Szia Anyákok!
Hát, eljutottam oda, hogy már olvasni se tudok, pedig az élet egyre szebb (vagy talán pont ezért?). Szóval nem tudom beilleszteni a napjainkba egyelőre, így nem tudok reagálni semmire se, csak gyorsan leírom, mi a helyzet velünk. És ki sem szeretnék esni a társaságból, mert nagyon jó közétek tartozni, de egyelőre nem látom a hogyant.
Naszóval, múlt hét kedd óta egy gramm tápszert sem kapott Emmababám, egyre jobban kiismerjük egymást, egyre több mindent csinál, szól, ha meg akar fordulni, mert unja a hasonfkvést, tudja, ha cicizés jön, akkora mosolyokat kapunk, hogy bele kell halni, egyre többet van ébren, egyre jobban figyel. Sajna a hasfájdoga még tart, utálom a görcsöket, masszázsolajjal is próbálkozunk, de valóban, igazán nem használ semmi, meg kell várni, hogy megtanuljon emészteni. Hasmenős, nyákoskakis a lelkem, valszeg az én vérnyomáscsökkentő gyogyóimtól.
Ja, tejszaporítónak egy régi rafinéria, a koffeinmentes cikóriakávé is jó (pl. Maci, ez instant, de van kifőzős is) vagy a jóféle ser.
Tejszaporításra én a következőket mindmind csinálom. És nem tudom, ezek hatottak-e, hogy nem kell tápszer, vagy az, hogy kicsit többet alszom, de nem merem abbahagyni egyiket sem a felsoroltak közül, mert ki tudja...

:
Reggel egy bögre cikóriakávé, egy bögre fitolac tea, 5-5 bogyó ricinus communis és urtica urens valamint weleda mellápoló olaj a cicire. És délben is és este is. És napi 4-5 liter folyadék lecsusszan, és igyekszem jó fehérjedúsan táplálkozni.
És hogy miért nem tudok olvasni? Mert örülök, hogy luk van ott hátul, és örülök, ha van egy-két átalvott szopiköz, amikor A) én is tudok esetleg pihenni egyet, B) próbálok úgy tenni, mintha uralnám a háztartást vagy épp megcsinálom az aznapi főtt kajámat. Pedig nem takarítok, mert van egy néni, aki olcsón megcsinálja a nagyját.
Ti hogy osztjátok be a napotokat? És hogy marad idő babanetet olvasni, írni? Én vagyok csak ilyen béna? És ha nem tudok olvasni, hogy nézem meg, mit válaszoltok erre a kérdésre?
Ja, megyünk a Campona mellé dévényezni a július 9-i héten. És a terpeszpelust eltettem a fiókba, nincs gyerekkínzás, inkább többet tornáztatom a kiccsillagot.
És attól függetlenül, hogy ritkán jelentkezem, szeretném összehozni a sukorói kertieseményt, az a kérdés, lehet-e hétköznap? Mert akkor hamarost kijelölnék egy napot július vége-augusztus elejére, hogy mindenki jó előre beírhassa a naptárjába.
Szép hétvégét!