Hencsi! Engem már nem kell félteni

Legfeljebb szülök egy bébit. Nagyobb bajom ne essék
Jelentem még piacra, meg ebédért mentem. Ígérem, többet nem fordul elő!

(mert remélhetőleg holnaptól Párocska szállítja nekem a papikát, lévén én gyermekágyas)
Na, de a ctg. Minden okés odabent (felébresztettem Ádit, mert a szenyó néni volt a rezgetőjével

féltem, hogy megint nekiáll piszkálódni). De nem akaródzik neki még kijönnie. Dokker ránézett az nst-re, látta no összehúzódás, mondta, ebből ma már tuti nem lesz gyerek. De a holnapot nem zárta ki

Megbeszéltük, hogy a fogantatáshoz képest holnap telik le a 38 hét, és ugye az a lényeg. Meg azt is mondta, hogy a babák 38 hétnyi fejlődése már átlagolva van, kiszűrve belőle a ciklus hosszát, mint változót. Tehát az a lényeg, hogy az a legmérvadóbb. Még méhszájat se nézett, aszonta tuti zárva van
De jobb is, hogy nem szültem éjjel. Képzeljétek, annyi nő fexik most az istvánban, hogy a szülészetieket le kellett vinni a nőgyógyászatisokhoz. Rémes lehet, mindkét félnek. És gondolom, babát sem lehet bevinni (szívem sem lenne abortált asszonyokat a síró fiammal szembesíteni...) Szóval Ádi lelke biztos átszaladt éjjel a kórházba, és megnézte, mi a szitu. Látta, hogy teltház van, így inkább még bennem várakozik.
Dokker aszonta, estére leürítik az osztályokat (gondolom hazaküldenek mindenkit hétvégére), éjjel már lehet jönni.
Hát, mennék én, szívesen.
Mandarka! Hogy-hogy így is úgy is a Te nevedre írják a gyerkőcöt??? Mi az apaságiban megadtuk, hogy az apja családi nevét kapja. Nálatok ez miért nem egyértelmű elsőre, ha lesz apasági?
Neno! Ne izgulj a szoba miatt. Bébnek a két karod, és a két cicid kell jópár hétig. Az összes többi a Te kényelmedet szolgálja csak!
Milyen függönyt akarsz? Van már textilre való matricafesték is! Ha kitalálod a mintát, és találsz megfelelő anyagot, akkor Te is meg tudod csinálni!