Gyógyszer téma:
Én is csak akkor szedek, ha nagyon muszáj
van most egy "jó" kis sztori gyógyszer témában. Ugye a dokiknak az olcsóbb gyógyszert kell felírni. Ismerősnek kivették anno a hasnyálmirigyét, és sav ellen jól bevállt gyógyszert szedett. No, most a doki az olcsóbbat írta fel, szerencsétlen teljesen elsavasodott, és nyelőcsőfekélye van, nem tud enni, kihánnya. Amikor már elkezdet szarul lenni, akkor megkapta a régi gyógyszerét. Kiegészíthetnék a törvényt azzal, ha jól bevállt drágább gyógyszert szed már a beteg, akkor ne cseréljék le az olcsóbbra.

ilyen súlyosabb esetekben nem elég a homeo bogyó, de enyhébb betegségeknél tényleg hasznos lehet, igaz én azt sem szedek
Bettike
TESZTET KÉRÜNK!!!

drukk +++++++++++++++++++++++++
Szilcsi
jól látszik már babó a képen

és ne ijesztgesd itt a jó népet
Szilva
köszi, jól vagyok, csak mostanában nem volt hangulatom írkálni. Meleg van, nyűgös vagyok

és nincs türelmem végig olvasni több oldalt
Katica
kalappal a vizsgára +++++++++++++++++
Sonjus
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Rólam: apának már megvan a hormoneredménye, azt mondták szerdán mehet érte a dokihoz, reggel 9-re. Viszont most jutott eszembe, hogy aznap reggel anyut kell kivinnie a reptérre

mindjárt megérdeklődöm, hogy más doki is kiadná e??? Kaáli kiskatonaeredményért be lehet menni, és a kaális andrológiára a krioba kell menni, azt mondták

lehet inkább a kiskatonaeredmény vinni kéne a szabolcs utcába, és a hormoneredménnyel együtt nézze meg, és ha kell írjon fel bogyót meg írjon papírt hogy icsi-re jó (hacsaknem sokat javult

bár nem hiszem

)