet +részlet sajnos nem megy...... Így felajánlottam, hogy "szórakoztasson" és egész jól elvagyunk ;)
Orsim imádja a 11 hónapos Nimródot és reggel is azzal kel, hogy baba bab baba! Ja, és felfedezte hogy Nimródnak kukaca van :D
A Zapák meg szinte állandójan dógoznak 8)

Mása
szmagdi

Mása,
elannyira vezethet le szüléseket, h én a kórházban PRIVÁT betegébe futottam bele!!!!!!! És annak a csjnak még saját szülésznője sem volt, szóval nagyon bevállalós!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Itt a nyár, erről megdönthetetlen bizonyítékom van:

Kép

És aranxos volt a szitu, 13,75 kg a dinnye, én meg mondom az eladónak, hogy majdnem 3x akkora, mint a gyerekem, erre elkezdett röhögni, én meg tök komoly képpel mondtam: De tényleg!!! :lol: :lol: :lol: A bizonyíték sajnos otthon leledzett a nyagymutttterjával!

Bilisek:
Valljátok már be anyáitoknak, hogy összebeszéltetek!!! :wink: :lol:

Indi:
Dominónak további jobbulást!!!

nukada

Zsan,
télleg bevállalós...... :?

Nuk,
dinnye kontra Réka :lol: :lol: :lol:
ja, és látom ám ikejás ágynemű van a háttérben ;)
És ez a matracvédő izémicsoda meddig van akcijóba? Engem érdelkelne... :roll:
szmagdi

Leni,Mása és más aki IKEAa akciós izémicsodát szeretett volna!

MA voltam és nincs!CSak rácsvédő volt 790FT-ért de az jó sok és lányos.
20170114224602

Mcs: kösz a hsz-t, meg a lélekápolást, tegnap nagyon ramaty voltam, biztos azért is voltam olyan negatíííív. Nem mint ha ma jobban lennék, mert lassan az agyamat fújom ki, no de ma azért jobb ;)
Bencsik: a kollegámék szültek nála, igaz prog. császár volt, de a terhesgondozásra is hozzá jártak és meg voltak vele elégedve. Egyébként együtt rendel az UM-el és ő a váltója is, igy gondolom hasonló típus lehet, mint UM :roll:
Nyulas Joli nekem túl szagos-sminkes-illóolajos-finomkodós hölgyike volt, amikor a szomszédasszonyomhoz bejött, de ő meg mondta, hogy szuper volt vele a szülés..

Neet: én pont leszarom a sulit és egy csöppet se idegeskedek miatta?! De tényleg! Nekem ez könnyű is, nem olyan, mint neked pl az Elte...szal emiatt nincs rajtam egy deka feszkó se. Hanem inkább hiányzik egy kicsit a kikapcs üzemmód, amikor végre olyan bárgyú dolgokat tudnék művelni, mint láblógatás, fodrász, kozmetik, vacsi-mozi-színház Apival stb stb
Egyébiránt én az a fajta vagyok aki a tv elől behúz az ágyba :oops: és pont ejtek rá mi van a konyhába :oops: Ja és nálunk Aptyúk mosogat, meg a Rozi, merthogy én azt úúútálok és nem is tudok :)

Indi:++++++++++++++++ nektek, remélem tényleg csak a 3 napos!!

Bilibe, wc-be csurrantó Kismanóknak ÓRIÁS gratula!
Mi hétvégén kezdjük a bilizést...kiváncsi leszek :roll:

És a talis képek SZENZÁCIÓSAK!!! És megintcsak bazi irigy vagyok, hogy nem lehettünk ott :(

Fibi: KITARTÁS!!! Nem lehet könnyű ebben a melegben....

Macs: neméééééééééééér ilyen szép képeket berakni a kertről amikor mi meg megdöglendünk a lakásba :cry:
amúgy tetszik és szép :)

Amúgy Kamilla még mindig taknyol, és kahog, de azért a kedve jóóó :)

valamit még akartam de nem jut az eszembe :?
jaa NEET: kb 40 cm hosszú és 20 cm magas emeletes hajót lehet kapni a Plusba 999 ftért ez olyan óceánjáró szerűség!

Rylie
rylie

Rylie :) hát ezt megszívtuk :( szombatig enyém a kégli, anyám bébiszitterkedik az uncsiknál (tesómék lazán veszik, már másodszor utaznak idén a gyerekek nélkül hosszabb időre).

Nuk :) Zseniális kép!!! Legalább finom a dinnye?

Kérés: A nők lapjában megjelenő Vekerdy-cikkeket és meséket gyűjtöm, de a korábbi számok áldozatul estek a fiam olvasásszenvedélyének :lol: Ha valakinek megvannak, netán feleslegesek, gondoljon rám! Köszi. Tudok szkennelni, ha ez így könnyebbség - nyomtatni nem, de képként lementeni igen.

Mása :) Tényleg bevállalós :evil: Akkor ti most Fibivel készültök a Nagy Találkozásra? :lol: De jó, hogy Orsikának van játszótársa, és milyen helyes fiú! Emlékszem rá, angyali türelemmel tűrte Orsika szenvedélyes csókjait és ölelését :)

indianyo

Indi:
Nagyon!!! És fejtem is utána 40ml-t... Nálam ez soknak számít...
:roll:

nukada

óóó Indi..bakker :(
egyébként megtaláltam a nem fogadott hívásodat, csak béna voltam azé nem láttam :(

R
rylie

Nuk: akkor egyél még dinnyét!!!!!

R
rylie

Rylie:
Eszem, csak már akkora a hasam, mintha egyben ettem volna, meg 10 percenként pisilek... :lol: :lol: :lol:

nukada

Indi :)
igen-igen!!!Ők azok :) Csak most már sokkal nagyobb és huncutabb ;)
És a barátnőmnek mutattam a talis képeket meg a nemrég készűlt képeket Dominórol. Hatalmasat nőtt, azt mondta ;)
Nők lapja nekem sajna nyet :( Csak néha veszem meg egy-egy számát, aztán kissé megtépázva a kukában égzi..... :oops:

Nuk,
Dinnyét én is zabálom 8) Aztán a gyerek meg a dinnye vízmennyisége megteszik hatásukat :lol: De nem bááánom ;)
Egyed csak!!! :)

Mása
szmagdi

Rájli,
eztet én tök jól átérzem... mármint a kikapcs hiányát... utoljára tavaly júniusban voltam fodrásznál, utána következőleg idén februárban, egy szülinapi bulin. Ezen kívül nem volt gyerekmentes programom.... ill ez így nem igaz, mert néha ha nagyon szar volt az idő, de nekem mennem kellett hivatalos ügyben intézkedni, na akkor Pocakékra sóztam arra az időre. Apával, kettesben utoljára Füli 6 hónapos korában voltunk, amikor 2 szopi közt elmentünk moziba. Slussz.... és az eljövendő évben sem látszik semmi esély, semmilyen kikapcsra, ezért vagyok olyan hálás, ha alszik a gyerek. De nem alszik. Ma sem, viszont cserébe üvölt a fáradtzságtól, de akkor sem alszik.... ilyenkor van az a legrosszabb szitu, hogy annyira elfárad, hogy üvöltés közben elájul... no comment... ja és tegnap sem aludt, viszont 11kor aludt el és reggel fél 7kor kelt, de éjjel 40 percenként kellett kelni hozzá...
:(

Bencsikes hsz-eket köszönöm, ha van még várom! :)

Macs vissza a kertbe,öntözőrendszert építeni...
macskanyu

fűűű Macs, ez már extrémsport :?

kár, hogy a másik irányba költöztetek,szívesen bevállalnám Fülit pár órára! Istivel sztem nagyokat alkotnának :mrgreen:

Kisün, Deni, Zsanci, én már meg sem lepődöm, hogy kicsinyeink szinkronban szobatisztulnak :D azoknak a nőknek, akik sokat vannak együtt, összerendeződik a menstruációjuk is :mrgreen:

Nuk, olajat kipróbáltad?

votiv 8)
votiv

Indi,
Szegény Dominó :( de lassan túl vagytok rajta, sok +++++!!! És tényleg most tombol a háromnapos láz, baráti körben is tarol.

Deni,
Időnként érzem meg a frontokat, de akkor nagyon :( Tegnap mire hazaértünk, totál szétszakadt a fejem, ha még maradunk volna, tutira nem lettünk volna jó társaság :roll:
A tali után akartam írni, csak aztán kiment a fejemből. Bence irtóra hasonlít Bálintra, képekből nem derül ki, de tegnap élőben, totál :D

Vica,
Hiszem, ha látom :wink:

Votiv,
Szegény Isti!!! :( Mielőbbi gyógyulást!!! Lilike bőrének is gyors gyógyulást, hihetetlen, h ennyi szer nem volt hatásos :(

Örülök, h tetszettek a képek :) És tényleg nem jelentett munkát, sőt nagyon élveztem :D Szeretek fényképezni, bár a kamerázás jobban bejön. Olyan jó boldog, vidám eseményeket megörökíteni :D

Annyira jók Votivnál készült képek :D Glóriás képen jót nevettem és hát a csak bátyós képnél azért még Rékának játszhat Isti, vagy most már totál lestoppolta Eszti Istit? :? :lol:

Rec,
És tényleg, milyen zizi vagyok én is :oops: :lol: Írok majd privit. Ma már nem ígérem, de holnap már nincs házimunka :evil:

Fibi,
Hajrá!!!! Lehet, h már holnap bent tartanak!!! :wink:

Neet,
Látod, menni fog, ügyes vagy :D Átvettetek már minden elemet?

Gratula az összes bilibe pisilő fiúknak!!! :D

Macs,
Nagyon jól haladtok a kerttel :) Sok +++++ Neked a nemalvós időszakhoz. Biztos nem könnyű pocakkal elviselni :(

Johi,
Gratula az írásbelihez :D Az a lényeg, h legalább görbüljön :wink:

Mása,
Kivi vagyok bejön-e a dokinak a jóslat :wink:

Nuk,
Dinnye és Réka :lol:

Kép Kép
curse

Curse (és egyéb reménykedő anyukák...):
Rékát már elígértem... :wink: :lol:

Votiv:
Olajat próbáltam és sztem vagy az, vagy a dinnyével együtt segített, mert 1x-2x rányomtam a cicimre fejés közben és "kidurrantak" a tömítések, megint rendesen, sok lyukból jött... De meglátjuk, mert most meg a kisasszony nem akarta meginni, túlságosan ízlik neki a banános trutyi... :roll:

nukada

Curse,
igen, át, már a műszakit is, és már csak egyszer megyek aztán vizsga... :shock: de még egyáltalán nem érzem úgy, hogy ez menne nekem...

Nukada,
dinnyés kép: :D :D :D

Votiv,
ti lesztek az új kézilabda-csapat! :lol:
Minden dednek jobbulást, szépülést.

Rájli,
tudnom kéne, ki az a Rozi? :?: És a hajós infot köszi, de vajon minden Pluszban van, vagy csak itt-ott? És hol láttad te?

Kérdés: melyik az a taxitársaság, amely a reptérről Pestre ennyiért, Budára annyiért kivisz és nem nyúl le? Jönnek fracnhija barátok és most nem tudunk kimenni értük és nem szeretném, ha sz..rul indulna itt-tartózkodásuk... :?
neet
neet

Neet:
Anno én is így éreztem a vezetéssel kapcsolatban, de autóba kell ülni és gyakorolni. Az az igazság, hogy a rutin tényleg nagyon sokat számít... (emlékszem, amikor először fékeztem akkorát, hogy bekapcsolt az ABS, azt hittem, hogy kiszakadt a hátsó tengely... de tényleg... :roll: :roll: )

nukada

Neet:
Nekünk van egy taxis ismerősünk, apuékat ő szokta fuvarozni a reptérre. Megbízható és sztem angolul tud. Megkérdezzem?

nukada

Nuk,
:lol: Nálatok is vannak jelöltek? Adélt is már vagy tizen lestoppolták, hiába ő az egyedüli csaj a baráti körben 8)

Neet,
Azta :shock: ez aztán gyors talpaló, én nagyon sokat vártam a rutinvizsgára. Nálam a kötelezők közül az emelkedőről való indulás volt a mumus, és nem tudom, h hogyan, de láttam a vizsgafeladatokat a vizsgáztató kezében. Ezek után könnyű volt húzni egyet :lol: Saroktolatás volt :D álmaim netovábbja.
A taxi társaság, aki fix díjas a tele5. Bár nekem a második utam velük csúnyán végződött. Lerohadt a taxi és másikat kellett hívni, akivel ippeg elértem a repülőt :roll:

Kép Kép
curse

Én lefizettem a vizsgabiztost és azt csinálhattam, amit akartam... De amúgy minden jól ment, csak olyan volt a bácsi, ha nem adok pénzt, akkor lehetek sumakker is akár, akkor sem enged át...

nukada

A nap eseményét nem is meséltem. Éppen Adélt etettem sütőtök pürével, ami szerencsére ízlett neki :D Már vagy az 5. kanálnál tartottam, amikor a macska besurrant a hátam mögött és nekiállt lefetyelni a pürét :shock: :evil: Hát hagy ne mondjam, mit mondtam és mit szóltam :evil: 1. Frissen bontott üveg. 2. Adél evett volna még. Olyan mérges voltam, már csak azért is, mert a macs még a nyershúsra is fírnyákol :? Persze, miután kiadtam neki az üveg pürét, már nem kellett :evil:

Kép Kép
curse

Na igen, sajnos vannak olyan kedves vizsgáztatok, akiknél másképp labdába sem lehet rúgni. Adj zsét és átengednek.

Kép Kép
curse

Curse: hát látom, hogy nem volt vicces, de azért nekem mégis :lol: - sütőtökevő macsek. Egyébként ha felbontasz egy üveget, azt meddig lehet felhasználni? Másnap még etetsz belőle?

Kép
Kép
tinu

Curse:
Csúnya-csúnya macska!!!
Zsiga kutya ma benyalt a babakocsiba, megkóstolta Réka lábát... :roll: :lol: De azért imádjuk az állatokat, ugye??????

nukada

Tinu,
48 órán belül lehet felhasználni és persze hütőben tartva.
Egyébként persze, h vicces, csak akkor nagyon bosszantott. Utólag már én is nevetek ezen a lüke macskán :lol:

És ettől függetlenül szeretjük az állatokat :wink: A macsnak is ez volt a szerencséje :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok,

megint csak gyors benézés, én már csak ilyen maradok :oops:

Deni :) tényleg semmi gond nincs, annak örülök, hogy az esélye megvolt annak, hogy használd, de Te nem lettél akkora bálna, mint én. És jól emlékszel, úgy volt, hogy nővérem nadrágjait viszem, de aztán rájöttem, hogy azok egy mérettel nagyobbak lettek volna,é s hát ha ezek nagyok lettek, akkor azok???? És Bence egy tündér, olyan hihetetlen, hogy minden törpe ilyen picurkán kezdi :)

Indi :) eddig még semmi, de tényleg mennyi ennek a lappangásia. Bocsi, ha írtad, ma eléggé szelektíven ment az olvasás. :roll:

És akkor a képek:
Csak csendben írom, mert Rekuc megöl, de Ábel a (babakocsi) rengetegben (alig bírtam belőni) Kép
Csendélet Bencével, Denivel, Fibivel, Adéllal, Curse-szel Kép
Indi és Dominó Kép
Sztem itt Isti azon töri a fejét, hogy tudná hasznosítani a tavaly - anya konyhaszekrényében - tanultakat :) Kép
És végül, de nem utolsó sorban Adél kitűnő fotósunkkal Curse-szel Kép

A teljesség igénye nélkül tettem fel a képeket, mert sajnos nem mindenkiről sikerült készítenem, illetve vannak olyanok, amelyhez hasonlókat már Curse feltett. És hát van egy fotó Manókáról és Emmáról, de nem tudom, hogy feltehetem-e, nem haragszik meg érte Manóka?

Vica

Kép
Kép
vica94

Neet :) Van a reptéren iránytaxi - nemtom a társaság nevét, de fix árakkal (alacsony) dolgoznak - ha midnen igaz, ők állhatnak meg egyedül közbetlenül ott. No meg van az Airport Busz, ami talán 1600-ért (?) fejenként viszi el őket. A reptéri információs weboldalon biztos van részletes tájékoztatás.

indianyo

Nuk :) Dinnye és Réka :lol: :lol: :lol: Akkor hajrá dinnye és tejcsi!! :D Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de nem lehet a lefejt tejjel elkészíteni a tápit? akkor hátha meginná a csajszi? végülis banános íze lenne :wink:

Indi :) Dominónak továbbra is mennek a +++++ok!! gyógypuszi neki!

Mása :) Majd együtt buliztok Fibivel a kórházban :wink: :lol: És mit szólt Orsika a kukachoz?

Rylie :) Bulást Nektek!!! Ha meggyógyultatok, majd gyertek el, nálunk van kert (hookozóval, pancsolóval és egyéb gyerekörömökkel) :wink:

Curse :) Hát igen, tényleg hasonlítanak a srácok, anyósom meg is kérdezte, hogy bent felejtettük az indigót? :mrgreen: Adél ma már rendesen aludt (=nem csak tíz percet)?

Macs :) Te jó ég, le a kalappal, hogy így bírod energiákkal éjjel-nappal, ráadásul pocakkal! :shock: Votivnak igaza van, ez már tényleg extrém sport, és itt nem az öntözőrendszerre gondolok... Ki vele: Mit szedsz??? (ez csak vicc volt :wink: ) Sok ++++!!
denizsa

Vica :) Tök jók a képek! :D Akkor a nagy kő leesett, hogy nem haragszol! És dehogy voltál Te bálna! Már csak az a kérdés, hogy mikor leszek én olyan karcsú, mint Te? ja tudom is a választ: soha :mrgreen: :lol: (és amíg nem állok le a jégkrémzabálással, addig még a régi önmagam se érem utol :oops: ) Berendezkedéssel hogy álltok? Kész vagytok vagy vannak még dobozok?
denizsa

Jó estét Leányok! :)

Bíztatásokat, együttérzést köszönöm, de szerencsére vannak jobb és rosszabb intervallumok. Ez most épp rosszabb, tehát innentől jobb lesz csak :D egyébként Füles már majd' 20 perce alszik, tehát minden szupi, reméljük az éjjel is jobb lesz, mint tegnap.
ÉS igazán nem panaszkodni akartam, csak Rylie hsz.-e, meg a fáradtság így egyben kihozta :wink: :) Vannak itt a fórumban, nálam jobban leterhelt, ámde nem panaszolkodó kolleginák is :)

Votivom,
a te válaszod különösen meghatott, mert ameddig Isti egyke volt, akkor is épp elegendő elfoglaltságot és türelmet igényelt, a munkád és a nem mindig bárányfelhőtlen egyéb életed mellett is. Most már 2 gyerkőccel, tudom (sejtem), hogy nem könnyebb egy piculát sem.
Úgyhogy neked külön is köszönöm :)
És remekül el tudom képzelni, mit csinálna a te Fiad az én Lányommal, közös kooperációban... :lol: :lol:

Egyebekben remek extrém-sporter vagyok, ha nem tudnátok :D

Deni,
megmondom: :mrgreen: Fülimosolyt, Füliröhögéssel, meg naaagy nedves babacuppantósokat, ezek mind remek stimulánsok. Emellé esténként 1-1 dl jóféle veresbort, nagynéha korty serital(Apáéból), vagy egy üveg Radler :mrgreen: kint a teraszon fogyasztva, mikoron az áldott gyermek szunnya álmát.

Vica,
remek-jó a fotók, nagyon tetszenek :D

Nuk,
dinnyés kép tényleg állat jó!

mindenkinek szép estét, én megyek a teraszra... :mrgreen:

csók

Macsek
macskanyu

Macs :) minden elismerésem és belegondolok, hogy tavaly én gyerek nélkül - mármint a hasamon kívül - hogy vészeltem át a nyarat, akkor Te.... szóval, nem is tudok, mit mondani. És én is átérzem a Te nehézségedet ezzel a sokszor keléses dologgal. :( és már régen akartam kérdezni, mi újság Pocakékkal? Bejött neki a munka?
És most egy természet fotó - nálatok gyönyörű minden. De már szakállasodtok :D Ideje előszedni a pajeszvágót :lol:
Kép

Képek nagyon jók, olyan jó nézegetni őket. :)

Deni :) itt nálunk már nincsenek dobozok, de ahova a többit tettük ott még van. De most megálltam mert nincs hova tennem. Majd ha már lesz tisztességes kinézete a háznak, akkor körbefotózom és elküldöm Neked :), nem felejtettem el, hogy már kérted :)

Curse :) héhéhé, nem arról volt szó, hogy Mátéval nagyon szimpatizál a lyányod, nehogymá' ennyi kérőt kelljen maga mögé utasítania :shock:

Neet :) ez tényleg nem semmi. Jó gyors vagy:) Szégyen, nem szégyen, engem kétszer vágtak meg: 1. én voltam a hibás, 2. nem én voltam a hibás. És az én vizsgabiztosomat - egyiket sem - lehetett lefizetni, de végül is nem bánom. Legalább több rutint szereztem még az oktató mellett. Mondjuk azon leizzadtam, amikor kb. a harmadik alkalommal közölte, hogy neki elintézni valója van a Moszkva térnél. Ez így oké, de mi erzsébetről indultunk. no rutinnal, naaaaagy dugóban, ezer fok melegben...

Együtt szobatisztaságot tanulóknak nagy-nagy gratula :)

Elnézést, ha valaki kimaradt :oops:

Vica
vica94

Szóval, jó sokan kimaradtak :oops:

De én most el, aludni.

Jó éjt mindenkinek,
Vica
vica94

tele vagyunk pöttyökkel

indianyo

mármint én csak szeplős, ded pöttyös

Macs :) jó serezést teraszon!

indianyo

Kedves Csevegők!
Ugyan csak pötyögök a gépen, de próbálkozom, mert SÜRGŐS SEGÍTSÉGetekre lenne szükségem és tetszik, amit hetek óta itt olvasgatok... :?
(hála az égieknek) eljutottam a 15. hétig és a SZT. IMRÉhez tartozom. Eddig mindent a lombik-doki intézett (Dévai), de mivel úgy tűnik, nála csak csütörtökönként lenne esélyem szülni, hiába a szimpátia, dokit kell választanom. Eredetileg az "Öreg" BÁLINTot néztem ki magunknak, de úgy olvasom, nem vállal már újakat...FIAIról van valakinek információja? Az idősebb BARNA Dokihoz lenne "protekcióm", de semmit nem tudok róla.
Szépeket olvastam ZSIGMOND TAMÁSról, BÁRDÓCZKY dokiról és egy ORVOSNŐről is, akinek a nevét nem tudom...HOLBA is szimpatikus volt... Segítene a sürgető döntésben, ha csepegtetnétek némi INFORMÁCIÓT például a fent nevezettekről...
(én szégyenlős, túlsúlyos és naiv-betoji vagyok, olyan orvosra lenne szükségem, aki amellett, hogy jó szakember, nyugodt, kedves, türelmesen és figyelmesen irányít, ha kell...ha jóképű, az rettenetesen feszélyez!!! bár azt hiszem, ez utóbbitól eltekintve mindenki erre vágyik..)
Na, most aztán kiírtam egy heti adagot...minden hozzászólást örömmel és óriási köszönettel fogadok!!!! Zsuzska :D
zsu/zsa

Szia Zsuzska!

Gratula a babához!!! :D (vagy babákhoz? ;) )
Mindenki, akiről érdeklődtél, nagyon jó orvos, majd jönnek a csajszik és mesélnek a (jóképű) pasikról ;) én Urbán Márta doktornőnél szültem és nagyon nagyra becsülöm őt. Magánrendelése a kórházzal szemben van és a 0620 4468052-es számon lehet bejelentkezni hozzá.
Bárkit is választasz végül, mindenképp jó választás lesz ;)

Szép várandósságot és gyere trécselni! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Kedves Zsuzska!

Én is zségyenlős, túlsúlyos, naiv-betoji vagyok... :wink: De nyugodj meg, akár milyen dokit választassz, jól jársz. Én csatlakozom Szrekhez, én is Urbán doktornőhöz járok, bár nem nála szültem... És nyugodj meg, amikor 6 héttel korábban jelezte a bébim, hogy jönni akar (át kellett mennünk a SOTE-ra :cry: ) még ott paráztam, amikor 30 éves dokik vizsgáltak, hogy szőrös a lábam, a bikinivonalról már nem is beszélve, meg hogy milyen kövér vagyok, ezek meg milyen fiatal jó képű orvosok :mrgreen: (másnapra voltam bejelentkezve a kozmiba...), de mire már éleződött a helyzet (értsd jöttek a fájások) már leszartam mindent :lol: :lol: Még Kovac doktor is hidegen hagyott volna (de csak míg meg nem szültem... :wink: :wink: :wink: )

És gratula a bébihez. Egyedül van? Egy ismerősöm is hasonló helyzetben van, mint Te, már a 20. hetet tapossák és náluk 2 bébi van!!!

Tényleg gyere sűrűn és jó doki választást!!!

nukada

Indi:
És ez jó, vagy nem??? Én még nem ismerem ezt a 3 naposat... Bevallom, itt olvastam róla először. Én, a rossz anya... :twisted:

Gyerekem kiborít... tegnap EGÉSZ NAP 1 órát aludt és bár már egyre többet el van egyedül, azért ez 10 percnél többet nem jelent. Viszont egész éjszaka alszik, csak enni kel fel. Tudom, más azért panaszkodik, hogy éjjel fenn van a gyerek, de napközben csak úgy tudok bármit is csinálni, ha valaki eljön és dögönyözi a dedet... :roll:

Votiv:
Még meg sem köszöntem, hogy felraktad a képeket, haláliak. De a legjobban a képaláírások tetszettek, a családom is nagyokat nevetett a "Ki ez a jó pasi?-Á, csak a bratyóm..." az valami tünemény... :lol: :lol: :lol:

nukada

Szia Zsuzska!
Neme lehetett könnyű, de a 15. hét már elég tuti, igaz? :) Gratula, és majd írnak a többiek, én ügyeletes párti vagyok. ;)

Indi,
éljenek a pöttyök!!! Most már jobb, ugye? És tudod, nem kell kenni semmivel, magától elmúlik. Hála!! :)

Curse,
azért ilyen gyorstalpaló, mert 1. még nem indult be a szezon, a megcélzott korosztály még érettségizik, vizsgázik, tanul, stb. így van hely és lehetőség a délelőtt ráérős kismamának. 2. Én már nagyon ráérek, sőt! 3. Júli közepén bezár a bölcsi, addig az oroszlánrészén túl kéne lennem, mert aztán problémás a skac elhelyezése. Ami azt illeti, már a pótórákat veszem, mert 9 óra lenne hivatalosan a vizsga előtt, de az nekem iszony kevésnek tűnt, és az oktató (is) úgy látta, h nem ártana még gyakorolni, minek menjek el megbukni? Elvileg mindent meg tudok már csinálni, gyakorlatilag nem vagyok biztos magamban és nem érzem még a kocsit (életemben nem vezettem még, és ezek szerint a véremben sincs a dolog...) és és és még sikoltozok a gyorsító feladatál meg amikor legördülünk az emelkedőről. Saroktolatás? brrr, a legrosszabb. Inkább az Y ha már válogatni lehet. :D

Vica,
szép a virágod, és Macska, a ti kertetek is alakul. :)

Nuk,
taxisat megkérdezheted, köszi, és mindenkinek köszi ataxis válaszokat, amit én eddig találtam, az a zóna taxi, 4300 ért hazahozza őket a reptérről, ez sztem nem rossz, nem? 20 euró, mi az a nyugatiaknak? ;)

Nyalakodó macskák itt is vannak. A minap tesómnak szánt meggyespitét csócsálták meg, előtte meg a tányéromból a zöldbabfőzeléket.... :lol: De én ilyenkor mindig arra gondolok, h mi, emberek vagyunk a hiásak, és ezek csak megtanítanak a rendre, nem? :D

Asszem én vagyok a világon az egyetlen, aki utálja a dinnyét... brr...
neet
neet

Szia Zsuzsa! Bálint dokinak csak egy fia van Balázs, Mihály a testvére és ha minden igaz, ő sem vállal újakat - de mindannyian egy helyen rendelnek és nagyszerűek. Holba doktort én a szívembe zártam egy rövid és szomorú ügy emberséges megoldásáért, nagyon ajánlom.

Megyünk a doktornénihez, mert egyre több a kiütés, nem akarok már én diagnosztizálni- már csak a talin összenyalt/csókolt babák maitt sem. Éjjel 1-ig sírdogáltunk, nem állítom, hogy kipihentek vagyunk teljesen, de láz már este nem votl egyáltalán.

Vica :) nem sikerült kideríteni a 3 napos lappangási idejét, de lehet, hgoy másról van szó, ízonnal jelentkezem, ha megjöttünk.

Szép napot, szüljetek, pihenjetek!

indianyo

Szép napot everycsajszik 8)

Remek jól aludt mindenki éjjel. Én is :mrgreen:

Indike,
hanyadik napos pöttyök? ha a láz utáni 4. akkor minden okés....
és

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Vica,
gyönyörű a liliom!! Én is ilyen tűzliliomot szeretnék ületni, csak a narancsosabb színűt :) És képzeld, kaptam a szomszédtól magyar lonc gyökeret és tegnapra kihajtott! :D
Máté baba jobban alszik már? ha lezs kis időm, mélek, okés? :)

Zsuzsa,
fenti dokik mind jók, de a Barna és Bálint dokik még jóképűek is :wink:
Ha kimondottan kedves dokira vágysz, akkor nem Urbán doktornő és nem is Faludi doki a te embereid, mert elég katonás a stílusuk.
Én még az én dokim is tudom ajánlani, ő a Szőnyi doki, már idősebb generáció, de kimondottan kedves, jó humora van és nem zavaróan jóképű :) Ha érdekel, priviben dobok elérhetőséget.

ITT, megtalálhatod, ki kinél szült és tudsz név szerinti emberkéktől is infót kérni.
Sok sikert a babákhoz és gyere nyugodtan csevegni :)

Szép napot, jó pihegést mindenkinek!

csóóók

Macsek
macskanyu

ááá csk 12-től 3-ig van ma betegrendelés, a legnagyobb hőségben toljam oda a gyereket a napon? (egészséges rendelés máshol van, normális időben) brrrr

Neet :) Én is megkönnyebbültem volna, ha holnap jelentkeztek volna pöttyök, de már tegnapelőtt is volt egy pár darab és tegnap estére tele lett, már meg már mindenhol van rajta a fejét kivéve, úgyhogy inkább a többiekre való tekintettel megkérdezem a szakembert is - lehet, hogy a láztól van, de más is lehet esetleg. És természetesen nem kenem semmivel :)

Te tényleg egy természeti tünemény vagy, sosem találkoztam még dinnyét nem szerető emberrel :wink:

Nuk :) Vigasztaljon a tudat, hogy a 3 naposat egy csomó gyerekorvos sem ismeri :shock: :shock:
No és az én gyerekem se alszik 2 hónapios kora óta 1 óránál többet, vannak ilyen egyedek. Ne bánkódj, a héztartás sokadlagos kérdés. Ha megtanulnád felkötni a hátadra, akkor egyébként remekül tudnál főzni-mosni-takarítani :wink:

indianyo

Nuk,
te rossz anya, te!!! :mrgreen: a 3 napos egy herpeszvírus okozta láz. Semmi tünettel nem jár, a nagyon magas lázon kívül, ez 3 napig tart, utána 4. naptól jönnek a pointer-pöttyök, de ezek is elmúlnak 2-3 nap alatt. Ha túlesik rajta, többet -elvileg- nem kapja meg. Általában 1-3 év közötti babákok kapják meg. lehet korábban-későbben is, de ez az átlag :)

Neet,
hajrá(f) a jogsiért!!

Az én egykori macskám, a nyers krumplihéjért őrült meg. A kukába is nemegyszer beszorult, csak hogy kihalászhassa... :shock: :lol: :lol: :lol: de ez extrém macska volt, mert a csokit is szerette!
macskanyu

Indi,
én is inkább a sárgadinyét eszem. Görögöt neeem... :roll:

és ne vidd hőségben Domicseket, hanem telefonálj és kérdezd meg, mit kell tenni, esetleg nem jön e ki a doki rendelés után! Én pofa nélkül kihívtam, mikor Füles nagyon rosszul volt. Ne már a beteg baba szívjon....
macskanyu

Bakker.... most esett le, hogy már 33 hetes vagyok!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?