A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Hol van Mindenki????? 4 órája nincs hozzászólás.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Akkor én most hozzászólok! :lol:

Én még ittvagyok a munkahelyem :evil:
És literszám vedelem a vizet, ma meglesz a 4 liter...

Snufika: hogy álltok egymással a tanulással? :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: köszi jól. Tanultam szunyaidőben, meg éjjel megint egyedül leszek, és akkor fogok. Mert akkor nincs olyan meleg.
Ügyes vagy! Én 3 l-t szoktam / nap.

snufi

Na, akkor Te sem száradsz ki :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szirmi! A homeopátiás témában hoztalak fel példának. Nem emlékszel? Te ajánlottad nekem az Oscillococcinumot - és annyira bevált, hogy még dádhás sem voltam egész télen/tavasszal, ahogy eddig mindig.

Gaby! Nem a törvény a buta, hanem az a doki, aki így járt el. Nem kötelező egy jól bevált gyógyszer helyett az olcsóbbat felírni! Ez nagy tévedés. Csak alá kell iratni egy papírt a beteggel, hogy az ő kérésére történt a drágább gyogyi felírása. Ez arra vonatkozik, ha pl. most kezd el valamit szedni az illető egy bizonyos betegségére, amit eddig gyógyszeresen nem kezeltek, akkor ne azt a drága gyógyszert írja fel a doki, aminek a gyártója épp a közelmúltban kereste fel a dokit "orvoslátogató" formájában, és fizette be egy nem túl olcsó külföldi orvoskonferenciára, amit - mit tesz isten - pont a tengerparton egy wellness hotelben tartanak.
Most olvasom lejjebb, hogy nem kapja meg rá a közgyógyot. DE! Megkaphatja, ha a másik nem használ. De nem kellett volna megvárni a fekélyt, hanem hamarabb visszaállni.

Igyatok, igyatok, kell az ilyenkor!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Igyatok csajok, az hasznos, jól teszitek.

Sonjus gyere a hírekkel mi volt ma.

Ancsa, megvolt az első szuri? Ha nem mikor kell beadni?

Nekem ma eléggé hányingerem van, huuuh valószínű a savamtól. És tönkre ment a PC-nk, úgyhogy tök király :? De legalább nincs annyira meleg ma :lol: Hogy valami jó is legyen :lol:

Melcsi, Szerika, Babancs ha van időtök csak egy mondat erejéig :lol:

Pussz.

Purc

Kép

Kép
purc

Ceni, hogy vagy? Vannak még fájások, egyben vagy még? Keményedések?

Purc

Kép

Kép
purc

liza: köszi, mi is jól vagyunk. Azt leszámítva, hogy itt is nagyon meleg van a lakásban, meg lehet fulladni. Júl. 2-án kell keresnem a meddőségis dokit a személyes konzultáció miatt. Inszemünk lesz. Már nagyon várom. Csak biztos, hogy itt Debrecenben is majd ősz környékén kapunk időpontot. De ahogy szokik mondani: türelem babát terem. :wink:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

folyt. köv.: Örülök, hogy jól vagytok, a meleget leszámítva. Pihenj, amennyit csak tudsz. Van segítséged? Millió pusszantás a babócának!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

sziasztok!

köszönöm a drukkokat, sikerült a vizsgám. legközelebb jövő hét kedden vizsgázok.

visszaolvasok.

kati
katica30

Gratulálok Kati!

Kép
zölddisznó

Kati, gratula! Sok vizsgád van még hátra? :roll:

Szép hétvégét mindenkinek, lassan megyünk haza.

Bettike, tesztet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (holnap reggel...)
És írd be kérlek a táblába, hogy június 25. tanácsadás, július 16. AFP vérvétel. :roll:

Kép
szilcsi

Coca
elég gyorsan kialakult a fekély :( neki elég komoly összetett problémája van, azért rokkantnyugdíjas.

Szezso
én is vedeltem egész nap melóhelyen, itthon folytatom :P :lol:

Katica
gratu a vizsgához :)

Kép
gaby25

Sziasztok! újra itt!

Bettike Tesztet akarok Én is énisénis!

sonjus várlak én is a mai élménybeszámolóval! remélem sikeres volt!

:lol:

még visszaolvasok és reagálok!

pussz
Vendég

Sziasztok Lányok!

Beszéltem egy másik dokival is a Gynevacról, és ő azt mondta,
hogy nem igazán hisz a dologban, de nyugodtan szedjem, mert ártani nem árt, és az a fontos, hogy én higgyek benne, mert a
az igazi gyógyszerek is csak akkor használnak igazán ha hiszünk benne.
Ó, én mindenben hiszek csak legyen eredmény. Vagy pofára esek.

Kispiskóta, te biztos ismered a dokimat, Krammer .

Katica , te drága vagy, hogy olyan megértő voltál velem.
Nem mindenki ilyen, SŐT :!:

Eliza: kereslek majd msn-en :D
surmi
kockasfulunyul

...a SŐT se akar rosszat azzal hogy némi gondolkodásra buzdít... de majd kíméllek a gonoszságaimtól
Vendég

Ide figyelj te gonosz! :wink: Én sokat gondolkodom ám a témán, és éppen ezért egyre inkább megrémiszt a mérgező tudomány.

Kép
zölddisznó

Engem meg Lenkei doktor agymosása rémítget
Vendég

Lenkeinek semmi köze ám a homeopátiához, se a gynevachoz, csupán a vitaminok fontosságának irodalmát gyűjtögeti (ami ezt a témát illeti) tudósok kutatásaira alapítva, holmi Szentgyörgyi albert és hasonszőrű tudósok kutatási eredményeire alapozva.

Kép
zölddisznó

Azért mégiscsak ő terjeszti a "gyógyszergyárak összefogtak ellenünk hogy még betegebbek legyünk" összeesküvés elméletet
Vendég

Hála istennek odaírja a forrást és a konkrét példákat is, hogy utánanézhess, és eldönthesd, kinek van igaza, illetve ki ver át.

Kép
zölddisznó

mennem köll

Kép
zölddisznó

Surmi, rendben, nyugodtan! :)

Szilva nagyon drukkolok! :shock: :P

Hogy birjátok ezt a nagy meleget? Én nagyon szenvedek, meg manó is! :(

Kép
elizabeth25

ÁFI! a (SŐT) nem RÁD vonatkozik.
Katicával, msn-eztünk egy más témán, és arra utaltam a megértésével kapcsoltban.
A gyógyszerekkel és a homeokkal kapcsolatban, meg az a véleményem, mindent ki lehet probálni , de csak mértékkel.
Mert szerintem ez is az is lehet káros !

ÁFI, nincs harag, úgye :?: :D
surmi
kockasfulunyul

Surmi,
nincs harag. Senkire nem haragszom. Csak nem értem. Én pusztán azt javasoltam: gondolkodni! Nem is értem miért támadják a kemikáliákat (amiket én hős lovagként védek) holott mindenki attól várja a babásodást. Nincs homeós peteérést stimuláló program, vitaminos inszemináció előkészítés, vagy gyógyszermentes lombik program. Akkor most mi a hatékony?
Megint én érzem magam sz@rul, pedig csak segíteni akartam.
Vendég

Szilva, HAJRÁ INSZEM!

Katica, hatttttalmas grat! Kedden szorítok :)

A meleg tényleg rossz, főleg mikor nem kapok levegőt a párától. El sem tudjátok képzelni mekkora a páratartalom itt. De kibírjuk, a gyerek csípi, tiszta apja :lol: Ha kitakarom egy picit a hasamat már reklamál hihi :lol:

Szilcsi, én barackot ettem most kakaót iszok, mindezt egymás után. Csak megnyugtatásul :lol: hihi

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok,

Szilcsi, örülök, hogy minden rendben van és jó a kép- :)

Áfi, KAtica gratula a vizsgához! :)

Bettike, gratula az osztályhoz, de megadrukk a teszthez :)

Eliza, jó hogy jelentkeztél, sajna jövő hétre még melegebbet mondanak :(

Surmi, én nem adattam be, de ismerőseim közül aki kapott mind csak jót mondott róla.
Homeopátia.. hát én nem nagyon hiszek, (hittem) benne, de pl. Rolinak a hasfájására CSAK az jött be és amikor dühkitörései vannak arra is egyből lenyugszik...

Én még a diétát nem nagyon kezdtem el, azért semmi édesség és cukor és a szénhidrátot is mértékeltem csak nem méricskélek.

Ma méreckedtem egyébként és még mindig 0 kg pluszban vagyok. Szóval a diétával már csak kevesebb leszek. Rolinál is 3-4 kilót fogytam, pedig ott kb a 26-héten kezdtem el.
Egyébként ma egész nap korog a gyomrom és nagyon rossz érzés. Pedig eszek. Miért lehet?

Pusszancs mindenkinek,
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Kati: gratu!

Bettike: holnapra megadrukk!!!!!

Kép

snufi

ÁFI! Teljesen igazad van , és ne érezd magad szarul. Ha te lennél a nőgyógyászom , biztos már most babás lennék. De sehol nem fognak velem érdemben foglalkozni, míg nem telik le az egy év.
Ez azért rossz nekem mert mielőtt a Kincső megfoggant volna másfél évet probálkoztam. Akkor is egy évet kellett várnom, hogy szóba álljanak velem, aztán kiderült, hogy a tüszőkben nem volt éretpetesejt, plussz a tüszők nem haltakel ,hanem függelékes cisztákká alakultak. És amikor már mindennel teletömtek lettem terhes. De most a petevezetőkkel van a baj, vagyis volt, és emiatt nehezitett a dolog, de nem reménytelen(azt mondják).
Ha nem használ a Gynevac, akkor csak csinálnak valamit, nem :?:

ÁFI, ezt csak neked:
Kép
surmi
kockasfulunyul

Megjöttem!

Áfi! Azt értsd meg, hogy nem "a" kemikáliákat támadom(juk), hanem azt vallom, hogyha van természetes gyógymód, akkor azt alkalmazom először, és csak utána a drasztikusabbat. Nyilván a hormonokat nem lehet pusztán vitaminokkal...működésbe hozni! Sem nem találták fel még a lombikvitamint, ezért kénytelenek vagyunk ezt a formát alkalmazni. De NEM ELSŐSORBAN, és KIZÁRÓLAG.

Surmi! Akkor meg nem kéne megvárni az egy évet, hiszen egy rakat papírod van az előzményekről! Irány a meddőségi! Azt hittem, eddig simán ment minden babád.

Csikken! A gyomorkorgás valójában nem is a gyomor korgása ám, hanem az abból leágazó nyombél (patkóbél) perisztaltikus mozgása. Csak a köznapi nyelvhasználatban hívjuk gyomorkorgásnak. Megváltozott étkezési szokások, üres gyomor, vagy emésztési zavar (epetúlműködés...) okozhatja. Vagy még tán idegesség.

Kép
zölddisznó

Coca,
jó, megértem. Én meg ilyen kis dilis teljesítményorientált vagyok, minek toljunk el végtelen időt homeó- vitamin- és egyéb kúrákkal, ha van ami biztos (vagy legalábbis jóval biztosabb).
Surmi,
Cocának igaza van. Ha biztosan tudni hogy gond van, nem kell 1 évet várni. A petevezető átjárhatósági gondokon nincs az a Gynevac kúra ami segít! Kizárólag az én véleményem: a dokid ezzel időt akart nyerni csupán, addigis békén hagyod.
A puszát köszi :D Nem volt jó napom, jól jön így a végére :)
Vendég

Akkor nyomok én is egy puszát, te "gonosz"!

Mindenki nyugovóra tér lassan?

Kép
zölddisznó

Én még nem. Uram éjszakai műszakot vállalt a Mc Donalds-ban. Fent maradok még, amíg álmos nem leszek,... :roll: , csak aztán térek nyugovóra.

Coca: msn-re bejelentkeznél?

snufi

Ó hát lassan el leszek halmozva csókokkal :P
Kép

Én még nem alszom. Gyanúm szerint ma éjjel se fogom túlzásba vinni :? De apa legalább ma nem éjszakás, majd kitalálunk valamit hogy agyonüssük az időt :wink:
Vendég

Na megyek ágyikómba olvasni.

Jó éjt!

Kép

snufi

Sziasztok!

most sincs sok időm írni, mert indulunk vidékre szülőkhöz!

BEttike extramegadrukk apozitív tesztedhez! valaki rámüzenhetne az eredménnyel4 :lol:

puszi mindenkinek!
Babiim remélem nem haragszol!
:cry:
Vendég

Jó Reggelt!

Boni, jó utazást, és kikapcsolódást kívánok!

Bettike, drukkolok!

Surmi, én sem értem miért kell egy évet kivárni, hogy bármi történjen! Sajna én is ebben a cipőben járok! De 2 hónap múlva meg lesz az egy év és irány a dokihoz! :wink:

Kemikália kontra homeopátia ügyben nem kivánok állást foglalni!

Ma gulyáslevest és máglyarakást főzök! Akinek küldjek az dél körül nyissa az ablakát!! :lol:

Kép
kata05

Sziasztok!

Bettike, drukk hegyeket küldök.

Kata nálunk kb. 2 hete nincsenek becsukva az ablakok, úgyhogy jöhet mindkettő. :D

Hétfőn megyünk nyaralni a Balcsira - és bár úgyse keres senki :wink: - nem más miatt tűnök el.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, én mindig tudom mi van veled és a hugiddal is :cry: !!!!
Nagyon jó nyaralást kívánok! És gyere majd beszámolóval!

Kép
kata05

Szép reggelt!

Köszönöm a mega, hiper,giga drukkokat! De akkora negát teszteltem, mint ........ szoktam! :lol:
Azért jövő héten szombatig raktározom a drukkokat ha nem gond, akkor ismét próbálkozom, ha addig nem jön meg! Bár ki tudja, hogy hogy volt pé?:roll:

Egyébként sebaj ma a ballagáson legalább büntetlenül megihatok 1-2 koktélt! :lol: :lol:
És amúgy is el vagyok foglalva a leendő tanításommal! Egyfolytában ott jár az agyam, hogy mit hogy fogok csinálni! Szeptemberig kész leszek! :lol:

Most megyek készülődök, csinosítom magam! Remélem délután tudok jönni és akkor visszaolvasok mindenkit ígérem! És teszek táblákat is (Snufi) :wink: !

Köszi mégegyszer! És nehogy valaki sajnáljon! :twisted:

Kép
bettike
Eger

Csikken tényleg melegebbet mondanak a jövőhétre? Ez egy katasztrófa! :((

Kép
elizabeth25

Bettike,
akkor nem sajnállak ha ezt akarod, de egy naaagy zebrának azért örültem volna!!! :(

ELÉRTÜK A KORASZÜLÖTTSÉG ALSÓ HATÁRÁT!!! :D :D :D Valamiért ez olyan megnyugvással tölt el, ha baj történik is megmenthetőek vagyunk. Persze nem lesz baj, de akkoris :roll:
És ma éjjel végre aludtam. Nem tudom miért, és eddig miért nem, de jólesett :)
Vendég

Jó reggelt!

Hipergyors híradás( remélem nem bánja sem az illető sem senki... :wink: ha én mondom el:

Tegnap éjjel 23:27 perckor megszületett Ramóna Gerda, Moni kislánya, 2700 grammal és 49 centivel!!!! :lol:

Bettike: :cry:

Puszi, rohanok!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Éljen Moni kislánya!!!
Kép

Szezso,
nem tudod miért lett picike? Idő előtt jött?
Vendég

Áfi! Azt tudom, hogy a mensi szerint június 27-re volt kiírva, de UH szerint már 39 + valahány volt...Egyébként Móni is elég törékeny alkatú... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
emlékszel még a hálótársadra, a fekete patkányra? Ma reggel elpusztult. Nagyon nagyon öreg volt már, több mint 3 éves. Már nehezen mozgott, meg a szőre is csúnya volt. Most azt hiszem egyelőre üresen marad a terrárium hogy ennyivel is kevesebb legyen a dolgom nemsokára. Pedig mindig volt rágcsálónk :(
Vendég

Áfonya: :cry: :cry: :cry: pedig olyan aranyosan kotort éjszaka!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jóságos reggelt!

Snufi! Bocs, de akkor már kikapcsoltam a gépet. Ha gondolod, ma dumálhatunk.

Áfi! Tudok ingyé görög teknősöket, meg csincsillapárt, ha nagyon sanyarú így patkánytalanul az élet. :lol:

Bettike! Téged nem sajnállak, csak azt, hogy ló lett és nem zebra. Majd megtámadlak MSN-en, és kivallatlak a tanításról, meg az osztályokról. Nem menekülsz!

Móninak rettenetes mértékű gratulációm!

Kép
zölddisznó

Coca,
rendes vagy, de a teknősöknek nem jó a mi ócska akváriumunk (meg nem is vagyok hüllőpárti) a csincsillapár meg 2 darab nagytestű rágcsáló, ahhoz viszont a méret nem elég... :( Lehet ám hogy szerzünk megint egy kölyökpatkeszt. Okosak, gazdaszeretők és igénytelenek. Vagy lehet hogy tengerimalac lesz a vége, az dögönyözhető a gyerekeknek. Én szeretem ezeket a kis cuncogókat :)
Vendég

Megyek mert felmérik az állapotomat! :D Tudjátok, ez a számítógépes-tenyeres izé a sote klinika orvosával. Majd nemsokára jövök, és elmondom kidobott pénz volt-e a 2000 forintom. :roll:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?